Rebel and Rose Armband Braided Round Metal 21 cm RR L0002 S

Rebel and Rose Armband Braided Round Metal 21 cm cm RR-L0002-S. Een mooie lederen, stoere, armband die zwart/grijs/edelmetaal is uitgevoerd. De sluiting is voorzien van het logo van Rebel & Rose. Rebel & Rose armbanden worden vervaardigd uit natuurlijke materialen en onderverdeeld in meerdere collecties zoals 'Stones Only', 'More Balls Than Most', 'Lion Head', 'Absolutely Leather' en de 'Sterling Silver Line'. Bij bestellingen vanaf 40 euro is de verzending helemaal gratis.

€ 79.50

Read on...

Mode
Product
 

Pulsar Herenhorloge Chronograaf PM3049X1

Pulsar Herenhorloge Chronograaf type PM3049X1. Een stoer en trendy vormgegeven horloge met een grijze band en kast. De wijzerplaat heeft een mooie en chique grijze kleur en de wizers zijn oplichtend in het donker. Dit dynamisch ogend horloge weegt 162 gram en is tot 100 meter waterdicht. Dit is eenhorloge dat tijdens het dragen gezien mag worden. De chronograaf kan meten in 1/10 seconden tot maximaal 60 minuten. Dit model heeft dat mooie en sterke Hardlexglas en u heeft 2 jaar garantie op het uurwerk.

€ 180.00

Read on...

Mode
Product
 

Lorus Herenhorloge Blauwe wijzerplaat RJ603AX9

Lorus Herenhorloge Zilverkleurig RJ603AX9. Een mooi en stevig horloge. De band is zilverkleurig evenals de kast. De wijzerplaat is blauw en de wijzers zelf zijn oplichtend in het donker. Door de vormgeving van de kast is de kroon tegen stoten beschermd. Dit model heeft dag- en datumaanduiding en is 30 meter (spat) waterdicht. Een modern en stoer horloge waar u lang van zal genieten.

€ 46.95

Read on...

Mode
Product
 

Lorus Herenhorloge Staal Goudkleurig RXN02DX9

Lorus Herenhorloge RXN02DX9. Dit is een al jaren bestaand (top)model uit de Lorus-collectie. Uitgevoerd met witte wijzerplaat, dag-en datumweergave en goudkleurige index en wijzers. Het horloge heeft dat mooie Hardlex glas en is tot 50 meter waterdicht. Klassiek model met goudkleurige horlogeband met vouwsluiting.

€ 72.95

Read on...

Mode
Product