1 86.464.51 Gabor Sneakers Wit

Witte sneakers van Gabor, met extra wijdte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Voor een fijn draagcomfort, terwijl je met de schoenen tevens kiest voor een mooie afwerking. In luxe kalfsleer, dat zowel de witte kleur als de vormgeving ten goede komt. Gabor sneakers in wit, met een fijne dikke zool voor een prettige en comfortabele schoen. 

€ 125.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.214.36 Gabor Pumps Blauw

Taupe pumps van Gabor, waarmee je kiest voor een paar stijlvolle schoenen. Met rijke details op de neuzen, net als een subtiele band in dezelfde kleur. De 35mm hakken zorgen voor een overtuigende verschijning, terwijl je daar comfortabel op kunt blijven lopen. Uitgevoerd in luxe suède, voor een hoogwaardig materiaal voor de Gabor pumps.

€ 120.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.713.34 Gabor Sandalen Groen

Groene sandalen van Gabor, met een vast voetbed. In luxe suède, met een comfortabele dikke zool om goed op te kunnen blijven lopen. Mooi van kwaliteit, met sierlijke details over de bandjes op de neuzen en de wreven. Stijlvol zoals onze mooie slippers , met een fijn comfort dankzij de wijde pasvorm met ruimte voor de tenen, bal en wreef van de voet.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 83.700.36 Gabor Slippers Blauw

Sierlijke slippers van Gabor in een mooie donkerblauwe kleur. Met onze Best Fitting-pasvorm, voor een fijn draagcomfort. Uitgevoerd met een vast voetbed. Slippers in nubuck, voor een mooie matte afwerking van het materiaal. Met een comfortabele dikke zool, om daar langere tijd goed op te kunnen blijven lopen. Sierlijke nachtblauwe slippers van Gabor.

€ 79.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.755.25 Gabor Sandalen Bruin

Cognac sandalen met groene bandjes, voorzien van sierlijke details voor een bijzondere verschijning. Op een comfortabele dikke zool met een 25mm hak. Om goed op te kunnen blijven lopen, mede dankzij de brede pasvorm met ruimte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Bekijk naast deze sandalen ook de mooie slippers uit onze collectie.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.713.26 Gabor Sandalen Blauw

Donkerblauwe sandalen van Gabor, met een vast voetbed. In luxe suède, met een comfortabele dikke zool om goed op te kunnen blijven lopen. Mooi van kwaliteit, met sierlijke details over de bandjes op de neuzen en de wreven. Stijlvol zoals onze mooie slippers, met een fijn comfort dankzij de wijde pasvorm met ruimte voor de tenen, bal en wreef van de voet.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 83.700.51 Gabor Slippers Wit

Witte slippers van Gabor, met onze Best Fitting-pasvorm. Voor een fijn draagcomfort en om daar zonder problemen langere tijd op te kunnen blijven lopen. Met een vast voetbed. Slippers uitgevoerd in kalfsleer, voor een mooie glans over het materiaal. Met een comfortabele dikke zool, die opnieuw bijdraagt aan een prettig draagcomfort.

€ 79.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.829.54 Gabor Slippers Bruin

Cognac-bruine slippers van Gabor, uitgevoerd met mooie brede banden over de wreef van de voet. Met extra ruimte voor de tenen, bal en wreef, dankzij de G-wijdte. Met een vast voetbed. Uitgevoerd in luxe kalfsleer, voor een mooie glans van het materiaal. Met een 50mm sleehak, om daar goed op te kunnen blijven lopen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.260.63 Gabor Slingbacks Platina

Slingbacks van Gabor in bijzondere platina kleur. Met een vast voetbed en een 60mm hoge hak. Voorzien van Soft Move, voor extra demping op de belangrijke drukpunten van de voet. Een fijn paar schoenen zoals onze pumps , uitgevoerd in luxe kalfsleer. Om langere tijd op te blijven lopen, dankzij het zachte schuim onder de binnenzool.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.842.57 Gabor Sandalen Zwart

Gabor sandalen met een mooi bloemenpatroon op de hak. En een contrasterende lichte zool, voor een mooie verschijning. Met een sleehak van 40mm, om goed op te kunnen blijven lopen. Mede dankzij de extra wijdte voor de tenen, bal en wreef. Fijn comfort in mooie sandalen van kalfsleer. Uitgevoerd in zwart, met een fijne glans over het mooie materiaal.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.720.23 Gabor Slingbacks Beige

Mooie slingbacks van Gabor in mooi taupe. Met vast voetbed. Schoenen in luxe velours, voor een mooie elegante verschijning. Met een comfortabele dikke zool en een lage hak van 25mm om goed op te kunnen blijven lopen. Bekijk deze mooie taupe slingbacks, net als onze mooie Gabor slippers uit de collectie met schoenen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 85.631.61 Gabor Slingbacks Zilver

Slingbacks van Gabor, uitgevoerd in een mooie zilveren kleur. Gemaakt van kalfsleer, waardoor het materiaal een mooie glans laat zien. Stijlvolle schoenen, niet in de laatste plaats dankzij de 30mm hak. Met een sierlijk smal bandjes langs de hiel, te openen en sluiten met een handige gesp. Mooie slingbacks van Gabor, om je outfit compleet te maken.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 85.503.14 Gabor Sandalen Rose

Gabor sandalen in roze, met onze Best Fitting-pasvorm. Om daar langere tijd comfortabel op te blijven lopen. Een fijne keuze in luxe suède, met een comfortabele dikke zool. Fijne open schoenen met mooie details op de bandjes, zowel die over de wreef als over de neus. Sierlijke sandalen van Gabor in roze, met een uitstekende pasvorm voor meer comfort.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.614.12 Gabor Ballerina Beige

Sierlijke beige ballerina?s van Gabor. Voorzien van mooie details op de neuzen. Uitgevoerd in luxe suède. Met comfortabele dikke zool om goed op te kunnen blijven lopen. Met extra ruimte voor de tenen, wreef en bal van de voet. Beige kleur met contrasterende witte zool, voor een sierlijk paar ballerina?s bij ons uit decollectie.

€ 125.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.923.14 Gabor Sandalen Grijs

Grijze sandalen van Gabor, in een mooie neutrale kleur. Met extra wijdte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Voor een fijne pasvorm. Met een hoge hak van 50mm, voor een overtuigende verschijning op deze mooie Gabor sandalen. Uitgevoerd in luxe suède, waarmee je kiest voor niets minder dan de beste materialen voor deze schoenen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.561.93 Gabor Sandalen Beige

Fijne taupe sandalen van Gabor, met extra wijdte voor extra comfort voor in de schoenen. Bij de bal, wreef en tenen van de voet. Extra draagcomfort, om er langere tijd op te kunnen blijven lopen. Zelfs met de 35mm hak, voor een stijlvolle verschijning. Met een vast voetbed. Uitgevoerd in luxe kalfsleer, voor een stijlvol paar sandalen van Gabor. 

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.394.39 Gabor Sandalen Grijs

Hoge sandalen van Gabor, uitgevoerd in een mooie grijze kleur. Met extra wijde pasvorm, om de tenen, bal en wreef goed de ruimte te kunnen bieden. In luxe suède en met een hak van 45mm. Hoog genoeg om stijlvol te verschijnen en tegelijkertijd toch nog prettig comfortabel. Bekijk deze en andere sandalen van Gabor: voor uiteenlopende gelegenheden.

€ 115.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.505.30 Gabor Sneakers Groen

Groene sneakers van Gabor, voorzien van mooie strikken als veters. Strik je veters op een sierlijke manier om de schoenen daarmee een mooie uitstraling te geven. Voorzien van een los voetbed en uitgevoerd in mooi nubuck. Fijne schoenen met een comfortabele dikke zool. De Gabor sneakers in groen hebben extra wijdte bij de tenen, bal en wreef van de voet.

€ 115.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 85.791.12 Gabor Sandalen Beige

Beige sandalen van Gabor, uitgevoerd in luxe suède. Voor een mooie schoen, met daarop rijke details op bijvoorbeeld de neuzen en de wreef. Voorzien van een handig bandjes over de hak, af te sluiten met een gesp. Voorzien van een 55mm hoge sleehak en een comfortabele dikke zool. Voor een paar sierlijke beige Gabor sandalen, om comfortabel goed op te kunnen lopen. 

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.544.56 Gabor Instappers Blauw

Gabor instappers in een diep donkerblauwe kleur, met extra wijdte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Fijne instappers , voorzien van een los voetbed. De schoenen zijn afgewerkt in mooi kalfsleer en hebben een comfortabele dikke zool. Om zonder problemen langere tijd op te blijven lopen.

€ 135.00

Read on...

Schoenen
Product