ATS300EVP Broodrooster

De Bestron ATS300EVP Broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood en heeft een handige broodjesopzet voor het verwarmen van broodjes of croissants. De broodrooster heeft verder een automatische centrering voor gelijkmatige bruining aan beide zijden met daarbij een instelbare bruiningsgraad. Naast roosteren kan er ook worden gekozen voor de ontdooifunctie en de reheat-functie. Dankzij de uitneembare kruimellade is het apparaat gemakkelijk schoon te maken.

€ 30.99

Read on...

Product
 

ATS300EVM Broodrooster

De Bestron ATS300EVM Broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood en heeft een handige broodjesopzet voor het verwarmen van broodjes of croissants. De broodrooster heeft verder een automatische centrering voor gelijkmatige bruining aan beide zijden met daarbij een instelbare bruiningsgraad. Naast roosteren kan er ook worden gekozen voor de Ontdooifunctie en de Reheat-functie. Dankzij de kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken.

€ 25.99

Read on...

Product
 

ATS300EVB Broodrooster

De Bestron ATS300EVB Broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood en heeft een handige broodjesopzet voor het verwarmen van broodjes of croissants. De broodrooster heeft verder een automatische centrering voor gelijkmatige bruining aan beide zijden met daarbij een instelbare bruiningsgraad. Naast roosteren kan er ook worden gekozen voor de Ontdooifunctie en de Reheat-functie. Dankzij de kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken.

€ 24.99

Read on...

Product
 

ATS100RE Broodrooster

De ATS100RE Broodrooster van Bestron is perfect voor het roosteren van twee sneden brood en het opwarmen van broodjes met de broodjesopzet. Zo ben je er ook zeker van dat er een gelijkmatige bruining aan beide zijden plaats vind door de automatische centrering en de instelbare temperatuur. Verder beschikt het ook over ontdooifunctie en een stopknop. Het broodrooster is ook zeer stijlvol met zijn behuizing van hoogwaardig gelakt RVS dat past in iedere huishouden.

€ 35.99

Read on...

Product
 

AYT600Z Broodrooster

De Bestron AYT600Z Broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood. De broodrooster heeft een instelbare bruiningsgraad, hittebestendige behuizing, uitwerpmechanisme en een stopknop. Dankzij de kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken. Met geïntegreerde broodjesopzet voor het verwarmen van broodjes of croissants.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Tosti toaster ATM200RE

De Tosti toaster ATM200RE is een broodrooster met twee extra brede broodsleuven, geschikt voor twee tosti's. De broodrooster beschikt over een Instelbare bruiningsgraad voor de gewenste mate van bruining en een automatische uitschakeling met eindsignaal. Verder zijn er sandwichklemmen om de tosti's eenvoudig uit te nemen wanneer deze klaar is.

€ 23.99

Read on...

Product
 

AYT600 Broodrooster

De Bestron AYT600 Broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood. De broodrooster heeft een instelbare bruiningsgraad, hittebestendige behuizing, uitwerpmechanisme en een stopknop. Dankzij de kruimellade is het apparaat makkelijk schoon te maken. Met geïntegreerde broodjesopzet voor het verwarmen van broodjes of croissants.

€ 14.99

Read on...

Product
 

HT 450 MultiToast

De HT 450 MultiToast imponeert door zijn opvallend moderne design en is bijzonder eenvoudig te gebruiken. De broodrooster is geschikt voor het roosteren van twee sneden brood tegelijk, heeft een draaiknop voor het instellen van de bruiningsgraad en knoppen voor het ontdooien en opwarmen van brood. Met de broodjesopzet kun je eenvoudig broodjes of croissants opwarmen.

€ 35.99

Read on...

Product
 

Philips Motorfilter Trio FC6033

Alternatieve Philips FC6033 trio motorfilter, Drielagig. Beschermt de stofzuiger tegen fijne stofdeeltjes. Vervang het motorfilter regelmatig, zo ben je verzekerd van een constante optimale zuigkracht en bescherm je de stofzuiger tegen fijne stofdeeltjes.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Stofzuigerzak VM77

Samsung VM77 fleece stofzuigerzakken, deze fleece stofzuigerzakken gaan langer mee dan papieren stofzuigerzakken, tot wel 80% langer dan papieren stofzuigerzakken. Set van 4 zakken.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Stozuigerzak Type G All

Stofzakken geschikt voor bijna alle gangbare varianten tot energie-efficiëntieklasse A -overtuigend reinigingsresultaat ook voor apparaten met een hoger wattage. Een overtuigende hygiëne: Filtering van 99,9% van het fijn stof, de zelf sluitende stofzak maakt hygiënisch verwijderen mogelijk en langere levensduur van het apparaat: Hoge stof retentie capaciteit en custom-fit stofzaksluiting zorgen voor een efficiënte bescherming van de motor.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Stofzuigerzak EL83

Papieren stofzuigerzakken voor Electrolux stofzuigers. Bevat vijf stofzuigerzakken

€ 7.95

Read on...

Product
 

BasicXL Stofzak Electrolux UZ872 UZ934

Papieren stofzuigerzakken voor Electrolux stofzuigers UZ872 - UZ934. Bevat tien stofzuigerzakken

€ 8.99

Read on...

Product
 

Vervangende stofzak Electrolux E22

Papieren stofzuigerzakken voor Electrolux E22 stofzuigers. Bevat tien stofzuigerzakken

€ 6.99

Read on...

Product
 

Miele stofzuigerzak F J M MI57

Type F/J/M fleece stofzuigerzakken MI57+ van Scanpart. Deze fleece stofzuigerzak gaat langer mee dan een papieren stofzak. Bevat 4 zakken, 1 motorfilter en 1 universele microfilter.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Cleanbag stofzuigerzak M173SIE23

Deze CleanBag Microfleece zijn een nieuwe generatie stofzuigerzakken met meerdere synthetische fleece lagen. Het nieuwe hightech materiaal heeft een speciale vezelstructuur en filtert aanzienlijk meer fijne stofdeeltjes. Het materiaal houdt huismijt tegen door de unieke combinatie van verschillende lagen. De stofopname van Microfleece stofzuigerzakken is tot 50% hoger in vergelijking met traditionele papieren stofzuigerzakken.

€ 6.99

Read on...

Product
 

Stofzuigerzak E201M S Bag, 12 stuks

De Electrolux S-Bag classic long performance stofzuigerzak is een synthetische stofzuigerzak, ontwikkeld om te zorgen voor langdurige prestaties van de stofzuiger, met een hoge zuigkracht en maximale filtratie, tot het moment waarop de stofzuigerzak vol is en klaar is om te worden weggegooid.

€ 16.99

Read on...

Product
 

CleanBag Microfleece M201NIL3

Deze CleanBag M201NIL3 stofzakken zijn geschikt voor verschillende stofzuigers van Nilfisk, onder andere de King, Power en Extreme reeks. De microfleece stofzakken nemen meer stof op dan papieren zakken. Net als papieren zakken mag je deze ook gewoon in de afvalemmer gooien.

€ 5.95

Read on...

Product
 

Stofzak Microfleece S Bag M187ELE11

Scanpart Microfleece+ stofzuigerzakken van het type S-Bag, bevat 4 zakken en 1 universele microfilter. Geschikt voor diverse stofzuigers van: AEG, Electrolux, Philips, Progress, Tornado en Volta

€ 14.95

Read on...

Product
 

Universal Wonderbag Allergy

Deze stofzakken van Rowenta passen in de meeste stofzuigers door het speciale universele koppelstuk dat wordt meegeleverd. De zakken zijn daarnaast uitermate geschikt voor de Rowenta Silent Force stofzuigers. Door de vorm en het materiaal is het mogelijk om de stofzak volledig te vullen. De Rowenta Wonderbag Allergy bestaat uit 5 lagen van microfleece waardoor allergische reacties tot de verleden tijd horen. Inhoud 4 zakken en 1 universeel koppelstuk.

€ 12.99

Read on...

Product