Rails set

Bouw het BRIO spoorwegnet verder uit met de Track Pack. Het pakket omvat vele rails en bochten in verschillende lengten.

€ 43.99

Read on...

Product
 

World Goederen laadstation

Laden en lossen! Haal de lading van de wagon met de magneetarm. Plaats de lading op de schacht en druk op de knop om deze op de truck te schuiven. De lading ligt nu klaar om te bezorgen! Inclusief vrachtwagen, wagon, lading en perronbaan.

€ 24.99

Read on...

Product
 

World Slimme kraanwagon

Deze slimme kraanwagon klaart elke klus! De kraan heeft een retro ontwerp in oranje en groen en bestaat uit een wagon met een magnetische kraan en een wagon met lading. Alles wat magnetisch is, kun je eenvoudig op- en afladen met deze handige kraanwagon.

€ 12.99

Read on...

Product
 

World Mechanische wissels

Met deze mechanische wissels kun jij bepalen of je rechtdoor wilt rijden of een bocht wil maken naar links of rechts. De mechanische wissels werken perfect met de BRIO locomotieven op batterijen.

€ 14.99

Read on...

Product
 

World Magnetische overweg

Het verkeer stopt onmiddellijk door de magneten wanneer een trein voorbij komt rijden. Laat het verkeer weer doorrijden, door de slagboom omhoog te heffen.

€ 14.99

Read on...

Product
 

World Trein op batterijen

Deze educatieve en prachtig uitgevoerde trein heeft het allemaal! De trein werkt op batterijen en heeft een bewegende kolenwagon en een draaiende cementmolen. De koplamp op de locomotief geeft licht, waardoor je ook in het donker kunt zien waar je rijdt. Dit speelgoed is superleuk, duurzaam en verbetert het concentratievermogen van kinderen.

€ 22.99

Read on...

Product
 

World Deluxe spoorwegset

Het is een vroege ochtend aan de haven en de ferry komt aan. Vee vrachtwagens zijn hun goederen aan het uitladen. De normale gang van zaken, aangezien de economie draaiende moet blijven. De deluxe spoorwegset heeft veel wegen, spoorstukken, stations, bruggen, kranen, schepen, vrachtwagens, bussen en zelfs speelfiguren. De gedetailleerde set van BRIO is perfect voor het op een speelse wijze de fijne motoriek van je kind te verbeteren.

€ 184.90

Read on...

Product
 

World Laadhaven set

Het vrachtschip heeft de zeven zeeën getrotseerd met zijn waardevolle lading en komt nu aan in de haven. Zijn alle voorbereidingen getroffen om het schip te ontvangen? De laadhaven set bevat spoorwegen, een trein, multifunctionele kraan en een brug. Verrijk al spelend de verbeelding, motorische vaardigheden en het concentratievermogen van je kind.

€ 34.99

Read on...

Product
 

World Boerderij spoorwegset

De boerderij spoorwegset laat je kind het leven van een boer naspelen. Vervoer met de tractor de hooiberg naar de schuur. Met de kraan kun je het hooi verplaatsen, zodat het veilig en droog bewaard kan worden. Wanneer het nacht begint te worden is het tijd om de koe naar binnen te brengen. Verplaats de koe met behulp van de wagon op het treinspoor. De boerderij spoorweg set helpt je kind meer creatief te zijn en bevordert de motorische vaardigheden.

€ 28.99

Read on...

Product
 

Boxer Black Online Solid

Ontmoet Boxer, je kleine zwarte robotvriend! Dankzij geavanceerde technologie is deze robot van Spin Master klaar om te spelen! Om te beginnen leg je één van de activiteitenkaarten voor Boxer neer. Zodra hij er overheen rolt en de kaart scant, begint het plezier. Speel verschillende spelletjes, zoals Bot Bowling of Go Kart, of speel een potje voetbal met de interactieve bal. Terwijl je met deze lieve robot speelt, leer je zijn eigenzinnige persoonlijkheid kennen. Soms gelukkig, verdrietig, knorrig of zelfs slaperig, Boxer laat een volledig scala aan emoties zien. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je Boxer rond laten racen en trucs laten doen. Download de gratis app naar je telefoon om gloednieuwe games te ontdekken of laat hem via IR-sensoren de gebaren van je hand volgen. Met levensechte reacties, grappige uitdrukkingen en geluiden wordt Boxer snel jouw nieuwe robotvriend!

€ 52.99

Read on...

Product
 

Boxer Blue Online Solid

Ontmoet Boxer, je kleine blauwe robotvriend! Dankzij geavanceerde technologie is deze robot van Spin Master klaar om te spelen! Om te beginnen leg je één van de activiteitenkaarten voor Boxer neer. Zodra hij er overheen rolt en de kaart scant, begint het plezier. Speel verschillende spelletjes, zoals Bot Bowling of Go Kart, of speel een potje voetbal met de interactieve bal. Terwijl je met deze lieve robot speelt, leer je zijn eigenzinnige persoonlijkheid kennen. Soms gelukkig, verdrietig, knorrig of zelfs slaperig, Boxer laat een volledig scala aan emoties zien. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je Boxer rond laten racen en trucs laten doen. Download de gratis app naar je telefoon om gloednieuwe games te ontdekken of laat hem via IR-sensoren de gebaren van je hand volgen. Met levensechte reacties, grappige uitdrukkingen en geluiden wordt Boxer snel jouw nieuwe robotvriend!

€ 52.99

Read on...

Product
 

Mercedes Actros

Radiografisch bestuurbare Mercedes Actros vrachtwagen met geluid en LED verlichting.

€ 54.90

Read on...

Product
 

Baby Ty Lullaby de beer

Baby Ty knuffel Lullaby de beer is donzig, zijdezacht en zo lief!. De knuffel heeft weggewerkte naden, vastgestikte ogen en een kortharige vacht, waardoor hij uitstekend geschikt voor baby's is. Is hij vies, dan kun je hem op de hand wassen en alle donzigheid komt terug. Deze Lullaby de beer knuffel is ongeveer 17 cm groot.

€ 10.99

Read on...

Product
 

Paw Patrol Everest

Welkom in Adventure Bay waar Ryder en zijn Paw Patrol reddingshonden altijd klaar staan om mensen en dieren in nood te redden! Nu kun je Paw Patrol Everest van Ty mee naar huis nemen en allerlei nieuwe en spannende avonturen beleven! Deze knuffel is 10 cm groot.

€ 7.99

Read on...

Product
 

Paw Patrol Skye

Beleef de leukste avonturen met Ty knuffel Skye uit de serie Paw Patrol. Welkom in Avonturenbaai waar Ryder en zijn Paw Patrol reddingshonden altijd klaar staan om mensen en dieren in nood te redden! Nu kun je de avonturen van Chase, Marshall en de andere pups thuis beleven. Deze Skye knuffel is ongeveer 15 cm groot.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Paw Patrol Chase

Beleef de leukste avonturen met Ty knuffel Chase uit de serie Paw Patrol. Welkom in Avonturenbaai waar Ryder en zijn Paw Patrol reddingshonden altijd klaar staan om mensen en dieren in nood te redden! Nu kun je de avonturen van Chase, Marshall en de andere pups thuis beleven. Deze Chase knuffel is ongeveer 15 cm groot.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Olaf Glitter

Oude bekende en ook nieuwe figuren van Disney mogen in geen enkele collectie ontbreken! Deze knuffel van Ty, Olaf Glitter, is 20 cm groot en ziet er magisch uit dankzij de vele schitterende glitters. De geïntegreerde soundchip in de knuffel zorgt voor extra veel plezier tijdens het spelen.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Beanie Babies Cotton het konijn

Heb je ook één van de lieve klassieke knuffels in je collectie? Zelfs de wilde dieren willen met je knuffelen, net als alle huisdieren. Kun je de grote, trouwe ogen weerstaan als ze je zo lief aankijken? De klassieke editie van de pluizige, fluweelzachte knuffel wacht op je. Deze Cotton het konijn knuffel is ongeveer 15 cm groot.

€ 7.99

Read on...

Product
 

Pijl en boog set met schietschijf

Deze pijl en boogset met schietschijf verbetert niet alleen de concentratie van de kleine schutter, maar ook de motoriek. De schietschijf is met zijn drie stabiele poten snel opgezet en dan is het een kwestie van een pijl aanleggen, de boog spannen en schieten. De kunststof pijlen met zuignappen zorgen voor extra veiligheid tijdens het schieten. De schietschijf heeft opgezet een hoogte van 100 cm en de schijf heeft een doorsnede van 49 cm. De boog is c.a 105 cm lang (in ongespannen toestand).

€ 24.99

Read on...

Product
 

Straathockeyset Junior

Deze straathockeyset bestaat uit twee kunsstof hockeysticks, één hockeypuck en één hockeybal. De sticks hebben een lengte van 100 cm en de set wordt geleverd inclusief een nettas.

€ 7.99

Read on...

Product