B1 HD battery camera

De Foscam B1 HD battery camera is een Full HD 100% draadloze beveiligingscamera, en een uitbreiding voor de Foscam E1 set De camera wordt eenvoudig gekoppeld aan het basisstation, waarna alleen de camera nog moet worden bevestigd met de magnetische basis om een goed overzicht te behouden. Een passieve infrarood (PIR) -sensor met grote hoek detecteert bewegende warmteobjecten, zoals mens en dier en stuurt een push-notificatie naar je smartphone. Daarna kun je live mee kijken in 1080P Full HD-video met behulp van de gratis Foscam App op je smartphone.

€ 169.00

Read on...

Product
 

E1 HD battery camera

De Foscam E1 HD battery camera is een Full HD 100% draadloze beveiligingscamera in combinatie met het S1 basisstation. De camera wordt eenvoudig gekoppeld aan het basisstation, waarna alleen de camera nog moet worden bevestigd met de magnetische basis om een goed overzicht te behouden. Een passieve infrarood (PIR) -sensor met grote hoek detecteert bewegende warmteobjecten, zoals mens en dier en stuurt een push-notificatie naar je smartphone. Daarna kun je live mee kijken in 1080P Full HD-video met behulp van de gratis Foscam App op je smartphone.

€ 269.00

Read on...

Product
 

FI9961EP Full HD PoE 2MP IP Camera

De FI9961EP IP-buitencamera van Foscam levert zeer scherpe opnames dankzij de hoge resolutie van 1920x1080 pixels. Dankzij de twee infrarood-LED's is alles in beeld, zelfs in het donker, binnen een straal van 20 meter. Dankzij WDR 2.0-technologie is het mogelijk om scherpe foto's te maken, zelfs in zeer heldere of donkere lichtomstandigheden. De camera herkent bewegingen en rapporteert deze, bijvoorbeeld per e-mail. De FI9961EP kan van stroom worden voorzien door PoE, dus tijdens de installatie is slechts één netwerkkabel vereist.

€ 129.00

Read on...

Product
 

FI9901EP PoE 1440p 4MP D N OUT

Geniet van bewakingsbeelden in een scherpere resolutie dan ooit tevoren. De Foscam FI9901EP is een outdoor PnP mini bullet camera uitgerust met de Ambarella chip en geavanceerde beeldsensor voor het mogelijk maken van een 4 megapixel videostream. De WDR-technologie zorgt ervoor dat alles zichtbaar blijft bij weinig en veel licht. Zoom tot 6 keer in zodat niets je ontgaat in de beelden, zo blijft je thuis of bedrijf beveiligd. Voorzie de Foscam FI9901EP eenvoudig van stroom via PoE zo blijft het aantal kabels beperkt, zodat het geen boeltje wordt. Zelfs in volledige duisternis blijft het overzicht behouden door de nachtvisietechnologie, ongeacht de weersomstandigheden in temperaturen van -20°C tot 60°C.

€ 143.00

Read on...

Product
 

FI9800P buiten HD IP Camera

De Foscam FI9800P buiten HD IP Camera is een 1MP Bullet camera met gestroomlijnde behuizing. Met behulp van een mini-ontwerp straalt de FI9800P een high-end look en feel uit, terwijl duurzaamheid en kwaliteit wordt verstrekt. Het is de perfecte combinatie van technologie en esthetiek.

€ 69.00

Read on...

Product
 

FI9826P 1.3MP pan tilt IP camera

De Foscam FI9826P is een IP bewakingscamera met een Pan-Tilt mechanisme, een ingebouwde microfoon en speaker, een SD-kaartlezer en heeft een opnameresolutie van 1280x960. De camera is eenvoudig te monteren en beschikt over een zeer gebruiksvriendelijke interface. Met de FI9826P kunt u vierentwintig uur per dag uw omgeving bewaken, dankzij de 3x optische zoom en de 36 IR LEDs die 's nachts tot wel 8 meter duidelijk kunnen opnemen. De camera blijft onder de zwaarste omstandigheden werken, namelijk bij temperaturen van 0° tot 55°C. Daarnaast is de camera erg makkelijk te bedienen. Hij kan verbinding maken met een draadloos b/g/n netwerk, zodat u makkelijk op uw PC of smartphone de camera op elk tijdstip kan bedienen, waar u ook bent.

€ 159.90

Read on...

Product
 

D Link DCS 4633EV VANDAL POE 1080p OUT

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 207.90

Read on...

Product
 

mydlink Pro Wire Free Camera Kit DCS 2802KT

De mydlink Pro Wire-Free camera's hebben een paar bijzondere ontwerpkenmerken: ze zijn discreet, weerbestendig en volledig draadloos. Dit betekent dat je ze zowel binnen als buiten op elke gewenste plek kunt installeren. Dankzij de magnetische wand- of plafondbevestiging kunnen de camera's eenvoudig worden verplaatst en met de scherpe 1080p Full HD-kwaliteit kan je elk detail opnemen. De geavanceerde passieve infrarood (PIR)-bewegingssensor van de Wire-Free Camera vermindert het aantal valse alarmen aanzienlijk. De camera begint automatisch met opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Bovendien wordt er direct een pushmelding naar jouw telefoon gestuurd. De ingebouwde infrarood led voor nachtzicht stelt je in staat om tot 7,5 meter ver te zien, zelfs in volledige duisternis. Communiceer via de geïntegreerde luidspreker en hoor elk geluid dat door de microfoon wordt opgenomen. Waarschuw jouw huisdier dat het niet op het bed mag, praat met jouw kinderen terwijl ze spelen, laat de postbode weten waar hij jouw pakketje kan achterlaten of spreek met bezoekers aan de deur. De hub ondersteunt tot 4 camera's, zodat je extra DCS-2800LH-EU camera's kunt toevoegen om nog grotere gebieden in beeld te brengen. Elke camera wordt gevoed door krachtige lithiumbatterijen en werkt 6 maanden lang zonder dat de batterijen opnieuw moeten worden opgeladen. De hub heeft een ingebouwde slimme beveiligingssirene die meer dan 100 decibel produceert. Dit is hard genoeg om een pneumatische boor te overstemmen. Je kan de sirene op afstand activeren of instellen dat hij afgaat zodra de camera aan beweging detecteert. Cloudopname biedt je gemoedsrust door video's automatisch naar een beveiligde locatie in de mydlink cloud te sturen. Profiteer van gratis beeldopslag gedurende 24 uur of kies een optioneel premium opslagabonnement. De hub heeft ook een microSD-kaartsleuf en een USB-poort waarop een externe harde schijf kan worden aangesloten voor lokale opslag van video's.

€ 479.00

Read on...

Product
 

mydlink Pro Wire Free Camera DCS 2800LH EU

De D-Link mydlink Pro Wire-Free Camera DCS-2800LH-EU is een bewakingscamera die te gebruiken is als uitbreiding voor de DCS-2802KT-EU Wire-Free Camera Kit. Het mydlink Pro Wire-Free Camerasysteem is ideaal voor bewaking van kleine kantoren en thuiskantoren. De compacte camera is geschikt voor bewaking overdag en 's nachts en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De camera beschikt over ingebouwd nachtzicht, bewegingsdetectie en kan worden bekeken en beheerd met de gratis mydlink mobiele app. De DCDCS-2800LH-EU heeft een compact en onopvallend ontwerp, waarmee hij in elk interieur past. Hij is water- en weersbestendig, zodat hij overal gebruikt kan worden, zowel binnen als buiten. De camera is eenvoudig toe te voegen aan een bestaande Wire-Free Camera Kit met de mydlink-app. Onboard Wi-Fi biedt een groter bereik en een grotere bandbreedte voor vlotte 1080p Full HD videostreams op elk apparaat. De camera ondersteunt tweeweg audio, gelijktijdig live weergeven, opnemen en afspelen voor maximaal vier kanalen na toevoeging van de optionele DCS-2800LH-EU camera's. Met de ingebouwde bewegingsdetectie worden meldingen verstuurd naar je mobiele apparaat en worden foto's en videoclips automatisch op een microSD-kaart, externe HDD of in cloudopslag bewaard. Ingebouwde infrarood led biedt 's nachts tot 7,5 meter zicht. Dankzij twee krachtige lithiumbatterijen kan de camera lange tijd worden gebruikt zonder te hoeven worden opgeladen.

€ 199.00

Read on...

Product
 

D Link DCS 8525LH WLAN 1080p PTZ D N

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 142.90

Read on...

Product
 

D Link DCS 8300LH WLAN 1080p 137° D N

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 99.90

Read on...

Product
 

DCS 2670L WLAN 1080p 180° D N

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 192.90

Read on...

Product
 

DCS 8000LH Mini HD WiFi Camera

Met de DCS-8000LH Mini HD Wi-Fi Camera van D-Link kun je alles wat je lief is dag en nacht in de gaten houden, of je nu thuis of onderweg bent. Het ingebouwde nachtzicht in combinatie met bewegings- en geluidsdectectie waarschuwt je zodra er iets onverwachts gebeurt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

€ 54.90

Read on...

Product
 

DCS 6010L E

De DCS-6010L is uitgerust met alle handige functies die nodig zijn voor het thuisgebruik. Zo is de camera zowel een microfoon als een luidspreker. Hij is uitgerust met een Fish-Eye camera, zodat er geen dode hoeken zijn. De DCS-6010L werkt grotendeels zelfstandig en kan zijn videostreams doorgeven via een microSD/SDHC-kaart.

€ 299.00

Read on...

Product
 

DCS 960L HD 180º Panoramic Camera

De DCS-960L HD 180° panoramische camera is een revolutionaire camera met een horizon-wijde lens, die gemakkelijk uw hele kamer, van muur tot muur, in beeld brengt met hoge kwaliteit 720p. De camera biedt live streaming en remote viewing via de app, waarmee je eenvoudig alles in de gaten kunt blijven houden, of het nu je huis of bedrijf is. En dankzij de nachtvisie optie heb je zowel overdag als 's nachts goed beeld.

€ 109.00

Read on...

Product
 

LifeCam HD 3000 for Business

Met de Microsoft LifeCam HD-3000 laat je je van je beste kant zien. Deze webcam registreert sprankelende en kleurrijke breedbeeldvideo in hoge resolutie. Met de universele bevestiging plaats je de camera heel eenvoudig op je desktop, laptop of notebook, zodat je meteen kunt videobellen met vrienden, collega's en familieleden, waar die zich ook bevinden. Of maak je eigen video's en plaats ze direct op Facebook, YouTube en Twitter..

€ 24.99

Read on...

Product
 

LifeCam Studio for Business

De LifeCam Studio for Business van Microsoft is een HD webcam en levert HD-breedbeeldvideo met vloeiende, gedetailleerde beelden, dankzij ClearFrame-technologie, een glazen lens en andere optische componenten.De microfoon beperkt storende omgevingsgeluiden tot een minimum en werkt met de meeste bekende instant messaging-services.

€ 74.90

Read on...

Product
 

LifeCam Cinema for Business

De LifeCam Cinema van Microsoft is een webcam met HD-breedbeeldvideo met vloeiende, gedetailleerde beelden, dankzij ClearFrame-technologie, een glazen lens en andere optische componenten van topkwaliteit. De microfoon levert een ongekend helder geluid en beperkt storende omgevingsgeluiden tot een minimum.

€ 57.90

Read on...

Product
 

LifeCam HD 3000

Met de Microsoft LifeCam HD-3000 laat je je van je beste kant zien. Deze webcam registreert sprankelende en kleurrijke breedbeeldvideo in hoge resolutie. Met de universele bevestiging plaats je de camera heel eenvoudig op je desktop, laptop of notebook, zodat je meteen kunt videobellen met vrienden, collega's en familieleden, waar die zich ook bevinden. Of maak je eigen video's en plaats ze direct op Facebook, YouTube en Twitter..

€ 27.99

Read on...

Product
 

LifeCam Studio

De LifeCam Studio van Microsoft is een HD webcam en levert HD-breedbeeldvideo met vloeiende, gedetailleerde beelden, dankzij ClearFrame-technologie, een glazen lens en andere optische componenten.De microfoon beperkt storende omgevingsgeluiden tot een minimum en werkt met de meeste bekende instant messaging-services.

€ 74.90

Read on...

Product