Broodrooster TT 3565 Express

Een goede dag begint met een goed ontbijt: Bij voorkeur met knapperige toast uit de Tefal TT 3565 Express. Deze broodrooster heeft een draaiknop voor het instellen van de bruiningsgraad en knoppen voor ontdooien, opwarmen en stoppen. Dankzij de uitneembare kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken.

€ 47.99

Read on...

Product
 

Broodrooster TT 86103 Sensor for Senses

De Siemens TT 86102 Sensor for Senses broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood. Dit broodrooster is uitgerust met QuartzRoast System en SensorHeat Control voor een gelijkmatige bruining, memory functie en een hoge lift voor het uitnemen van kleine sneetjes. Hij heeft knoppen voor het instellen van de bruiningsgraad, opwarmen, ontdooien en stoppen. Dankzij de uitneembare kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken.

€ 68.90

Read on...

Product
 

Toaster Steel Style 4

Met de Princess Toaster Steel Style 4 krijg je eenvoudig en snel heerlijk warm krokant brood. Dit broodrooster is compact qua formaat waardoor er vier korte sneden brood in de sleuven passen. Aangezien de sleuven per twee te bedienen zijn, kan je de broodrooster ook individueel gebruiken. Bij de broodrooster ontvang je ook vier tostiklemmen om makkelijk tosti's te kunnen maken en op het opzetbare broodjesrek kan je een broodje plaatsen om deze te verwarmen. Je selecteert eenvoudig jouw favoriete bruining met de draaiknop op de voorkant van de Princess Broodrooster. Daarnaast heeft de broodrooster ook een ontdooi- en verwarmfunctie. Ontdooi zo snel bevroren brood of verwarm broodjes op het broodjesrek. Gaat het roosteren toch te snel? Gebruik dan de annuleerfunctie om het roosteren direct te stoppen. Na gebruik is het met de uitneembare kruimellade eenvoudig om de kruimels te verwijderen waardoor je ook geen restjes in je kast hebt.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Toaster Steel Style 2

Met de Toaster Steel Style 2 van Princess krijg je eenvoudig en snel heerlijk warm krokant brood. Dit broodrooster is compact qua formaat waardoor er twee korte sneden brood in de sleuven passen. Bij de broodrooster ontvang je ook twee tostiklemmen om makkelijk tosti's te kunnen maken en op het opzetbare broodjesrek kan je een broodje plaatsen om deze te verwarmen. Je selecteert eenvoudig jouw favoriete bruining met de draaiknop op de voorkant van de Princess Broodrooster. Daarnaast heeft de broodrooster ook een ontdooi- en verwarmfunctie. Ontdooi zo snel bevroren brood of verwarm broodjes op het broodjesrek. Gaat het roosteren toch te snel? Gebruik dan de annuleerfunctie om het roosteren direct te stoppen. Na gebruik is het met de uitneembare kruimellade eenvoudig om de kruimels te verwijderen waardoor je ook geen restjes in je kast hebt.

€ 26.99

Read on...

Product
 

Long Slot Toaster Cool White

De Long Slot Toaster Cool White van princess is een broodrooster gemaakt van hoogwaardige materialen. Met zijn extra brede broodsleuf van 36 mm is de broodrooster geschikt voor twee sneden brood of grote sneden zoals bijvoorbeeld van stokbrood. De temperatuursensor, de bruiningsregelaar en het centreermechanisme zorgen voor een perfect resultaat. Inclusief knop voor diepvriesbrood. Daarnaast is de broodrooster voorzien van een kruimellade, snoeropbergmogelijkheid en een automatische lift- en stopknop.

€ 20.99

Read on...

Product
 

Comfortcook broodrooster 99320

De Trebs Comfortcook broodrooster 99320 heeft een infrarood verwarmingselement en een handig kijkvenster. Dit broodrooster heeft één sleuf voor het roosteren van twee sneden brood of één lange snede brood, een draaiknop voor het instellen van de bruiningsgraad en knoppen voor ontdooien, opwarmen, bagel en stoppen. Dankzij het uitneembare kijkvenster en kruimellade is het apparaat makkelijk te reinigen.

€ 54.90

Read on...

Product
 

Tunnel Toaster 142331

De Princess Tunnel Toaster 142331 is geschikt voor het roosteren van diverse soorten brood. De broodrooster heeft een uitneembaar broodrek die alle kruimels opvangt, wat het schoonmaken makkelijk maakt. De bruiningsgraad is instelbaar in zeven standen en er wordt een signaal gegeven wanneer het apparaat klaar is voor gebruik. Door de vorm van het broodrooster wordt het brood nog beter geroosterd.

€ 63.90

Read on...

Product
 

Toaster TA 5260

De Grundig TA 5260 broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood. Dit broodrooster heeft een instelbare bruiningsgraad en knoppen voor opwarmen, ontdooien en stoppen. Met de broodjesopzet kun je eenvoudig broodjes of croissants opwarmen. Dankzij de uitneembare kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken.

€ 36.99

Read on...

Product
 

STELIO Broodrooster

De WMF STELIO Broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood. Dit broodrooster heeft een draaiknop voor het instellen van de bruiningsgraad en knoppen voor stoppen, opwarmen, ontdooien en roosteren aan één kant. Met de geïntegreerde broodjesopzet kun je eenvoudig broodjes en croissants opwarmen. Dankzij de uitneembare kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken.

€ 37.99

Read on...

Product
 

Croque Monsieur

De Princess Croque Monsieur is een design broodrooster voor twee sneetjes brood, gemaakt van hoogwaardige materialen in trendy Cool White. Hij is voorzien van een temperatuursensor, bruiningsregelaar, stopknop, opwarmfunctie, knop voor diepvriesbrood, extra hoge broodlift en automatisch centreringsmechanisme.

€ 24.99

Read on...

Product
 

HD2628 20 Toaster

Geniet van heerlijk geroosterd brood met deze Philips Toaster HD2628/20 met 2 sleuven van variable breedte voor perfect geroosterd brood, gelijkmatig bruin, ongeacht de dikte. Met tevens een handige ontdooi- en opwarmfunctie en veilig in gebruik door de liftknop, een annuleerknop en de coolwall-behuizing waarbij de buitenkant van het broodrooster koel blijft en veilig kan worden aangeraakt. Kortom elk sneetje brood wordt dik of dun altijd goudbruin.

€ 44.99

Read on...

Product
 

Broodrooster MD 16734

De Medion Broodrooster MD 16734 is een instapmodel toaster die doet wat hij moet doen. Dankzij de variabele temperatuurcontrole en een instelbaar vermogen van tussen de 730 en de 870 Watt worden je sneetjes brood niet alleen lekker geroosterd, maar kan de broodrooster ook ontdooien en verwarmen. Een andere unieke mogelijkheid krijg je middels het opzetstuk voor afbakbroodjes, hiermee maak je die lekkere kaiserbroodjes of pistoletjes weer warm en zo zijn ze toch het lekkerst! De toaster is verder zeer compleet, zo is er een traploos instelbare draaiknop waarmee je het brood precies zo lang kan roosteren als jij wil. Of een knop waarmee je het roosteren per direct kan onderbreken. Leg je weleens brood in de diepvries en denk je er te laat aan? De Medion kan het probleemloos voor je ontdooien met één druk op de knop! Via de uitneembare kruimellade gooi je alle gevallen kruimels weg en daarna berg je de toaster desgewenst weer op.

€ 24.95

Read on...

Product
 

Broodrooster MD 16232

Het tijdloze en robuuste design zorgt er niet alleen voor dat je lang plezier zal hebben van de Medion Broodrooster MD 16232, hij is ook nog plezierig voor het oog. Dankzij de variabele temperatuurcontrole en een instelbaar vermogen tussen de 860 en de 1050 Watt is je geroosterd brood niet alleen snel klaar voor consumptie, maar kan de broodrooster ook ontdooien en verwarmen. Een andere unieke mogelijkheid krijg je middels het opzetstuk voor afbakbroodjes, hiermee maak je die lekkere kaiserbroodjes of pistoletjes weer warm en zo zijn ze toch het lekkerst! De toaster is verder zeer compleet, zo is er een traploos instelbare draaiknop waarmee je het brood precies zo lang kan roosteren als jij wil. Of een knop waarmee je het roosteren per direct kan onderbreken. Leg je weleens brood in de diepvries en denk je er te laat aan? De Medion kan het probleemloos voor je ontdooien met 1 druk op de knop! Via de uitneembare kruimellade gooi je alle gevallen kruimels weg en daarna berg je de toaster desgewenst weer op.

€ 39.95

Read on...

Product
 

Dubbele broodrooster voor 4 boterhammen MD 15709

De Medion Dubbele broodrooster voor 4 boterhammen MD 15709 is ideaal voor gemiddelde gezinnen. In een gemiddeld gezin zijn er dan vaak toch nog twee mensen die nog lang moeten wachten tot ze kunnen genieten van hun sneetje geroosterd brood. Dat probleem behoort tot het verleden met deze zogenaamde long slot toaster, hier passen namelijk gewoon vier sneden tegelijk in. Een andere frustratie die met de dubbel zo lange sleuven worden weggenomen zijn de sneetjes brood die net te lang zijn waardoor het bovenste deel dan niet geroosterd word, je legt die lange plakken voortaan gewoon op hun zij! Een andere unieke mogelijkheid krijg je middels het opzetstuk voor afbakbroodjes, hiermee maak je die lekkere kaiserbroodjes of pistoletjes weer warm en zo zijn ze toch het lekkerst! De toaster is verder zeer compleet, zo is er een traploos instelbare draaiknop waarmee je het brood precies zo lang kan roosteren als jij wil. Of een knop waarmee je het roosteren per direct kan onderbreken. Leg je weleens brood in de diepvries en denk je er te laat aan? De Medion kan het probleemloos voor je ontdooien met één druk op de knop! Via de uitneembare kruimellade gooi je alle gevallen kruimels weg en berg je de toaster desgewenst weer op.

€ 29.95

Read on...

Product
 

ProAroma

Begin de dag met warm en knapperig toast. Dankzij de individuele bruiningsniveaus is er een optie voor iedereen, of geniet naast toast van warme broodjes. Dit broodrooster heeft 2 toast sleuven en 6 bruiningsniveaus, en voor extra gemak is er een heffunctie, zodat kleinere sneetjes brood snel kunnen worden verwijderd. Inclusief een uittrekbare kruimellade voor het eenvoudig schoonmaken.

€ 39.99

Read on...

Product
 

Broodrooster TAT 8611

Geniet van heerlijk geroosterd brood met de TAT 8611 broodrooster van Bosch. Dit broodrooster kan twee sneden brood tegelijk roosteren. De kwartsglasverwarming en AutoHeat Control zorgen voor een gelijkmatige bruining. Met de afneembare RVS broodjesopzet kun je ook eenvoudig broodjes of croissants verwarmen. Broodresten worden opgevangen in de uitneembare kruimellade, waardoor het apparaat makkelijk schoon te maken is.

€ 64.90

Read on...

Product
 

Broodrooster 3310

De Cloer Broodrooster 3310 is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood. Dit broodrooster heeft een draaiknop voor het instellen van de bruiningsgraad, een stopknop en een extra lift functie om de toast makkelijk te kunnen pakken als het klaar is. Met de broodjesopzet kun je eenvoudig broodjes of croissants opwarmen. Dankzij de uitneembare kruimellade is het apparaat eenvoudig schoon te maken.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Broodrooster 3810

De Cloer Broodrooster 3810 heeft een lange sleuf voor het roosteren van twee sneden brood of één lange snede brood. Dit broodrooster heeft een draaiknop voor het instellen van de bruiningsgraad en opwarmen, een stopknop en een extra lift functie om de toast makkelijk te kunnen pakken als het klaar is. Met de broodjesopzet kun je eenvoudig broodjes of croissants opwarmen. Dankzij de uitneembare kruimellade is het apparaat eenvoudig schoon te maken.

€ 42.99

Read on...

Product
 

ATS300EVV Broodrooster

De Bestron ATS300EVV Broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood en heeft een handige broodjesopzet voor het verwarmen van broodjes of croissants. De broodrooster heeft verder een automatische centrering voor gelijkmatige bruining aan beide zijden met daarbij een instelbare bruiningsgraad. Naast roosteren kan er ook worden gekozen voor de Ontdooifunctie en de Reheat-functie. Dankzij de kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken.

€ 27.99

Read on...

Product
 

ATS300HR Broodrooster

De Bestron ATS300HR Broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood en heeft een handige broodjesopzet voor het verwarmen van broodjes of croissants. De broodrooster heeft verder een automatische centrering voor gelijkmatige bruining aan beide zijden met daarbij een instelbare bruiningsgraad. Naast roosteren kan er ook worden gekozen voor de ontdooifunctie en de reheat-functie. Dankzij de uitneembare kruimellade is het apparaat gemakkelijk schoon te maken.

€ 27.99

Read on...

Product