Warm knuffel koe babyshower kado 18 cm

Super zachte magnetron knuffel in de vorm van een koe van ca. 18 cm groot met tweekleurige vacht. Na maximaal 90 seconden in de magnetron op 600-800 watt, na maximaal 60 sec op 850-1000 watt, of maximaal 10 minuten in de oven op maximaal 80 graden, schenkt deze knuffel u voor een lange tijd warmte en een heerlijke geur. Ook is de knuffel te gebruiken als verkoeling wanneer u deze in een zak ijskoud uit de vriezer of koelkast haalt. De knuffel is gemaakt van 100% polyester en gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen en gedroogde kruiden. De knuffel voldoet aan de EN71 norm en is behandeld met een brandvertragende substantie. Warmte/koelte knuffelkoe. Kruik knuffels voor kinderen/jongens/meisjes.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Happy Horse witte konijnen baby knuffeltje en knuffeldoekje Richie voor jongens meisjes

Happy Horse Richie konijn wit knuffeldoekje en knuffel. Leuk als kraamcadeau of om zelf te halen voor uw kleintje: een konijn Richie tuttel/knuffeldoekje en knuffel. De set wordt los geleverd (niet verpakt) en is gemaakt van super zacht pluche. Zowel het knuffeldoekje als de knuffel hebben gestikte ogen en zijn daardoor geschikt voor de allerkleinsten. Kleur: Ivoor wit. Formaat knuffeldoekje: 25 cm lang, knuffel: 28 cm lang. Materiaal: pluche. Wasbaar: Ja, op 30 graden, niet in de droger. , Dit artikel bestaat uit:, 1x Happy Horse knuffeldoekje konijn Richie wit 25 cm, 1x Happy Horse knuffel konijn Richie wit 28 cm

€ 22.98

Read on...

Product
 

Speelgoed zittende knuffel konijntje grijs 20 cm

Keel Toys pluche grijs konijn zittend knuffel 20 cm. Uren speelplezier met deze leuke knuffel. Materiaal: polyester, plastic. Formaat: 20 cm hoog. Konijnen knuffels speelgoed voor kind.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Kater poes knuffels wit liggend 33 cm

Pluche witte kat knuffel liggend. Deze witte liggende katten knuffel heeft een formaat van ongeveer 33 cm.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Kater poes knuffels grijs zittend 12 cm

Pluche grijze kat knuffel zittend. Deze grijze zittende katten knuffel heeft een formaat van ongeveer 12,7 cm.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Groen Hello Kitty knuffels 30 cm

Pluche Hello Kitty groen 30 cm. Pluche Hello Kitty knuffel met groen kleding aan. Formaat: ongeveer 30 cm.

€ 21.99

Read on...

Product
 

Knuffel kat beige

Katten knuffel liggend beige 34 cm. Mooie zachte knuffel van een poes. De knuffel heeft veel details zoals de poten en het strikje om de hals. De knuffel is circa 34 cm lang.

€ 26.99

Read on...

Product
 

Pluche West Highland Terrier hondje wit 25 cm

Pluche West Highland Terrier honden knuffel 25 cm speelgoed. Wit knuffel Westie hondje met kraalogen. Formaat: ca. 25 cm. Materiaal: polyester, plastic. Speelgoed West Highland terrier huisdieren/knuffeldieren voor kinderen.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Liggende Yorkshire terrier knuffel 33 cm

Pluche knuffel Yorkshire terrier. Dit honden knuffeltje is een Yorkshire terrier. Het heeft een formaat van ongeveer 33 cm.

€ 25.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop