Grote sneeuwvlokken 150 gram

Deze sneeuwvlokken, welke lijken op dotten watten, zitten verpakt per ca. 50 gram, in een zak van ca. 26 x 36 cm. U ontvangt 3 van deze zakken dus in totaal 150 gram. De vlokken zijn gemaakt van polyester en zijn niet brandvertragend.

€ 8.97

Read on...

Product
 

Grote sneeuwvlokken 100 gram

Deze sneeuwvlokken, welke lijken op dotten watten, zitten verpakt per ca. 50 gram, in een zak van ca. 26 x 36 cm. U ontvangt 2 van deze zakken dus in totaal 100 gram. De vlokken zijn gemaakt van polyester en zijn niet brandvertragend.

€ 5.98

Read on...

Product
 

Kerst decoratie strooi sneeuw 6 kilo

Kunst strooi sneeuw 6 kilo. Deze zak bevat ongeveer 3 kilo aan kunstsneeuw, u ontvangt 2 zakken. Formaat zak: 46 x 45 x 10 cm. Kunstsneeuw kerstdecoratie/kerstversiering.

€ 59.98

Read on...

Product
 

4x Fijne kunstsneeuw in pot 50 gram

4x Fijne kunstsneeuw 50 gram. De pot bevat ongeveer 50 gram kunstsneeuw. Uitstekend te gebruiken voor in de kerstboom en andere decoraties. U ontvangt 4 potjes met in ieder 50 gram sneeuw.

€ 9.40

Read on...

Product
 

4x Fijne kunstsneeuw in pot 25 gram

4x Fijne kunstsneeuw 25 gram. De pot bevat ongeveer 25 gram kunstsneeuw. Uitstekend te gebruiken voor in de kerstboom en andere decoraties. U ontvangt 4 stuks.

€ 7.40

Read on...

Product
 

2x Fijne kunstsneeuw in pot 25 gram

2x Fijne kunstsneeuw 25 gram. Elk potje bevat ongeveer 25 gram kunstsneeuw. Uitstekend te gebruiken voor in de kerstboom en andere decoraties. U ontvangt 2 stuks dus totaal 50 gram sneeuw.

€ 3.70

Read on...

Product
 

15x Polystyreen kunst sneeuwvlokken

Kunst sneeuw vlokken in een zak, 15 stuks. Deze kunst sneeuwvlokken zijn iets grover dan gewone kunstsneeuw en worden in een zak geleverd met een inhoud van ongeveer 4 liter. Een zak kunst sneeuw heeft een gewicht van ongeveer 280 gram. Gemaakt van versnipperd kunststof en brandvertragend. De kunst sneeuwvlokken zijn niet giftig. Een zak bedekt ongeveer een halve tot een hele vierkante meter. U ontvangt 15 zakken, met in elke zak ca. 4 liter.

€ 82.50

Read on...

Product
 

10x Polystyreen kunst sneeuwvlokken

Kunst sneeuw vlokken in een zak, 10 stuks. Deze kunst sneeuwvlokken zijn iets grover dan gewone kunstsneeuw en worden in een zak geleverd met een inhoud van ongeveer 4 liter. Een zak kunst sneeuw heeft een gewicht van ongeveer 280 gram. Gemaakt van versnipperd kunststof en brandvertragend. De kunst sneeuwvlokken zijn niet giftig. Een zak bedekt ongeveer een halve tot een hele vierkante meter. U ontvangt 10 zakken, met in elke zak ca. 4 liter.

€ 55.00

Read on...

Product
 

8x Polystyreen kunst sneeuwvlokken

Kunst sneeuw vlokken in een zak, 8 stuks. Deze kunst sneeuwvlokken zijn iets grover dan gewone kunstsneeuw en worden in een zak geleverd met een inhoud van ongeveer 4 liter. Een zak kunst sneeuw heeft een gewicht van ongeveer 280 gram. Gemaakt van versnipperd kunststof en brandvertragend. De kunst sneeuwvlokken zijn niet giftig. Een zak bedekt ongeveer een halve tot een hele vierkante meter. U ontvangt 8 zakken, met in elke zak ca. 4 liter.

€ 44.00

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop