Opzetstuk Car Bike WB 120

Het opzetstuk Car & Bike voor de roterende wasborstel WB 120 van Kärcher is geschikt voor het grondig en behoedzaam reinigen van auto's en motorfietsen. Het innovatieve opzetstuk van zachte microvezel wordt met klittenband vastgezet op de borstelschijf. De microvezel kan apart in de wasmachine worden gewassen bij maximaal 60°C. Het opzetstuk Car & Bike is compatibel met de roterende wasborstel WB 120 en WB 100.

€ 19.95

Read on...

Product
 

Opzetstuk Universeel WB 120 Wasborstel

Het Opzetstuk Universeel is geschikt voor de WB 120 Wasborstel van Kärcher. Deze borstel is ideaal voor het reinigen van alle gladde oppervlakken, zoals lak, glas en kunststof. Het opzetstuk is ook compatibel met wasborstel WB 100.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Roterende Wasborstel WB 120 Universeel

De Roterende Wasborstel WB120 Universeel met extra opzetstuk van Kärcher is ideaal voor het reinigen van alle gladde oppervlakken, zoals lak, glas en kunststof. Deze borstel is voorzien van een ontgrendelingshendel om snel en eenvoudig van opzetstuk te wisselen zonder in contact te komen met het vuil. Dankzij de transparante kap heb je uitstekend zicht op het schoonmaakwerk. De borstel is geschikt voor alle Kärcher hogedrukreinigers uit de klasse K2 tot K7. Zo nodig kun je voor erg vuile oppervlakken via de hogedrukreiniger nog een schoonmaakmiddel toevoegen. Dit zorgt voor betere vuiloplossing en een efficiëntere reiniging.

€ 33.99

Read on...

Product
 

Roterende wasborstel WB 120 Car Bike

De WB 120 Car & Bike van Kärcher is ideaal om buitenshuis schoon te maken. De zachte roterende borstel is ideaal om je wagen of motorfiets te reinigen.

€ 39.90

Read on...

Product
 

Glas reinigings concentraat RM 500

Vensterreinigingsconcentraat voor een streepvrije reiniging van alle waterbestendige gladde oppervlakken zoals glas, vensters, spiegels, douchecabines, enz. Het verwijdert hardnekkig vuil, zoals vetfilms, insecten, huidvetten, emissies en verbetert het aflopen van het water en houdt de oppervlakken langer schoon

€ 11.99

Read on...

Product
 

Ontkalkingspoeder

Dit Kärcher ontkalkingspoeder zorgt voor een effectieve ontkalking van de stoomreinigers en andere warmwatertoestellen, zoals ketels en koffiemachines - voor een lange levensduur en een laag energieverbruik.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Window Vac Oplader

Met deze oplader is het mogelijk de accu van de Window Vac op te laden. Zo kom je niet voor een verrassing te staan tijdens het schoonmaken!

€ 11.79

Read on...

Product
 

Dakgoot rioolset 20m

De Kärcher dakgoot en riool schoonmaak set werkt op zichzelf, met hoge druk. Afvoerleidingen, pijp blokkades en goten kunnen gemakkelijk worden gereinigd. De goten / buisreiniging beweegt zelfstandig door de goot, zonder dat de gebruiker voortdurend de stand van ladder hoeft te veranderen. De dakgoot en riool schoonmaak set is uitgerust met twee verschillende leidingen reinigingsmondstukken: een reinigingsmondstuk met vier hoge druk stralen, en een mondstuk voor goten met montage voor op de buis van de hogedrukreiniger. Een snelle overschakeling op andere applicaties is op elk moment mogelijk. Een knikbeschermingstule en messing aansluiting zorgen voor duurzaamheid. De slang lengte is 20m. De dakgoot en riool schoonmaak set is geschikt voor Consumer hogedrukreinigers uit de K2-K7 series.

€ 74.95

Read on...

Product
 

Vervangstrip rubber 170 mm voor Window Vac

Vervang-zuigstrips voor de Window Vac van 170 mm breed. Voor een streeploze zuiverheid op alle gladde oppervlakken - zonder neer druppend water.

€ 8.95

Read on...

Product
 

Microvezel Vervangdoek WV

De microvezel wisserovertrek zorgt voor een optimale vuilverwijdering op alle gladde oppervlakken, zoals bv. glas en ramen. Sproeifles, WV 50 plus zuigstrips en Window Vac-glasreiniger concentraat voor streepvrije ramen. Ramen wassen was nog nooit zo eenvoudig.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Heuptas voor WindowVac

Handen tekort tijdens het reinigen van uw ramen? Met deze praktische heuptas voor de window vac of sproeiflacon kan u in alle gemak doorwerken.

€ 17.90

Read on...

Product
 

Vervangstrip rubber 280 mm voor Window Vac

Vervang-zuigstrips voor de Window Vac van 280 mm breed. Voor een streeploze zuiverheid op alle gladde oppervlakken - zonder neer druppend water.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Glas reinigings concentraat RM 503

Het Kärcher Glas reinigings concentraat RM 503 is ideaal om glas en spiegel oppervlakken te reinigen zonder strepen. Het verwijdert ook hardnekkig vuil zoals vet. Inhoud 500ml.

€ 7.95

Read on...

Product
 

Ramenreiniger concentraat

De Kärcher Ramenreiniger concentraat is een geconcentreerde reiniger in vrijwel gedoseerde hoeveelheid. Het zorgt voor een schoon en streeploos raam. Zelfs hardnekkige vlekken zoals vet zijn geen probleem met dit concentraat. Het concentraat wordt geleverd in een 4 x 22ml verpakking.

€ 7.95

Read on...

Product
 

Vloerreinigingset Easy Fix voor SC 1

In slechts enkele seconden van een handstoomreiniger naar een 2-in-1 stoommop: dankzij de praktische vloerreinigingsset voor de SC 1. Zet de microvezel vloerdoek eenvoudig met de klittenbandbevestiging vast op het EasyFix vloermondstuk en zet het mondstuk met de twee verlengbuizen (elk 0,5 m lang) op de SC 1 - en je bent klaar om jouw harde vloer een grondige reinigingsbeurt te geven. De EasyFix vloerreinigingsset wordt standaard meegeleverd bij de SC 1 EasyFix.

€ 33.99

Read on...

Product
 

HK 12 Hogedrukslangset

Deze set accessoires bestaat naast een 12 meter lange hogedrukslang uit een ergonomisch hogedrukpistool en een Quick Connect-adapter voor de klassen K 2 tot K 7. De uitbreidingsset is geschikt voor alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers vanaf bouwjaar 1992 (behalve apparaten met slanghaspel).

€ 72.90

Read on...

Product
 

Vliesfilterzakken VC2

De Vliesfilterzakken VC2 van Kärcher zijn geschikt voor de Kärcher stofzuiger VC 2. De vliesfilterzakken zijn voorzien van een praktisch sluitsysteem voor het hygiënisch verwijderen van de zak uit de stofzuiger zonder in contact te komen met het vuil. Deze verpakking bevat vijf vliesfilterzakken.

€ 11.99

Read on...

Product
 

VC reinigingset

Eenvoudiger en gemakkelijker schoonmaken, dankzij de VC reinigingsset. Met deze accessoires maak je zelfs moeilijk bereikbare plaatsen moeiteloos schoon. De set bestaat uit een plintenzuigmond, een zuigset voor haren, een flexibel aansluitstuk en vier verschillende borstels. Met het meegeleverde extra slangopzetstuk kunnen verschillende accessoires worden aangesloten. De VC accessoires zijn ergonomisch vormgegeven en gemakkelijk in gebruik.

€ 29.99

Read on...

Product
 

WV outdoor Wisserovertrek

De microvezel overtrek kan met klittenband heel eenvoudig op de sproeifles worden bevestigd en er weer vanaf worden gehaald. De pad heeft bijzonder veel schurende vezels en is daarom vooral geschikt voor de reiniging van buitenvensters. Met de meegeleverde vuilkrabber verwijder je ook zeer hardnekkig vuil van ruiten.

€ 11.99

Read on...

Product
 

WV Indoor Wisserovertrek

De microvezel overtrek met klittenband sluiting zorgt voor een optimale vuilverwijdering samen met de sproeifles van de Window Vac op alle gladde oppervlakken.

€ 11.29

Read on...

Product