Harry Potter Fantastic Beasts 38 cm Niffler Plu

In de magische wereld van Fantastic beasts (and where to find them) leven de Nifflers (Delfstoffers). Dit zijn knaagdierachtige wezens die dol zijn op glimmende dingen en daardoor ook erg handig voor het lokaliseren van schatten. Deze pluche Niffler van ongeveer 38 cm is gebaseerd op de Niffler uit de film die Newt Scamander bezat tijdens zijn bezoek aan New York in 1926. De Niffler ontsnapte uit zijn koffer ontsnapte en probeerde zowel de bank als een juwelier te beroven van talloze kostbaarheden.

€ 38.99

Read on...

Product
 

Fantastic Beasts 2 Nicolas Flamel Wand

De Fantastic Beasts 2 - Nicolas Flamel Wand van Noble Collection is een authentieke remake van de toverstaf die werd gebruikt door Nicolas Flamel in de film Fantastic Beasts 2: The Crimes of Grindelwald. De tovenaar Nicolas Flamel mag een tovenaar zijn geweest, maar hij is het meest bekend als alchemist en om het maken van de Philosopher's Stone. De staf van Nicolas Flamel is tot in de kleinste details met de hand geschilderd en wordt geleverd in een verzamelbox met naamplaatje.

€ 32.99

Read on...

Product
 

Harry Potter Dobby plush, 30cm

Leuke pluche replica van Dobby de elf. Dobby begon als de huis-elf van de familie Malfidus totdat hij door Harry Potter werd bevrijd met behulp van een sok, waarna hij een goede vriend bleef. Later ging Dobby aan het werk in de keukens op Zweinstein en hielp hij Harry in zijn strijd tegen Heer Voldemort. Deze pluche knuffel heeft een hoogte van ongeveer 30cm.

€ 30.95

Read on...

Product
 

Gundam Seed MG Strike Rouge Ootori Unit Ver.R

Maak je eigen Strike Rouge + Ootori Unit Ver.Rm, bekend van de anime serie Mobile Suit Gundam SEED Destiny HD Remaster. De Strike Rouge + Ootori Unit Ver.Rm was in de serie een variant op de MBF-02 Strike Rouge Gundam uitgebreid met de EW454F Ootori Striker systeem. Hierdoor was de gundam sneller en ook veel sterker. De piloot van de gundam is Cagalli Yula Athha. Het model is op schaal 1:100 en bevat diverse accessoires om het model neer te zetten in verschillende poses.

€ 49.99

Read on...

Product
 

Super Mario Bros. Purple Yoshi 6 inch Plush

Al je favoriete Nintendo en Super Nintendo figuren zijn terug, in een pluchen uitvoering!

€ 11.49

Read on...

Product
 

Play Doh 36 Mega Pack

Beleef eindeloos kneedplezier met de Play-Doh 36 Mega-Pack speeldeeg van Hasbro. De set bevat 36 verschillende kleuren Play-Doh speeldeeg voor eindeloze mogelijkheden. De kleurrijke regenboogset bevat meer dan 3 kg Play Doh. Of je het nu zelf gebruikt, als geschenk geeft of gebruikt als hoogtepunt op de verjaardag van je kind, met deze set kent creatief kneedplezier geen grenzen.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Bosch speelgoed gereedschapskist

Berg je gereedschap op in deze stevige Bosch speelgoed gereedschapskist van Theo Klein. De gereedschapskist is gevuld met een schroevendraaier, zaag, vijl en nog veel meer. Neem je gereedschap overal mee naartoe als een echte vakman.

€ 12.99

Read on...

Product
 

Doktersjas prestige

Dokter spelen wordt nog leuker met deze doktersjas van Theo klein. De jas is gemaakt van stevig materiaal en bedrukt met allerlei doktersattributen. Roep de volgende patiënt maar binnen!

€ 15.99

Read on...

Product
 

Kinetic Sand Folding Sandbox

Bouw je eigen zandkasteel of strand scene in je eigen zandbak, in de huiskamer! Kinetic Sand is het knijpbare zand dat je niet kan neerzetten! Het stroomt door je vingers zoals magie, en je handen blijven schoon. Met Kinetic Sand maken kinderen wat ze maar kunnen bedenken. Het Kinetisch Sand droogt nooit uit, en dit zachte zand is makkelijk op te ruimen. De set bestaat uit het Kinetic Sand, een zandbak en leuke vormen om mee te spelen.

€ 27.99

Read on...

Product
 

Family Fun IJsjesverkoper

Frisse lucht en zonneschijn, daarvan krijg je zin in een lekker koud ijsje. De vriendelijke ijsjesverkoper staat daar dan ook perfect met zijn fiets aan de promenade. Hij heeft zoveel lekkere smaken. Dat maakt het moeilijk om een keuze te maken. “Ik wil graag een hoorntje met vanille en chocolade”, roept het kleine meisje. “Nee, ik wil liever een verpakt ijsje”, zegt de jongen. Het maakt niet uit wat je kiest, elk ijsje smaakt overheerlijk.

€ 10.99

Read on...

Product
 

Family Fun Gezinswagen

Met het hele gezin naar het strand in de ruime gezinswagen. Alle vier hebben veel ruimte om te zitten en in de kofferbak kunnen de strandspullen gemakkelijk worden opgeborgen. Voor nog meer opbergruimte kan de achterbank worden neergeklapt. Nu snel allemaal instappen en op naar het strand!

€ 23.99

Read on...

Product
 

Spirit Riding Free Lucky en Spirit met paardenbo

Lucky en Spirit hebben een onafscheidelijke band en samen proberen ze hun weg te vinden in een nieuwe, vreemde wereld. Aangezien Lucky nooit heeft geleerd om paard te rijden, aarzelt ze eerst, maar de vriendschap die ze deelt met Spirit maakt het makkelijker. Gelukkig vertrouwt ze erop dat Spirit haar altijd zal steunen tijdens de vele avonturen die ze samen beleven. Voor elke rit gaat Lucky naar de stallen om de vacht van Spirit te borstelen of hem hooi te geven. Dan kan het plezier beginnen!

€ 17.99

Read on...

Product
 

Dollhouse Badkamer met bad op pootjes

Deze Playmobil Badkamer met bad op pootjes kan worden gebruikt om het Playmobil Herenhuis in te richten. Deze luxueuze badkamer heeft een prachtige wastafel met schuif en een comfortabel ligbad. De badkamer is rijkelijk versiert en wordt geleverd met vele accessoires.

€ 13.99

Read on...

Product
 

Country Meeneem Paardenstal

Een Mustang en een Trakehner wachten in de Country - Meeneem Paardenstal van PLAYMOBIL op hun volgende ritje. Verpakt in deze praktische, draagbare paardenstal vinden kinderen het perfecte onderkomen voor hun trouwe paarden. Na een dag paardrijden kunnen de paarden rusten in de twee stallen met naamplaatjes, terwijl de jonge ruiters genoeg kammen en borstels hebben om de vacht van hun paarden glanzend te houden. De set bevat een inklapbare paardenstal met twee paardenboxen, twee paarden met zadels, drie ruiters, een kruiwagen, mand en veel andere accessoires.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Dragons Dodenklauw en Grimmel

De schurk Grimmel is niet alleen onbetrouwbaar en gemeen, maar hij heeft ook een bijzonder vervelende draak aan zijn zijde: Dodenklauw. Deze bijzonder wrede drakensoort staat bekend als de Dragon Slayer en is zeer gevaarlijk. Als drakenjager heeft Grimmel zich gespecialiseerd in nachtschade en heeft het bijna uitgeroeid. Alleen Tandloos is tot nu toe ontsnapt, maar daar probeert Grimmel verandering in te brengen.

€ 26.99

Read on...

Product
 

Dragons Hemelfeeks en Babydraak met kids

Wanneer Hemelfeeks opduikt is niet alleen Hikkie verrast, maar ook Tandloos is meteen onder de indruk van deze witte drakenvrouw. Na korte tijd worden deze twee draken een setje en al gauw komen er babydraakjes. In deze set voeren de kinderen Hemelfeeks en Babydraak verse vis. Hemelfeeks heeft pijlen die ze af kan schieten uit haar mond.

€ 36.99

Read on...

Product
 

City Life Muziekklas

“Mijn lievelingsvak op school is muziekles”, roept het kleine jongetje enthousiast, terwijl hij een gitaar pakt. “Later word ik een beroemde rockster.” “Dat is zomaar mogelijk,” zegt zijn lerares, “maar eerst moet je nog veel oefenen.” IJverig beginnen alle kinderen muziek te maken. Keyboard, gitaar, trommels, tamboerijn, maracas - het schoolorkest is uitstekend bemand.De kleinere instrumenten kunnen in een kist worden opgeborgen. Alle toebehoren passen in de koffer.

€ 10.99

Read on...

Product
 

Dragons Berk

Dit is Berk, de stad van Hikkert en Stoick, het sterke vikingdorp waar ze vroeger tegen de draken vochten en nu met ze samenwerken. Hier rijden ze op draken op zoek naar nieuwe avonturen en nieuwe draken. Hikkert loopt rond met zijn herkenbare vlammende zwaard terwijl Stoick de leiding heeft over het dorp. Maar berk is niet zo maar een dorp, wanneer er slechteriken op pad zijn er genoeg katapulten om het te beschermen en zelf een werkende toorts en vikingstandbeeld om ander te waarschuwen.

€ 58.99

Read on...

Product
 

Sports Action Porsche Macan GTS

Ga op weg met de stoere Sports & Action - Porsche Macan GTS van PLAYMOBIL! Deze rode Porsche heeft plaats voor vier figuren (twee meegeleverd) en is voorzien van een open dak. Ook heeft de auto een inklapbare trekhaak, waarmee hij de paardentrailer kan trekken. Zo kun je veilig op weg naar het concours hippique.

€ 44.99

Read on...

Product
 

Wild Life RC module 2,4 GHz

RC-module-set (2,4 GHz) geschikt voor omvormbare Playmobil RC-voertuigen.

€ 37.99

Read on...

Product