DoJoe Big Joe

Met de DoJoe Big Joe transformeer je jouw Kamado Joe Big Joe grill in een echt pizza-oven en kun je de hitte en rook van inzetten voor heerlijke knapperige pizza's, of je nu een beginnende of een gevorderde kok bent. Door zijn opvallende wig vorm kunnen stabiele temperaturen worden bereikt van 400F tot 700F voor uren van plezier, met een perfect zicht op de pizza. De DoJoe is ook voorzien van Kamado Joe Heat Deflectors en een pizzasteen om een perfecte korst en knapperige toppings te garanderen.

€ 399.00

Read on...

Product
 

DoJoe Classic

Met de DoJoe Classic transformeer je jouw Kamado Joe Classic grill in een echt pizza-oven en kun je de hitte en rook van inzetten voor heerlijke knapperige pizza's, of je nu een beginnende of een gevorderde kok bent. Door zijn opvallende wig vorm kunnen stabiele temperaturen worden bereikt van 400F tot 700F voor uren van plezier, met een perfect zicht op de pizza. De DoJoe is ook voorzien van Kamado Joe Heat Deflectors en een pizzasteen om een perfecte korst en knapperige toppings te garanderen.

€ 349.00

Read on...

Product
 

Beschermhoes voor Classic

De Kamado Joe beschermhoes is een duurzame, waterdichte beschermhoes voor jouw Kamado Joe Classic grill. De beschermhoes is gemaakt van door-en-door geverfd 100% polyester en verbleekt niet in het zonlicht. Zo ziet je grill er bedekt en beschermt nog altijd stijvol uit en kun je nu en in de toekomst optimaal plezier te hebben van je grill.

€ 69.90

Read on...

Product
 

Beschermhoes voor Big Joe

De Kamado Joe beschermhoes is een duurzame, waterdichte beschermhoes voor jouw Kamado Joe Big Joe grill. De beschermhoes is gemaakt van door-en-door geverfd 100% polyester en verbleekt niet in het zonlicht. Zo ziet je grill er bedekt en beschermt nog altijd stijvol uit en kun je nu en in de toekomst optimaal plezier te hebben van je grill.

€ 79.90

Read on...

Product
 

JoeTisserie Big Joe

De JoeTisserie Big Joe van Kamado Joe is gemaakt van duurzaam gegoten aluminium en daarmee een nieuw soort draaispit. Het vlees draait rond binnen de hoogwaardige keramische wanden van de Kamado Joe, waardoor het rijke houtskoolaroma direct in het ronddraaiende vlees dringt, alle sappen bewaard blijven en het vlees heerlijk mals blijft. De stille doch krachtige elektromotor heeft een vermogen van 120V en is krachtig genoeg om het spit aan te drijven compleet met een kip, riblappen of varkensschouder tot een gewicht van 22,5 kg. De innovatieve JoeTisserie heeft een opvallende wigvorm, zodat je het deksel van de Kamado kunt sluiten om de hitte optimaal vast te houden. Het robuuste spit is makkelijk te monteren en voorzien van snel instelbare vorken voor een perfect evenwicht. Door de constante, vaste draaisnelheid blijven de natuurlijke vleessappen behouden en gaart het vlees gelijkmatig.

€ 389.00

Read on...

Product
 

JoeTisserie Classic

De JoeTisserie Classic van Kamado Joe is gemaakt van duurzaam gegoten aluminium en daarmee een nieuw soort draaispit. Het vlees draait rond binnen de hoogwaardige keramische wanden van de Kamado Joe, waardoor het rijke houtskoolaroma direct in het ronddraaiende vlees dringt, alle sappen bewaard blijven en het vlees heerlijk mals blijft. De stille doch krachtige elektromotor heeft een vermogen van 120V en is krachtig genoeg om het spit aan te drijven compleet met een kip, riblappen of varkensschouder tot een gewicht van 22,5 kg. De innovatieve JoeTisserie heeft een opvallende wigvorm, zodat je het deksel van de Kamado kunt sluiten om de hitte optimaal vast te houden. Het robuuste spit is makkelijk te monteren en voorzien van snel instelbare vorken voor een perfect evenwicht. Door de constante, vaste draaisnelheid blijven de natuurlijke vleessappen behouden en gaart het vlees gelijkmatig.

€ 339.00

Read on...

Product
 

Accessoirerek voor Classic

Met het innovatieve Kamado Joe accessoirerek voor de Kamado Joe Classic grill heb je alles snel bij de hand. Het accessoirerek behoort tot het gepatenteerde Kamado Joe Divide & Conquer Flexible Cooking System. Hiermee optimaliseer en breidt je de mogelijkheden van het simpele grillrooster uit voor nog meer verschillende gerechten en andere leuke opties.

€ 16.90

Read on...

Product
 

Grillvergroter voor Classic

Deze vaatwasserbestendige grillvergroter voor je Kamado Joe Classic grill plaats je boven op het grillrooster. Hierdoor beschikt over tot wel 60% meer ruimte voor alles wat je wilt grillen.Tussen het rooster en de grillvergroter blijft er ruim 10 centimeter vrij. Zo heb je nog meer ruimte voor het grillen van diverse ingrediënten en je eigen bereidingswijzen. De grillvergroter is ook te combineren met andere grillplaten, zodat je de grill precies naar je eigen wensen kunt inrichten.

€ 47.90

Read on...

Product
 

Tweezijdig bruikbare gietijzeren grillplaat voor B

De Kamado joe tweezijdig bruikbare gietijzeren grillplaat voor de Big Joe grill is aan de ene kant glad en aan de andere kant geribbeld voor bijvoorbeeld de kenmerkende grillstrepen, waardoor hij ideaal is voor alles wat je op gietijzer wilt grillen. Zo heb je nog meer mogelijkheden voor het grillen met jouw eigen bereidingswijzen. De grillplaat is te combineren met andere grillplaten, zodat je jouw grill precies naar je eigen wensen kunt inrichten.

€ 62.90

Read on...

Product
 

Tweezijdig bruikbare gietijzeren grillplaat voor C

De Kamado joe tweezijdig bruikbare gietijzeren grillplaat voor de Classic grill is aan de ene kant glad en aan de andere kant geribbeld voor bijvoorbeeld de kenmerkende grillstrepen, waardoor hij ideaal is voor alles wat je op gietijzer wilt grillen. Zo heb je nog meer mogelijkheden voor het grillen met jouw eigen bereidingswijzen. De grillplaat is te combineren met andere grillplaten, zodat je jouw grill precies naar je eigen wensen kunt inrichten.

€ 39.90

Read on...

Product
 

Gietijzeren rooster voor Big Joe

Het Kamado Joe gietijzeren rooster voor de Big Joe grill houdt de hitte uitstekend vast en gaat heel lang mee. Het is ideaal voor alle soorten vlees. De kenmerkende grillstrepen schroeien het vlees dicht, waarbij alle smaak behouden blijft. Zo heb je nog meer mogelijkheden voor het grillen met jouw eigen bereidingswijzen. Het Gietijzeren rooster is te combineren met andere grillplaten, zodat je de grill precies naar je eigen wensen kunt inrichten.

€ 48.90

Read on...

Product
 

Gietijzeren rooster voor Classic

Het Kamado Joe gietijzeren rooster voor de Classic grill houdt de hitte uitstekend vast en gaat heel lang mee. Het is ideaal voor alle soorten vlees. De kenmerkende grillstrepen schroeien het vlees dicht, waarbij alle smaak behouden blijft. Zo heb je nog meer mogelijkheden voor het grillen met jouw eigen bereidingswijzen. Het Gietijzeren rooster is te combineren met andere grillplaten, zodat je de grill precies naar je eigen wensen kunt inrichten.

€ 34.90

Read on...

Product
 

Flexibel rek voor Big Joe

Met het Kamado Joe flexibel rek voor de Big Joe grill kun je alle kanten op. Je kunt probleemloos diverse grill- en kookvlakken combineren. De temperatuur regel je door gebruik te maken van de verschillende hoogtes en de warmteverdelers. Het gepatenteerde Divide & Conquer Flexible Cooking System optimaliseert de mogelijkheden van het simpele grillrooster. Dit revolutionaire systeem bestaat uit in hoogte verstelbare, in tweeën gedeelde platen, zodat je verschillende soorten voedsel op verschillende manieren en bij verschillende temperaturen kunt bereiden - tegelijkertijd. Zo krijgt je een perfecte, complete maaltijd op tafel zonder dat je achter de grill weg hoeft.

€ 52.90

Read on...

Product
 

Flexibel rek voor Classic

Met het Kamado Joe flexibel rek voor de Classic grill kun je alle kanten op. Je kunt probleemloos diverse grill- en kookvlakken combineren. De temperatuur regel je door gebruik te maken van de verschillende hoogtes en de warmteverdelers. Het gepatenteerde Divide & Conquer Flexible Cooking System optimaliseert de mogelijkheden van het simpele grillrooster. Dit revolutionaire systeem bestaat uit in hoogte verstelbare, in tweeën gedeelde platen, zodat je verschillende soorten voedsel op verschillende manieren en bij verschillende temperaturen kunt bereiden - tegelijkertijd. Zo krijgt je een perfecte, complete maaltijd op tafel zonder dat je achter de grill weg hoeft.

€ 42.90

Read on...

Product
 

Vuurkorf 11768

De Landmann Vuurkorf 11768 is ideaal voor het voorverwarmen van houtskool of briketten. Vervolgens kan de verwarmde houtskool op de barbecue worden geplaatst. De vuurkorf kan ook tijdens lang barbecueën worden gebruikt om alvast een nieuwe voorraad houtskool op te warmen. Daarnaast kan er ook direct op de vuurkorf worden gebarbecued door de geëmailleerde vuurschaal en het verchroomde grillrooster te bevestigen. Indien gewenst kan er in plaats van houtskool ook hout gebruikt worden. Met een asopvangbak en twee handgrepen om de vuurkorf eenvoudig te verplaatsen.

€ 99.90

Read on...

Product
 

Plancha bakplaat XXL ABP604

De Plancha bakplaat XXL is een extra grote hoogwaardige bakplaat met antiaanbaklaag van 90,5 x 23,7 cm, geschikt voor o.a. vlees, vis, groente en aardappels. De bakplaat is in te stellen via de uitneembare temperatuurregelaar, en tijdens het bereiden is er geen olie of vet nodig. Al het overtollig vet en de bakresten worden tijdens het bakken opgevangen in een speciaal opvanggootje/bakje. De bakplaat kan binnenshuis én buitenshuis worden gebruikt.

€ 43.99

Read on...

Product
 

Hetelucht friteuse GF254HLD

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met deze Inventum hetelucht friteuse is het mogelijk! Je frituurt niet met vet, maar door middel van het heteluchtsysteem. Hierdoor is je maaltijd een stuk minder vet. Naast frituren is de friteuse ook geschikt voor grillen, roosteren en bakken. De hetelucht friteuse met 2,5 liter inhoud is voorzien van een digitaal display met tiptoetsen. Hiermee stel je gemakkelijk de temperatuur en de baktijd in. De temperatuur en resterende baktijd zijn af te lezen op het display. De friteuse wordt geleverd met een handige frituurmandverdeler. De friteuse is gemakkelijk schoon te maken zowel de pan als de frituurmand met anti-aanbaklaag kan in de vaatwasser gereinigd worden.

€ 81.99

Read on...

Product
 

Filtech Philips Hepafilter HR4940

Dit is een vervangingsfilter voor verschillende luchtzuiveraars van Philips. Het HR4940 filter verwijdert rook, geur en fijnstof uit de lucht. Hierdoor wordt de luchtkwaliteit in huis verbeterd.

€ 16.95

Read on...

Product
 

Swiss espresso Ontkalker

De Durgol Swiss espresso ontkalkingsmiddel is een speciale ontkalker voor koffiezetapparaten, semi-automatische en koffie-pod machines. Het is zeer effectief en gemakkelijk te gebruiken en zorgt er tevens voor dat je koffie op smaak blijft en je apparaat langer meegaat.

€ 9.99

Read on...

Product
 

CT 3818 Milano Thermo Koffiezetapparaat

De Rowenta Milano CT 3818 wordt geleverd met een roestvrijstalen thermoskan, zodra de koffie klaar is, schakelt het koffieapparaat automatisch uit en wordt de koffie tot maximaal 4 uur warm gehouden dankzij de warmhoudfunctie. De draaibare filter en uitneembare waterreservoir zorgen voor eenvoudige reiniging, na gebruik is de Rowenta Milano CT 3818 makkelijk op te bergen.

€ 59.90

Read on...

Product