Vaatwasser WFC 3B16 X

De Whirlpool WFC 3B16 X is een zuinige vaatwasser met energie efficiëntieklasse A+ en uitgevoerd in RVS. De vaatwasser heeft plaats voor 13 couverts en verbruikt 12 liter water per programma. De bovenkorf is in hoogte verstelbaar, zodat je extra ruimte kunt creëren als het nodig is. De vaatwasmachine beschikt over vijf programma's en is daarnaast voorzien van innovatieve technologie en speciale functies voor optimale was- en droogresultaten. De optie startuitstel biedt je de mogelijkheid om het afwasprogramma tot maximaal 24 uur uit te stellen. Het antibacterieel programma verwijdert effectief bacterieën voor een gegarandeerd hygiënisch schone vaat. De vaatwasser kan direct aangesloten worden op een warmwateraansluiting tot 60°C en de optie auto dosering is speciaal ontworpen voor het gebruik van vaatwastabletten voor een perfect schone vaat.

€ 381.00

Read on...

Product
 

Vaatwasser MD 37187

De Medion vaatwasser MD 37187 zorgt elke dag voor een schone vaat, ook als je gasten hebt. De vaatwasser biedt voldoende ruimte om de gebruikte vaat kwijt te kunnen en biedt een aantal praktische functies voor een optimaal reinigingsresultaat met een minimaal waterverbruik. Zo bespaar je tijd voor belangrijkere zaken. De MD 37187 biedt ruimte voor negen couverts. Met zes reinigingsprogramma's beschik je altijd over de beste keuze om de vaat perfect schoon te krijgen. Met een energieverbruik van 197 kWh per jaar verdient deze vaatwasser energie-efficiëntieklasse A++.

€ 279.00

Read on...

Product
 

Vaatwasser MD 37330

De Medion vaatwasser MD 37330 zorgt elke dag voor een schone vaat, ook als je gasten hebt. De vaatwasser biedt voldoende ruimte om de gebruikte vaat kwijt te kunnen en biedt een aantal praktische functies voor een optimaal reinigingsresultaat met een minimaal waterverbruik. Zo bespaar je tijd voor belangrijkere zaken. De MD 37330 biedt veel ruimte voor 14 couverts. Daarmee is de vaatwasser niet alleen ideaal als je gasten hebt, maar vooral voor gezinnen. Met zeven reinigingsprogramma's beschik je altijd over de beste keuze om de vaat perfect schoon te krijgen. De starttijd is uit te stellen tussen 1 en 24 uur. Met een energieverbruik van 266 kWh per jaar verdient deze vaatwasser energie-efficiëntieklasse A++.

€ 339.00

Read on...

Product
 

Vrijstaande vaatwasser VVW6025A

De luxe Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6025A is geschikt voor 15 couverts, heeft een digitaal display, ergonomische besteklade en een verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts negen liter water. Je hebt de keuze uit maar liefst negen programma's, waaronder drie automatische programma's. Deze bepalen op basis van de bevuilingsgraad zelf de duur en temperatuur van het programma. Met de uitgestelde start kun je de start van het programma tot 19 uur uitstellen. Heb je een keer weinig vaat, kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Het geluidsniveau is slechts 45 dB. Dus je kunt hem gerust in een open keuken plaatsen. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een kinderslot, roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

€ 379.00

Read on...

Product
 

Vrijstaande vaatwasser VVW6023AW

De Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6023AW is geschikt voor 12 couverts en heeft een in hoogte verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts 12 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma's, waaronder een ECO stand en een hygiëne stand voor erg vuile vaat. Heb je een keer weinig vaat, kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Daarnaast het het mogelijk om het gekozen programma drie, zes of negen uur later te laten starten. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

€ 339.00

Read on...

Product
 

Vrijstaande vaatwasser VVW6023AS

De Inventum vrijstaande vaatwasser VVW6023AS is geschikt voor 12 couverts en heeft een in hoogte verstelbare bovenkorf. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A++ verbruikt per wasbeurt slechts 12 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma's, waaronder een ECO stand en een hygiëne stand voor erg vuile vaat. Heb je een keer weinig vaat, kies dan voor de optie halve belading. Het gekozen programma wordt dan sneller en minder intensief gedraaid, waardoor je tijd, energie en water bespaart. Daarnaast het het mogelijk om het gekozen programma drie, zes, of negen uur later te laten starten. Omdat veiligheid voorop staat, heeft deze vaatwasmachine een roestvrijstalen kuip en een Aquastop. Wateroverlast is daarmee voorgoed verleden tijd!

€ 349.00

Read on...

Product
 

Vrijstaande vaatwasser VVW5520

De Inventum vrijstaande vaatwasser VVW5520 is geschikt voor zes couverts. Deze zuinige vaatwasser met energieklasse A+ verbruikt per wasbeurt slechts 6,5 liter water. Je hebt de keuze uit zes programma's, waaronder een ECO stand en een hygiëne stand voor erg vuile vaat. Daarnaast is het mogelijk om het gekozen programma twee, vier, of acht uur later te laten starten.

€ 210.00

Read on...

Product
 

Vaatwasser VWV549ZIL

De Etna VWV549ZIL is een vrijstaande vaatwasser met een breedte van 60 cm. De vaatwasser is geschikt voor 12 couverts en is daarmee ideaal voor een grote huishoudens. Ondanks de bescheiden afmetingen heeft de vaatwasser heel wat in huis, zoals een programma om extra water en stroom te besparen.

€ 309.00

Read on...

Product
 

Vaatwasser VWV549WIT

De Etna VWV549WIT is een vrijstaande vaatwasser met een breedte van 60 cm. De vaatwasser is geschikt voor 12 couverts en is daarmee ideaal voor een grote huishoudens. Ondanks de bescheiden afmetingen heeft de vaatwasser heel wat in huis, zoals een programma om extra water en stroom te besparen.

€ 299.00

Read on...

Product
 

Vaatwasser EVW7963WIT

De Etna EVW7963WIT is een voordelige vaatwasser die de kwaliteit biedt die je van ETNA gewend bent. Extra vuile vaat intensief reinigen of juist minder vuile vaat met het spaarprogramma. Doordat je de bovenkorf in hoogte kunt verstellen, heb je extra flexibiliteit bij het inruimen van de vaatwasser. De machine controleert of er voldoende zout en glansmiddel aanwezig is.

€ 309.00

Read on...

Product
 

Vaatwasser DSN05310X

De Inbouw Vaatwasser DSN05310X van Beko biedt plaats aan maximaal 13 couverts en verbruikt 11,5 liter water per programma. Deze vaatwasmachine beschikt over vijf spoelprogramma's en kan eenvoudig via de drukknoppen worden ingesteld en via LED-lampjes worden afgelezen. Met een verbruik van 295 kWh per jaar behoort de DSN05310X tot de energie-efficiëntieklasse A+ en is deze met slechts 48 dB zeer stil in gebruik.

€ 369.00

Read on...

Product
 

Afdekplaat HEZ 319903

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 61.90

Read on...

Product
 

Frontpaneel BF6070 M

Het frontpaneel BF6070-M is geschikt voor de AEG X66164MP1 afzuigkap.

€ 38.99

Read on...

Product
 

Elektrisch Fornuis FSS66000GW

Het Elektrisch Fornuis FSS66000GW van Beko is voorzien van vier kookzones en een elektrische oven. De oven wordt geleverd inclusief bakplaat en draadrooster. Via de draaiknoppen aan de voorzijde kan je de diverse gaspitten eenvoudig aansturen. De oven instellen werkt met behulp van de twee linker draaiknoppen. Je hoeft alleen de juiste stand en temperatuur in te stellen. Dit product moet op meerdere fasen wordt aangesloten, de 5-polige Perilex stekker wordt niet meegeleverd.

€ 295.00

Read on...

Product
 

Amber Zitkussen grijs

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 30.99

Read on...

Product
 

Amber Zitkussen beige

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 30.99

Read on...

Product
 

Amber Zitkussen wit

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 30.99

Read on...

Product
 

Amber Lounge stoel wit

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 134.90

Read on...

Product
 

Amber Lounge stoel grijs

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 134.90

Read on...

Product
 

Zitkussen grijs

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 12.29

Read on...

Product