Grote maten Trotse vader dochter cadeau t shirt zwart voor heren

Grote maten Trotse vader / dochter cadeau t-shirt zwart voor heren. Op dit zwarte plus size shirt staat in blauwe en witte letters de tekst: Ik ben de trotse vader van een prachtige, lieve en geweldige dochter. En ja, dit heb ik van haar gekregen. Dit is het perfecte cadeau t-shirt om papa te bedanken voor alles wat hij heeft gedaan. Een leuk cadeau om papa even in het zonnetje te zetten vanwege zijn verjaardag, Vaderdag of gewoon omdat hij het verdiend heeft! Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.

€ 18.85

Read on...

Product
 

Fishing dad normal except cooler cadeau t shirt zwart voor heren Vaderdagscadeaus

Fishing dad normal except cooler kado t-shirt zwart voor heren. Op dit zwarte hobby Vaderdag shirt staat in blauw / wit / gele letters de tekst: I'm a fishing dad, like a normal dad except much cooler. Houdt jouw vader van vissen en hengelsport? Dan is dit echt een shirt voor hem! Geef dit leuke t-shirt cadeau voor Vaderdag, zijn verjaardag, of gewoon zomaar! Materiaal: 145 grams, 100% katoen.

€ 16.89

Read on...

Product
 

Cycling dad normal except cooler cadeau t shirt zwart voor heren Vaderdagscadeaus

Cycling dad normal except cooler kado t-shirt zwart voor heren. Op dit zwarte hobby Vaderdag shirt staat in blauw / wit / gele letters de tekst: I'm a cycling dad, like a normal dad except much cooler. Houdt jouw vader van fietsen / wielrennen en de wielersport? Dan is dit echt een shirt voor hem! Geef dit leuke t-shirt cadeau voor Vaderdag, zijn verjaardag, of gewoon zomaar! Materiaal: 145 grams, 100% katoen.

€ 16.89

Read on...

Product
 

Trotse vader van geweldige kinderen cadeau t shirt zwart voor heren

Ik ben de trotse vader van geweldige kinderen cadeau t-shirt zwart voor heren. Op dit zwarte shirt staat in blauwe en gele letters de tekst: Ik ben de trotse vader van grappige en geweldige kinderen. En ja, dit heb ik van hen gekregen. Dit is het perfecte cadeau t-shirt om je vader te bedanken voor alles wat hij heeft gedaan. Een leuk cadeau om hem even in het zonnetje te zetten vanwege hem verjaardag, Vaderdag of gewoon omdat hij het verdiend heeft! Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.

€ 16.89

Read on...

Product
 

Hate being sexy but Im an uncle Haat sexy zijn maar ben oom cadeau t shirt zwart voor heren

Hate being sexy but Im an uncle / Haat sexy zijn maar ben oom cadeau t-shirt zwart voor heren. Op dit zwarte shirt staat in blauw / witte letters de tekst: I hate being sexy but Im an uncle so I cant help it. Dit is het perfecte cadeau t-shirt om je oom / broer in het zonnetje te zetten vanwege bijvoorbeeld zijn verjaardag, of gewoon omdat hij het verdiend heeft! Materiaal: 145 grams, 100% katoen.

€ 16.89

Read on...

Product
 

Grote maten Trotse meester cadeau t shirt zwart voor heren

Grote maten Trotse meester cadeau t-shirt zwart voor heren. Op dit zwarte plus size shirt staat in blauwe en witte letters groot de tekst: Ik ben de trotse meester van de grappigste leukste en liefste kinderen. En ja, dit heb ik van hen gekregen. Dit is het perfecte cadeau shirt om je meester te bedanken voor alles wat hij heeft gedaan. Een leuk cadeau om hem even in het zonnetje te zetten vanwege zijn verjaardag of gewoon omdat hij het verdiend heeft! Cadeau voor meester/leraar/docent/leerkracht/onderwijzer. Materiaal: 100% katoen, 145 grams kwaliteit.

€ 18.85

Read on...

Product
 

Hate being sexy but Im a mom Haat sexy zijn maar ben moeder cadeau t shirt zwart voor dames

Hate being sexy but Im a mom / Haat sexy zijn maar ben moeder cadeau t-shirt zwart voor dames. Op dit zwarte shirt staat in roze / witte letters de tekst: I hate being sexy but Im a mom so I cant help it. Dit is het perfecte cadeau t-shirt om je mama te bedanken voor alles wat ze heeft gedaan. Een leuk cadeau om mama even in het zonnetje te zetten vanwege Moederdag of haar verjaardag, of gewoon omdat ze het verdiend heeft! Materiaal: 145 grams, 100% katoen.Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

€ 16.89

Read on...

Product
 

This is what an awesome mom looks like wit zwart ringer cadeau t shirt voor dames Moederdag

This is what an awesome mom looks like / Dit is hoe een geweldige moeder eruit ziet wit/zwart ringer t-shirt voor dames. Op dit witte shirt met zwarte strepen staat de tekst: This is what an awesome mom looks like. Dit is het perfecte cadeau t-shirt om je mama te bedanken voor alles wat zij heeft gedaan. Een leuk cadeau om mama even in het zonnetje te zetten vanwege haar verjaardag of gewoon omdat zij het verdiend heeft! Materiaal: 160 grams, 100% katoen.

€ 18.84

Read on...

Product
 

Glitter Super Mama t shirt blauw Moederdag cadeau rhinestones steentjes voor dames

Glitter Moederdag t-shirt blauw Super Mama met rhinestones steentjes voor dames. Op dit blauwe shirt staat een bedrukking van zilveren rhinestones steentjes met de tekst Super Mama. Heb jij een glitter & glamour mama? Dan is dit echt iets voor haar. Geef dit leuke shirt cadeau voor Moederdag, haar verjaardag of gewoon zomaar. Materiaal: 145 grams, 100% katoen. Wasvoorschrift: 30 graden, binnenstebuiten, niet in de droger en transfer/ glitters niet strijken. Leuk flitsend cadeau shirt voor een echte Super Mama op Moederdag, of als glitter outfit op een foute party.Let op: dit artikel valt klein, we adviseren om 1 maat groter te bestellen.

€ 19.89

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop