Dragons Morrie Schorrie met Burp Braak

Morrie & Schorrie met Burp & Braak van PLAYMOBIL halen altijd grappen en onzin uit. Net als de ruige tweeling Morrie en Schorrie heeft ook de draak twee verschillende persoonlijkheden die ruzie maken en het nooit met elkaar eens zijn over welke kop nu de baas is. Ondanks hun vele ruzies lukt het Morrie en Schorrie en hun draken Burp en Braak om in noodgevallen samen te werken en een echt team te vormen. De set bevat: Morrie en Schorrie, Burp en Braak, zadel, roeiboot, schapen, Viking-helmen, mandje met vis en vele andere accessoires.

€ 49.99

Read on...

Product
 

1.2.3 Politiewagen

Er is een ongeluk gebeurd op straat. Meteen nadat hij de noodoproep heeft ontvangen, stapt de politieagent in zijn politiewagen en rijdt hij naar de plek van het ongeval. Er is een vrachtwagen gekanteld en hij moet de plek van het ongeval afzetten. Voor de veiligheid van de andere verkeersdeelnemers haalt hij meteen de gevarendriehoek uit de kofferbak en zet deze neer. Nu moet de weg weer worden vrijgemaakt, maar met de hulp van deze politieagent is dat geen probleem. Met de heldere kleuren en ronde vormen is PLAYMOBIL® 1.2.3 zeer geschikt voor kleine kindjes. De sets zijn zeer robuust en kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Afwisselende speel- en leerfuncties zorgen gegarandeerd voor langdurig speelplezier.

€ 10.99

Read on...

Product
 

1.2.3 Kindermolen

“Kijk, daar staat een kindermolen, daar gaan we naartoe!”, roepen de kinderen en meteen rennen ze erop af. Ze springen in de stoeltjes en de wilde rit begint. “O jee, ik word duizelig!”, lacht het kleine meisje. “Dan draaien we nu gewoon de andere kant op”, stelt haar broer voor. Zo gezegd, zo gedaan. Dit ritje zal vast nog wel even duren. Met de heldere kleuren en ronde vormen is PLAYMOBIL® 1.2.3 zeer geschikt voor kleine kindjes. De sets zijn zeer robuust en kleurecht en bevatten geen kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Afwisselende speel- en leerfuncties zorgen gegarandeerd voor langdurig speelplezier.

€ 9.99

Read on...

Product
 

1.2.3 Ruiter met paard

Het paard is opgezadeld! Helemaal klaar voor een ontspannend ritje! Met 1 figuur en een paard.

€ 4.99

Read on...

Product
 

1.2.3 Meeneemboerderij met dieren

Verzorg de dieren op de boerderij en geef ze eten. Neem tussendoor even pauze in de gezellig zithoek. Alles kan netjes worden opgeborgen in de handige meeneemkoffer! Met 1 figuur en 5 boerderijdieren.

€ 29.99

Read on...

Product
 

1.2.3 Meeneem Ark van Noach

Deze Playmobil Meeneem Ark van Noach is een leuke speelset voor de allerkleinsten. De ark komt met vele dieren en is door het handvat gemakkelijk mee te nemen. Het bootdek is afneembaar waardoor de binnenkant bereikbaar wordt.

€ 28.99

Read on...

Product
 

Space DuoPack Ruimtereizigers

Ook in het heelal zijn helden nodig. De ruimtereizigers zijn klaar om op avontuur te gaan in het immens uitgestrekte heelal.Helemaal geweldig: de PLAYMOBIL® DuoPacks bieden enorm veel speelplezier tegen een lage prijs!

€ 5.99

Read on...

Product
 

Pirates DuoPack Piraat en soldaat

“Stop piraat, blijft staan! Je bent gearresteerd!”, roept de dappere soldaat. Maar de grimmige zeerover laat zich echt niet zomaar oppakken. Nu moet de soldaat iets anders bedenken.Helemaal geweldig: de PLAYMOBIL® DuoPacks bieden enorm veel speelplezier tegen een lage prijs!

€ 5.99

Read on...

Product
 

City Life Mijn modehuis

Met Mijn modehuis van PLAYMOBIL speel je dat je een echte modewinkel hebt. Deze set bestaat naast het crèmekleurige modehuis met grijs dak met zonnepanelen uit twee dames, verschillende jurken, hoeden, paspoppen, een toonbank, een pashokje, een versierde etalage en stickers om de winkel een persoonlijk tintje te geven. Deze set kan gecombineerd worden met PLAYMOBIL Mijn huis (70014), Mijn koffiehuis (70015) en Mijn bloemenwinkel (70016).

€ 36.99

Read on...

Product
 

City Life Mijn bloemenwinkel

Met Mijn bloemenwinkel van PLAYMOBIL verkoop je de mooiste bloemen. In deze speelset vind je een beige bloemenwinkel met een rood dak. De ramen hebben zonneschermen en er hangen bloembakken vol met kleurige bloemen. Binnen is er een toonbank met kassa en nog veel meer bloemen, planten en potten. De bloemist heeft een gieter om de planten water te geven en met de bijgeleverde stickers kun je je bloemenwinkel helemaal naar eigen smaak inrichten! De bloemenwinkel kan worden gecombineerd met PLAYMOBIL Mijn huis (70014), Mijn koffiehuis (70015) en Mijn modehuis (70017).

€ 36.99

Read on...

Product
 

City Life Mijn koffiehuis

Met Mijn koffiehuis van PLAYMOBIL maak je de lekkerste koffie voor je klanten! In deze speelset vind je een roze koffiehuis met een blauw zonnescherm. Het koffiehuis heeft een dakterras, waar je klanten in de zon kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie met natuurlijk een gebakje. Beneden is er een toonbank met kassa, maar er is ook een kast om kopjes, bordjes en de koffiekan in op te bergen. Uiteraard ontbreekt het koffiezetapparaat niet in deze set, net als tafels en stoelen, bestek, verschillende soorten gebak (er is zelfs een heuse bruidstaart!) en potten met bloemen. En met de bijgeleverde stickers kun je je koffiehuis helemaal inrichten zoals jij het wilt! Het koffiehuis kan worden gecombineerd met PLAYMOBIL Mijn huis (70014), Mijn bloemenwinkel (70016) en Mijn modehuis (70017).

€ 38.99

Read on...

Product
 

City Life Mijn huis

Met Mijn huis van PLAYMOBIL heb je een poppenhuis met alles erop en eraan! Dit gele huis met twee verdiepingen heeft een oranje dak met dakkapel en boven zitten bloembakken aan de ramen. Op zolder is er ruimte voor een kinderbed, een bureau en een stoel. Op de bovenverdieping vind je de badkamer met wastafel en toilet, een kledingkast en een slaapkamer. Beneden zijn de woonkamer en de keuken met stoelen en een tafel, een bank, borden, bestek, glazen en nog veel meer. Er is zelfs een kattenmand met een lieve grijze kat! Met de bijbehorende stickers kun je je huis helemaal naar eigen smaak verder inrichten. Je huis kan gecombineerd worden met PLAYMOBIL Mijn koffiehuis (70015), Mijn bloemenwinkel (70116) en Mijn modehuis (70017).

€ 49.99

Read on...

Product
 

Western Western koets

Handen omhoog! De Western koets van PLAYMOBILl wordt aangevallen door een boef! Met de Western koets race je over de prairie op weg naar de bank om een schatkist in veiligheid te brengen. Maar daar is opeens een struikrover. Gelukkig is de koetsier gewapend en kan hij zijn passagiers en de goederen die hij in de kofferbak heeft tegen de boef beschermen. De PLAYMOBIL Western koets wordt geleverd met twee Playmobil poppetjes, twee paarden met teugels, een schatkist met gouden munten, een koffer, een tas, geweren en een zweep.

€ 21.99

Read on...

Product
 

Western Meeneem Western stad

Speel met je cowboys waar je maar wilt met deze Meeneem Western stad van PLAYMOBIL! De stad heeft een sheriff-kantoor met een echte gevangenis. Daarin kun je de boef die de bank heeft overvallen opsluiten als je hem gevangen hebt. Maar pas op! De boef kan ontsnappen via de uitbraakmuur. De set bestaat uit een sheriff-kantoor en een bankgebouw die je aan elkaar vast kunt maken. Naast deze gebouwen zijn er diverse western onderdelen. Zo zijn er zakken met geld, een kluis, geweren, een paard, slangen en vijf verschillende Playmobil-poppetjes.

€ 29.99

Read on...

Product
 

Fairies Sprookjesboshuis

Ga naar de magische wereld van de elfen met het Sprookjesboshuis van PLAYMOBIL! De set bestaat uit een boomhuis met heel veel verschillende onderdelen. Zo zijn er twee elfenpoppetjes, twee hertjes, twee vossen, een vlinder, een spinnewiel, spiegeltjes, bloemen, een schildpad, een uil, maar ook een hanger versierd met een hartvormig strass-steentje. Deze kun je aan een ketting of armband dragen (niet meegeleverd).

€ 26.99

Read on...

Product
 

Fairies Romantisch feeënbootje

Met het Romantisch feeënbootje van PLAYMOBIL vaar je door de magische elfenwereld. De set bestaat uit twee elfen, twee dolfijnen, een libelle, een roze boot, een roeispaan en een schatkist. De feeënboot kan echt drijven op het water en de dolfijnen kunnen op hun staartvinnen staan.

€ 11.99

Read on...

Product
 

1.2.3 Piratenschip

Pas maar op, het 1.2.3 piratenschip is onderweg. De Piraten aan boord zijn op zoek naar nog meer schatten en met hun grote kanon brengen ze huin tegenstanders tot zinken. Het piratenschip drijft, het grote kanon schiet met water.

€ 20.99

Read on...

Product
 

City Action Luchthaven met verkeerstoren

Haast je naar de check-in, bagageafhandeling en door de beveiliging zodat je je vlucht niet mist! De veiligheidstoren laat weten dat het vliegtuig klaar staat om op te vertrekken! Geniet van je reis! - Vanuit de veiligheidstoren worden het opstijgen en het landen van alle vliegtuigen gecontroleerd. - Een Check-in ruimte, bagage check-in en controle band zijn inbegrepen - Op het bestemmingsbord boven de uitgang kan je het vertrekuur in de gaten houden, zodat je je vlucht zeker niet mist!

€ 47.99

Read on...

Product
 

Wild Life RC module 2,4 GHz

RC-module-set (2,4 GHz) geschikt voor omvormbare Playmobil RC-voertuigen.

€ 37.99

Read on...

Product
 

Summer Fun Waterpretpark met glijbanen

Dit prachtige Playmobil Waterpretpark met glijbanen is de plek om te ontspannen in de zomer. Neem de echt drijvende en glijdende rafting band om van de hoogste glijbaan te glijden. Geen zorgen, de band kan terug naar boven gehesen worden met een lier. Verzet het licht aan de glijbaan voor de veiligheid van al je bezoekers zodat er niemand op elkaar botst. De inktvis kan draaien en breng het water in beweging. De set kan gevuld worden met water.

€ 34.99

Read on...

Product