LifeCam Cinema

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 61.90

Read on...

Product
 

GXT 1170 Xper Streaming Cam

De GXT 1170 Xper Streaming Cam is een 1080p Full HD-webcam, geschikt voor soepele streaming van video en stereogeluidsopnamen. Maak de webcam via de monitorklem vast of maak gebruik van de gemakkelijk te gebruiken statief en maak de leukste video`s of videochats met helder video en audio. Na gebruik zet je de webcam aan/uit om je zelf te beschermen tegen ongewenste kijkers met de Privacymodus.

€ 69.90

Read on...

Product
 

Primo Webcam

De Trust Primo Webcam, heeft een resolutie van 640x480 pixels en een ingebouwde microfoon. De zelfstellende klem zorgt voor een goede bevestiging op vrijwel elke notebook of LCD/ LED monitor.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Exis Chatpack

Chatpakket welke bestaat uit een webcam met 640 x 480 hardware resolutie voor scherpe beelden en een headset met microfoon om te chatten en videoconferenties te houden. Ideaal voor MSN/Live Messenger, Skype, enz.

€ 16.99

Read on...

Product
 

Kiyo

Ontworpen en getest door top streamers, de Razer Kiyo is een desktop streaming camera met een krachtige, multi-step ring verlichting die je kan dimmen of feller maken op commando, met de mogelijkheid om te streamen op 60 fps voor een volledige gamebeleving. Het is de perfecte camera voor professionele streaming. Vergeet het neerzetten van meerdere lampen om gewoon fatsoenlijk on-camera verlichting te krijgen. De Razer Kiyo onderhoudt zelfs flatterende verlichting op je en elimineert harde schaduwen. Bovendien is het verkrijgen van de juiste hoeveelheid licht een fluitje van een cent met de instelbare helderheidsniveaus. Met een resolutie van 720p bij 60 fps behoudt de Razer Kiyo visuele getrouwheid tijdens het streamen. Dit betekent dat kijkers volledig kunnen worden ondergedompeld zoals je bent, met beeldmateriaal zoals je het in de game ziet. Daarnaast streamt deze webcam ook in 1080 resolutie bij 30 fps voor een Full HD weergave. De Razer Kiyo ondersteunt streaming op populaire platforms zoals Open Broadcaster Software en Xsplit, zodat je door kan gaan met het gebruiken van jouw favoriete streamingplatform om jouw doelgroepen te bereiken.

€ 104.90

Read on...

Product
 

Logi Rally bk U

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 2149.00

Read on...

Product
 

Logi Rally Camera U

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 1229.00

Read on...

Product
 

Brio U

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 179.90

Read on...

Product
 

C920s Pro HD Webcam

De C920s Pro HD-webcam levert indrukwekkend heldere, duidelijke en gedetailleerde beelden in levendige kleuren. De HDautofocus en -lichtcorrectie passen zich aan de omstandigheden aan voor consequent hoge definitie, en de twee microfoons aan weerszijden van de glazen lens leggen het natuurlijke geluid van uw stem vast. Het gezichtsveld van 78 graden is breed genoeg voor twee mensen. Het lenskapje geeft u controle over wat u laat zien en beschermt de lens. Of u nu een belangrijk Skype-gesprek moet voeren of wilt livestreamen op Facebook, de C920s zorgt ervoor dat u indruk maakt. Functies - Videogesprekken in Full HD 1080p - Video-opnames in Full HD 1080p - HD-autofocus en -lichtcorrectie - Stereo-audio met twee microfoons - Lenskapje geeft u controle over wat u laat zien - Geavanceerde opnamesoftware

€ 99.90

Read on...

Product
 

Brio 4K Stream Edition

Maximale impact, dat is wat je met Logitech BRIO STREAM zult maken, of je nu streamt op Twitch, opneemt op YouTube of een videogesprek voert op Skype. Ultra HD 4K-video legt de kleinste details van jouw gezicht en gezichtsuitdrukkingen. Dankzij de hoge framefrequentie kun je vloeiende, supersnelle 1080p/60fps video streamen die gelijke tred houdt met je gamingbroadcast. Pas het gezichtsveld aan je gebruik aan: van een brede 90° met meer achtergrond, tot een smalle 78° die de aandacht op jou gericht houdt. Zelflerende software schoont een rommelige achtergrond op. BRIO STREAM is volledig geïntegreerd met XSplit en omvat een XSplit-premiumlicentie van 12 maanden. Kenmerken - Ultra HD 4K legt je haarscherp vast - HDR geeft levendigere en accuratere kleuren - Supersnelle framefrequentie van 1080p/60fps in HD - Geoptimaliseerd voor streaming - Scherpe, vloeiende videogesprekken - Geïntegreerde XSplit-oplossing, inclusief gratis premiumlicentie van 12 maanden

€ 224.00

Read on...

Product
 

HD Pro Webcam C920

Met de Logitech HD Pro Webcam C920 kunnen uw dierbaren u nu nog duidelijker en in meer detail zien dankzij Full HD 1080p-videogesprekken van de hoogst mogelijke kwaliteit. De geavanceerde H.264-compressietechnologie zorgt voor snellere, vloeiendere HD-videogesprekken die minder vereisen van uw computer. Daarnaast profiteert u van adembenemende helderheid en details dankzij de glazen lens met Full HD en eersteklas autofocus. En met twee microfoons aan weerszijden van de webcam om levensecht stereogeluid vast te leggen, kunt u er zeker van zijn dat iedereen u kan horen zoals u werkelijk bent. - HD 720p videogesprekken in de meeste populaire IM-toepassingen en Logitech Vid HD - Full HD 1080p-opnames die u met één klik in HD kunt uploaden naar Facebook, Twitter en YouTube - Optische Carl Zeiss-lens met autofocus in 20 stappen - Twee microfoons met een optimale positie voor natuurlijke stereo-audio - H.264-videocodering

€ 89.90

Read on...

Product
 

HD Webcam C615

Logitech HD Webcam C615. Delen en bellen met beeld in HD. Hoe, wat en waar u maar wilt. Neem video's op in adembenemend Full HD 1080p-breedbeeld en upload deze met één klik naar Facebook, Twitter of YouTube. Of voer videogesprekken met uw dierbaren in kristalhelder HD 720p via Skype, Windows Live Messenger en Logitech Vid HD. Haarscherp beeld dankzij de autofocus, zelfs bij extreme close-ups. Dankzij het veelzijdige, opklapbare en draaibare ontwerp en het USB-verlengsnoer kunt u gemakkelijk opnames en schitterde 8-megapixel foto's maken (softwarematig) met uw laptop, desktop of driepoot. En de camera werkt met wat u hebt, of het nu pc is of Mac. - Full HD 1080p-opnames die u met 1 klik in HD kunt uploaden naar Facebook, Twitter en YouTube - Bellen met beeld in HD 720p via de meeste populaire IM-toepassingen en Logitech Vid HD - Lens met glazen elementen en autofocus - Opklapbaar ontwerp, geschikt voor driepoot, met USB-verlengsnoer en 360 graden draaibaar - Compatibel met pc en Mac - 8-megapixel foto's (softwarematig)

€ 89.00

Read on...

Product
 

DS 2CD2365FWD I 6MP 2.8mm

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 199.00

Read on...

Product
 

DS 2CD2183G0 I 8MP Dome 2.8mm

De Hikvision DS-2CD2183G0-I 8MP Dome 2.8mm camera heeft een infraroodbereik van maar liefst 30 meter! De lichtgevoelige 8 Megapixel CMOS sensor in combinatie met een IR-cut filter krijg je zelfs in het donker perfecte beelden. Ook beschikt deze camera over 120dB true WDR waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden de optimale beelden kan geven. Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering! De camera is voorzien van een aantal detectiemogelijkheden zoals Line crossing detection en Intrusion detection. Daarnaast heeft de camera een IP67 waterdichtheid waardering en blijft de camera onder de zwaarste omstandigheden werken, namelijk bij temperaturen van -30°C tot 60°C. De combinatie van deze kwaliteiten maakt deze camera ideaal voor elke klus!

€ 219.00

Read on...

Product
 

DS 2CD2023G0 I 2MP Bullet 2.8mm

De Hikvision DS-2CD2023G0-I 2MP Bullet 2.8mm camera heeft een infraroodbereik van maar liefst 30 meter! Met de lichtgevoelige 2 Megapixel CMOS sensor in combinatie met een IR-cut filter krijg je zelfs in het donker perfecte beelden. Ook beschikt deze camera over 120dB true WDR waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden de optimale beelden kan geven. Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering! De camera is voorzien van een aantal detectiemogelijkheden zoals Line crossing detection en Intrusion detection. Daarnaast heeft de camera een IP67 waterdichtheid waardering en blijft de camera onder de zwaarste omstandigheden werken, namelijk bij temperaturen van -30°C tot 60°C. De combinatie van deze kwaliteiten maakt deze camera ideaal voor elke klus!

€ 139.00

Read on...

Product
 

DS 2CD2345FWD I 2.8mm

Beveilig het hele huis met de DS-2CD2345FWD-I 2.8mm beveiligingscamera van Hikvision. Een beveiligingscamera voor het hele huis die is ontworpen om je te helpen jouw huis in de gaten te houden, zowel voor binnen als buiten. De camera blijft onder de zwaarste omstandigheden werken, namelijk bij temperaturen van -30°C tot 60°C. Deze camera beschikt over meerdere slimme analyses zoals crossline, intrusion, object left en object taken techniek. Daarnaast heeft de 4 megapixel camera ook nog gezichtsherkenning. De camera is ook voorzien van True Wide Dynamic Range van 120dB waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden het juiste beeld kan geven. Tegenlicht of weerspiegelingen zijn dus geen enkele belemmering.

€ 169.00

Read on...

Product
 

DS 2CD2025FWD I 2MP Bullet 2.8mm

De Hikvision DS-2CD2025FWD-I 2MP Bullet 2.8mm Camera 2MP heeft een infraroodbereik van maar liefst 30meter! Dit dankzij de gepatenteerde EXIR techniek. De lichtgevoelige 2 Megapixel CMOS sensor, in combinatie met een IR-cut filter en de ingebouwde LED's krijg je zelfs in het donker perfecte beelden. Tevens beschikt deze camera over 120dB true WDR waardoor deze camera onder alle lichtomstandigheden de optimale beelden kan geven.

€ 159.00

Read on...

Product
 

DS 2CD2325FWD I 2MP EXIR 2.8mm

De Hikvision DS-2CD2325FWD-I 2MP EXIR 2.8mm camera heeft een infraroodbereik van maar liefst 30 meter! Dit dankzij de gepatenteerde EXIR techniek. Deze camera beschikt over 120dB true WDR waardoor de camera onder alle lichtomstandigheden de optimale beelden kan geven. De camera is voorzien van een aantal detectiemogelijkheden zoals Line crossing detection, Intrusion detection, Unattended baggagedetection en Object removal detection. Daarnaast heeft de camera een IP67 waterdichtheid waardering. De combinatie van deze kwaliteiten maakt deze camera ideaal voor elke klus!

€ 159.00

Read on...

Product
 

DS 2CD2412F I Cube 1.3 MP (4mm)

De DS-2CD24xx serie cube camera's beschikt over een ingebouwde microfoon en speaker waarmee tweeweg audio mogelijk is. Aan de zijkant zit een micro-SD slot waar tot 64GB wordt ondersteund. Door het ingebouwde IR-cut filter is het een echte dag/nacht camera. In de nacht kan de camera ook de ingebouwde IR verlichting inschakelen waarbij zelfs beelden bij 0 Lux kunnen worden opgenomen. De ingebouwde PIR sensor garandeert betrouwbare detectie, en voorkomt onnodige opnames en/of alarmmeldingen. Met de ingebouwde alarm in/uit-gang kan desgewenst een externe melding gemaakt worden en bv. Verlichting worden ingeschakeld. De camera wordt gevoed met een externe 12VDC adapter, of via PoE.

€ 89.00

Read on...

Product
 

FI9936P Full HD

De Foscam FI9936P Full HD met echte 1080p-streaming video biedt een goede beeldkwaliteit voor een optimale visuele ervaring. Geavanceerde ingebouwde software voorkomt effectief beeldvervorming en creëert een levendig beeldeffect. Geavanceerde WDR-technologie optimaliseert de beeldkwaliteit bij een breed scala aan lichtomstandigheden, waardoor zichtbaarheid in zowel lichte als donkere gebieden mogelijk is. Het visuele effect van de WDR-technologie resulteert in beelden die beter zijn dan die van het menselijk oog. Dertien infrarode LED's bieden een IR-bereik van 8 meter zodat je het helder kunt zien in volledige duisternis. De Rond de klok bewaking laat geen enkele kans open voor inbrekers. Een geavanceerd algoritme kan bewegingen automatisch detecteren. Als er iets gebeurt, wordt de video-opname onmiddellijk geactiveerd. Ondertussen worden directe meldingen over het evenement naar jouw e-mail, FTP of mobiele telefoon verzonden. Er zijn drie opslagopties waaruit je kunt kiezen. Opslag van SD-kaarten vereist geen maandelijkse kosten, ONVIF-compatibele NVR (recorder) ondersteunt harde schijven met grote capaciteit en Foscam Cloud Service houdt jouw gegevens veilig en heeft geen capaciteitslimiet.

€ 139.90

Read on...

Product