Pluche wolf knuffel 16 cm

Een pluche wolf dierenknuffel met een afmeting van ca. 16 cm. Materiaal: polyester pluche. De knuffel heeft veiligheidsogen en neus en is daardoor ook geschikt voor de allerkleinste. Wasvoorschrift: enkel afnemen met vochtige doek.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Magnetron egel knuffeldier 18 cm

Super zachte magnetron knuffel met verwijderbare binnenzak in de vorm van een egel van ca. 18 cm groot. Na maximaal 90 seconden in de magnetron op 600-800 watt, na maximaal 60 sec op 850-1000 watt, of maximaal 10 minuten in de oven op maximaal 80 graden, schenkt deze knuffel u voor een lange tijd warmte en een heerlijke geur. Ook is de knuffel te gebruiken als verkoeling wanneer u deze in een zak ijskoud uit de vriezer of koelkast haalt. De knuffel is gemaakt van 100% polyester en gevuld met een 100% natuurlijke mix van granen en gedroogde kruiden. U kunt de binnenzak eruit halen om de knuffel zelf te kunnen wassen, max. 30 graden machinewas, niet geschikt voor in de droger. De knuffel voldoet aan de EN71 norm en is behandeld met een brandvertragende substantie. Warmte/koelte knuffelegel. Kruik knuffels voor kinderen/jongens/meisjes.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Pluche bruine Orang oetan aap met baby knuffel 38 cm speelgoed

Pluche bruine Orang oetan aap met baby knuffel 38 cm speelgoed. Bruine knuffel Orang oetan aapje met kraalogen. Formaat moeder: 38 cm hoog. Materiaal: polyester, plastic. Speelgoed Orang oetans apen bosdieren/knuffeldieren voor kinderen.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Knuffelbeesten chimpansee met baby hangend 84 cm

Chimpansee hangend, met baby knuffel, gemaakt van pluche. Het formaat van dit aap knuffeldier is 84 cm.

€ 23.99

Read on...

Product
 

Pluche schaap lammetje knuffel liggend 22 cm

Pluche schapen knuffel liggend. Dit liggende witte schapen knuffeltje heeft een formaat van ongeveer 22 cm.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Decoratie kop koe voor aan de muur

Pluche koe dierenhoofd knuffel voor aan de muur. Kleur: zwart/wit. Het formaat voor deze pluche koeienkop is ongeveer 30 x 30 cm. Speelgoed koe dierenhoofd knuffel voor in de babykamer/kinderkamer.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Pluche grijze ezel knuffel 26 cm speelgoed

Pluche grijze ezel knuffel 26 cm speelgoed met halster. Een staand ezeltje knuffeldier in de kleur grijs met gestikte ogen. Door de gestikte ogen is deze knuffel ook geschikt voor de allerkleinsten. Formaat: ca. 26 cm hoog. Speelgoed ezels knuffeldieren voor kinderen.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Knaagdieren knuffels rat bruin 22 cm

Pluche bruine rat knuffel 22 cm speelgoed. Staande bruine knuffel rat met kraalogen en een roze staartje, neus, oren en pootjes. Formaat: 22 cm. Materiaal: polyester, plastic. Speelgoed ratten knuffeldieren voor kinderen. Knaagdieren knuffels.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Pluche roze paashaas hazen knuffel met sterretjes 25 cm

Pluche roze paashaas/hazen knuffel met sterretjes 25 cm speelgoed. Roze pluche haas/hazen knuffel met metallic sterretjes. De paashaas heeft glitter kraalogen en heeft metallic pootjes, oortjes en neus. Het formaat van deze knuffelhaas is ca. 25 cm en heeft een hanger aan de bovenzijde waarmee de beer opgehangen kan worden. Materiaal: pluche. Pasen decoratie knuffel.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Dutch Dictionary

Search for glossary terms (regular expression allowed)

Visit Our Shop