Stofzakken FP 303 FP 202

3 papieren filterzakken voor de boenmachine FP 303. Verwijdert op een betrouwbare manier het polierstof. Stofzakken eenvoudig te vervangen en weg te gooien.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Vloerverzorging voor gewaxte parket

Optimale verzorging en bescherming voor oppervlakken in gewaste parket. Loopsporen worden verwijderd, de verzorgende film wordt vernieuwd en het oppervlak krijgt een zijdematte glans.

€ 13.49

Read on...

Product
 

Vloerverzorging voor verzegelde parket laminaat

Optimale verzorging en bescherming voor verzegelde parket, laminaat- en kurkoppervlakken. Loopsporen worden verwijderd, de verzorgende film wordt vernieuwd en het oppervlak krijgt een zijdematte glans.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Vloerverzorging voor Matte steen Linoleum PVC

Verzorging en bescherming voor matte oppervlakken in kunsteen en natuursteen, linoleum en PVC. Loopsporen worden verwijderd, de verzorgende film wordt vernieuwd en het oppervlak krijgt een zijdematte glans. (1 liter-fles)

€ 11.99

Read on...

Product
 

Basisreiniger Steen Linoleum PVC

Voor een grondige verwijdering van oude glanslagen en hardnekkige verontreinigingen op steen, linoleum, PVC, verzegelde parket en kurk. Optimaal glanzend resultaat in samenwerking met vloerverzorgingsproducten.

€ 9.95

Read on...

Product
 

Polierpads Steen Linoleum PVC

3 polierpads voor de boenmachine FP 303. De polierpads zijn ideaal voor vloeren in matte steen, PVC en linoleum. Maak de polierpads simpelweg vast aan de discs.

€ 21.99

Read on...

Product
 

Polierspads FP 303 verzegeld parket

3 polierpads voor de boenmachine FP 303. De polierpads zijn ideaal voor verzegelde vloeren zoals kurk, parket, laminaat. Maak de polierpads simpelweg vast aan de discs.

€ 21.99

Read on...

Product
 

Polierpads FP 303 Parket

3 polierpads voor de boenmachine FP 303. Ideaal voor het polieren van gewaxte harde oppervlakken en vloeren met een afwerklaag van olie-wax, bv. parket. Maak de polierpads simpelweg vast aan de discs.

€ 21.99

Read on...

Product
 

Polierpads FP 303 AllRound

3 polierpads voor de boenmachine FP 303. Voor het perfect polijsten van alle harde oppervlakken en vloeren in parket, steen, linoleum, kurk, PVC en laminaat. De pads zijn wasbaar op 60°C.

€ 19.95

Read on...

Product
 

Matrassenzuigmond

Deze zuigmond is perfect voor mensen met allergieën. De vorm zorgt ervoor dat matrassen, bedden, kussens en andere moeilijk bereikbare plekken perfect te reinigen zijn en worden ze ontdaan van mijten en stof.

€ 10.95

Read on...

Product
 

HEPA Hygienefilter VC 5

De hygiënische HEPA-filter (EN 1822:1998) filtert vrijwel alle fijnste vuildeeltjes, zoals pollen of allergene stoffen op een betrouwbare manier. Het filter is zo grondig dat de uitgeblazen lucht van de stofzuiger schoner is dan de lucht van de kamer waarin je aan het zuigen bent. Het advies is om het filter een keer per jaar te vervangen.

€ 10.95

Read on...

Product
 

HEPA 13 Filter VC 3

De Kärcher HEPA 13 filter voor de stofzuiger VC 3 filtert veilig en betrouwbaar het kleinste vuil, zoals pollen en allergene deeltjes. De uitgeblazen lucht is daardoor schoner dan de kamerlucht. Ideaal voor mensen met allergieën.

€ 14.95

Read on...

Product
 

HEPA 13 Filter VC 2

De Kärcher HEPA 13 filter voor de stofzuiger VC 2 filtert veilig en betrouwbaar het kleinste vuil, zoals pollen en allergene deeltjes. Ideaal voor mensen met allergieën.

€ 10.95

Read on...

Product
 

Stoffen filterzak

Deze stoffen filterzakken garanderen maximale properheid door hun hoge absorptievermogen. Dankzij het praktische kliksysteem wordt een hygiënische verwijdering gegarandeerd.

€ 13.95

Read on...

Product
 

Papieren filterset

Deze papieren filterzakken worden geleverd met een microfilter en zijn geschikt voor de Kärcher RoboCleaner.

€ 13.95

Read on...

Product
 

HEPA 12 Filter VC 6

De HEPA 12 high-performance filter houdt op een betrouwbare manier allergieveroorzakende stoffen tegen zoals pollen, schimmelsporen, bacteriën en mijten. De high-performance filter garandeert op een betrouwbare manier de filtering van allergenen en stof en zorgt voor een perfecte zuiverheid. De uitgeblazen lucht is schoner dan die in de leefruimte, waarbij 99.9% van alle allergieveroorzakende partikels van meer dan 0.3 µ worden tegengehouden. De ideale oplossing voor mensen met bijzonder hoge eisen aan hygiëne.

€ 24.95

Read on...

Product
 

Motor Beschermfilter

De Motor Beschermfilter van Kärcher is een uitwasbare tussenfilter en houdt zeer kleine deeltjes uit de gecondenseerde vochtige lucht tegen. Dit zorgt voor een frisse uitlaatlucht die tot 99,5% gereinigd is. Een groot voordeel, en dat niet alleen voor mensen met een allergie. Geschikt voor Kärcher stofzuigers met waterfilter DS 6, DS 6 Premium, DS 5200, DS 5600 en DS 5600 Plus.

€ 29.95

Read on...

Product
 

Parketmondstuk VC 5

Het parketmondstuk met borstelharen van natuurlijk haar is speciaal ontwikkeld voor de zakloze VC 5 compacte stofzuiger, voor zachte reiniging van gevoelige harde vloeren zoals parket en laminaat, evenals kurk, PVC, linoleum en tegels. Dankzij de borstelharen glijdt het vloermondstuk zacht en soepel over de vloer. Bovendien is het mondstuk dankzij het flexibele scharnier bijzonder wendbaar, voor gemakkelijk zuigen onder meubels. Nog een praktisch kenmerk: de magnetische parkeerstand, waarmee het apparaat tijdens een pauze snel en veilig kan worden neergezet.

€ 33.95

Read on...

Product
 

Ronde borstelset

De Kärcher ronde borstelset bevat twee zwarte en twee gele ronde borstels. Ideaal voor verschillende locaties. Eén kleur kan bijvoorbeeld in de badkamer worden gebruikt en de andere kleur kan worden gebruikt voor het schoonmaken van de keuken. De flexibele borstelharen van de stoom borstel voeren vrijwel elke taak betrouwbaar en zelfverzekerd uit.

€ 11.95

Read on...

Product
 

Turbo borstel D35

De door lucht aangedreven turbo borstel is ideaal voor tapijten en het opzuigen van dierlijk haar. De reinigingsprestatie wordt aanzienlijk verbeterd door de mechanische ondersteuning van de roterende borstel welke wordt aangedreven via de luchtstroom van de stofzuiger.

€ 54.95

Read on...

Product