1 85.790.16 Gabor Sandalen Blauw

Donkerblauwe sandalen van Gabor, met fijne dikke bandjes over de wreef en de neus van de schoenen. Voor een prettig draagcomfort, ook dankzij de dikke zool. Met sierlijke details en een opvallende contrasterende kleur. De Gabor sandalen zijn uitgevoerd in luxe suède en hebben een 55mm hoge sleehak. Voor een overtuigende presentatie met stijl.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.923.47 Gabor Sandalen Zwart

Zwarte sandalen van Gabor, voorzien van een vast voetbed. Uitgevoerd in luxe suède, dat de sandalen een mooie sierlijke uitstraling geeft. Met een 50mm hoge hak voor een overtuigende verschijning, en toch met een heel fijne pasvorm. Niet in de laatste plaats dankzij de G-wijdte, voor meer ruimte voor de tenen, bal en wreef van de voet.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 81.270.57 Gabor Pumps Zwart

Zwarte pumps van Gabor, uitgevoerd in suede. Met een stijlvolle 70mm hoge hak, voorzien van Soft&Smart voor meer comfort in de pumps. Fijn comfort dankzij de extra zachte voering bij de hiel en bal van de voet, waar de belasting het hoogst is. Comfortabele pumps van Gabor met een vast voetbed, om lang op te blijven lopen.

€ 89.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.592.66 Gabor Ballerina Blauw

Donkerblauwe ballerina?s van Gabor. Met mooie details op de neuzen, die de schoenen een feestelijk en sierlijk karakter geven. De extra wijdte bij de tenen, bal en wreef zorgt er samen met de lage hak van 25mm voor dat je hier goed op kunt blijven lopen. Mooie ballerina?s in diverse materialen, altijd van de hoogstekwaliteit.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 83.614.27 Gabor Sandalen Zwart

Zwarte sandalen van Gabor, voorzien van onze Best Fitting-pasvorm om daar langere tijd op te blijven lopen. Met een vast voetbed. De sandalen zijn uitgevoerd in luxe kalfsleer, voor een mooie glans over het materiaal. Met een comfortabele dikke zool, zodat de Gabor sandalen goed geschikt zijn om daar langere tijd op te blijven lopen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.736.46 Gabor Sandalen Blauw

Donkerblauwe sandalen van Gabor, uitgevoerd in luxe suède. Voor een mooi materiaal, dat goed combineert met de smalle gebruikte bandjes. Met een mooi contrast ten opzichte van de zool en de hak, voor een stijlvolle verschijning. Bekijk deze en andere sandalen. Met een fijn comfort, dankzij extra ruimte voor de wreef, bal en tenen.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 83.700.57 Gabor Slippers Zwart

Zwarte slippers van Gabor, met onze Best Fitting-pasvorm. Dat betekent dat je kunt rekenen op een fijn draagcomfort, in combinatie met een comfortabele dikke zool om langere tijd op te blijven lopen. Het zijn op die manier fijne slippers om vaak te dragen. Afgewerkt in mooi nappaleer, waardoor je ook daarmee kunt rekenen op goede kwaliteit.

€ 79.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 86.434.57 Gabor Sneakers Zwart

Zwarte sneakers van Gabor, met extra wijdte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Een prettig draagcomfort en een uitstekende pasvorm. Ook dankzij het losse voetbed in de schoenen. Uitgevoerd in luxe kalfsleer met een mooie glans. Zwarte Gabor sneakers. Met een comfortabele dikke zool, om daar langere tijd goed op te blijven lopen.

€ 130.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 03.705.27 Gabor Slippers Zwart

Zwarte Gabor slippers voorzien van Best Fitting voor breder loopoppervlak van de slipper. De slippers zijn gemaakt van soepel nappaleer en hebben een mooie zwarte kleur.

€ 79.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.822.26 Gabor Sandalen Blauw

Donkerblauwe sandalen van Gabor, op een sierlijke wijze vormgegeven met een smal bandje boven de wreef. Met mooie strikken op de neuzen, die het tot een uitermate elegante verschijning maken. Uitgevoerd in luxe suède, voorzien van een vast voetbed en met een 50mm hoge hak. Met een fijn draagcomfort, dankzij de extra wijdte voor de bal, tenen en wreef van de voet.

€ 120.00

Read on...

Schoenen
Product
 

1 81.601.16 Gabor Sandalen Blauw

Sandalen van Gabor in een mooie nachtblauwe kleur. Subtiel, om goed te combineren met een leuke zomerse outfit. Sandalen met het stijlvolle karakter van pumps , maar zonder de hoge hak die het lastig maakt daar langer op te lopen. Voorzien van een breder loopvlak dankzij de Best Fitting pasvorm. Fijne suède sandalen van Gabor.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 82.820.26 Gabor Sandalen Blauw

Donkerblauwe sandalen van Gabor, voorzien van een vast voetbed en met extra wijdte voor de tenen, bal en wreef van de voet. Voor een fijn draagcomfort, zelfs met de mooie 50mm hoge hak. Sierlijke bandjes en gespen aan de zijkant. Net als een mooi sierlijk detail op de neuzen van de Gabor sandalen, voor een stijlvolle en elegante keuze.

€ 99.99

Read on...

Schoenen
Product
 

1 84.311.14 Gabor Sneakers Rose

Oud roze sneakers van Gabor, voorzien van parels en Best Fitting pasvorm. Dankzij de comfortabele dikke zool ervaar je een prettig comfort en een fijne pasvorm. De sneakers zijn voorzien van een losvoetbed.

€ 130.00

Read on...

Schoenen
Product
 

7764.50 Gabor Tassen Blauw

Gabor damestas voor een uitermate vrouwelijke verschijning. Een mooi ontwerp, dankzij het gebruik van de mooie materialen en de bijzondere kleuren. Een mooi geheel, waarmee je op een stralende manier voor de dag kunt komen. Een mooie Gabor damestas, die jouw outfit helpt compleet te maken.Lengte 34cm, breedte 12cm, hoogte 26cmHoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met rits, 1 binnenvak met rits en 2 binnenvakken voor bijv. mobiele telefoon, 2 vaste hengsels en 1 losse verstelbare schouderband.

€ 65.99

Read on...

Tassen
Product
 

780050 Gabor Tassen Blauw

Sportief ogende damestas van Gabor, dankzij het streeppatroon van links naar rechts. In wit en in blauw, om te combineren met een sportief ogende en toch stijlvolle outfit. Met een groot wit vlak op de voor- en achterkant, dat de mooie kwaliteit van de materialen laat zien. Met hengsel voor over de schouder, net als een paar stevige handvatten. Lengte 20cm, breedte 13cm, hoogte 28cmLengte 40cm, breedte 13cm, hoogte 28cm (open tas)Hoofdsluiting: magneetsluiting, 1 buitenvak met magneetsluiting, 1 binnenvak met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. de mobiele telefoon, losse verstelbare schouderband.

€ 75.99

Read on...

Tassen
Product
 

786320 Gabor Tassen Beige

Sierlijke Gabor damestas met mooie details en een bijzonder patroon in het midden van de voorkant van de tas. Voorzien van mooie donkere randen langs de stiksels, waardoor het ontwerp extra uitstraling krijgt. Met een mooie glans over de zijkanten van de tas. Voorzien van een stevig hengsel, om de tas over de schouder mee te dragen. Lengte 36cm, breedte 12cm, hoogte 25cmHoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met rits, 1 binnenvak met rits en 2 binnenvakken voor bijv. mobiele telefoon, 1 vaste verstelbare schouderband.

€ 75.99

Read on...

Tassen
Product
 

783622 Gabor Tassen Bruin

Een elegante Gabor damestas met een mooi slangenpatroon. Een sierlijke keuze in het bruin, met een patroon dat vanuit subtiele details zorgt voor een mooi geheel. Met stiksels in een lichtere bruine kleur, waardoor die net wat meer aandacht krijgen. Voorzien van een hengsel over de schouders, om de Gabor damestas gemakkelijk mee te kunnen dragen. Lengte 36cm, breedte 12cm, hoogte 32cmHoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met rits, 1 binnenvak voor bijv. mobiele telefoon, 1 vaste band en 1 verstelbare schouderband.

€ 85.99

Read on...

Tassen
Product
 

783121 Gabor Tassen Bruin

Een bijzonder stijlvolle Gabor damestas, gemaakt van de beste materialen. Met een opvallende wit met zwarte band over het midden van de tas, van boven naar beneden. En voorzien van opvallende stiknaden, die bijdragen aan de rest van het ontwerp. Voorzien van stevige hengsels, met sierlijke gespen op de voor- en achterzijde van de Gabor damestas. Lengte 41cm, breedte 13cm, hoogte 27,5cmHoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 2 binnenvakken met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. mobiele telefoon, 2 vaste hengsels.

€ 75.99

Read on...

Tassen
Product
 

785750 Gabor Tassen Blauw

Sierlijke en stijlvolle Gabor damestas in donkerblauwe kleur. Gemaakt van een mooi materiaal met een lichte glans, waardoor je hiermee het stralende middelpunt bent. Voorzien van stevige handvatten om de tas gemakkelijk met je mee te dragen. In een net andere kleurtint dan de rest van de tas, net als het deel met daarop het logo.Lengte 34cm, breedte 15cm, hoogte 25cmHoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met rits, 2 binnenvakken met rits en 2 binnenvakken voor bijv. mobiele telefoon, 2 vaste hengsels.

€ 75.99

Read on...

Tassen
Product
 

782020 Gabor Tassen Beige

Rijk versierde Gabor damestas. Met sierlijke details over de gehele voorkant van de tas, zowel aan de bovenkant als de onderkant. En met sierlijke zilveren bolletjes links en rechts van het merk. Voor een mooie damestas van Gabor, met een handig hengsel voor over de schouder. Een fijne en comfortabele tas met een prachtig ontwerp.Lengte 36,5cm, breedte 12,5cm, hoogte 70cmHoofdsluiting: ritssluiting, 1 buitenvak met ritssluiting, 1 binnenvak met ritssluiting en 2 vakjes voor bijv. mobiele telefoon, vast hengsel.

€ 75.99

Read on...

Tassen
Product