Landmeter Fiberglas 60m

De Stanley Landmeter Fiberglas heeft een schokvaste ABS behuizing met zacht elastomeer voor een comfortabele greep. De witte meetband heeft maatstreepjes van 2mm op de voor en achterkant en is gemaakt van glasfiber, hierdoor is hij roestvrij, beschermt tegen uv en niet elektrisch geleidend. Met de uitklapbare stalen grondpunt kan de bandspanning en bandmeten gemakkelijk worden aangepast. De opwindhendel vergemakkelijkt de bandterugloop. De slinger is opklapbaar voor gemak bij opberging en transport. Deze landmeter heeft een lengte van 60 meter en een breedte van 12,7mm.

€ 29.49

Read on...

Product
 

Intex Frozen Strandbal

Met de Frozen strandbal van Intex zul jij je niet vervelen deze zomer. Je kunt er eindeloos mee spelen op het strand of in de tuin. De bal heeft een diameter van 51 cm en een leuke print met je favoriete figuren uit de Disney film Frozen.

€ 1.99

Read on...

Product
 

drukspuit PURE 2 liter

Natuurlijke middelen worden steeds vaker als alternatief gebruikt voor chemische bestrijdingsmiddelen. De Hozelock Pure drukspuiten zijn speciaal geschikt voor gebruik met huisgemaakte middelen zoals bijvoorbeeld oplossingen van bakpoeder, soda, zwarte zeep, plantenextracten, etheriche olien of azijn. Dergelijke middelen zijn normaal gesproken door de hoge zuurgraad al na slechts een kort gebruik zeer schadelijk voor pakkingen, slang en andere onderdelen van de drukspuit. De Hozelock Pure serie is speciaal ontwikkeld voor gebruik met natuurlijke ingredienten en zijn volledig bestand tegen de zuren die deze middelen bevatten. Deze 2 liter hand drukspuit beschikt daarnaast over een speciale sproeikop voor gebruik met huishoudelijke middelen en beschikt over een 11 cm lange spuitlans, een transparante tank met maatverdeling en een ergonomische handgreep met vergrendeling voor continu sproeien. Speciaal voor het maken van extracten voor plantaardige meststoffen wordt een apart filter bijgeleverd. Daarnaast beschikt deze drukspuit over een 360° sproeifunctie, voor het eenvoudig sproeien onder bladeren. De Pure serie is geproduceerd in samenwerking met de Franse ecologische organisatie Terre Vivante en wordt ondersteund met een uitgebreide folder vol tips en eenvoudig te bereiden recepten voor plantbemesting en plantverzorging.

€ 19.95

Read on...

Product
 

116256 Tricoflex Ultramax Slang

De Hozelock 116256 Tricoflex Ultramax-slang is een robuuste, flexibele tuinslang met anti-crush technologie. Hierdoor is deze slang beschermt tegen platdrukken. Deze slang heeft een lengte van 50 meter en een diameter van 25mm. Verder is deze slang voorzien van soft en flex technologie, dit voorkomt knikken in de slang, ergoribs en vijf lagen met TNT technologie, hierdoor is hij beschermt tegen verdraaien. Daarnaast is deze slang ook weerbestendig met UV en vorstbescherming.

€ 219.00

Read on...

Product
 

2252 2 weg waterverdeler

Met de Hozelock 2252 2-weg waterverdeler kan je twee slangen aansluiten op één buitenkraan. Dankzij de ergonomische afsluitventielen kan je zelf bepalen of je maar één slang wilt gebruiken of allebei tegelijk. Deze waterverdeler is ideaal voor gebruik met automatische bewateringssystemen en watertimers.

€ 15.99

Read on...

Product
 

2450 Fast Cart 40 meter

De 2450 Fast Cart combineert alle voordelen van de Compact Enclosed Reel met een uitstekende wendbaarheid, stabiliteit en gebruiksgemak en wordt geleverd met 40 meter slang. De Fast Cart heeft een stevig frame om de slang te beschermen en een handig en makkelijk oprolmechanisme. Tuinspuit, water- en toevoerslangen kunnen veilig worden opgeborgen op het bijgeleverde druppelvrije accessoirerekje. Dankzij het Easy Rewind oprolmechanisme, het handige kijkvenster en de automatische slanggeleider kan de slang moeiteloos worden opgerold zonder vieze handen te krijgen. De grote handgreep kan in hoogte worden versteld zodat de wagen makkelijk kan worden opgeborgen. Dankzij de brede wielen is de wagen stabiel en makkelijk te verplaatsen in de tuin.

€ 101.90

Read on...

Product
 

2434 Voorgemonteerde Slangenwagen 60m

De 2434 Voorgemonteerde slangenwagen 60m van Hozelock is geschikt voor het opbergen van een tuinslang tot 60 meter lang met een diameter van 12,5mm. De slangenwagen is gemaakt van hoge kwaliteit verzinkt staal, en is hierdoor duurzaam en roestvrij. Dankzij de extra lange duwboom met softgrip en wielen met zacht profiel is deze slangenwagen eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast heeft hij ook een brede wielbasis en een laag zwaartepunt, waardoor hij zeer stabiel staat en minder snel omvalt. Verder heeft deze slangenwagen een kleine interne trommel diameter en een extra groot handvat zodat je de slang eenvoudig op kan rollen. Wanneer je de slangenwagen wilt opbergen kan de duwboom worden ingeklapt zodat hij minder plek in beslag neemt. Deze slangenwagen wordt geleverd inclusief 30 meter tuinslang met een diameter van 12,5mm, tuinspuit, twee slangstukken, één slangstuk met waterstop en één 3/4 kraanstuk met verloop naar 1/2.

€ 49.99

Read on...

Product
 

2437 Voorgemonteerde metalen Slangenwagen 60m

De 2437 Voorgemonteerde metalen slangenwagen 60m van Hozelock is geschikt voor het opbergen van een tuinslang tot 60 meter lang met een diameter van 12,5mm. De slangenwagen is gemaakt van hoge kwaliteit verzinkt staal, en is hierdoor duurzaam en roestvrij. Dankzij de in hoogte verstelbare telescopische duwboom met softgrip en wielen met zacht profiel is deze slangenwagen eenvoudig te verplaatsen. Daarnaast heeft hij ook een brede wielbasis en een laag zwaartepunt, waardoor hij zeer stabiel staat en minder snel omvalt. Verder heeft deze slangenwagen een kleine interne trommel diameter en een extra groot handvat zodat je de slang eenvoudig op kan rollen. Deze slangenwagen wordt geleverd inclusief twee slangstukken PLUS.

€ 56.90

Read on...

Product
 

2398 Slangenwagen max. 60 meter 12,5mm

De Hozelock 2398 Slangenwagen is geschikt voor het netjes opbergen van een tuinslang met een lengte van 60 meter en een dikte van 12,5mm, een tuinslang met een lengte van 50 meter en een dikte van 15mm of een tuinslang van 35 meter lang en een dikte van 19mm. Dankzij de twee grote wielen en duwboom is deze slangenwagen eenvoudig te verplaatsen. Deze slangenwagen wordt geleverd inclusief twee slangstukken

€ 24.99

Read on...

Product
 

2410 30m Slanghaspel

De 2410P0000 30m Slanghaspel van Hozelock is een verplaatsbare slanghaspel en is geschikt voor het opbergen van een tuinslang tot 30 meter lang. Deze haspel wordt geleverd inclusief één slangstuk.

€ 25.49

Read on...

Product
 

Rubberen campinghamer

Extreem sterke en duurzame rubberen hamer van High Peak, met een haakje om de ingeslagen tentharingen te verwijderen. Ideaal voor gebruik op de camping.

€ 6.90

Read on...

Product
 

Security Deluxe WiFi Privacy

Dit pakket bestaat uit Norton Security Deluxe + WiFi Privacy. Norton Security Deluxe levert bescherming op meerdere apparaten voor de mobiele levensstijl van tegenwoordig. Je betaalt je rekeningen op je smartphone, winkelt op je tablet, slaat belangrijke financiële informatie op je laptop op - en moet je identiteit en financiële data beschermen tegen virussen, scams en online bedreigingen. Norton Security Deluxe beschermt maximaal vijf van je apparaten - pc's, Macs, smartphones of tablets - met een enkel abonnement. Dankzij de wereldwijde controle op bedreigingen, 24 uur per dag, en geavanceerde technologieën die zelfs nieuwe bedreigingen identificeren en elimineren. Bescherm jezelf en je privacy wanneer je openbare wifi gebruikt. Openbare wifi is erg handig, maar je veiligheid is niet gegarandeerd. Wanneer je via een onbeveiligde wifi-hotspot gegevens verstuurt, kan gevoelige informatie, zoals wachtwoorden, foto's en creditcardnummers, worden blootgesteld aan hackers en identiteitsfraudeurs. Norton WiFi Privacy is een Virtual Private Network (VPN) dat de gegevens die je verstuurt en ontvangt via openbare wifi beschermt. En aangezien je locatie is afgeschermd, kunnen adverteerders en nieuwsgierige aagjes jou niet traceren. Nu kun je overal veilig en afgeschermd verbinding maken met je pc, Mac of mobiel apparaat. Het is alsof je je eigen privéverbinding met internet hebt. Neem je beveiliging en privacy op openbare wifi in eigen handen met Norton WiFi Privacy.

€ 29.99

Read on...

Product
 

WiFi Privacy

Bescherm jezelf en je privacy wanneer je openbare wifi gebruikt. Openbare wifi is erg handig, maar je veiligheid is niet gegarandeerd. Wanneer je via een onbeveiligde wifi-hotspot gegevens verstuurt, kan gevoelige informatie, zoals wachtwoorden, foto's en creditcardnummers, worden blootgesteld aan hackers en identiteitsfraudeurs. Norton WiFi Privacy is een Virtual Private Network (VPN) dat de gegevens die je verstuurt en ontvangt via openbare wifi beschermt. En aangezien je locatie is afgeschermd, kunnen adverteerders en nieuwsgierige aagjes jou niet traceren. Nu kun je overal veilig en afgeschermd verbinding maken met je pc, Mac of mobiel apparaat. Het is alsof je je eigen privéverbinding met internet hebt. Neem je beveiliging en privacy op openbare wifi in eigen handen met Norton WiFi Privacy.

€ 15.00

Read on...

Product
 

Security Premium

Norton Security Premium beschermt maximaal 10 apparaten - en de mensen die deze gebruiken. Realtime wereldwijde controle op bedreigingen zorgt voor een realtime beveiligingsoplossing voor meerdere apparaten die altijd up-to-date is en helpt bij het beschermen van al onze data tegen geniepige cybercriminelen: de bankinformatie op je pc's en Macs, de wachtwoorden en foto's op je smartphones en de betalingsinformatie op je tablets. Plus, alleen Norton waarschuwt je als die Android-app die je wilt gaan downloaden van Google Play malware bevat. Aanvullende functies helpen je kinderen te beschermen tegen onveilige inhoud en tegen het delen van te veel informatie. Plus, van alles, van je financiële informatie tot schoolprojecten op je pc, wordt automatisch een back-up gemaakt in de cloud op of een externe schijf.

€ 29.90

Read on...

Product
 

Office Home and Business 2019

Office 2016 wordt geleverd met de nieuwste en beste versies van je favoriete programma's: Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook. Alle vertrouwde functies, maar dan nog beter. Je hoeft geen ervaren gebruiker te zijn om de kracht van Office 2019 te kunnen benutten. De programma's zitten boordevol slimme functies waarmee je productiviteit omhoog vliegt. Met de ingebouwde samenwerkingsfuncties kun je gezamenlijk documenten in Word, PowerPoint en OneNote schrijven, delen en bewerken. Werk gelijktijdig met je collega's aan hetzelfde document, of je nu in dezelfde kamer zit of aan de andere kant van de wereld.

€ 279.00

Read on...

Product
 

Office Home and Student 2019

Office 2019 wordt geleverd met de nieuwste en beste versies van je favoriete programma's: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Alle vertrouwde functies, maar dan nog beter. Je hoeft geen ervaren gebruiker te zijn om de kracht van Office 2019 te kunnen benutten. De programma's zitten boordevol slimme functies waarmee je productiviteit omhoog vliegt. Met de ingebouwde samenwerkingsfuncties kun je gezamenlijk documenten in Word, PowerPoint en OneNote schrijven, delen en bewerken. Werk gelijktijdig met je collega's aan hetzelfde document, of je nu in dezelfde kamer zit of aan de andere kant van de wereld.

€ 139.00

Read on...

Product
 

Office Home and Student 2016

Totaal vernieuwde Office 2016-programma's Office 2016 wordt geleverd met de nieuwste en beste versies van je favoriete programma's: Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Alle vertrouwde functies, maar dan nog beter. Je hoeft geen ervaren gebruiker te zijn om de kracht van Office 2016 te kunnen benutten. De programma's zitten boordevol slimme functies waarmee je productiviteit omhoog vliegt. Met de ingebouwde samenwerkingsfuncties kun je gezamenlijk documenten in Word, PowerPoint en OneNote schrijven, delen en bewerken. Werk gelijktijdig met je collega's aan hetzelfde document, of je nu in dezelfde kamer zit of aan de andere kant van de wereld.

€ 129.00

Read on...

Product
 

Office 365 Personal

Maak kennis met Office 365 Personal, de nieuwste abonnementsversie van Office voor één persoon. Installeer Office 365 Personal op je pc of Mac, op een tablet én op je smartphone. Zo maak je altijd en overal gebruik van je vertrouwde Office-programma's, waaronder Word, Excel, PowerPoint en nu ook Outlook. Daarbij ontvang je nog vele extra's. Zo krijg je online opslag via OneDrive, zodat je je documenten veilig op kunt slaan en eenvoudig kunt bewerken en delen. Dankzij de automatische updates voor Office 365, beschik je altijd over de laatste versies en diensten. Office 365 Personal draait om jou.

€ 69.00

Read on...

Product
 

Office 365 Home

Maak kennis met Office 365 Home, een abonnement op Office dat je op maximaal vijf pc's, Windows 8-tablets of Macs, én vijf mobiele apparaten kunt installeren. Maak waar je maar wilt eenvoudig documenten, heldere overzichten en fraaie presentaties. Je abonnement - dat je jaarlijks kunt verlengen - zorgt voor automatische updates, zodat je altijd de nieuwste programma-versies gebruikt. Office 365 Home bestaat uit Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Access en Publisher. Bovendien kun je gebruikmaken van een aantal clouddiensten. Tot 5 leden in het huishouden kunnen gebruik maken van één abonnement, en elke persoon krijgt cloudopslag. Met Office 365 Home kun je bijna alles, overal en op al je apparaten doen.

€ 99.00

Read on...

Product
 

Platinum 2018 Suite

Waar je gaat en staat: jouw leven is digitaal. Foto's, video's, films en muziek op pc, smartphone, tablet en smart-tv. Om een duidelijk overzicht te behouden is er Nero Platinum 2018 Suite. Hiermee beheer jij je digitale dagelijkse leven, thuis en onderweg. Van filmprojecten tot het organiseren, afspelen & streamen, je speelt alles af, video-dvd, muziek-cd, muziekbestanden, foto's, diashows, video's, films of tv-series. Of luister naar de hits van je favoriete bands. Je bent er in ieder geval zeker van dat al je gegevens goed zijn bewaard met de geïntegreerde Nero BackItUp.

€ 99.00

Read on...

Product