Lekbak voor vaatwasser, 60 x 54 cm

Deze lekbak voor de wasmachine of vaatwasser voorkomt waterschade bij defecten aan de machine. Aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen.

€ 13.95

Read on...

Product
 

Toevoerslang 3 4'' Recht 3 4'' Gehoekt, 1.50 m

Toevoerslang om een wasmachine aan te sluiten op de warmwaterleiding. De slang is voorzien van een rechte en haakse aansluiting.

€ 9.99

Read on...

Product
 

HQ Afvoerslang 8 mm 10 mm, 1.50 m

Afvoerslang van 1,50 m met een rechte aansluiting van 8 en 10 mm, om condenswater direct af te voeren naar een waterafvoer. Je hoeft het waterreservoir niet meer na iedere droogcyclus te legen.

€ 3.95

Read on...

Product
 

Schokdemper Wasmachine, 4 stuks

Schokdempers om schade te voorkomen door trillende wasmachines, vaatwassers en drogers. De machine moet horizontaal staan waarna de schokdempers worden geplaatst onder de voeten.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Valueline Connector RCA Female Metaal Verguld

Een vergulde vrouwlijke tulp stekker, bijvoorbeeld gebruikt voor het verbinden van audio- en videoapparatuur.

€ 0.49

Read on...

Product
 

HQ Lekbak voor Koelkast en Vriezer

Lekbak voor onder de koelkast en diepvriezer, dit minimaliseert het risico op waterschade.

€ 16.99

Read on...

Product
 

Afvoerslag, 19mm, 1.5m

Universele afvoerslang voor wasmachines met een diameter van 19mm en een lengte van 1.5m. Wordt geleverd met wandbevestiging.

€ 7.99

Read on...

Product
 

Condensator 50.0uf 450 V aarde

Dit elektrische onderdeel is een condensator, te gebruiken in elektronische schakelingen.

€ 14.99

Read on...

Product
 

PVC Y stuk verbindingsset condensdroger

Wanneer er maar één afvoer in de buurt is en je twee apparaten hebt die een waterafvoer nodig hebben kan het Scanpart PVC Y-stuk verbindingsset condensdroger de oplossign bieden.Koppel deze Y- verbindingsset aan de bestaande afvoerbuis, om zo een tweede aansluiting voor bijvoorbeeld je condens droger te maken. De Y-stuk verbindingsset is gemaakt van wit PVC en geschikt voor alle merken.

€ 11.95

Read on...

Product
 

HQ Lekbak voor Vaatwasser, 45 cm

Lekbak voor onder de vaatwasser. Aanbevolen door verzekeringsmaatschappijen, minimaliseert het risico op waterschade.

€ 17.99

Read on...

Product
 

K90 Lekbak, 90 cm

Lekbak voor onder de koelkast/vriezer/vaatwasser, deze lekbak vangt het water op bij een lekkage. Voor apparaten van 90 cm breed.

€ 26.99

Read on...

Product
 

Wasmachine lorry movable base

Verrijdbaar onderstel voor zware huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, wasdrogers, fornuizen, etc. Hiermee kan je gemakkelijk onder het apparaat reinigen.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Stofzuiger Mondstuk 35 mm

Als de pistoolgreep van je stofzuiger kapot is gegaan, kun je deze gemakkelijk vervangen met deze Fixapart pistoolgreep. Doordat hij universeel is, is hij geschikt voor diverse stofzuigers met een slang diameter van 35 mm. De pistoolgeep kan eenvoudig op de stofzuigerslang aan de zuigbuis worden aangesloten.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Universele bestekmand

Geschikt voor diverse types vaatwassers van verschillende merken.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Gasslang Giveg, 100cm

Deze gasslang is geschikt voor het koppelen van het apparaat aan de gasleiding of gasfles zoals een gasfornuis of gaskachel. De slang is eenvoudig aan te sluiten door de M24 draadaansluitingen. Gebruik bij het aansluiten van een gasslang altijd gastape. Hiermee maak je de aansluiting lekvrij en kan er geen gas gaan lekken. De slang heeft het GIVEG keurmerk en voldoet hiermee aan de strenge veiligheidseisen. Lengte van de slang is 200 cm.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Gasslang aansluitset 1 2 75cm RVS flex PVC

De Scanpart Gasslang aansluitset is geschikt voor ieder apparaat: fornuizen, kookplaten, ovens, gaskachels, gashaarden, luchtverwarmers en heaters.

€ 37.95

Read on...

Product
 

Rubber gasslang, 60 cm

Met deze rubberen gasslang van Scanpart is het mogelijk een gasfornuis of gasoven te koppelen aan de gasleiding. De gasslang is voorzien van een aluminium koppeling met M24 draadaansluiting en heeft een lengte van 60 cm.

€ 8.95

Read on...

Product
 

Gasslang, 1m

Deze Scanpart gasslang gebruik je voor het maken van een koppeling tussen de gasleiding en een gasapparaat. Denk hierbij aan gasfornuizen, -kookplaten en -kachels. Ideaal dus als je de gasslang tijdens de verhuizing bent kwijtgeraakt of de oude slang aan vervanging toe is.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Gasslang Giveg, 200cm

Deze Scanpart gasslang is geschikt voor het koppelen van het apparaat aan de gasleiding of gasfles zoals een gasfornuis of gaskachel. De slang is eenvoudig aan te sluiten door de M24 draadaansluitingen. Gebruik bij het aansluiten van een gasslang altijd gastape. Hiermee maak je de aansluiting lekvrij en kan er geen gas gaan lekken. De slang heeft het GIVEG keurmerk en voldoet hiermee aan de strenge veiligheidseisen. Lengte van de slang is 200 cm.

€ 22.99

Read on...

Product
 

RVS Gasslang, 120cm

RVS gasslang voorzien van een M24x1,5 (ISO 724) aansluiting en een lengte van 120cm.

€ 25.99

Read on...

Product