Letter memo bord 57 x 41 cm

Memobord met fotolijst inclusief 145 letters en cijfers. Het memo letter bord bestaat uit twee kanten. Aan de linkerkant is er ruimte voor foto's, vast te maken aan de daarvoor bestemde knijpertjes. De rechterkant is geschikt om de cijfers en letters op vast te klikken. Afmeting ca: 57 x x 41 x 2 cm. Materiaal: MDF.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Ronde rieten bamboe mand schaal 40 x 11 cm

Ronde rieten/bamboe mand/schaal 40 x 11 cm. Deze ronde bamboe mand heeft een lichte kleur. Ideaal te gebruiken als fruitschaal/serveerschaal/decoratieschaal. Formaat: 40 x 11 cm. Materiaal: Bamboe. Huis/keuken decoratie ronde rieten/bamboe schalen/manden.

€ 8.99

Read on...

Product
 

8x Ronde koelkast whiteboard magneten 15 mm gekleurd

8x Ronde koelkast/whiteboard magneten gekleurd 15 mm. Set van 8x gekleurde ronde magneetjes in diverse kleuren met een doorsnede van ca. 15 mm in diameter. De magneten zijn per stuk ca. 8 mm dik. Handig om bijvoorbeeld briefjes/notities op te hangen aan een koelkast of whiteboard. Hobby artikelen - keuken artikelen.

€ 3.99

Read on...

Product
 

12x Ronde koelkast whiteboard magneten 20 mm gekleurd

12x Ronde koelkast/whiteboard magneten gekleurd 20 mm. Set van 12x gekleurde ronde magneetjes in diverse kleuren met een doorsnede van ca. 20 mm in diameter. De magneten zijn per stuk ca. 8 mm dik. Handig om bijvoorbeeld briefjes/notities op te hangen aan een koelkast of whiteboard. Hobby artikelen - keuken artikelen.

€ 6.99

Read on...

Product
 

12x Ronde koelkast whiteboard magneten 12 mm zwart

12x Ronde koelkast/whiteboard magneten 12 mm. Set van 12 zwarte, extra sterke ronde magneetjes met een doorsnede van ca. 12 mm in diameter. De magneten zijn per stuk ca. 4 mm dik. Handig om bijvoorbeeld briefjes/notities op te hangen aan een koelkast of whiteboard. Hobby artikelen - keuken artikelen.

€ 2.99

Read on...

Product
 

1x Magneetbanden magnetisch tape op rol in houder 3 m x 19 mm zwart

1x Magneetbanden/magnetisch tape op rol in houder 3 m x 19 mm. Zwarte, multifunctionele magneettape in transparante plakbandhouder. De tape zit op een rol van 3 meter lang en 19 mm in breedte. De tape is ca. 0,3 mm dik. Magneetbanden/magnetisch tape/plakband.

€ 5.50

Read on...

Product
 

12x Ronde koelkast whiteboard magneten 8 mm zilver

12x Ronde koelkast/whiteboard magneten 8 mm. Set van 12 zilverkleurige, extra sterke ronde magneetjes met een doorsnede van ca. 8 mm in diameter. De magneten zijn per stuk ca. 1 mm dik. Handig om bijvoorbeeld briefjes/notities op te hangen aan een koelkast of whiteboard. Hobby artikelen - keuken artikelen.

€ 3.99

Read on...

Product
 

12x Ronde koelkast whiteboard magneten 6 mm zilver

12x Ronde koelkast/whiteboard magneten 6 mm. Set van 12 zilverkleurige, extra sterke ronde magneetjes met een doorsnede van ca. 6 mm in diameter. De magneten zijn per stuk ca. 1 mm dik. Handig om bijvoorbeeld briefjes/notities op te hangen aan een koelkast of whiteboard. Hobby artikelen - keuken artikelen.

€ 3.75

Read on...

Product
 

1x Gekleurde pages vlinders magneten 7 cm

Gekleurde pages vlinder dieren magneet 7 cm. Magneet in de vorm van een gekleurd pages vlindertje. Materiaal: resin, dit is een soort hars. Formaat: ca. 7 cm. Koelkast pages vlinders dieren magneetjes voor kinderen.

€ 3.25

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop