Zippo Aansteker Benzine 125ml

Vul je Zippo eenvoudig bij met deze Aansteker Benzine. Zippo benzine is speciaal voor je Zippo aansteker ontwikkeld. In dit blikje zit 125 ml Zippo vloeistof. Zippo Aansteker Benzine 125ml

€ 2.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Smoking Tafel Vaporizer VP 210

Deze handzame Smoking Tafel Vaporizer VP-210 maakt het verdampen en roken van al je favoriete kruidentabak nu nog gemakkelijker!Een vaporizer of ook wel verdamper is de veiligste manier om kruidentabak te roken. Doordat de kruiden niet worden verbrand maar worden verdampt komen er geen slechte stoffen in de damp te zitten, maar wél de lekkere stoffen. Deze vaporizer is ideaal voor de gebruiker die hem wilt kunnen verplaatsen. Deze kleine vaporizer zet je namelijk zo op tafel of op je bureau. De verdamper heeft ook een ballon, die het inhaleren van de damp intenser en lekkerder maakt. De smoking tafel vaporizer is handzaam,werkt op netstroom en is in te stellen op verschillende standen. De tafel vaporizer werkt als een soort van oventje met circulerende warmte, waardoor de kruidentabak langzaam en gelijk verdampen voor de lekkerste damp. De tafel verdamper komt met de mogelijkheid te roken vanuit een whip of vanuit een ballon. Daarnaast kan de verdamper op temperaturen komen tussen de 180 en 210 graden. Er zit een ingebouwde ventilator in om ervoor te zorgen dat de tafel verdamper niet op te hoge temperaturen komt. De tafel vaporizer heeft een stevige metalen basis met een onverwoestbaar lcd scherm waar de temperatuur op komt te staan. Wat krijg je erbij? Ventilatoreenheid,'herb chamber'om de verdamper mee te vullen, roerstaaf, glazen mondstuk, whip systeem en mondstuk om de vaporizer als standaard tafel verdamper te gebruiken.

€ 99.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Houten Tafel Dual Vaporizer VP 401

De Houten Tafel Dual Vaporizer is goede kwaliteit, whip-based vaporiseer tegen een betaalbare prijs. Daarnaast kunnen 2 personen tegelijk gebruik maken van de Houten Tafel Dual VaporizerHandcrafted Wood CaseDual Ceramic electrocution heatingUses United State standard of 110v of electricityLED Lights UpPush Button to Adjust Temperature 0-500 DegreesReady To Use In 2 MinutesOverall dimensions with temp. knob:6''X 4''X 4.25''2 Whips IncludedInhoud:- Desktop Vaporizer- Glass whip (x2

€ 69.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Mango E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

De smaak van sappige, rijpe mango in een nicotinevrije e-liquid. Met deze overheerlijke mango e-liquid haal je de zomer in huis!De Geeek Premium E Liquid Nicotinevri zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein). De Geeek Premium E liquid wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Watermeloen E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

Met deze nicotinevrije e-liquid met watermeloen smaak proef je de zomer! Hoogwaardige kwaliteit e-liquid geschikt voor elektronische cigaretten.De Geeek Premium E Liquid Nicotinevrij zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein).  De Geeek Premium Eliquids wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Grapefruit E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

Een top-kwaliteit e-liquid zonder nicotine met grapefruit smaak. Deze grapefruit e-liquid is geschikt voor alle elektrische cigaretten.De Geeek Premium E Liquid Nicotinevri zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein). De Geeek Premium E liquid wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Mint E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

Top kwaliteit nicotinevrije e-liquid met mint-smaak! Deze e-liquid heeft een frisse, volle mint-smaak. Geschikt voor alle e-cigaretten.De Geeek Premium E Liquid Nicotinevri zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein). De Geeek Premium E liquid wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Sappige Perzik E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

Premium Sappige Perzik E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 mlDe Geeek Premium E Liquid Nicotinevri zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein). De Geeek Premium E liquid wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Aardbei E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

Deze heerlijke aardbei E Liquid is nicotinevrij. Een fruitige e-liquid voor het gebruik in elektrische cigaretten.De Geeek Premium E Liquid Nicotinevri zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein). De Geeek Premium E liquid wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Bosbes E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

De heerlijke smaak van blauwe bosbessen. Lekker fruitige, nicotinevrije e-Liquid met een zuur tintje.De Geeek Premium E Liquid Nicotinevri zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein). De Geeek Premium E liquid wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Appel E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

Top kwaliteit nicotinevrije e-Liquid met een geweldige appelsmaak voor in je e-cigaret. Proef de zoete, sappige appel smaak.De Geeek Premium E Liquid Nicotinevri zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein). De Geeek Premium E-liquid wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Premium Meloen E Liquid Nicotinevrij (vloeibaar) 30 ml

Nicotine vrije e-liquid met de overheerlijke smaak van verse meloen. Te gebruiken in alle elektronische cigaretten.De Geeek Premium E Liquid Nicotinevri zijn erg populaire e-liquids die bekend staan om hun kwaliteit en goede smaak. De Geeek Premium e-liquids zijn te koop in verschillende smaken en allemaal zonder nictoine. Deze e-liquids behoren tot de beste e-liquids op de markt en zijn voorzien van meerdere certificaten van de TÜV* (Technischer Überwachungs Verein). De Geeek Premium E liquid wordt geleverd in 3  zachte PE knijpflesje van 10ml met kinderveilige sluiting en een handige schenkhals voor het makkelijk bijvullen van verschillende modellen e-sigaretten.*De TÜV is een internationale organisatie die is gespecialiseerd in het evalueren van de veiligheid en kwliteit van technologie. Gebruik en opslag: Goed schudden voor gebruik.Was uw handen na het bijvullen van uw elektronische sigaret of persoonlijke verdamper. 

€ 5.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Heating coil verwarmingselement voor Square E Head Waterpijp Kop

De Square E-Head Shisha Waterpijp Kop is een geweldige en innovatieve aanvulling op je waterpijp. Uiteindelijk zal het verwarmingselement van je Square e-Head slijten en zal deze vervangen moeten worden.Of als je een extra coil wil hebben voor bij je separate clearomizer, dan zijn extra coils geen overbodige luxe. Het vervangen van de spoelen is ongelooflijk simpel. Schroef de top van de smaak tank, schroef de oude coil los en stop de nieuwe in de elektrische waterpijp kop. Vergeet niet dat het Square verwarmingselement mag niet nat worden. Als het toch nodig is je verwarmingselement of clearomizer schoon te maken, giet de resterende e-vloeistof weg en veeg de onderdelen van boven naar beneden schoon met een zachte, droge doek.

€ 7.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Imex Butaangaspatroon 227 g Butaangas voor Draagbare Gaskookplaat Camping (4 stuk)

Imex Butaangaspatroon 227 g Butaangas voor Draagbare Gaskookplaat Camping (4 stuk) Imex Butaangaspatroon 227 g Butaangas voor Draagbare Gaskookplaat Camping (4 stuk)

€ 13.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 

Imex Draagbare Gaskookplaat voor Camping Outdoor

Met de handzame Imex Draagbare Gaskookplaat kun je nu eenvoudig en snel overal een lekkere maaltijd bereiden!De draagbare oplossing Een Imex Draagbare Gaskookplaat is een kleine draagbare gaskookplaat die zich ideaal leent voor een snelle hap of het gebruik op bijvoorbeeld een camping. Dit kleine gasvuur biedt de mogelijkheid om snelle gerechten zoals bijvoorbeeld ravioli, water of soep op te warmen of op een camping om een eitje te bakken en koffie of thee te zetten. Evengoed kan dit draagbare vuurtje dienst doen wanneer u tijdelijk zonder fornuis komt te vallen. Bovendien is de aankoop van een Gaskookplaat goed te verantwoorden. Vanaf 19,95 euro heb je al een exemplaar en door het stevig materiaal en de uitgekiende afwerking van het product is een dergelijk gasvuur veilig in gebruik en gaat het apparaat lange tijd mee. Zelfs al wordt het meegezeuld naar de camping. Gaat u er dus graag een weekendje tussenuit maar laat u het niet graag na zelf uw potje te koken dan biedt dit product de ideale oplossing. Ideaal voor de campingHet is al gezegd: de camping. Door het kleine en compacte formaat biedt de Imex Draagbare Gaskookplaat een ideaal en handig gebruiksgemak zodat het vuur onder meer te gebruiken is op een camping. Het kleine toestel neemt haast geen plaats in en kan zo mee in de wagen of de caravan. Op de camping haal je het snel boven en stop je het na gebruik even snel weer weg. Bovendien werkt de Imex Draagbare Gaskookplaat op bussen butaan gas die in klein formaat beschikbaar zijn en op hun beurt niet veel plaats innemen.

€ 19.95

Read on...

Overige waterpijpen en accessoires
Product
 
From 2 to 100 Euro

Most Populair

Product
Aqua Clean Douchekop Spa Filter Tri Stone Navulling     Deze Aqua Clean Spa Filter Tri Stone Navulling met ioniserende zouten en keramische elementen reinigt uw douchewater van chloorresten, zware metalen, onzuiverheden en bacteriën. Daarnaast bespaart u tot wel 40% water.Dankzij de Aqua Clean Douchekop Spa Filter Tri Stone Navulling beleef je met deze waterfilter nog een prettigere douche ervaring. De ingebouwde Tri Stone waterfilter draagt namelijk bij aan het verzachten van hard water, het verminderen van kalkvlekken, zachter haar, minder allergische reacties, minder irritatie aan ogen en een gezondere en zachtere huid. Heb je last van een droge en jeukende huid, droog en broos haar, ontkleurd haar, oogirritatie voor al deze probleem kan de Aqua Clean Douchekop Tri Stone Navulling een uitkomst bieden. Het is ook een zeer goede oplossing voor astma patiënten en is uiterst geschikt voor mensen met eczeem klachten. Daarnaast is er volgens wetenschappelijke studies bewezen dat de kans op kanker toe neemt bij teveel chloor absorptie. De Tri Stone Spa Filter zal door de geïntegreerde waterfilter het chloor in je douche verminderen. De ingebouwde waterfilter met keramische bolletjes van actief koolstof filteren chloorresten, zware metalen en andere negatieve ionen. De douchekop is makkelijk open te draaien waarna de Tri Stone Navulling eenvoudig bijgevuld kan worden. Grote korrels: Steen met infrarood energie. Scheidt water in kleinere molecuul voor beter contact met het huid.Kleine korrels: Verzacht het water. Verwijdert: Chloor, ijzer, arsenicum, mercury, sediment, vuil, en nog veel meer.KDF Douche filter: Voor een zachtere huid - Vermindert huidirritaties - En voor gezonder haar. Gepatenteerd KDF 55 filter.De Aqua Clean Douchekop Spa Filter heeft maar liefst 6 verschillende standen: Rain, Massage, Sauna, Tonic, Rain + Massage, Rain + Sauna, Rain + Tonic, Pause Belangrijkste kenmerken van de Aqua Clean Douchekop Spa Filter Tri Stone Navulling- Vermindert haaruitval- Vermindert chloor, lood, vuil en geurtjes in het douche water- Chloor verwijderende waterfilter voor een schonere douchestraal- Elimineert vervelende geur van het douche water- Voorkomt huidveroudering en rimpels veroorzaakt door chloor, zodat je huid weer glad en zacht word- Diepe reiniging van roos- Voor extra vervuild water, kan de waterfilter worden omgekeerd om vuil te verwijderen
Read on...