Steenskelet met wapen

De Steenskelet van Schleich is een hele stoere vent en volgens de legende was hij lang geleden een supersterke krijger die alle Eldrador doodsbang maakte. Nu is hij terug, en als een verstard skelet is hij weer in de problemen en is hij gevaarlijker dan ooit! De groene kristallen die hem weer tot leven brachten, dienen voor hem als wapen en energiebron. Hij kan tegenstanders ook verstijven met zijn krachtige Crystal Morning Star en een korte tijd leven met andere stenen, waardoor hij zijn leger wordt. Om zichzelf beter te beschermen tegen aanvallen, heeft hij scherpe punten op zijn lichaam, die aanvallers kunnen verwonden.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Grottenbeer

De Grottenbeer van Schleich is een gevreesde jager die zijn vijanden in elke wereld kan overvallen, of het nu sneeuw, water, lava of aarde is. Niet alleen heeft hij scherpe klauwen en tanden, maar hij draagt ook groene kristallen om zijn nek die hem sterke krachten geven. Hij mag nooit in contact komen met de kristallen, anders zouden ze hem verstenen. In overeenstemming met de kristallen die hem enorm machtig maken, draagt hij een felle groene oorlogsverf op zijn vacht, die elke vijand laat zien hoe gevaarlijk hij is. Omdat de beer een beetje ijdel is, schildert hij eenmaal per week zijn vacht.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Helhond

Wie de wereld van lava wil betreden, moet eerst de helhond van Schleich passeren en dat is niet eenvoudig. Hij kan niet alleen oorverdovend blaffen en grommen, hij heeft ook twee hoofden. Zodat hij het tegelijkertijd tegen twee tegenstanders op kan nemen! Als hij kwispelt met zijn staart, moeten indringers snel de afstand opzoeken, want in de strijd gebruikt hij het als een gloeiende vuurzweep! Een pantser van helse hete magma geeft hem ook voldoende bescherming, geen wonder dat de helhond nergens bang voor is!

€ 9.99

Read on...

Product
 

Sieraden Pegasus hengst

Er zijn veel magische wezens in Bayala, maar meestal zijn ze erg verlegen en zie je ze alleen met veel geluk. De mooiste dieren zijn waarschijnlijk de vliegende paarden en de eenhoorns. Niet ver van de elfenstad Soleyas op een open plek in het bos leeft een heel bijzonder gezin: een Pegasus, een eenhoornmerrie en haar jong. Wanneer de magnifieke Pegasus zijn verblindende vleugels spreidt en in de lucht zweeft, ziet men wat een majestueus schepsel hij is. Vaak komen elfen voorbij, poetsen zijn glinsterende manen en zetten er bloemen op. Hij vindt dat heel leuk. Op het moment besteedt hij de hele dag aan het beschermen van zijn kleine veulen en leert hem langzaam hoe te vliegen. Wil je ook vliegen?

€ 13.99

Read on...

Product
 

Sieraden eenhoornmerrie

Er zijn veel magische wezens in Bayala, maar meestal zijn ze erg verlegen en zie je ze alleen met veel geluk. De mooiste dieren zijn waarschijnlijk de vliegende paarden en de eenhoorns. Niet ver van de elfenstad Soleyas op een open plek in het bos leeft een heel bijzonder gezin. Een Pegasus, een eenhoornmerrie en haar welp. De eenhoornmerrie houdt ervan om haar veulen te zien ravotten en vliegen. Bijna zoals ze het leuk vindt als haar elfachtige vriendinnen haar bezoeken, haar manen borstelen en haar versieren met bloemen en parelkettingen. Zelfs de elfenprinses bezoeken haar regelmatig, bewonderen haar schoonheid, spelen met haar veulen en rijden soms zelfs op haar. Dat is als pure magie.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Surah met glinsterende Pegasus

Een Pegasus is een magisch wezen en dat weten alle elfjes. Maar Surah weet hoe magisch hij echt is, omdat ze hem als een vriend heeft. Toen ze op een dag met haar Kuack vliegend in de lucht vloog, vloog hij plotseling naast Surah en keek haar liefdevol aan met grote ogen. Sera mocht op zijn rug zitten en met adembenemende snelheid vliegen naar verre plaatsen. Het meest verbazingwekkende is dat de manen en vleugels van Pegasus hun kleuren hebben veranderd en nu de kleuren van Surah glinsteren. Waar zullen Sera en haar prachtige Pegasus vandaag vliegen?

€ 16.99

Read on...

Product
 

Zeemeermin met baby zeepaardje in schelp

De Zeemeermin met baby zeepaardje in schelp van Schleich is een complete speelset met figuren en accessoires om uit te pakken, mee te nemen en te spelen.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Zee eenhoorn veulen

Maak jouw Bayala verzameling compleet met deze glitterende Zee eenhoorn veulen van Schleich en laat de Bayala wereld schitteren.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Gevleugelde regenboog eenhoorn

Maak jouw Bayala verzameling compleet met deze Gevleugelde regenboog eenhoorn van Schleich en laat de Bayala wereld schitteren.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Eenhoorn

Maak jouw Bayala verzameling compleet met deze glitterende Eenhoorn van Schleich.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Regenboog eenhoorn hengst

Maak je collectie compleet met dit Schleich speelfiguur.

€ 13.99

Read on...

Product
 

MAN TGS vuilniswagen zijlader

De MAN TGS vuilniswagen zijlader van bruder is gedetailleerd speelgoed voro kinderen om op realistische wijze de spannende taken van afvalinzameling en -recycling te ontdekken, net als het echte werk. De MAN TGS is een allround voertuig voor bouwplaatsen met inzet op lange afstanden en lokale distributie. Met een duurzaam ontwerp, krachtige motoren en een bovengemiddeld nuttig laadvermogen is de vuilniswagen een allround voertuig met veel innovaties aan boord. Een liftunit beweegt aan de zijkant naar buiten om containers te pakken en te legen, zonder dat er een tweede persoon nodig is. Twee schroefpersen transporteren het afval aan de binnenzijde van de laadbak naar achteren. Na het openen van de achterklep kantelt de carrosserie om het voertuig leeg te maken. De kleine vuilnisemmers van set 02607 passen bij deze vuilniswagen.

€ 49.99

Read on...

Product
 

MACK Granite kiepwagen

Deze Bruder MACK Granite kiepwagen lijkt precies op zijn grote broer. De vrachtwagen heeft een realistische cabine met een motorkap en deuren die geopend kunnen worden, inklapbare buitenspiegels en verchroomde onderdelen. De kiepbak kan echt kiepen en de laadklep kan open. Geschikt voor binnen en buiten.

€ 36.99

Read on...

Product
 

Tractor met voorlader en kiepwagen

De Bruder ROADMAX serie is speciaal ontworpen voor kleine kinderen vanaf twee jaar. De tractor met voorlader en kiepwagen heeft een cabine die geopend kan worden en een beweegbare laadarm. Geschikt voor binnen en buiten.

€ 32.99

Read on...

Product
 

Liebherr graafmachine

De Liebherr graafmachine heeft een volledig functionerende graafarm door de handhefboom, de cabine kan 360° worden gedraaid en de graafmachine heeft twee steunpoten voor stabiliteit. Hierdoor heeft deze graafmachine realistische graafmachine functies, leuk om mee binnen én buiten te spelen!

€ 16.99

Read on...

Product
 

Mercedes Benz Arocs sneeuwstrooier en ploeg

Een koude werkdag in winterse wegomstandigheden, de Mercedes-Benz Arocs is speciaal ontwikkeld om daar mee om te gaan. Bruder heeft een exacte replica van dit winterse dienst voertuig gemaakt. Met daarbij de brede, in hoogte verstelbare en natuurlijk ook afneembare ploegblad om zelfs de dikste sneeuw weg te halen en te zorgen dat de rijstrook geschikt is voor het verkeer. Ook wordt de wagen gebruikt om vallende zand of ander gruis over het wegdek te strooien om gladheid te voorkomen. Om het nog realistischer te maken is het mogelijk de truck uit te breiden met de Licht en Geluid Module nr. 02801 (niet meegeleverd).

€ 47.99

Read on...

Product
 

MAN TGA Takelwagen met Jeep

Wanneer een voertuig bij een ongeval betrokken is en moet worden weg gehaald komt de takelwagen pas echt in actie. Het laadplatform wordt verplaatst en de kraan beweegt mee. De uitschuifbare lift en de wielklemmen met andere spullen, slepen het voertuig snel en veilig op de truck. Uitklapbare steunpoten zorgen voor stabiliteit en maken het plaatje compleet. Bij de takelwagen wordt een jeep meegeleverd waarvan de motorkap kan worden geopend en de voorruit klapt naar beneden. Ook kan met het cross-country voertuig worden gestuurd. Voor extra speel plezier, kan de MAN TGA Takelwagen worden uitgerust met de Licht en Geluid Module (nr .: 02801) (niet inbegrepen).

€ 37.99

Read on...

Product
 

Fendt 936 Vario

De Fendt 936 Vario onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Het is uitgerust met een volledig glazen bestuurder cabine, waarvan de cabine deuren kunnen worden geopend. Verder is het mogelijk de motorkap open te klappen voor een vrij uitzicht op het motorblok. Het voorste gewicht en de hefinrichting zorgen voor de perfecte belastingverdeling waarbij de drijvende as, kan worden aangestuurd door middel van een extra stuurstang. Het aanwezige koppelstuk op het voertuig kan worden gebruikt om de functies van het voertuig nog verder uit te breiden.

€ 23.99

Read on...

Product
 

Liebherr L 574 wiellader

De Liebherr L574 wiellader is herkenbaar aan de grote kantelbare voorste shovel. De off-road achteras zorgt daarnaast voor meer wendbaarheid tijdens het sturen. De motorkap kan ook worden geopend voor een uitzicht op het motorblok en de grote banden maken het plaatje compleet.

€ 31.99

Read on...

Product
 

MAN TGA kiepwagen

Waar het ook nodig is, deze MAN TGA kiepwagen van Bruder brengt het erheen.Bij deze kiepwagen is de cabine open te klappen voor een vrij uitzicht op het motorblok en kunnen de spiegels worden bewogen. Daarbij is het belangrijkste natuurlijk de container die omhoog gebracht kan worden voor het makkelijk lossen van zijn lading. Om het nog realistischer te maken is het mogelijk de truck uit te breiden met de Licht en Geluid Module nr. 02801 (niet meegeleverd).

€ 28.99

Read on...

Product