Inkt PGI 9R

Originele Canon PGI-9R inktcartridge (rood). Deze cartridge maakt deel uit van het Canon LUCIA inktsysteem dat bestaat uit een 12-kleurig pigmentsysteem, welke gecreëerd worden door de 10 verschillende inktcartridges. Deze cartridges geven een breed kleurenspectrum.

€ 13.49

Read on...

Product
 

Inkt PGI 9PC

Originele Canon PGI-9PC inktcartridge (foto cyaan). Deze cartridge maakt deel uit van het Canon LUCIA inktsysteem dat bestaat uit een 12-kleurig pigmentsysteem, welke gecreëerd worden door de 10 verschillende inktcartridges. Deze cartridges geven een breed kleurenspectrum.

€ 13.49

Read on...

Product
 

Inkt PGI 9Y

Originele Canon PGI-9Y inktcartridge (geel). Deze cartridge maakt deel uit van het Canon LUCIA inktsysteem dat bestaat uit een 12-kleurig pigmentsysteem, welke gecreëerd worden door de 10 verschillende inktcartridges. Deze cartridges geven een breed kleurenspectrum.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Inkt PGI 9M

Originele Canon PGI-9M inktcartridge (magenta). Deze cartridge maakt deel uit van het Canon LUCIA inktsysteem dat bestaat uit een 12-kleurig pigmentsysteem, welke gecreëerd worden door de 10 verschillende inktcartridges. Deze cartridges geven een breed kleurenspectrum.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Inkt PGI 9C

Originele Canon PGI-9C inktcartridge (cyaan). Deze cartridge maakt deel uit van het Canon LUCIA inktsysteem dat bestaat uit een 12-kleurig pigmentsysteem, welke gecreëerd worden door de 10 verschillende inktcartridges. Deze cartridges geven een breed kleurenspectrum.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Inkt CLI 8G

Originele Canon CLI-8G inktcartridge (groen). De kleuren groen is toegevoegd aan de standaardkleuren om een groter kleurenspectrum te creëren, waardoor Uw foto's nog levensechter lijken.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Inkt CL 41

Deze 12ml kleureninkt met hoge capaciteit levert meer prints dan de standaardcartridge. De inktcartridge met drie kleuren en ChromaLife100-systeem wordt gebruikt om documenten en foto's in kleur te printen.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Inkt Kleur CL 41

De originele Canon CL-41 inktcartridge (kleur) maakt gebruik van het Chromalife100 printsysteem. Dit printsysteem combineert Canon's FINE printkoptechnologie met de kleurstofinkt voor mooie, levendige afdrukken met zeer veel details, die niet korrelig zijn. Deze inkt is goed bestand tegen omgevingsinvloeden.

€ 22.99

Read on...

Product
 

Inkt CLI 8PM

De originele Canon CLI-8PM inktcartridge (foto magenta) maakt gebruik van het Chromalife100 printsysteem. Dit printsysteem combineert Canon's FINE printkoptechnologie met de kleurstofinkt voor mooie, levendige afdrukken met zeer veel details, die niet korrelig zijn. Deze inkt is goed bestand tegen omgevingsinvloeden.

€ 14.29

Read on...

Product
 

Inkt CLI 8Y

De originele Canon CLI-8Y inktcartridge (geel) maakt gebruik van het Chromalife100 printsysteem. Dit printsysteem combineert Canon's FINE printkoptechnologie met de kleurstofinkt voor mooie, levendige afdrukken met zeer veel details, die niet korrelig zijn. Deze inkt is goed bestand tegen omgevingsinvloeden.

€ 13.79

Read on...

Product
 

Inkt CLI 8M

De originele Canon CLI-8M inktcartridge (magenta) maakt gebruik van het Chromalife100 printsysteem. Dit printsysteem combineert Canon's FINE printkoptechnologie met de kleurstofinkt voor mooie, levendige afdrukken met zeer veel details, die niet korrelig zijn. Deze inkt is goed bestand tegen omgevingsinvloeden.

€ 13.79

Read on...

Product
 

Inkt Kleur BCI 16

Een set van twee originele Canon BCI-16 inktcartridges (kleur). Deze cartridges maken deel uit van het Canon ChromaLife 100 printsysteem. De inkt heeft een hoge dichtheid. Bovendien is de inkt goed bestand tegen omgevingsinvloeden, zodat uw foto's vele jaren mee gaan.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Inkt BCI 3eC

De originele Canon BCI-3eC inktcartridge (cyaan) produceert samen met de zwarte, magenta en gele cartridge prachtige afbeeldingen. Met deze cartridges bent U in staat om zowel foto's van hoge kwaliteit af te drukken als snelle prints te maken. Bij een dekking van 5% kunt u met deze cartridge ca. 390 A4 pagina's afdrukken.

€ 11.29

Read on...

Product
 

CLI 581CMYBK Multipack

Dit multipack met vier cartridges bevat één zwart, cyaan, magenta en een gele-inktcartridge voor het printen van documenten en foto's van zeer hoge kwaliteit. Bij gebruik in combinatie met Canon-papier biedt deze set van vier inktcartridges van 5,6 ml duurzame prints en kleurvaste afwerkingen dankzij het ChromaLife100-systeem.

€ 39.99

Read on...

Product
 

CLI 581XXL fotoblauwe inktcartridge

Deze fotoblauwe inkt van 11,7 ml met zeer groot volume wordt gebruikt voor het printen van kwalitatief hoogwaardige documenten en foto's. De cartridge heeft een extra grotere capaciteit wat betekent dat ze voordeliger zijn omdat ze tot 3,2 keer zoveel kan printen als standaardcartridges. In combinatie met Canon-fotopapier worden je afbeeldingen beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100-systeem.

€ 21.99

Read on...

Product
 

CLI 581XXL Geel

Deze gele inkt van 11,7 ml met zeer groot volume wordt gebruikt voor het printen van kwalitatief hoogwaardige documenten en foto's. De cartridge heeft een extra grotere capaciteit wat betekent dat ze voordeliger zijn omdat ze tot 3,2 keer zoveel kan printen als standaardcartridges. In combinatie met Canon-fotopapier worden je afbeeldingen beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100-systeem.

€ 21.99

Read on...

Product
 

CLI 581XXL Magenta

Deze magenta inkt van 11,7 ml met zeer groot volume wordt gebruikt voor het printen van kwalitatief hoogwaardige documenten en foto's. De cartridge heeft een extra grotere capaciteit wat betekent dat ze voordeliger zijn omdat ze tot 3,2 keer zoveel kan printen als standaardcartridges. In combinatie met Canon-fotopapier worden je afbeeldingen beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100-systeem.

€ 21.99

Read on...

Product
 

CLI 581XXL Cyaan

Deze cyaan inkt van 11,7 ml met zeer groot volume wordt gebruikt voor het printen van kwalitatief hoogwaardige documenten en foto's. De cartridge heeft een extra grotere capaciteit wat betekent dat deze voordeliger is omdat ze tot 3,2 keer zoveel kan printen als standaardcartridges. In combinatie met Canon-fotopapier worden je afbeeldingen beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100-systeem.

€ 21.99

Read on...

Product
 

CLI 581XL fotoblauwe inktcartridge

Deze fotoblauwe inkt van 8,3 ml met groot volume wordt gebruikt voor het printen van kwalitatief hoogwaardige documenten en foto's. De cartridge heeft een grotere capaciteit wat betekent dat deze voordeliger is omdat ze tot twee keer zoveel kan printen als standaardcartridges. In combinatie met Canon-fotopapier worden je afbeeldingen beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100-systeem.

€ 14.99

Read on...

Product
 

CLI 581XL Geel

Deze gele inkt van 8,3 ml met groot volume wordt gebruikt voor het printen van kwalitatief hoogwaardige documenten en foto's. De cartridge heeft een grotere capaciteit wat betekent dat deze voordeliger is omdat ze tot twee keer zoveel kan printen als standaardcartridges. In combinatie met Canon-fotopapier worden je afbeeldingen beschermd tegen verkleuring door het ChromaLife100-systeem.

€ 14.99

Read on...

Product