UL adventure

De Amazonas UL adventure maakt deel uit van de ultralichte revolutie: Dit is een van 's werelds lichtste hangmatten met zijn 180 gram! De Adventure Hammock is gemaakt van sterk, ademend, huidvriendelijk ripstop nylon materiaal. Deze hangmat is extreem sterk en ondersteunt tot 150 kg.

€ 43.90

Read on...

Product
 

Juice S2 Cinnabar Orange

De Leatherman Juice S2 Cinnabar Orange is een handige multitool met handgrepen van geanodiseerd aluminium en onderdelen van roestvrij staal. De tool is uitgerust met o.a. een tang, draadknippers en maar liefst vier schroevendraaiers. Daarnaast beschikt de Juice S2 Cinnabar Orange ook over een schaar, een mes, blik- en flesopener. Ideaal voor in de gereedschapslade of het handschoenenkastje, maar ook geschikt voor de scouting.

€ 83.95

Read on...

Product
 

Voetpomp

De voetpomp van High Peak is zeer geschikt voor het opblazen en ontluchten van verschillende opblaasproducten. Deze voetpomp wordt geleverd met een lange slang en drie verschillende opzetstukken. De pomp is geschikt voor op de camping maar is ook handig voor thuis!

€ 9.99

Read on...

Product
 

Air bed Kind Comfort Plus

Dit Air bed Kind Comfort Plus van High Peak is een luchtbed met een zacht organisch viscose oppervlak dat onvergelijkbaar comfort biedt. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Met een speciale spiraalbundelconstructie, goed uitgebalanceerd voor goede rust en zoete dromen. Eenvoudig op te blazen met ingebouwde pomp of dubbelwerkende pomp. De antislipfunctie aan de onderkant voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken.

€ 44.90

Read on...

Product
 

Nanocoating Patroonfilter

De Nanocoating Patroonfilter van Kärcher is geschikt voor zowel nat- als droogzuigen en heeft een hoge stofretentie.

€ 19.95

Read on...

Product
 

Patroonfilter

De Kärcher patroonfilter is geschikt voor zowel het opzuigen van stof als water zonder de filter te moeten vervangen. Filter met hoge stofretentie. Het stof maakt geen schijn van kans.

€ 12.90

Read on...

Product
 

Verlengslang

De verlengslang van 3,5 m vergroot de actieradius en zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid waardoor het werk wordt vergemakkelijkt, vooral bij de reiniging van trappen en het interieur van wagens. Deze praktische verlengslang is geschikt voor alle Kärcher multifunctionele stofzuigers uit de Home & Garden serie.

€ 28.99

Read on...

Product
 

Vlakfilter voor 27XX 28XX, SE2001, SE3001

Met de vlakfilter kun je afwisselend nat en droog zuigen zonder de filters te moeten verwisselen. Compacte filter met groot filteroppervlak die niet tot in het reservoir reikt. Flexibele, eenvoudig schoon te maken filter met een hoge afscheidingsgraad.

€ 10.99

Read on...

Product
 

Waterfilter

Deze waterfilter is geschikt voor hogedrukreinigers en voorkomt dat vuildeeltjes uit het verontreinigde water in de hogedrukreinigerpomp komen. Dit verhoogt de levensduur van de hogedrukreiniger. Het waterfilter is uitwasbaar.

€ 12.95

Read on...

Product
 

Roterende Wasborstel WB

Deze WB 100 Roterende Wasborstel met gewricht is ideaal voor de reiniging van zachte oppervlakken, zoals verf, glas of kunststof. De wasborstel heeft veel handige kenmerken, zoals roterende borstelharen met een zachte reinigingsactie, een 180° traploos verstelbare hoek op de handgreep voor de reiniging van moeilijk bereikbare plaatsen, een traploos instelbare snelheid en reinigingsmiddelendosering, een makkelijk verwisselbare borstel, een beveiligingsring aan de buitenkant voor de bescherming tegen krassen en een bajonetaansluiting voor de veilige aansluiting van het pistool. De roterende wasborstel past op alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de series K 2 - K 7.

€ 34.90

Read on...

Product
 

Velgenwasborstel

De Kärcher Velgenwasborstel met borstels rondom garandeert een uiterst efficiënte reiniging. De borstel kan bij de moeilijk bereikbare plaatsen en zelfs in de kleinste spleetjes van wielen en fietsspaken. Een gelijkmatige waterverdeling over 360° lost het vuil op en spoelt het weg en de kwaliteitsharen zorgen voor een zachte maar toch efficiënte reinigingsactie voor uitstekende reinigingsresultaten all-round. De borstel omvat een dopmoer voor de veilige aansluiting van de spuitlans en een ergonomische handgreep voor een groot gebruiksgemak. Kortom: de ideale oplossing voor schitterend schone velgen en spaken. Deze velgenwasborstel past op alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de series K2 - K7.

€ 22.90

Read on...

Product
 

Adapterstuk

Met dit adapterstuk kan je de nieuwste accessoires aansluiten op je oude Kärcher hogedrukreiniger, die gebouwd is voor 1989.

€ 24.95

Read on...

Product
 

Telescopische lans 4 m max

De Kärcher Telescopische lans met een lengte van 1.20 tot 4 meter voor het eenvoudig reinigen van moeilijk bereikbare plaatsen. De lans is uitgerust met een schouderdraagriem, bajonet-aansluiting en een geïntegreerd, ergonomisch aanpasbaar spuitpistool. Dankzij de ergonomische draaggreep en zijn lage gewicht is het toestel eenvoudig te vervoeren.

€ 89.00

Read on...

Product
 

Vervangpistool G 160

Het Kärcher vervangpistool G 160 is geschikt voor alle Kärcher consumenten hogedrukreinigers van de K2 tot en met K7 klasse. Het is geschikt voor alle hogedrukreinigers waarbij de hogedrukslang aan het pistool wordt bevestigd met een clip of klem. De Kärcher G 160 is uitgerust met een kinderslot.

€ 19.90

Read on...

Product
 

H 9 Q, hogedrukslang Quick Connect

Vervangende hogedrukslang van 9 m voor hogedrukreinigers K 2 tot K 7, waarbij de slang met een Quick Connect snelkoppeling aan het spuitpistool en het toestel wordt bevestigd. Geschikt voor gebruik tot 160 bar en 60°C.

€ 49.99

Read on...

Product
 

XH 10 Slangverlenging 10 m

De Kärcher XH 10 Slangverlenging met een slang van 10 meter en Quick Connect vergroot de actieradius van de hogedrukreiniger. Gewoon aansluiten tussen het spuitpistool met snelkoppeling en de hogedrukslang. De robuuste DN-8-kwaliteitsslang versterkt met een vlechtwerk van textiel heeft een bescherming tegen knikken in de slang plus een messing aansluiting voor een lange levensduur. Door Quick connect kunnen het pistool en de slang snel gekoppeld worden en de slangverlenging is ook geschikt voor gebruik met reinigingsmiddelen. Met een druk tot 160 bar, temperaturen tot 60 °C.

€ 69.90

Read on...

Product
 

Rioolreinigingsset PC 15

De Kärcher Rioolreinigingsset PC 15 met een slang van 15 meter is geschikt voor het vrijmaken van verstopte afvoerbuizen en leidingen. Door middel van de vier achterwaarts gerichte hogedruksproeiers wordt de slang in de leiding geduwd om de verstopping te verwijderen. Met een doorlopende markering en markeringsring om de voortgang in het riool aan te duiden en een flexibele kwaliteitsslang voor een perfecte reiniging: versterkt met een vlechtwerk van textiel, met extra korte messing sproeier voor een optimale beweeglijkheid in het riool, met knikbescherming in de slang en een messing aansluiting voor een lange levensduur. Geschikt voor in en rond het huis met een Kärcher hogedrukreiniger uit het consumentenprogramma.

€ 79.90

Read on...

Product
 

Rioolreinigingsset PC 7.5

De Kärcher Rioolreinigingsset PC 7.5 met een slang van 7.5 meter is geschikt voor het vrijmaken van verstopte afvoerbuizen en leidingen. Door middel van de vier achterwaarts gerichte hogedruksproeiers wordt de slang in de leiding geduwd om de verstopping te verwijderen. Met een doorlopende markering en markeringsring om de voortgang in het riool aan te duiden en een flexibele kwaliteitsslang voor een perfecte reiniging: versterkt met een vlechtwerk van textiel, met extra korte messing sproeier voor een optimale beweeglijkheid in het riool, met knikbescherming in de slang en een messing aansluiting voor een lange levensduur. Geschikt voor in en rond het huis met een Kärcher hogedrukreiniger uit het consumentenprogramma.

€ 54.95

Read on...

Product
 

WV Evolution Extension Set

Met deze Extension Set voor de Window Vac toestellen kunnen hoger gelegen ramen makkelijk worden bereikt.

€ 39.90

Read on...

Product
 

Opzetstuk Home Garden WB 120

Het opzetstuk Home & Garden voor de roterende wasborstel WB 120 van Kärcher is geschikt voor het grondig reinigen van harde oppervlakken rondom het huis. De robuuste, zwarte borstelharen zijn perfect om hardnekkig vuil van steen, kunststof of metaal te verwijderen. Het opzetstuk Home & Garden is compatibel met de roterende wasborstel WB 120 en WB 100.

€ 9.95

Read on...

Product