AquaPlay Bergmeer

Maak je klaar voor het grote avontuur met AquaPlay - Bergmeer het baansysteem van AquaPlay. Dit grote baansysteem houdt kinderen urenlang bezig met de grote berg met een meer. De set bevat ook een speedboot, een containerboot met container en drie dierenfiguren: Lotta de eend, Nils de kikker en Bo de beer. Samen met de figuren kunnen kinderen de mysterieuze grot van de berg verkennen, de steile hellingen beklimmen, de speedboot nemen langs de geweldige waterval of zoeken voor schatten in de kanalen. Zet het water in beweging door aan het waterrad te draaien en door het enorme sluissysteem te gaan. Regel het waterniveau door de pomp te gebruiken en de sluisdeuren te openen. Een creatieve en speelse manier om te leren hoe water beweegt.

€ 59.90

Read on...

Product
 

AquaPlay Megabrug

De AquaPlay - Megabrug is het bekende baansysteem van AquaPlay waarmee kinderen uren en uren bezig blijven. Laat kapitein Bo de beer de transportboot door de sluis navigeren naar de haven en de boot uiteindelijk aanleggen aan de jachthaven. Of neem de amfibieauto mee voor een ritje. De amfibieauto kan van het land in het water gaan, de megabrug oversteken naar het deel waar de kraan kan helpen bij het laden van containers op het voertuig. Door het rad te laten draaien zal het water in beweging komen. Een speelse manier om te leren hoe water beweegt. Er zijn oneindig veel uitbreidingsmogelijkheden met andere AquaPlay sets of uitbreidingen.

€ 44.99

Read on...

Product
 

AquaPlay SuperSet

Speel eindeloos de AquaPlay - Superset, het populaire baansysteem van AquaPlay. De set bevat het speelfiguur Wilma het nijlpaard die de kraan bedient om de containers op de transportboot te laden, een helling waardoor de amfibieauto van het land het water in kan gaan en het waterslot. Hier kunnen de voertuigen passeren door het waterniveau met behulp van de pomp en de sluisdeuren te veranderen. Neem de voertuigen mee op een reis door de banen door het rad te draaien en daarmee het water in beweging te zetten. Een speelse manier om te leren hoe water beweegt. De SuperSet kan eenvoudig worden gecombineerd met andere AquaPlay sets of uitbreidingen.

€ 44.99

Read on...

Product
 

AquaPlay Botenset

De AquaPlay - Botenset bevat vijf verschillende voertuigen en twee speelfiguren als aanvulling op het AquaPlay baansysteem. De set bevat een speedboot, veerboot, amfibievoertuig, transportboot, containerboot, drie containers met een afneembare laadkooi, 360 graden draaibare transportringen en de speelfiguren Bo de beer en Wilma het nijlpaard. De AquaPlay - Botenset is ook leuk om in bad of op het strand mee te spelen.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Fun Glijbaan

Leuke glijbaan voor de jongsten onder ons met een hoogte van 164 cm. De glijbaan heeft een UV-coating en kan makkelijk opgeborgen worden doordat het opklapbaar is.

€ 69.99

Read on...

Product
 

Vario Zandbak met hoes

De BIG Vario Zandbak met hoes kan makkelijk worden neergezet in je tuin zonder veel gedoe en biedt veel ruimte voor kinderen van 12 maanden en ouder. Dankzij de dynamische vorm en de vier afgeronde hoeken voegt de Vario Zandbak een leuke twist toe aan het spelen in de tuin.Wijde, 18 cm hoge zitoppervlakken en de ronde hoeken zorgen ervoor dat er veilig gespeeld kan worden. Door het synthetische, weerbestendige en UV-bestendige materiaal is de zandbak duurzaam en gemakkelijk te reinigen en ontsmetten. De neutrale donker- en lichtgroene kleuren zorgen ervoor dat de Vario Zandbak in elke tuin past. De meegeleverde hoes van nylon beschermt de zandbak tegen vuil zoals bladeren en dierlijke uitwerpselen. Een elastisch koord, met positie markeringen welke overeenkomen met de haken op de zandbak, zorgt voor een simpele en stevige bevestiging. Het materiaal is scheurvast en regen-, vuil en UV-bestendig. De ademende hoes zorgt er voor dat er geen schimmel groeit in vochtig zand. Wanneer de zon verdwijnt in de wintermaanden kan de Vario Zandbak gemakkelijk worden gedemonteerd dankzij het handige klik systeem. De losse componenten kunnen op elkaar worden gestapeld zodat de zandbak bij het opbergen weinig ruimte in beslag neemt.

€ 52.90

Read on...

Product
 

World Toebehorenverpakking kruisingen en bochte

Toebehorenset met kruisingen en bochten.

€ 12.99

Read on...

Product
 

Toet Toet Auto's Garage

Welkom allemaal bij de Toet Toet Auto's - Garage van VTech! Rijd met Tim Takelwagen in de lift en stop op de gewenste verdieping bij het tankstation, de wasstraat of de weegschaal. Druk op de knipperende toetsen van de garage voor vrolijke zinnetjes en muziek en leer kleuren en eenvoudige verkeersregels. Beweeg het voertuig over de Magische Sensors en luister naar vrolijke reacties. Verbind de garage met andere speelsets en bouw je eigen Toet Toet Auto's Stad. Rijd maar rond en maak plezier, want iedereen is welkom hier!

€ 42.99

Read on...

Product
 

Wonder Bar 300mm

Deze Stanley Wonder Bar is in gesmede stalen uitvoering voor extra hardheid. De afgeplatte hoeken zorgen voor een betere werking, ideaal om spijkers uit te trekken, iets open te breken en iets mee af te schrapen. Er is ook een afgeplatte nagelgleuf aan de uiteinden van de sloopbeitel.

€ 5.40

Read on...

Product
 

Koudbeitel En Drevelset 12 delig

Deze Koudbeitel en Drevel set is 12 delig. De gereedschappen zijn van Chroom-vanadium staal en uit één stuk gevormd voor sterkte en duurzaamheid. Ze zijn ook gehard en getemperd voor verlengde levensduur en veiligheid. En de poederlak afwerking verhoogt zichtbaarheid.

€ 16.49

Read on...

Product
 

Verstekbak Kunststof met Kapzaag

Met de Verstekbak Kunststof met Kapzaag van Stanley kunt u eenvoudig recht of verstek zagen. De verstekbak is voorzien van een ingebouwde zaagstop om beschadiging van de verstekbak te voorkomen. Met deze verstekbak kun u zagen in een hoek van 22,5 of 45 of 90 graden of gewoon recht. Het object kan vastgezet worden dankzij twee meegeleverde pinnen. Om te voorkomen dat de verstekbak verschuift tijdens het zagen kan deze worde vastgezet met twee klemmen. Wanneer de zaag niet gebruikt wordt kan deze veilig worden opgeborgen onder de verstekbak. De verstekbak heeft een afmeting van 220 x 40 x 80mm.

€ 24.49

Read on...

Product
 

Metalen Glasschraper

De Metalen Glasschraper van Stanley heeft een metalen houder met uitschuifmechanisme. Hij is geschikt voor het verwijderen van verf, lijm, stickers etc. op glas. Deze Metalen Glasschraper wordt geleverd met één reserve mes (11-515).

€ 3.99

Read on...

Product
 

Fatmax veiligheidsmes squeeze bimat

Automatisch veiligheidsmes met knijptrekker, verbeterde ergonomie voor gebruik in vergelijking met een schuifpal met veerbelasting wat resulteert in minder spanning. Het mes trekt automatisch terug wanneer de druk op de trekker verdwijnt of wanneer het contact met het materiaal verloren gaat, voor een maximale veiligheid De lichtgewicht constructie helpt de vermoeidheid van de gebruiker te verminderen.

€ 13.90

Read on...

Product
 

Opblaasbare eiland met waterglijbaan

Een dagje aan het zwembad is nog leuker met het opblaasbare eiland met waterglijbaan van Intex. Het eiland is ontworpen met opblaasbare noodles aan de zijkanten voor extra speelplezier. Deze zwemnoodles kunnen ook worden losgemaakt voor nog meer zomers waterpret voor kinderen en hun vriendjes. Verder is het eiland geconstrueerd met zes stevige handgrepen en een landingsplatform voor comfort. De glijbaan kan ook worden losgemaakt.

€ 42.95

Read on...

Product
 

12 V en 230 V Quick Fill Electric Pump

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 12.95

Read on...

Product
 

Purespa Jet and Bubble Deluxe Set (218 x 71 cm)

De Intex Purespa Jet and Bubble Deluxe Set (218 x 71 cm) zorgt voor ultieme ontspanning en biedt plaats aan maximaal zes personen. De Ø 218 x 71 cm Pure Spa Jet and Bubble Deluxe Set heeft zes verstelbare Water Jet Nozzles, een krachtige verwarming van 2.200 W, een circulatiepomp met een capaciteit van 1.741 l/u en een geïntegreerd kalkafzetsysteem. Dit zorgt voor maximaal plezier met minimale inspanning.

€ 775.00

Read on...

Product
 

Purespa Jet and Bubble Deluxe Set (201 x 71 cm)

De Intex Purespa Jet and Bubble Deluxe Set (201 x 71 cm) zorgt voor ultieme ontspanning en biedt plaats aan maximaal vier personen. De Ø 201 x 71 cm Pure Spa Jet and Bubble Deluxe Set heeft vier verstelbare Water Jet Nozzles, een krachtige verwarming van 2.200 W, een circulatiepomp met een capaciteit van 1.741 l/u en een geïntegreerd kalkafzetsysteem. Dit zorgt voor maximaal plezier met minimale inspanning.

€ 729.00

Read on...

Product
 

Purespa Bubble Massage Set (215.9 x 71.12 cm)

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 525.00

Read on...

Product
 

Automatische zwembadreiniger

De automatische zwembadreiniger van Intex zal geheel automatisch en effectief de gehele zwembadbodem van je bovengrondse zwembad stofzuigen. Deze robotstofzuiger is ontworpen voor Intex bovengrondse zwembaden met 1-1/2 slangaansluitingen en wordt met een 24' 7 slang aangesloten op de inlaataansluiting in het zwembad. De robotstofzuiger vereist een filterpomp met een flow rate tussen 1.600 - 3.500 gph. Niet geschikt voor ondergrondse zwembaden.

€ 57.95

Read on...

Product
 

4716A0000 Rug drukspuit PLUS

De 16 liter rugspuit PLUS is geschikt voor behandeling van grote tot zeer grote oppervlakten met plantenvoeding, insecticide, pesticide of schimmelwerende middelen. Doordat de onderzijde en het midden van de tank exact naar de holte van de rug zijn gevormd wordt het gewicht van de spuit beter over de gehele rug verdeeld. De verbrede bovenzijde van de tank zorgt er bovendien voor dat de gebruiker een grotere bewegingsvrijheid heeft tijdens het dragen of pompen. De extra gevoerde en verstelbare schouderbanden zorgen daarnaast voor nog meer comfort tijdens het gebruik. Omdat de tank aan beide zijden gelijk gevormd is kan dit model in een handomdraai worden veranderd van linkshandig naar rechtshandig gebruik zonder daarbij de pomp of andere onderdelen te verplaatsen. Het vernieuwde pompmechanisme met gebogen pomphendel en de hoog-efficiënte pomp met geïntegreerde mixer zorgen ervoor dat de pompfrequentie sterk wordt gereduceerd ten opzichte van andere modellen rugspuiten. Standaard is deze rugspuit voorzien van een aluminium lans van 60 cm, een brede vulopening met anti-spatfilter en een doorschijnende tank met schaalverdeling.

€ 79.00

Read on...

Product