Hogedrukreiniger K2 Basic

De Kärcher K2 Basic is ideaal voor de reiniging van fietsen, tuingereedschap en tuinmeubelen en voor een lichte vervuiling rondom het huis. Deze hogedrukreiniger is bedoeld voor incidenteel gebruik. De uitrusting omvat een hogedrukpistool, 3 meter hogedrukslang, vuilfrees met roterende straal voor hardnekkig vuil en een waterfilter die de pomp beschermt tegen vuildeeltjes.

€ 56.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K4 Full Control

Deze hogedrukreiniger is geschikt voor de occasionele reiniging van gemiddelde vervuiling en heeft een oppervlakteprestatie van 30 m²/u. Met deze Full Control hogedrukreiniger vind je steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan op het LED-scherm van het spuitpistool worden afgelezen - voor een maximale controle. Zo kan je omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddelen-stand zonder de lans te moeten vervangen. Het spuitpistool is gemakkelijk binnen handbereik en kan samen met de lans worden geparkeerd, tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de telescopische handgreep die in de hoogte kan worden aangepast, kan je het toestel op een comfortabele hoogte verplaatsen en compact opbergen. Het handige Plug 'n' Clean systeem kan je met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor een betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van de auto.

€ 187.90

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K4 Full Control Home

Deze hogedrukreiniger is geschikt voor de occasionele reiniging van gemiddelde vervuiling en heeft een oppervlakteprestatie van 30 m²/u. Het toestel omvat de home kit met de T 350 oppervlaktreiniger en 1 liter 3-in-1 steenreiniger. Met deze Full Control hogedrukreiniger vind je steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan op het LED-scherm van het spuitpistool worden afgelezen - voor een maximale controle. Zo kan je omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddelen-stand zonder de lans te moeten vervangen. Het spuitpistool is gemakkelijk binnen handbereik en kan samen met de lans worden geparkeerd, tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de telescopische handgreep die in de hoogte kan worden aangepast, kan je het toestel op een comfortabele hoogte verplaatsen en compact opbergen. En met het handige Plug 'n' Clean systeem kan je met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor een betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van de auto.

€ 229.99

Read on...

Product
 

Hogedrukreiniger K4 Full Control Premium Home

De hogedrukreiniger met slanghaspel is geschikt voor de occasionele reiniging van gemiddelde vervuiling en heeft een oppervlakteprestatie van 30 m²/u. Het toestel omvat een home kit met de T 350 oppervlaktereiniger en 1 liter 3-in-1 steenreiniger. Met deze Full Control hogedrukreiniger vind je steeds de juiste druk voor elk oppervlak. Het drukniveau wordt op de spuitlans ingesteld en kan op het LED-scherm van het spuitpistool worden afgelezen - voor een maximale controle. Zo kan ja omschakelen van hogedruk naar reinigingsmiddelen-stand zonder de lans te moeten vervangen. Het spuitpistool is gemakkelijk binnen handbereik en kan samen met de lans worden geparkeerd, tijdens korte werkonderbrekingen. Dankzij de telescopische handgreep die in de hoogte kan worden aangepast, kan je het toestel op een comfortabele hoogte verplaatsen en compact opbergen. En met het handige Plug 'n' Clean systeem kan je met één simpele beweging van reinigingsmiddel wisselen en in een oogopslag het vulniveau controleren. De hogedrukreiniger heeft ook een lager zwaartepunt voor een betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van de auto.

€ 247.90

Read on...

Product
 

230 V Hogedrukreiniger HW102

De Makita 230 V Hogedrukreiniger HW102 is een zeer lichte hogedrukreiniger voor thuisgebruik. Hij is ideaal voor bijvoorbeeld het reinigen van motorfietsen, tuinmeubilair en balkons. De hogedrukreiniger is uitgerust met een duurzaam aluminium pomphuis en RVS plunjers. De spuitlans is opgetrokken uit kunststof. Het apparaat is voorzien van een 5,0 meter waterslang tussen de machine en de spuitlans.

€ 81.90

Read on...

Product
 

VP 145, Vario Power Jet ( K 4 K 5)

De Vario Power-spuitlans: van lagedruk-reinigingsmiddelstraal tot hogedrukstraal in traploze drukregeling door eenvoudig aan de spuitlans te draaien. Ideaal voor de reiniging van kleinere oppervlakken rondom huis en tuin. Bijvoorbeeld muren, paden, hekken of voertuigen. Geschikt voor alle Kärcher hogedrukreinigers van de klassen K 4 tot K 5.

€ 29.99

Read on...

Product
 

Spatbescherming

Perfect voor de reiniging van hoeken en kanten: de spatbescherming - speciaal ontworpen voor de Kärcher hogedrukreinigers uit de klassen K 2 tot K 7 - beschermt de gebruiker en zijn omgeving efficiënt tegen opspattend water. Het doorzichtige design zorgt op elk moment voor een duidelijk zicht op het te reinigen oppervlak. Het spreekt voor zich dat dit onderdeel compatibel is met alle nieuwe Kärcher Vario Power en Multi Jet spuitlansen en ook met de nieuwe roterende sproeiers.

€ 24.95

Read on...

Product
 

WB 50 Wasborstel

De Kärcher WB 50 Wasborstel is een smalle borstel voor de reiniging van hardnekkig vuil. Dankzij de extra zachte borstelharen is deze wasborstel ideaal voor het reinigen van kwetsbare oppervlakken zoals de auto of tuinmeubelen. Deze wasborstel is geschikt voor diverse hogedrukreinigers van Kärcher.

€ 14.95

Read on...

Product
 

VP 180 Vario Power Lans (K 6 7 serie)

De Vario Power spuitlans: van lage druk reinigingsmiddelenstraal tot hogedrukstraal met een traploos instelbare druk door simpelweg de spuitlans te draaien. Ideaal voor de reiniging van kleinere oppervlakken rondom het huis en in de tuin, zoals muren, weggetjes, hekken en fietsen. Geschikt voor alle Kärcher hogedrukreinigers uit de K 7-klasse.

€ 29.99

Read on...

Product
 

MJ 145 Multi Jet 3 in 1 Multi Jet Full Control (K

Nu alleen nog maar wisselen van straal en niet meer van spuitlans, met de 3-in-1 Multi Jet krijg je 3 straalsoorten en kun je door eenvoudig aan de spuitlans te draaien, schakelen tussen de traploos verstelbare hogedrukvlakstraal, rotorsproeier en reinigingsmiddelstraal. En de druk regel je snel en eenvoudig met de knoppen op de G 180 Q Full Control Plus Power Gun. De 3-in-1 Multi Jet is de alleskunner voor de Kärcher hogedrukreiniger K 5 Premium Full Control Plus.

€ 49.99

Read on...

Product
 

MJ180 Multi Jet 3 in 1 Multi Jet Full Control

Een multitalent voor alle toepassingen. De 3-in-1 Multi Jet van Kärcher heeft een traploos verstelbare hogedrukvlakstraal, rotorsproeier en reinigingsmiddelstraal in één hogedruklans. Je kiest eenvoudig de gewenste straal door aan de hogedruklans te draaien. De druk stel je comfortabel in met de knoppen op de G 180 Q Full Control Plus Power Gun. Geschikt voor de Consumer hogedrukreiniger K 7 Full Control Plus en K 7 Premium Full Control Plus vanaf 2017.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Textielsproeier voor SC

De textielsproeier voor Kärcher stoomreinigers verfrist en verwijdert kreuken uit kleding en stoffen. Zeer effectief in het verwijderen van geuren. De geïntegreerde pluisjesverwijderaar verwijdert snel vastzittende pluisjes.

€ 14.95

Read on...

Product
 

Extra Lange Plintenzuigmond

Volledig herwerkte, extra lange plintenzuigmond. Ideaal voor moeilijk bereikbare plaatsen binnenin de wagen (zoals spleten en voegen). Geschikt voor alle Kärcher multifunctionele allezuigers uit de Home & Garden reeks.

€ 10.95

Read on...

Product
 

7 Delige Autoreinigingsset

Geoptimaliseerde kit voor een complete reiniging van het interieur van uw wagen: van het dashboard tot de autozetels, alle textieloppervlakken, vloermatten, spleten en de koffer.

€ 51.90

Read on...

Product
 

Ruitenreiniger

De ruitenreiniger reinigt glazen oppervlakken grondig wanneer je jouw stoomreiniger gebruikt. Dit maakt de Kärcher stoomreinigers nog veelzijdiger en zorgt voor een grondige en streepvrije reiniging van ramen en spiegels.

€ 14.95

Read on...

Product
 

H10Q Haspel verlengslang 10 M Quick Connect

Snel klaar voor gebruik als u hem nodig hebt : de 10 m lange vervangslang voor de Kärcher hogedrukreinigers met slangtrommel kan in een mum van tijd zowel aan het spuitpistool als aan de slangtrommel worden aangesloten, dankzij de handige Quick Connect. De slang is bestand tegen een druk tot 160 bar en is geschikt voor temperaturen tot 60°C. PVC materiaal, knikbescherming en een messing koppeling maken deze slang duurzaam en stevig. Compatibel met de Kärcher hogerukreingers met slangtrommel uit de klassen K 4 tot K 7 (geproduceerd in 2009 of later).

€ 54.99

Read on...

Product
 

Hogedrukslang met Quick Connect H10 Premium

De PremiumFlex hogedrukslang van 10 m maakt definitief een einde aan struikelpartijen. Dankzij zijn gepatenteerd anti-twist systeem, is deze slang bijzonder flexibel en zorgt hij zowel voor een ongehinderde reinging als voor een snelle en eenvoudige opberging. En dankzij de Quick Connect adapter, kan de slang in een mum van tijd worden aangeloten aan de hogedrukreiniger. Gemaakt van PVC- en ftalaatvrije materialen. Geschikt voor alle Kärcher Home & Garden hogedrukreiningers uit de klassen K2-K7.

€ 59.99

Read on...

Product
 

Adapterset verlengslang

2-delige adapter-set van Kärcher voor het aansluiten van een verlengslang met schroefdraad aan een hogedrukreiniger met Quick Connect-functionaliteit.

€ 24.95

Read on...

Product
 

Stofzuigerzakken A 27xx 28xx, 5 stuks Microfilte

Vijf hoog kwalitatieve (2-laags) papieren filterzakken, inclusief één microfilter. Scheurvaste filterzakken voor het betrouwbaar tegenhouden van fijn stof. Stof en vuil maken geen schijn van kans.

€ 16.95

Read on...

Product
 

2x 280mm rubber raamwisser

Vervangende BLACK+DECKER rubber raamwisser van 280mm. Set van 2 stuks.

€ 6.95

Read on...

Product