Decoratie ijsschots sneeuwlandschap 62 cm

Decoratie ijsschots 62 cm. Een van piepschuim gemaakte ijsschots met een nepsneeuw finish. Leuke decoratie voor bijvoorbeeld tijdens kerst. Formaat: ongeveer 62 x 42 x 12 cm. Het betreft de middelste variant op de afbeelding.

€ 28.99

Read on...

Product
 

Sneeuwpop zwarte hoge hoed

Sneeuwpop zwarte hoge hoed. Deze hoed is van plastic en heeft aan de buitenzijde een flock laag. De foto is er indicatie, u ontvangt alleen een hoed. Sneeuwpoppen accessoires - Sneeuwpop maken kledingaccessoires.

€ 2.99

Read on...

Product
 

Decoratiebord sneeuwpop 24 cm

Dit decoratiebord in de vorm van een sneeuwpop is gemaakt van dolomiet (kalksteen) en heeft een afmeting van ca. 24 x 20 x 3 cm.

€ 6.50

Read on...

Product
 

Kerst hangdecoratie sneeuwpop 41 x 25 cm

Dubbelzijdig bedrukte sneeuwpop van 41 x 25 cm groot. De papieren sneeuwpop is gemaakt van brandvertragend materiaal. Winter thema decoraties/versieringen.

€ 4.50

Read on...

Product
 

Sneeuwpoppen masker van papier

Sneeuwpop masker. Gezichtsmasker van stevig papier met een afdruk van een sneeuwpop. Het masker is voorzien van een elastiek en kijkgaten en is geschikt voor kinderen en volwassenen.

€ 3.99

Read on...

Product
 

Sneeuwman neus oranje

Wortel neus oranje. Oranje wortel fopneus. Deze wortelneus is perfect om op een sneeuwpop te zetten, of u kunt hem zelf dragen bij uw kostuum.

€ 4.50

Read on...

Product
 

Piepschuim sneeuwman figuur 17 cm

Piepschuim figuren/vormen sneeuwman 17 cm. Styropor sneeuwmannetje met een formaat van 17 cm. De 3D sneeuwman kan op allerlei manieren versierd worden. Hobby en knutselen artikelen.

€ 3.75

Read on...

Product
 

Frozen feest decoratie opblaasfiguur Olaf

Frozen opblaas figuur Olaf. Een groot opblaas figuur van de personage Olaf van de bekende Disney film Frozen. Formaat ongeveer: 63 cm.

€ 5.99

Read on...

Product
 

1x Witte sneeuw ijspegel randen 28 x 200 cm sneeuwversiering

1x Sneeuw/ijspegel randen 28 x 200 cm sneeuwversiering. Kleur: wit. Breedte: 28 cm. Lengte: 200 cm. Materiaal: polyester. Winter/kerst decoratie/versiering sneeuwranden om op te hangen.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop