1 82.755.24 Gabor Sandalen Groen

Gabor sandalen met groene bandjes, voorzien van sierlijke details voor een bijzondere verschijning. Op een comfortabele dikke zool met een 25mm hak. Om goed op te kunnen blijven lopen, mede dankzij de brede pasvorm met ruimte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Bekijk naast deze sandalen ook de mooie slippers uit onze collectie.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.824.21 Gabor Sandalen Fuchsia

Opvallende fuchsia sandalen, met een 50mm hoge hak voor een overtuigende verschijning. Uitgevoerd in luxe suède, voor een hoogwaardige afwerking met mooie materialen. Voorzien van een vast voetbed, net als extra ruimte voor de wreef, tenen en bal van de voet. Om er comfortabel op te blijven lopen. Met sierlijke fuchsia details net boven de zool van de sandalen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 84.582.66 Gabor Sandalen Blauw

Lichtblauwe sandalen met onze Best Fitting-pasvorm. De ideale keuze voor een fijn draagcomfort, waardoor je nauwelijks merkt dat je de schoenen draagt. Uitgevoerd in luxe suède, met sierlijke details op de bandjes voor de neuzen van de schoen. Met een lage comfortabele hak en een dikke zool. Om de sandalen van Gabor zelfs iedere dag te kunnen dragen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.505.40 Gabor Sneakers Grijs

Grijze sneakers van Gabor, met veters als strikken. Voor een opvallend sierlijke keuze. Uitgevoerd in luxe suède, waarmee je kiest voor een hoogwaardig materiaal. Met comfortabele dikke zool, om daar lagere tijd goed op te kunnen blijven lopen. De grijze sneakers van Gabor met veters als strikken bieden extra wijdte bij de tenen, bal en wreef van de voet.

€ 115.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.736.93 Gabor Sandalen Brons

Luxe sandalen van Gabor, in een mooie bronzen kleur. In luxe suède, met een fijne glans. Goed van kwaliteit en met een mooi contrasterende zool. Met 45mm hoge hak, om daarmee te zorgen voor een overtuigende presentatie. Bekijk deze sandalen en onze mooie slippers uit de collectie met Gabor schoenen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 84.582.60 Gabor Sandalen Platina

Sierlijke platina sandalen van Gabor. Met onze Best Fitting-pasvorm, zodat je daar langere tijd comfortabel op kunt blijven lopen. Met een comfortabele dikke zool en lage hak, die ook bijdragen aan het draagcomfort op de schoenen. Uitgevoerd in luxe kalfsleer, met een mooie glans. En sierlijke details op de neuzen, voor een opvallende verschijning.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.458.48 Gabor Veterschoenen Rood

Rode veterschoenen van Gabor met extra wijdte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Uitgevoerd in luxe velours, voor een mooi paar casual schoenen dat je eenvoudig kunt combineren. Met een comfortabele dikke zool, om er goed op te kunnen blijven lopen. De rode veterschoenen van Gabor hebben bijpassende rode sneakers en een brede witte contrasterende zool.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.544.94 Gabor Instappers Brons

Bronzen instappers van Gabor, voorzien van een mooi kettinkje op de wreef van de schoen. Met een comfortabele dikke zool, in contrasterende witte kleur. Schoenen in glanzend kalfsleer, voor een sierlijke en feestelijke uitstraling. De veterschoenen hebben extra wijdte bij de tenen, bal en wreef van de voet. Voor een fijn draagcomfort.

€ 130.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.481.47 Gabor Slippers Zwart

Zwarte slippers van Gabor, uitgevoerd in luxe suède. Met een comfortabele lage hak van 20mm, om goed op te kunnen blijven lopen. Slippers met sierlijke details op de wreef, waarmee ze zorgen voor een stijlvolle verschijning. Met extra wijdte in de pasvorm, om de tenen, bal en wreef van de voet goed de ruimte te geven,

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.545.50 Gabor Veterschoenen Wit

Witte veterschoenen van Gabor, voorzien van een comfortabele dikke witte zool. Met een contrasterende rand net daarboven, voor een sportief karakter. De veterschoenen hebben witte veters en bieden extra ruimte bij de wreef, bal en tenen van de voet. Uitgevoerd in mooi nappaleer. Voorzien van een los voetbed.

€ 130.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.630.68 Gabor Ballerina Brons

Ballerina?s van Gabor in een mooie bronzen kleur, goed voor een bijzonder elegant of feestelijk ontwerp. Met een 25mm hak om goed op te kunnen blijven lopen. Dikke witte zool voor extra comfort, net als een extra wijde pasvorm. Een mooi paar ballerina?s met een glanzende afwerking, beschikbaar in jouw maat.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.630.65 Gabor Ballerina Groen

Lichtgroene ballerina?s van Gabor, in een bijzonder fraai ontwerp. Met opening bij de tenen en aan de zijkant van de schoenen. Met lage hak van 25mm, om goed op te kunnen blijven lopen. Met contrasterende witte zool onder de schoenen. Extra wijdte voor de tenen, bal en wreef. Voor een fijn paar ballerina?s bij ons uit de collectie.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 85.791.15 Gabor Sandalen Rood

Rode sandalen van Gabor, met een vast voetbed. Uitgevoerd in luxe suède, voor een stijlvolle afwerking van de schoenen. Met een 55mm hoge sleehak, om comfortabel op te kunnen blijven lopen. In een contrasterende kleur, die mooi past bij de dikke zool. Rijke details op de neuzen en op de wreef van de schoen, met een bandje over de hak.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 84.582.65 Gabor Sandalen Groen

Groene sandalen van Gabor, met onze Best Fitting-pasvorm. Een prettig draagcomfort, zodat je nauwelijks merkt dat je de sandalen draagt. Met sierlijke details op de neuzen, net als een mooie glans van de rest van het materiaal. Dankzij het gebruikte kalfsleer, van de beste kwaliteit. Met een comfortabele dikke zool en een lage hak onder de sandalen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 85.791.16 Gabor Sandalen Blauw

Donkerblauwe sandalen van Gabor, voorzien van een 55mm hoge sleehak. In een contrasterende lichtblauwe kleur, waardoor de schoenen extra opvallen. Net als dankzij de rijke details op de neuzen en de wreef van de schoen. Met een handig bandje over de hak, om de schoenen prettig te kunnen dragen. En een comfortabele dikke zool in bijpassende kleur.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.460.66 Gabor Instappers Blauw

Donkerblauwe instappers van Gabor, met een los voetbed. Uitgevoerd in luxe kalfsleer en met een comfortabele dikke zool. Om goed op te kunnen blijven lopen, waarmee het een heel comfortabel paar schoenen is. Uitgevoerd in donkerblauw, zodat de instappers van Gabor een mooie stijlvolle uitstraling hebben. Met dikke zool, voor nog meer comfort tijdens het dragen. 

€ 130.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.180.23 Gabor Pumps Beige

Mooie stijlvolle pumps van Gabor, uitgevoerd in taupe. Met extra wijdte voor de tenen, bal en wreef. Meer ruimte in de schoenen, voor een fijne pasvorm. Voorzien van een los voetbed, voor het maximale comfort. De pumps van Gabor zijn uitgevoerd in luxe velours en hebben een 45mm hoge hak. Voor een stijlvolle verschijning, met maximale overtuigingskracht. 

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.464.30 Gabor Sneakers Groen

Groene sneakers van Gabor, met een los voetbed. Uitgevoerd in mooi nubuck, voor een stijlvolle afwerking van de schoenen. Met een comfortabele dikke zool, om daar ook langere tijd goed op te kunnen blijven lopen. Uitgevoerd in groen, waarmee de sneakers van Gabor een mooie uitstraling hebben. Standaard snel verzonden.

€ 125.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.464.83 Gabor Sneakers Blauw

Lichtblauwe sneakers van Gabor, voorzien van een los voetbed. Gemaakt van mooie materialen, die zorgen voor een stijlvol paar schoenen dat zich eenvoudig laat combineren. Met comfortabele dikke zool, om goed op te kunnen blijven lopen. Gabor sneakers in lichtblauw, met extra wijdte voor de tenen, bal en de wreef van de voet.

€ 130.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.464.63 Gabor Sneakers Rose

Roze sneakers van Gabor, voor een mooie sierlijke uitstraling. Een fijn paar schoenen, gemaakt van luxe kalfsleer. Met een comfortabele dikke zool om goed op te kunnen blijven lopen. En extra wijdte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Fijne eigenschappen die ervoor zorgen dat je met de roze sneakers van Gabor kiest voor een prettig draagcomfort. 

€ 125.00

Read on...

Schoenen
Product