NERF N Strike Modulus Regulator

Maak je blaster klaar voor elke missie of strijd met de volledig gemotoriseerde Nerf N-Strike Modulus Regulator blaster! Met SwitchFire-technologie kies je 1 van de 3 vuur modi Draai aan de schakelaar en kies om 1 dart per schot af te vuren kiest voor burst om meerdere darts per schot af te vuren en schakel over naar constant vuur om de darts achterelkaar af te vuren. De blaster heeft ruimte voor twee clips van 12 darts, één in de blaster en de andere in het handvat. Een handig indicatielampje knippert om te laten weten dat de clip leeg is. Pas ook de blaster aan met de zwenkbare handgreep om schoten te stabiliseren en gebruik de twee barrel-scopen als verlengstuk voor de loop of als vizier. Of breid de blaster uit met de andere Nerf Modulus-accessoires en upgradekits (elk afzonderlijk verkrijgbaar). - Gebruikt SwitchFire Technologie - 3 modi: Enkel schot, snelvuur(burst) en constant - Draaigreep om te stabiliseren tijdens het schieten - 2x vizier - Inclusief twee clips voor 12 darts en 24 Modulus Elite darts

€ 49.99

Read on...

Product
 

NERF N Strike Elite Retaliator

Schiet tot wel 22 meter ver! Maak de volgende stap in N -Strike battles met de Elite Retaliator! Pas de 4 in 1 blaster aan voor elke missie. De N-Strike Elite Retaliator heeft een geweldig prestatievermogen, je schiet de revolutionaire Elite Darts tot wel 22 meter ver. Met het loopverlengstuk, de balansgreep en de afneembare kolf kun je 4 verschillende blasters maken. Inclusief 12 Elite Darts.

€ 32.99

Read on...

Product
 

SUV met lier

Op avontuur met Ranger David en zijn trouwe metgezel, de jonge chimpansee! Doe mee met de twee op hun wilde rit door de jungle! Bevestig de uittrekbare lierhaak aan de boomstam om hem uit de modder te trekken! Vervang een band of tank de SUV bij. Red gewonde dieren met de apparatuur van de dokter! Help ze uit de dichte jungle en breng ze naar het onderzoeksstation CROCO!

€ 32.99

Read on...

Product
 

Dinhy rubberboot met ranger

Geniet van de avonturen op het water met deze Dinhy rubberboot met ranger van Schleich.

€ 18.99

Read on...

Product
 

Croco Jungle Onderzoeksbasiskamp

Maak je Schleich Wild Life collectie compleet met deze Schleich Croco Jungle Onderzoeksbasiskamp set.

€ 79.99

Read on...

Product
 

Caravan voor geheime club bijeenkomsten

Met de Caravan voor geheime club bijeenkomsten van Schleich komt de paardenclub tot leven: vier vrienden beleven avontuurlijke verhalen en vormen samen de Paardenclub!

€ 54.99

Read on...

Product
 

Mobiele Dierenarts met Hannover veulen

De dierenarts wordt opgepiept voor een noodsituatie. Ze rijdt zo snel mogelijk naar de manege, hier is een Hannover veulen gewond geraakt! Met het mobiele röntgenautomaat maakt ze een foto van het veulen om te kijken wat er aan de hand is. De arts pakt haar medicijntas en geeft het veulen een injectie met medicijnen zodat het veulen snel weer beter wordt. Het veulentje kan weer terug naar zijn stal worden gebracht en de arts vult alle gegevens in op haar laptop.

€ 34.99

Read on...

Product
 

Paardenbox met Arabische Paarden en Verzorgster

Maak je collectie compleet met deze Schleich paardenbox met Arabische paarden en verzorgster.

€ 29.99

Read on...

Product
 

Paardenbox met een Lusitano merrie

Maak je collectie compleet met deze prachtige paardenbox met een Lusitano merrie.

€ 18.99

Read on...

Product
 

Avonturen Boomhut

In het Schleich-boomhut kunnen de twee kinderen van de boerenfamilie Sarah en Ben urenlang ravotten, spelen en picknicken. Wie heeft er nog niet van een eigen boomhut gedroomd? De set bevat veel functies voor langdurig plezier. Terwijl Ben de dieren op het observatiedek bekijkt, glijdt Sarah over de glijbaan. De hondenpuppy wacht al op haar. Sarah kan via de ladder de boomhut binnen. Met behulp van de katrol kan de schattige beagle pup gemakkelijk naar de gezellige boomhut worden gebracht. Zodat iedereen samen kan spelen. De set is de ideale aanvulling op de apart beschikbare grote boerderij 42407 met stallen en dieren.

€ 54.99

Read on...

Product
 

Boerenhuis met stal en dieren

De Schleich boerderij met stal en dieren is het hart van de Schleich Farm World. Boer Paul en boer Laura wonen hier. Beiden verzorgen liefdevol de dieren in de tuin. Deze set biedt veel accessoires en functies voor langdurig plezier. In aanvulling op de woonkamer met keuken, eethoek en slaapkamer, is er de stal, die voldoende ruimte biedt voor de dieren. Met de lier kan het hooi gemakkelijk naar de zolder worden getransporteerd en opgeslagen. Vanaf daar kan het hooi door het luik naar de dieren. Het stabiele gebied met de hekken en paddocks heeft een modulair ontwerp en kan naar wens worden gemonteerd. De set is compatibel met de los verkrijgbare trekker 42377 en de tractor 42379 met 2 menselijke figuren, 7 dieren en geweldige accessoires. De Schleich-figuren zijn allemaal in detail gemodelleerd, liefdevol met de hand geschilderd en staan voor educatieve waardevolle spellen.

€ 71.99

Read on...

Product
 

speelmat boerderij

De speelmat uit de serie FARM WORLD van Schleich is de perfecte uitvalsbasis voor de twee Schleich FARM WORLD-artikelen 42407 Boerderij met stallen en dieren en de 42408 Adventure Treehouse. Het biedt ook voldoende ruimte voor meer speelgoed en speelsets.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Verjaardags Picknick

Geniet van een gezellige verjaardags- picknick van Schleich. Sarah is vandaag jarig en nodigt je uit voor een picknick en heeft ook een groot kleurrijk geschenk ontvangen. Terwijl ze nog steeds op de gasten wacht, zijn het kleine kitten, de egel en de egeljongen er al. Kun je wat van de heerlijke cupcake krijgen? De set bevat 1 menselijke figuur, 1 kitten, egel-moeder met een egel, cupcake, voerbak en een geschenk.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Western rijden

Geniet van Western rijden van Schleich, een complete spelreeks over het thema western rijden met figuren en accessoires!

€ 18.99

Read on...

Product
 

Tractor met aanhangwagen

Tractor met aanhangwagen van Schleich. Met deze tractor met aanhangwagen kun je het boerenleven na spelen. Dit pakket bevat ook een boer met beweegbare armen en benen en het heeft een bruin kalf.

€ 36.99

Read on...

Product
 

Hooi Transportband en Boer

Maak je collectie compleet met deze Schleich hooi transportband en boer.

€ 18.99

Read on...

Product
 

Stal met paarden en accessoireset

Maak je collectie compleet met deze set met Schleich speelfiguren.

€ 89.99

Read on...

Product
 

Vechters Krab

Met de Vechters Krab van Schleich maak je jouw collectie van de Eldrador serie compleet.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Strijd om het superwapen IJsmonster vs vuurleeuw

The Frost Monster heeft zijn weg naar de lava wereld gevonden om een mysterieus zwaard uit de lavarots te grijpen! Degene die het bezit is bijna onkwetsbaar, omdat het wordt beschermd tegen andere elementen! The Frost Monster heeft het Superweapon nodig om de uitbreiding van de lava-wereld te voorkomen en de ijswereld te redden. Maar de missie is gevaarlijk. Het wapen bevindt zich in een lavarots in de diepten van de lavawereld! Er is ook de vuurleeuw, die bijna geheel uit gloeiende rots bestaat en een vlammende vlammende manen draagt. Dankzij het zwaard is hij bijna onoverwinnelijk. Maar alleen bijna. The Frost Monster kan de Fire Lion uitroeien met zijn gigantische Morning Star, die bezaaid is met vlijmscherpe ijzeren stekels! En wie de stekels op zijn lichaam aanraakt, bevriest onmiddellijk! Vuur tegen ijs, het epische gevecht is begonnen!

€ 32.99

Read on...

Product
 

Zeemonster

Het zeemonster van Schleich aarzelt niet lang om een aanvaller op de vlucht te jagen, hij is giftig en gevaarlijk! In de meeste gevallen is het voldoende om vijanden zijn scherpe, lange slagtanden te laten zien waarmee hij zelfs het dikste pantser kan binnendringen. Zijn rug is ook bedekt met giftige stekels, één aanraking is genoeg om tegenstanders uit te schakelen! Water is zijn element. Hier kan hij supersnel bewegen met zijn grote zwemvliezen. Hij is niet bang om in de lucht te vechten en hij vindt dit echter niet leuk omdat hij niet de beste vlieger is. Alleen aan land ontmoet je het angstaanjagende monster niet. Of misschien toch wel?

€ 17.99

Read on...

Product