Jan van Haasteren Winterpret puzzels

Winterpret bevat de twee Jumbo kwaliteitspuzzels Elfstedentocht en Nieuwjaarsduik door Jan van Haasteren, die elk bestaan uit 1000 stukjes. Zet de puzzel in elkaar en bekijk de vele vreemde en leuke situaties die plaatsvinden op de tekening. Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren humoristische platen exclusief voor Jumbo. De afbeeldingen hebben altijd herkenbare elementen, zoals Sinterklaas, de haaienvin of Jan's zelfportret. Met exclusieve poster.

€ 22.99

Read on...

Product
 

Jan van Haasteren Zeehaven puzzel

De zeehaven door Jan van Haasteren is een kwaliteitspuzzel van Jumbo die bestaat uit 500 stukjes. Zet de puzzel in elkaar en bekijk de vele vreemde en leuke situaties die plaatsvinden op de tekening. Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren humoristische platen exclusief voor Jumbo. De afbeeldingen hebben altijd herkenbare elementen, zoals Sinterklaas, de haaienvin of Jan's zelfportret.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Jan van Haasteren Vang de muis puzzel

Vang de muis door Jan van Haasteren is een kwaliteitspuzzel van Jumbo die bestaat uit 500 stukjes. Zet de puzzel in elkaar en bekijk de vele vreemde en leuke situaties die plaatsvinden op de tekening. Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren humoristische platen exclusief voor Jumbo. De afbeeldingen hebben altijd herkenbare elementen, zoals Sinterklaas, de haaienvin of Jan's zelfportret.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Jan van Haasteren Brand meester puzzel

Brand meester door Jan van Haasteren is een kwaliteitspuzzel van Jumbo die bestaat uit 500 stukjes. Zet de puzzel in elkaar en bekijk de vele vreemde en leuke situaties die plaatsvinden op de tekening. Jan van Haasteren tekent al tientallen jaren humoristische platen exclusief voor Jumbo. De afbeeldingen hebben altijd herkenbare elementen, zoals Sinterklaas, de haaienvin of Jan's zelfportret.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Mentos Vintage puzzel

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 16.39

Read on...

Product
 

Chupa Chups Vintage puzzel

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 16.39

Read on...

Product
 

Chupa Chups puzzel

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 11.29

Read on...

Product
 

Anton Pieck Klokkenwinkel puzzel

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Anton Pieck Bakkers van de 19e eeuw puzzel

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Anton Pieck Craftmanship puzzel

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Anton Pieck De Tentoonstelling puzzel

Deze kwaliteitspuzzel van Jumbo bestaat uit 1000 stukjes en heeft een mooie afbeelding van de tentoonstelling door de Nederlandse illustrator Anton Pieck. Anton Pieck staat bekend om zijn romantische tekeningen met levendige taferelen uit een geïdealiseerd nostalgisch verleden en natuurlijk het Sprookjesbos in de Efteling. De puzzels van Jumbo laten op unieke wijze het werk van Anton Pieck zien. De hoogwaardige puzzel van Jumbo is gemaakt van een zeer goede kwaliteit karton, zodat de stukjes hun optimale vorm behouden en de puzzel naadloos blijft passen. De stukjes zijn zorgvuldig gestanst, waardoor de puzzel net een poster lijkt.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Trap er niet in!

Trap er niet in als je dit hilarische spel met vieze gevolgen speelt! Doe een blinddoek om, laat de draaiwijzer draaien en loop zoveel stappen over de spelmat. Maar kijk uit, want er liggen bergjes bruine klei (in de vorm van drollen) op de mat! Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen. Wie weet de meeste drollen te vermijden terwijl hij geblinddoekt tussen de poep door loopt?

€ 21.99

Read on...

Product
 

Levensweg Elektronisch Bankieren

Dit is het bekende spel Levensweg, maar dan in een nieuw elektronisch jasje! Deze Elektronisch Bankieren versie van het spel Levensweg bevat een handige betaalautomaat die de financiën van alle spelers bijhoudt met behulp van pasjes. Als je salaris krijgt of de bank betaalt om naar avondschool te gaan, gebruik je gewoon je supersnelle pasje om het te regelen! Verder is het gewoon het spel dat je kent en graag speelt, met een auto en pinnetjes voor kinderen en een partner. Maak jij de juiste keuzes om als rijkste speler te eindigen? Want dan win je Levensweg! - Dit is het bekende spel Levensweg, maar nu met een handige elektronische betaalautomaat - Geld betalen en ontvangen met behulp van pasjes - Je lot wordt bepaald door salarisvakjes, carrièrekeuze, actievakjes, kinderen en huizen - Draai & Win vakjes leveren geldprijzen op

€ 34.99

Read on...

Product
 

Monopoly Gamer

In deze uitvoering van het bekende handelsspel Monopoly speel je met je favoriete Nintendo figuren: Super Mario, Princess Peach, Yoshi en Donkey Kong. Elke speelfiguur heeft zijn eigen speciale krachten. Het spel is afgelopen als je aan het eind Bowser verslaat. In dit spel draait het niet alleen om geld: de spelers verdienen punten door munten te verzamelen, bezittingen te kopen en bazen te verslaan. De speler die aan het eind van het spel de meeste punten heeft wint het spel.

€ 32.99

Read on...

Product
 

Speak Out

Speak Out brengt vrienden en familie bij elkaar voor hilarisch leuk speelplezier. Spelers proberen verschillende rare zinnen te zeggen met een mondstuk in hun mond, waardoor ze hun mond niet kunnen sluiten en praten een uitdaging wordt. In Speak Out pakken spelers een kaart van de stapel en lezen zo goed als ze kunnen de zin die erop staat voor. Maar dat is niet eenvoudig met een mondstuk in je mond. Dat zorgt ervoor dat je bepaalde letters niet goed kunt uitspreken. De zandloper telt de tijd af, terwijl de spelers zinnen proberen te vormen, zoals Ik bibber van buiten en ril van pillen, poedelnaakte man met bierbuik of een oude boer in een geruit broekpak. Het wordt gegarandeerd lachen als de andere spelers proberen te ontcijferen wat hun teamgenoot probeert te zeggen om een kaart te verdienen. Het team dat aan het eind van het spel de meeste kaarten heeft, wint het spel.

€ 24.99

Read on...

Product
 

KidiCom Max

De roze KidiCom MAX van VTech is de coolste portable gadget voor kleine ontdekkers!>br/> Verstuur via de KidiConnect app spraak- en tekstberichten, foto's, tekeningen en nog veel meer naar je familie en vrienden. Luister naar je lievelingsmuziek of kijk naar je favoriete tekenfilms, maak foto's, selfies en video's en bewerk ze met talloze coole en grappige effecten. Ontdek een uitgebreide voorselectie van foto's, video's, spellen en websites om je eerste stappen te zetten op het internet. In de ouder-instellingen kun je tijdslimieten instellen voor je kind, de toegang tot internet beheren, content toevoegen of verwijderen en de instellingen van het apparaat aanpassen. Daarnaast is de KidiCom MAX veilig en eenvoudig in gebruik, zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen of schrijven.

€ 99.95

Read on...

Product
 

KidiCom MAX

De blauwe KidiCom MAX van VTech is de coolste portable gadget voor kleine ontdekkers!>br/> Verstuur via de KidiConnect app spraak- en tekstberichten, foto's, tekeningen en nog veel meer naar je familie en vrienden. Luister naar je lievelingsmuziek of kijk naar je favoriete tekenfilms, maak foto's, selfies en video's en bewerk ze met talloze coole en grappige effecten. Ontdek een uitgebreide voorselectie van foto's, video's, spellen en websites om je eerste stappen te zetten op het internet. In de ouder-instellingen kun je tijdslimieten instellen voor je kind, de toegang tot internet beheren, content toevoegen of verwijderen en de instellingen van het apparaat aanpassen. Daarnaast is de KidiCom MAX veilig en eenvoudig in gebruik, zelfs voor kinderen die nog niet kunnen lezen of schrijven.

€ 99.95

Read on...

Product
 

Kidi Lightshow Party

De Kidi Lightshow Party van VTech is dé bluetooth party-speaker die je overal mee naartoe kunt nemen! Luister naar je favoriete muziek en dans met de coole disco-lichteffecten. Met behulp van de roterende discolamp en verschillende kleuren en effecten creëer je een geweldige sfeer op jouw feestje. Met de FM-radio functie kun je naar je favoriete radiostation luisteren. Gebruik de bijgesloten audiokabel of de Bluetooth-verbinding om muziek te beluisteren via een externe muziekspeler. Speel behendigheidsspellen alleen of speel party-spellen samen met je vrienden. Kidi Lightshow Party, de beste speaker voor dans- en speelplezier!

€ 39.95

Read on...

Product
 

Kidi Superstar Lightshow

Zing, dans en word een superster met de Kidi Superstar Lightshow van VTech! Zing mee met acht ingebouwde liedjes of sluit een externe muziekspeler aan voor nog meer zing- en speelplezier. Druk op de 'Muziek Magie-toets' om de stem van de oorspronkelijke zanger of zangeres zachter te maken of te verwijderen. Nu kun je zelf het liedje zingen en word jij de ster van de show. Met de roterende discolamp creëer je een perfecte sfeer voor elk liedje en zul je jouw optreden onvergetelijk maken. Neem je eigen stem op en vervorm hem met vier grappige effecten. Speel de verschillende spellen en activiteiten om je ritmegevoel te verbeteren, je uitspraak te oefenen en nog veel meer. Voeg verschillende realistische geluidseffecten toe om de sfeer van een echt concert te creëren. Ben jij klaar om de show te stelen? Waar wacht je nog op?

€ 52.99

Read on...

Product
 

Kidisecrets Selfie Music

Bewaar je geheimen, luister naar muziek, maak foto's en speel spellen met de Kidisecrets Selfie Music van VTech! Ontgrendel het dagboek met je gezicht om toegang te krijgen tot een magische wereld vol speelplezier. Maak geheime dagboeknotities en bewaar gegevens van jezelf en je vrienden in het vriendenboek. Verzorg je virtuele huisdier, geef het een naam en speel spelletjes. Maak foto's en video's, ontwerp je eigen kleding en maak leuke selfies. Luister naar de vier vrolijk gezongen liedjes via de ingebouwde muziekspeler. Speel spellen en maak spelenderwijs kennis met letters, woorden, rekenen, logica en meer. Sommige spellen kun je met je stem besturen. Kidisecrets, zoveel meer dan een dagboek alleen!

€ 47.99

Read on...

Product