Regentonpomp BP1 Barrel

De perfecte vervanger voor een gieter. De regentonpomp is niet alleen vriendelijk voor uw rug, maar ook voor uw portemonnee. Met de aan/uit-schakelaar op het frame van de regentonpomp kan de pomp gemakkelijk tijd- en energiebesparend worden in- en uitgeschakeld. Het innovatieve klemsysteem zorgt voor de perfecte houvast en hanteerbaarheid.

€ 79.90

Read on...

Product
 

Brede schuiver met rubberen lip

De brede schuiver met rubberen lip van MTD in een accessoire voor de Optima Power Sweeper. Het is een handige sneeuwschuif welke het mogelijk maakt om ook gebruik te maken van de sweeper als er sneeuw ligt. De werkbreedte is 70cm.

€ 179.00

Read on...

Product
 

Vuilverzamelaar

De vuilverzamelaar is een accessoire voor de Optima Power Sweeper. Het zorgt ervoor dat vuil tijdens het bezemen opgevangen wordt. De breedte is 70cm.

€ 179.00

Read on...

Product
 

Strooier

Dit is een strooiwagen voor het strooien van zout of kunstmest en is geschikt voor de tuin, opritten en trottoirs. Het heeft kunststof wielen en onderstel.

€ 89.90

Read on...

Product
 

OPTIMA PS 700

De OPTIMA Power Sweeper is het hele jaar door dé oplossing voor al uw schoonmaaktaken rond het huis. Met zijn 5 vooruit- en 2 achteruitsnelheden kan de Power Sweeper perfect aan uw wandeltempo worden aangepast. Een lage snelheid voor het ruimen van sneeuw en een hoge snelheid voor gebruik tijdens de zomer. En met zijn universele ombouwsysteem zonder nood aan gereedschappen kunt u er ook stof en vuil mee verzamelen of een schuiver op aansluiten. Het schuifblad en de opvangbak worden niet meegeleverd.

€ 449.00

Read on...

Product
 

Veegmachine KM 70 20 C 2SB

Handveegmachine voor het eenvoudig en snel reinigen van buitenoppervlakken. Hij is zes keer sneller dan een bezem. Vrijwel stofvrij vegen door luchtstroomregeling en fijnstoffilter. Intrekbare zijbezems. De hoogte van de hoofdwalsborstel kan worden aangepast, waardoor de borstel kan worden gebruikt voor verschillende oppervlakken. De hoofdwalsborstel wordt aangedreven door de twee wielen. De duwbeugel kan in drie stappen worden aangepast aan de lengte en het bereik van de gebruiker en kan volledig worden ingeklapt voor plaatsbesparende opslag. Het apparaat is standaard uitgerust met 2 zijbezems.

€ 755.00

Read on...

Product
 

Veegmachine KM 70 20 C Basis

De KM 70/20 C van Kärcher vormt een snel en handig alternatief voor vegen met een bezem. Het apparaat is voorzien van een vuilreservoir van 20 liter, een instelbare walsborstel en een zijbezem voor de randen. Bovendien is het licht en gebruiksvriendelijk. De hoofdbezem wordt via beide wielen aangedreven, voor hetzelfde veegresultaat in bochten naar links en rechts. Door de instelbare duwbeugel met drievoudige verstelling heeft de KM 70/20 een uitstekende ergonomie. Dankzij de inklapfunctie beschikt de veegmachine over een ruimtebesparende parkeerpositie. De KM 70/20 heeft een groot vuilreservoir wat eenvoudig te hanteren en ledigen is door de ergonomische handgreep. De stoffilter reinigt de afvoerlucht en voorkomt dat er stof ontstaat tijdens het vegen.

€ 655.00

Read on...

Product
 

Veegmachine KM 70 15C

De KM 70/15 C valt op dankzij de met twee wielen aangedreven hoofdwalsborstel. De voordelen van dit concept zijn vooral de vlotte werking bij recht vooruit rijden en het veegresultaat bij het nemen van een bocht. Zelfs wanneer slechts een wiel wordt aangedreven in scherpe bochten, werkt de hoofdwalsborstel continu, wat voor een uitstekend veegresultaat zorgt. Dit wendbare apparaat veegt goed in zowel bochten naar links als naar rechts. De hoogte van de zijbezem kan worden ingesteld in vier stappen. Het apparaat weegt slechts 20 kg en werkt volgens het stoffer- en blikprincipe: met beperkte duwkracht wordt het vuil in de rijrichting in het vuilreservoir van 40 l geveegd, dat zich voor de hoofdwalsborstel bevindt. Op vrije oppervlakken kan de zijbezem van de grond af worden getild, zodat er geen ongewenst stof opwaait. Het vuilreservoir is voorzien van een ergonomische handgreep en kan daardoor eenvoudig worden leeggemaakt. Het robuuste frame aan de voorkant kan gemakkelijk worden vastgepakt, waardoor het apparaat gemakkelijk over bv. trappen kan worden vervoerd. De duwbeugel is inklapbaar en kan in drie stappen worden aangepast aan de lengte van de gebruiker. Na het gebruik van het apparaat klapt u de duwbeugel naar beneden, zodat u het plaatsbesparend kunt opslaan in de verticale parkeerstand.

€ 467.00

Read on...

Product
 

Handveegmachine S 750

De Kärcher S 750 handveegmachine reinigt voetpaden, straten, opritten, tuinen en andere ruimten rondom het huis en veegt vijf keer sneller dan een traditionele bezem en je hoeft niet meer voorover te buigen. Deze robuuste, onbreekbare en roestbestendige veegmachine is eenvoudig voort te duwen en eenvoudig te manoeuvreren. Stof en vuil worden veilig vastgehouden in de vuilcontainer. De S 750 is uitgerust met een krachtige walsborstel en zijbezem met een totale werkbreedte van 700 mm. De borsteldruk van de inklapbare zijbezem kan variabel worden aangepast met een knop. De duwbeugel kan op twee verschillende hoogtes worden ingesteld voor het comfort van de gebruiker. De duwbeugel is neerklapbaar en kan daardoor snel, eenvoudig en plaats besparend worden opgeborgen. Het zelf staande vuilreservoir is stabiel en eenvoudig te verwijderen.

€ 247.90

Read on...

Product
 

Handveegmachine S 650

De Kärcher S 650 handveegmachine reinigt voetpaden, straten, opritten, tuinen en andere ruimten rondom het huis en veegt vijf keer sneller dan een traditionele bezem en u hoeft niet meer voorover te buigen. Deze robuuste, onbreekbare en roestbestendige veegmachine is eenvoudig voort te duwen en eenvoudig te manoeuvreren. Stof en vuil worden veilig vastgehouden in de vuilcontainer. De S 650 is uitgerust met een krachtige walsborstel en zijbezem met een totale werkbreedte van 650 mm. De zijbezem heeft extra lange borstelharen om goed in de hoeken en langs de kanten schoon te kunnen maken. De duwbeugel kan op twee verschillende hoogtes worden ingesteld voor het comfort van de gebruiker. De duwbeugel is neerklapbaar en kan daardoor snel, eenvoudig en plaats besparend worden opgeborgen. Het zelf staande vuilreservoir is stabiel en eenvoudig te verwijderen.

€ 112.90

Read on...

Product
 

Handveegmachine S 550

De Kärcher S 550 handveegmachine reinigt voetpaden, straten, opritten, tuinen en andere ruimten rondom het huis en veegt vijf keer sneller dan een traditionele bezem en u hoeft niet meer voorover te buigen. Deze robuuste, onbreekbare en roestbestendige veegmachine is eenvoudig voort te duwen en eenvoudig te manoeuvreren. Stof en vuil worden veilig vastgehouden in de vuilcontainer. De S 550 is uitgerust met een krachtige walsborstel en zijbezem met een totale werkbreedte van 550 mm. De zijbezem heeft extra lange borstelharen om goed in de hoeken en langs de kanten schoon te kunnen maken. De duwbeugel kan op twee verschillende hoogtes worden ingesteld voor het comfort van de gebruiker. De duwbeugel is neerklapbaar en kan daardoor snel, eenvoudig en plaats besparend worden opgeborgen. Het zelf staande vuilreservoir is stabiel en eenvoudig te verwijderen.

€ 99.95

Read on...

Product
 

Uitblaasluchtfilter

De makkelijk te vervangen uitblaasluchtfilter zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht gefilterd wordt, wat het leven veel comfortabeler maakt voor mensen met allergieën.

€ 4.95

Read on...

Product
 

As en Droogzuiger AD 2

De Kärcher As- en droogzuiger AD heeft een vermogen van 1200 W en een grote opslagcapaciteit waardoor je makkelijk en snel grote hoeveelheden as kunt opzuigen. De as- en droogzuiger is geschikt voor het reiniging van een haard, het schoonmaken van roosters en het verwijderen van as. Volledig veilig dankzij het vlambestendige materiaal. Dankzij de zuigslang van 1 meter en de gebogen handgreep kun je zeer flexibel werken, omdat je makkelijk in alle hoekjes kunt komen voor volledige reiniging. Zelfs filterreining word je makkelijk gemaakt en kan met één druk op de knop. Dankzij de speciale houder voor accessoires kunnen alle meegeleverde accessoires en de stroomkabel makkelijk worden opgeborgen.

€ 107.90

Read on...

Product
 

As en Droogzuiger AD 4 Premium

De AD 4 Premium as- en droogzuiger met energieklasse A+ (schaal A+++ tot D), turbine van 600 watt en uitlaatfilter zorgen voor een indrukwekkend grote, lang aanhoudende zuigkracht. Het geïntegreerde reinigingssysteem reinigt het verstopte filter met een druk op de knop waarna de zuigkracht direct weer toeneemt. Het eendelig filtersysteem (met robuust vlakfilter en metalen grofvuilfilter) en de praktische hendel op het reservoir zorgen ervoor dat je het vuilreservoir snel en eenvoudig kunt legen zonder in contact te komen met het vuil. Bovendien bieden de hoogwaardige vlambestendige materialen maximale bescherming bij het opzuigen van as. En met de gebogen handzuigslang zuig je eenvoudig alle as op, zelfs uit hoeken en slecht bereikbare plekken in de haard. In combinatie met de vloerzuigmond voor harde oppervlakken en de hoogwaardige verchroomde zuigbuizen die beide zijn meegeleverd, kan je de AD 4 Premium overal gebruiken als volwaardige droogzuiger. Meer praktische kenmerken: Bergruimte voor kabel en accessoires en de handige parkeerstand voor zuigslang en zuigbuizen met vloermondstuk tijdens een pauze.

€ 124.90

Read on...

Product
 

Vachtreinigingsborstel

Met de Vachtreinigingsborstel van Kärcher kun je hardnekkig vuil heel eenvoudig uit de vacht kammen. Het aangenaam zachte rubber is flexibel en past zich aan het dier aan. De roestvrije stalen pennen met noppen voelen voor het dier aangenaam aan en de handgreep kan aan verschillende gebruikers worden aangepast.

€ 6.69

Read on...

Product
 

Microvezeldoek

De snel drogende microvezeldoek heeft een groot absorptievermogen en neemt veel vocht en vloeistof op. De doek is aangenaam zacht en maakt gevoelige oppervlakken zorgvuldig droog. De doek is 40 × 40 centimeter groot en daarom ook ideaal voor het afdrogen van fietsen voordat deze weer worden opgeborgen.

€ 4.39

Read on...

Product
 

Kegelstraalsproeier

De kegelstraalsproeier is met de zeer zachte en aangename douchestraal bijzonder geschikt voor het schoonmaken van huisdieren zoals honden, of alleen hun poten. Ideaal na wandelingen, voordat de hond weer in huis of de auto mag. De sproeier produceert een straal met een lage druk die te vergelijken is met die van water uit de kraan, en kan daarom zonder bezwaar worden gebruikt voor dieren.

€ 11.29

Read on...

Product
 

Universele borstel

Dankzij de waterdoorlatende borstelharen kan de universele borstel, die gemakkelijk op het spuitpistool van de drukreiniger kan worden bevestigd, hardnekkig vuil oplossen en tegelijkertijd wegspoelen. De zachte borstelharen beschermen delicate oppervlakken zonder in te boeten op reinigingsprestaties. De borstel heeft overal borstelharen en is hierdoor ideaal voor het reinigen van oppervlakken, maar eveneens voor complexe vormen, zoals openingen in de fiets.

€ 12.49

Read on...

Product
 

Accessoires box Pet

De accessoirebox bevat een kegelstraalsproeier die bijzonder geschikt is voor het schoonmaken van huisdieren zoals honden, of alleen hun poten. Een velreinigingsborstel om hardnekkig vuil eenvoudig uit de vacht te borstelen. En een hoogwaardige microvezel handdoek om honden en andere huisdieren na het reinigen en wassen af te drogen. Alle accessoires passen in de meegeleverde box die op de drukreiniger kan worden aangebracht.

€ 29.49

Read on...

Product
 

Accessoires Box Bike

Met de optimaal afgestemde accessoires van de accessoirebox Bike reinig je fietsen en bijbehorende uitrusting grondig en zorgvuldig. De universele borstel met zachte borstelharen die je op het pistool kan aansluiten, verwijdert hardnekkig vuil. Met het reinigingsmiddel dat zacht is voor de gevoelige onderdelen, los je het vuil op dat zich heeft vastgezet aan de fiets. En met de hoogwaardige zachte microvezeldoek kan je vervolgens alles afdrogen voordat je het opbergt. De accessoires kan je opbergen in de meegeleverde box die onder aan de drukreiniger kan worden bevestigd.

€ 29.49

Read on...

Product