2x 170mm rubber raamwisser WW170SBA XJ

Vervangende BLACK+DECKER rubber raamwisser van 170mm. Set van 2 stuks.

€ 5.95

Read on...

Product
 

Microvezeldoek 280mm voor Window Washer

Deze Microvezeldoeken hebben een breedte van 280mm en zijn geschikt voor gebruik met de BLACK+DECKER Window Washer.

€ 12.50

Read on...

Product
 

Microvezeldoek 170mm voor Window Washer

Deze Microvezeldoeken hebben een breedte van 170mm en zijn geschikt voor gebruik met de BLACK+DECKER Window Washer.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Afzuigmond 170mm voor Window Washer

Deze Afzuigmond van BLACK+DECKER heeft een werkbreedte van 170mm en is geschikt voor gebruik met de BLACK+DECKER Window Washer.

€ 14.95

Read on...

Product
 

FoamStop citrus

Vloeibare ontschuimer met een allergeen-vrije citrusgeur. Breekt snel schuim af. Te gebruiken bij SV, SE en DS

€ 8.99

Read on...

Product
 

Ronde Borstel Groot

Een groter oppervlak in dezelfde tijd - door de grote ronde borstel te gebruiken, kan u grote oppervlakken sneller schoonmaken. Met de grote ronde borstel kan hardnekkige vervuiling in dezelfde tijd van een beduidend groter oppervlak worden verwijderd dan met smallere borstels.

€ 14.95

Read on...

Product
 

Zuigborstelkit

De zuigborstelkit is een toebehorenkit die twee zuigborstels omvat, één met harde en één met zachte borstelharen. De zuigborstel met harde haren zorgt voor een grondige reiniging van gestoffeerde en tapijtoppervlakken (zoals vloermatten en autozetels). De zuigborstel met zachte haren is geschikt voor meer gevoeligere oppervlakken in de wagen.

€ 16.95

Read on...

Product
 

Glass Finisher 3 in 1

Bespaar tijd en moeite met de Glass finisher 3-in-1, deze garandeert langdurige netheid zonder vlekken of strepen en is in het bijzonder geschikt voor grote, moeilijk te bereiken ramen (bijvoorbeeld serres of glazen gevels).

€ 8.95

Read on...

Product
 

WV 5 Laadstation

Het moderne laadstation voor de batterij-aangedreven Window Vac WV 5 kan zowel de batterij alleen als de volledige Window Vac laden en opslaan.

€ 29.99

Read on...

Product
 

WV 5 Batterij 3,7 V

Met de optionele vervangbatterij kan u blijven reinigen met de nieuwe WV 5 zolang u maar wil. Zonder enige onderbreking. Klik de batterij eenvoudigweg uit het toestel en klik de volgende batterij in de plaats. En u bent weer klaar om er tegenaan te gaan.

€ 15.95

Read on...

Product
 

Set WV 5 Batterij 3,7 V Laadstation

Kit bestaande uit een laadstation en een vervangbatterij voor de batterij-aangedreven Window Vac WV 5. Zowel de vervangbatterij als de volledig batterij-aangedreven Window Vac kunnen beiden worden geladen en opgeborgen in het laadstation.

€ 34.99

Read on...

Product
 

Ontkalkingspatroon SC 3

Het Kärcher ontkalkingspatroon verwijdert automatisch kalk uit het vulwater. De efficiënte ontkalkingstechnologie biedt een betrouwbare bescherming tegen de vorming van kalkresten en garandeert een lange levensduur voor de machine. Hierdoor zijn geen andere ontkalkingsmaatregelen nodig.

€ 10.49

Read on...

Product
 

Microvezel Doekenset

De Microvezel vloerdoeken set bevat twee zachte vloerdoeken gemaakt van hoogwaardig microfiber. In combinatie met het grote Comfort Plus vloermondstuk, wordt vuil beter los gemaakt en opgenomen. Het vereenvoudigt vloerreiniging aanzienlijk en levert schitterende resultaten op diverse vormen van harde oppervlakken vloerbedekking, zoals tegels, natuursteen, linoleum en PVC.

€ 13.79

Read on...

Product
 

FoamStop Fruity

Vloeibare ontschuimer met een allergeen-vrije fruitgeur. Breekt snel schuim af. Te gebruiken bij SV, SE en DS.

€ 11.95

Read on...

Product
 

Vervangset Sproeikop T Racer T350

Met de hoogkwalitatieve vervangset sproeierkoppen kan u zeer eenvoudig de sproeiers vervangen. Deze zijn geschikt als vervangsproeier voor de T-Racer T 300 / 350 oppervlaktereinigers die passen op de hogedrukreinigers uit de klasses K 2 tot K 7. De set bevat drie paar sproeiers voor hogedrukreinigers uit de verschillende prestatieklassen, en twee klemmetjes om de sproeiers vast te zetten.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Vervangset Sproeikop Universeel (excl. T350)

Hoogkwalitatieve vervangset sproeierkoppen voor een snelle en eenvoudige vervanging van de sproeiers. De set bevat: drie paar sproeiers voor hogedrukreinigers uit de verschillende prestatieklasses, één powersproeier voor de reiniging van hoeken en kanten voor de oppervlaktereinigers T 400, T 450 en T 550, en twee klemmetjes om de sproeiers vast te zetten. De vervangsproeiers zijn geschikt voor de volgende toebehoren: T-Racers voor de toestellen uit de klasses K 2 tot K 7 (behalve de T 350), dakgotenreiniger PC 20 voor de toestellen uit de klasses K 3 tot K 7, en chassis cleaner voor de hogedrukreinigers van de klasses K 2 tot K 5.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Terrasreiniger T 350 T Racer

Met de T-Racer T 350 oppervlaktereiniger kunnen grote oppervlakken buitenshuis snel en efficiënt worden gereinigd. De roterende arm met dubbele straal zorgt voor een goede verwijdering van het vuil op grote oppervlakken. In vergelijking met een reiniging met een sproeilans, wordt de reinigingstijd gehalveerd. Het beschermingsrooster beschermt de gebruiker en de omgeving betrouwbaar tegen opspattend water. Dankzij het zogenaamde hovercraft-effect, is de T-Racer bijzonder gemakkelijk te manoeuvreren. De T-Racer T 350 is ook uitgerust met een continue aanpassing van de druk. Dit betekent dat zowel harde oppervlakken zoals steen en beton als meer gevoelige oppervlakken zoals hout naar wens kunnen worden gereinigd. Met de ergonomische handgreep kunnen ook verticale oppervlakken zoals garagepoorten perfect worden gereinigd. De T 350 T-Racer is geschikt voor alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klasses K 2 - K 7.

€ 57.95

Read on...

Product
 

FoamStop neutral

Milieuvriendelijke ontschuimingsvloeistof voor waterfilterzuigers of sproei-extractietoestellen (tapijtreinigers). Vermijdt schadelijke schuimvorming en zorgt daardoor voor een langere levensduur.

€ 9.95

Read on...

Product
 

T Racer 450

Met de T-Racer T 450 kunnen grote oppervlakken buitenshuis efficiënt worden gereinigd, zonder opspattend water en tot 50% sneller in vergelijking met reiniging met een sproeilans. De reden hiervoor is de roterende arm met dubbele straal, waarmee het vuil eenvoudig kan worden verwijderd van grote oppervlakken. Dankzij de extra powersproeier, die indien nodig comfortabel geactiveerd kan worden met een pedaal, kunnen ook hoeken en kantjes efficiënt worden gereinigd. De T 450 is ook uitgerust met een speciaal beschermingsrooster, waarmee u Japanse tuinen en andere kiezeloppervlakken kan reinigen. De druk kan perfect worden ingesteld door de sproeier te draaien naar het object dat moet worden gereinigd. Hierdoor kunnen zowel harde oppervlakken zoals steen en beton als gevoelige oppervlakken zoals hout worden gereinigd. Dankzij het zogenaamde hovercraft-effect, is de T-Racer uiterst eenvoudig te manoeuvreren. En zelfs vertikale vlakken zoals garagepoorten kunnen in geen tijd worden gereinigd dankzij de praktische handgreep. De T-Racer T 450 is geschikt voor de Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klasses K 4 - K 7.

€ 79.99

Read on...

Product
 

FJ 6 Foam Nozzle

FJ 6 schuimsproeier met extra krachtige schuim voor een eenvoudige reiniging van alle oppervlakken zoals verf, glas en steen. Ideaal voor de reiniging van voertuigen, wintertuinen, tuinmeubelen, gevels, trappen, caravans, paadjes, muren, jaloezieën, terrassen, opritten enz. Met een reservoirinhoud van ongev. 0.6 liter. Giet het Kärcher reinigingsmiddel direct in de schuimsproeier, maak de sproeier vast aan het pistool en breng de schuim aan. De reinigingsmiddelendosering kan eenvoudig worden aangepast op de schuimsproeier (gele knop). Het spuitniveau kan ook naar wens worden aangepast. Geschikt voor alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K2-K7. Ideaal voor gebruik met de Kärcher Ultra Foam Cleaner.

€ 18.99

Read on...

Product