Accessoires Box Adventure

Perfect voor wie veel onderweg is. De accessoirebox Adventure met optimaal afgestemde accessoires om uitrusting voor buitensport overal te reinigen. De universele borstel die op het pistool kan worden aangesloten, lost hardnekkig vuil op met de zachte borstelharen en spoelt dit weg. Met de aanzuigslang kunnen ook alternatieve waterbronnen worden gebruikt zoals een vijver of reservoir. En niet te vergeten, de accessoires kunnen worden opgeborgen in de praktische box die op de drukreiniger kan worden aangebracht.

€ 29.49

Read on...

Product
 

Mobile Outdoor Cleaner OC 3 BikeBox

Met de mobiele reiniger van Kärcher - inclusief Bike Box met speciale toebehoren voor het reinigen van fietsen - heb je altijd een schone uitrusting, ook onderweg. Dankzij de geïntegreerde lithium-ion batterij en afneembare watertank kan je de reiniger ook gebruiken zonder elektriciteits- of watervoorziening. Met de efficiënte lagedrukvlakstraal kan je gevoelige oppervlakken extra zorgvuldig reinigen. Een LED-scherm geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is of wordt geladen. Voordelen van de Bike Box: de universele borstel met zachte borstelharen kan op het hogedrukpistool worden bevestigd om hardnekkig vuil te verwijderen het reinigingsmiddel lost het vuil dat zich aan de fietst heeft vastgehecht op, en reinigt alle componenten zorgvuldig hoogwaardige vliesdoek met microvezels om apparatuur voor opbergen te drogen, en de accessoirebox kan eenvoudig worden opgeborgen door deze aan het apparaat te bevestigen.

€ 147.90

Read on...

Product
 

Mobile Outdoor Cleaner OC 3 Adventure Box

Onderweg een schone uitrusting - met de mobiele Kärcher reiniger inclusief Adventure Box met speciale toebehoren voor het reinigen van uitrusting voor buitensport. Dankzij de geïntegreerde lithium-ion batterij en afneembare watertank kan je de reiniger ook gebruiken zonder elektriciteits- of watervoorziening. Met een behoedzame maar efficiënte lagedrukvlakstraal is de reiniger ideaal voor gevoelige oppervlakken. Een LED-scherm geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is of wordt geladen. Voordelen van de Adventure Box: de universele borstel met zachte borstelharen kan op het hogedrukpistool worden bevestigd om hardnekkig vuil te verwijderen met de aanzuigslang kan water worden aangezogen uit alternatieve waterbronnen zoals een vijver of reservoir hoogwaardige vliesdoek met microvezels om apparatuur voor opbergen te drogen, en de accessoirebox kan eenvoudig worden opgeborgen en aan het apparaat bevestigd.

€ 147.90

Read on...

Product
 

Mobile Outdoor Cleaner OC 3

Voor iedereen die een reinigingsoplossing nodig heeft voor onderweg: de compacte en lichtgewicht drukreiniger van Kärcher. Dankzij de geïntegreerde lithium-ion batterij en de afneembare watertank, kan je bijvoorbeeld jouw fiets schoonspuiten of jouw vuile wandelschoenen, en dit allemaal zonder stroom- of wateraansluiting. Met een zachte maar toch efficiënte lagedruk vlakstraal, is deze drukreiniger ideaal voor delicate oppervlakken. Een LED-lampje geeft aan wanneer de batterijstatus laag is of wanneer deze wordt opgeladen. Er zijn verschillende accessoire-boxen verkrijgbaar voor een brede keuze aan toepassings- en uitbreidingsmogelijkheden.

€ 124.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K4 Home

De K4 Home beschikt over een watergekoelde motor, een spuitpistool met Quick Connect-aansluiting, een hogedrukslang van 6 m, een waterfilter voor de bescherming van de pomp, een Vario Power spuitlans (VPS) met een praktische drukregeling en een vuilfrees met roterende punstraal voor de verwijdering van zeer hardnekkig vuil. Dit maakt deze hogedrukreiniger ideaal voor de verwijdering van alle soorten gematigd vuil. De ideale oplossing voor de reiniging van tuinhekken, fietsen of kleine voertuigen. De extra Home Kit omvat de T350 oppervlaktereiniger voor een spatvrije en zeer efficiënte reiniging van grote oppervlakken en de 3-in-1 steen- en gevelreiniger in een 1 liter-fles.

€ 182.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K5 Compact HOME

De K5 Compact Home hogedrukreiniger met watergekoelde motor en Home Kit is geschikt voor matige vervuiling. De machine is eenvoudig op te bergen en te vervoeren. De hogedrukslang is eenvoudig in gebruik en kan snel in en uit het toestel en het hogedrukpistool worden geklikt. Hierdoor wordt zowel tijd als moeite gespaard.

€ 257.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K3 Premium Full Control Home

Met de hogedrukreiniger K3 Premium Full Control Home inclusief slanghaspel vind je altijd de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt ingesteld op de spuitlans en kan worden bekeken op de indicator van het hogedrukpistool. De K3 Premium Full Control Home is niet alleen uitgerust met een hogedrukpistool met drukindicator, maar ook met twee soepel lopende wielen, een hogedrukslang van zes meter, vuilfrees met roterende puntstraal voor hardnekkig vuil en een waterfilter dat de pomp beschermt tegen vuildeeltjes. En met de extra Home Kit inclusief de oppervlaktereiniger T150 en 500 ml Patio & Deck reinigingsmiddel maak je grotere oppervlakken rondom het huis spatvrij schoon. De hogedrukreiniger is ook voorzien van een uitschuifbare telescopische handgreep en een basis voor extra stabiliteit die ook kan worden gebruikt als tweede handgreep. Hiermee kan je de hogedrukreiniger eenvoudig op een plank of in de kofferbak van een auto leggen. Oppervlakteprestatie van 25 m²/u.

€ 182.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger HD 5 12 CX Plus

De compacte, lichte en veelzijdige koudwater hogedrukreiniger HD 5/12 CX Plus blinkt uit door zijn uitstekende mobiliteit en is geschikt voor zowel verticaal als horizontaal gebruik. Het toestel is uitgerust met een geavanceerde toebehorenopberging en is ontworpen voor een lange gebruiksduur dankzij zijn messing cilinderkop en zijn automatische drukontlasting.

€ 859.00

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K3 Full Control Home

Pas de werkdruk aan op de spuitlans en controleer deze op het spuitpistool - voor een maximale controle en de ideale druk op elk oppervlak. Je kan omschakelen van hogedruk- naar reinigingsstraal, zonder van spuitpistool te moeten wisselen. De K 3 Full Control Home van Kärcher is bovendien uitgerust met een uitschuifbare telescopische handgreep het toestel handig te kunnen voortduwen en op te bergen en met een stevige basis voor extra stabiliteit. De hogedrukreiniger heeft een oppervlakteprestatie van 25 m²/h.

€ 139.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K7 Premium Full Control Plus

Ervaar meer dan ooit controle met de K 7 Premium Full Control Plus. Dankzij het innovatieve spuitpistool met +/- knoppen voor de instelling van druk en reinigingsmiddel, en het LCD-scherm, kan u de juiste druk voor elk oppervlak instellen en controleren. En met de 3-in-1 Multi Jet spuitlans hoeft u niet meer van spuitlans te wisselen als u omschakelt van hogedruk- naar reinigingsmiddelenstraal. Het spuitpistool met aangesloten spuitlans kan op het toestel worden geparkeerd tijdens korte werkonderbrekingen, en is hierdoor altijd binnen handbereik. De in de hoogte verstelbare telescopische duwbeugel (comfortabele duwhoogte en compacte opberging), het eenvoudig bereikbare Plug 'n' Clean systeem (wisselen van reinigingsmiddel in één vloeiende beweging), de praktisch slanggeleiding en de stevige basis (die ook kan gebruikt worden als tweede draaggreep) zorgen mee voor een eenvoudige en handige reiniging. Het lagere zwaartepunt zorgt voor extra stabiliteit. De hogedrukreiniger met slangtrommel is ideaal voor de regelmatige reiniging van hardnekkige vervuiling en heeft een oppervlakteprestatie van 60 m²/u.

€ 427.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K2 Premium Full Control Home

Perfect uitgerust voor incidenteel gebruik op lichte vervuiling rondom het huis: de K 2 Premium Full Control Home inclusief Home Kit met oppervlaktereiniger T 150 en 500 ml Patio & Deck reinigingsmiddel voor spatvrij reinigen van grotere oppervlakken. De praktische reinigingsmiddeltank maakt reinigen met de K 2 Premium Full Control Home zeer eenvoudig. De hogedrukreiniger is ook uitgerust met twee soepel lopende wielen, een hogedrukslang van 6 m, vuilfrees met roterende puntstraal voor hardnekkig vuil en een waterfilter dat de pomp beschermt tegen vuildeeltjes. Daarnaast kunt u de drukniveaus ZACHT, MIDDEL en HARD, en de reinigingsmiddelmodus (MIX) eenvoudig instellen door te draaien aan de Full Control 4-Click Vario Power spuitlans. Symbolen geven de ideale toepassingsgebieden voor de drukinstellingen aan - voor maximale controle. De hogedrukreiniger is ideaal voor vuil op fietsen, tuinmeubilair en tuingereedschap. Oppervlakteprestatie van 20 m²/u.

€ 122.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K 2 Full Control Home

Perfect uitgerust voor incidenteel gebruik op lichte vervuiling rondom het huis: de K 2 Full Control Home inclusief Home Kit met oppervlaktereiniger T 150 en 500 ml Patio & Deck reinigingsmiddel voor spatvrij reinigen van grotere oppervlakken. De hogedrukreiniger is ook uitgerust met twee soepel lopende wielen, een hogedrukslang van 4 m, vuilfrees met roterende puntstraal voor hardnekkig vuil en een waterfilter dat de pomp beschermt tegen vuildeeltjes. Daarnaast kan je de drukniveaus zacht, middel en hard en de reinigingsmiddelmodus (MIX) eenvoudig instellen door te draaien aan de Full Control 4-Click Vario Power spuitlans. Symbolen geven de ideale toepassingsgebieden voor de drukinstellingen aan - voor maximale controle. De hogedrukreiniger is ideaal voor vuil op fietsen, tuinmeubilair en tuingereedschap.

€ 124.99

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K5 Premium Full Control Plus

Met de K 5 Premium Full Control Plus met slangthaspel van Kärcher kan je heel eenvoudig de juiste druk vinden voor elk oppervlak. Het sproeitype wordt simpelweg ingesteld door de 3-in-1 Multi Jet spuitlans te draaien. De instelling van de druk kan op het LCD-scherm van het spuitpistool gecontroleerd worden en met de +/- knoppen worden aangepast - voor een maximale controle. Dit betekent dat je niet van spuitlans moet wisselen - zelfs als om omschakelt van hogedruk- naar reinigingsmiddelenstraal. Tijdens korte werkonderbrekingen kan je het spuitpistool met spuitlans eenvoudig op het toestel parkeren. Dankzij de uitschuifbare telescopische duwbeugel, kan het toestel handig worden voortgeduwd en compact worden opgeborgen. En met het praktische Plug 'n' Clean systeem, kan je in één vloeiende beweging het reinigingsmiddel verwisselen en het vulpeil in één oogopslag controleren. De hogedrukreiniger heeft bovendien een lager zwaartepunt, een praktische slanggeleiding en een stevige basis voor een grotere stabiliteit, die ook gebruikt kan worden als tweede handgreep. De hogedrukreiniger is ideaal voor een regelmatig gebruik bij hardnekkige vervuiling, en heeft een oppervlakteprestatie van 60 m²/u.

€ 289.00

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K5 Premium Full Control Plus Home

Voor een regelmatige reiniging van middelmatige vervuiling, met een oppervlakteprestatie van 40 m²/u: de K 5 Premium Full Control Plus Home hogedrukreiniger van Kärcher. De meegeleverde Home Kit omvat de oppervlaktereiniger T 350 en 1 liter steen- en gevelreiniger, en verbetert de reinigingsresultaten rondom het huis. Dankzij het 3-in-1 Multi Jet spuitpistool kunnen verschillende spuittypes en de reinigingsmiddelenmodus worden ingesteld, simpelweg door de spuitlans te draaien - zonder de lans te moeten vervangen. U kan de instellingen controleren op het LCD-scherm van het spuitpistool en ze aanpassen met de +/- knoppen - voor een maximale controle op elk oppervlak. Het spuitpistool is altijd binnen handbereik en kan, samen met de spuitlans, worden geparkeerd op het toestel tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de uitschuifbare telescopische duwbeugel kan het toestel gemakkelijk worden verplaatst en compact worden opgeborgen. En met het goed bereikbare Plug 'n' Clean systaem, kan u in één vloeiende beweging het reinigingsmiddel vervangen en het vulpeil in één oogopslag controleren. De hogedrukreiniger heeft bovendien een lager zwaartepunt, een praktische slanggeleiding en een stevige basis, die ook als tweede draaggreep kan gebruikt worden.

€ 319.00

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K7 Full Control Plus Home

De K 7 Full Control Plus Home is ideaal voor een oppervlakteprestatie van 60 m²/u en is uitgerust met de Home Kit die een oppervlaktereiniger T 450 omvat en 1 liter steen- en gevelreiniger 3-in-1. De druk kan heel eenvoudig met één druk op de knop worden ingesteld op het spuitpistool en op het LCD-scherm worden gecontroleerd. Dit betekent dat u hierdoor altijd de juiste druk hebt voor elk oppervlak. Het spuitpistool is altijd binnen handbereik en kan, samen met het spuitpistool, worden geparkeerd op het toestel tijdens korte werkonderbrekingen. De 3-in-1 Multi Jet spuitlans is ook uiterst praktisch, omdat u kan omschakelen van hogedrukstraal naar reinigingsmiddelenstraal zonder van spuitlans te moeten wisselen. De gebruiksvriendelijkheid van deze hogedrukreiniger wordt ook ook verwezenlijkt door de in hoogte verstelbare telescopische duwbeugel die zorgt voor een eenvoudige verplaatsing en een compacte opberging, door het handig bereikbare Plug 'n' Clean systeem waarmee u in één enkele beweging het reinigingsmiddel kan vervangen en door het lagere zwaartepunt dat zorgt voor een betere stabiliteit. De praktische slanggeleiding en de stevige basis, die ook gebruikt kan worden als tweede draaggreep, maken dit toestel nog handiger.

€ 429.00

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K7 Premium Full Control Plus Home

Deze hogedrukreiniger met slanghaspel is ideaal voor de regelmatige reiniging van hardnekkige vervuiling. Voor een oppervlakteprestatie van 60 m²/u. Het toestel omvat een home kit met de T 450 oppervlaktereiniger en 1 liter 3-in-1 steenreiniger. Met deze Full Control hogedrukreiniger vindt u steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan op het LED-scherm van het spuitpistool worden afgelezen - voor een maximale controle. Zo kan u omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddelen-stand zonder de lans te moeten vervangen. Het spuitpistool is gemakkelijk binnen handbereik en kan samen met de lans worden geparkeerd, tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de telescopische handgreep die in de hoogte kan worden aangepast, kan u het toestel op een comfortabele hoogte verplaatsen en compact opbergen. En met het handige Plug 'n' Clean systeem kan u met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor een betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto.

€ 454.00

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K4 Premium Full Control

De hogedrukreiniger met slanghaspel is ideaal voor incidenteel gebruik op matige verontreiniging, met een oppervlakteprestatie van 30 m²/u. Met de Full Control hogedrukreiniger vindt je de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt ingesteld op de spuitlans en wordt weergegeven op het LED-scherm op het hogedrukpistool - voor maximale controle. Zonder van spuitlans te wisselen kan je schakelen van hoge druk naar reinigingsmiddelmodus. Het hogedrukpistool is binnen handbereik en kan samen met de spuitlans worden weggezet bij korte pauzes in het reinigen. Dankzij de in hoogte verstelbare telescopische handgreep kan je het apparaat comfortabel verplaatsen en compact opbergen met ingeschoven handgreep. Met het eenvoudige Plug 'n' Clean-systeem kan je in een handbeweging het reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulpeil controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor grotere stabiliteit, een robuuste basis en praktische slanggeleiding. Je kunt de basis ook gebruiken als tweede draaggreep om de hogedrukreiniger eenvoudig op een plank of in de kofferbak van een auto te leggen.

€ 212.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K4 Compact HOME

De hogedrukreiniger K4 Compact HOME met watergekoelde motor en Home Kit is geschikt voor matige vervuiling. De machine is eenvoudig op te bergen en te vervoeren. De hogedrukslang is eenvoudig in gebruik en kan snel in en uit het toestel en het hogedrukpistool worden geklikt. Hierdoor wordt zowel tijd als moeite gespaard U zal onder de indruk zijn van de ultramoderne watergekoelde motor dankzij zijn lange levensduur en zijn grote prestatie

€ 207.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K2 Compact Home

De Kärcher K2 Basic Home is ideaal voor de reiniging van fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen en voor een lichte vervuiling rondom het huis. Deze hogedrukreiniger is bedoeld voor incidenteel gebruik. De uitrusting omvat een hogedrukpistool, 4 meter hogedrukslang, vuilfrees met roterende straal voor hardnekkig vuil en een waterfilter die de pomp beschermt tegen vuildeeltjes.

€ 87.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K2 Compact Car

De K 2 Compact Car hogedrukreiniger is ideaal voor incidenteel gebruik en de verwijdering van lichte vervuiling, hij is gemakkelijk te vervoeren en omvat een Car Kit met wasborstel, schuimsproeier en autoshampoo.

€ 73.90

Read on...

Product