Hexa Mat Black

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 22.99

Read on...

Product
 

Easy Camp Folding EVA Seat

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 7.29

Read on...

Product
 

Wave EVA Mat

De functionele, duurzame en betrouwbare Wave EVA-mat van Easy Camp biedt isolatie en comfort. De mat kan worden opgerold om ruimte te besparen voor transport en opslag en kan worden bevestigd met elastieke riemen.

€ 16.99

Read on...

Product
 

Siesta slaapmat tweepersoons 5,0 cm

De Easy Camp Siesta slaapmat tweepersoons 5,0 cm blaast zichzelf binnen enkele minuten op. Het assortiment is gebaseerd op een open-cel schuim die het opblazen optimaliseert en het beste comfort biedt, terwijl het Easy Valve ventielsysteem zorgt voor een maximale luchtstroom bij het opblazen en leeg laten lopen van de slaapmat.

€ 93.90

Read on...

Product
 

Siesta slaapmat tweepersoons 10,0 cm

De zelfopblazende Siesta matten van Easy Camp zijn verkrijgbaar in vele maten en diktes. Deze matrassen blazen zichzelf binnen enkele minuten op. De Siesta serie is gebaseerd op een openporige schuimconstructie die het opblazen optimaliseert en het beste comfort biedt, terwijl het Easy Valve System zorgt voor een maximale luchtstroom bij het opblazen en laten leeglopen van de matrassen. De Siesta slaapmat heeft een comfortabele hoogte van 10 cm.

€ 142.90

Read on...

Product
 

Lite slaapmat Single 3,8 cm

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 36.49

Read on...

Product
 

Hexa mat Groen

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 24.29

Read on...

Product
 

Basic EVA Mat

De functionele, duurzame en betrouwbare Basic EVA-mat van Easy Camp biedt isolatie en comfort. Het kan worden opgerold om ruimte te besparen voor transport en opslag en kan worden bevestigd met elastische banden.

€ 10.99

Read on...

Product
 

Alloy EVA Mat

De Alloy EVA Mat van Easy Camp biedt isolatie en basiscomfort. De mat kan worden opgerold en beveiligd met elastische riemen, om de mat te dragen en op te bergen. Dat is eenvoudig, duurzaam en betrouwbaar.

€ 11.90

Read on...

Product
 

Dual action Quickpump

Ideaal als u geen toegang hebt tot een elektrische bron, deze slimme handpomp zorgt voor een luchtstroom bij zowel de opwaartse als de neerwaartse beweging van de pomp, waardoor de vereiste inspanning wordt gehalveerd met een meer traditioneel ontworpen handpomp. Het is geweldig voor het opblazen van een breed scala aan opblaasbare producten van bedden naar boten en is vooral handig bij het oppompen naast de rand van het water, omdat het geen op elektriciteit gebaseerde pomp is. Dubbele actie: hij blaast snel op en laat snel leeglopen, en bevat een lange slang voor eenvoudigere toegang tot lastiger kleppen, de slang is voorzien van dubbele vergrendeling, Boston en afknijpventieladapters, en wanneer niet in gebruik, kunnen alle artikelen in de handige draagtas worden opgeborgen.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Compact Single

Het Coleman Comfort-bed Compact Single is een luchtbed met een speciaal PVC laagje dat ervoor zorgt dat het luchtbed beter bestand is tegen lekkages. Het Advanced Double Lock ventielsysteem met twee afdichtingspunten garanderen een lekvrij ventiel en zorgt ervoor dat opblazen en laten leeglopen snel en eenvoudig verlopen. Dit rechthoekige éénpersoons matras is geschikt voor slaapkabines met een breedte van 130 cm.

€ 25.99

Read on...

Product
 

Betten Luftbett Q. 188x137x19

Een bevlokt opblaasbaar matras met het Airtight-systeem, voor een lekvrij en veerkrachtig bed. De luchtbedden van Campingaz voelen zacht aan, maar zijn toch stevig en veerkrachtig. Voor een comfortabele nachtrust, zowel binnen als buiten

€ 24.99

Read on...

Product
 

Xtra Quickbed Double

De luchtbedden van Campingaz voelen zacht aan, maar zijn toch stevig en veerkrachtig. Voor een comfortabele nachtrust, zowel binnen als buiten. Bent u lang en stoort het u dat uw voeten over het matras uitsteken als u wilt slapen, dan is dit de oplossing: een extra lange uitvoering van ons Quickbed luchtbed.

€ 32.95

Read on...

Product
 

Quickbed Airbed Compact Double

De opblaasbare matrassen van Campingaz voelen zacht aan, maar zijn hard en flexibel en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt voor een aangename nachtrust. De Quickbed ™ Airbed Compact Double biedt voldoende ruimte voor twee personen.

€ 34.95

Read on...

Product
 

Premium Collection verhoogd kingsize luchtbed

Dit AeroBed Premium Collection kingsizebed is voorzien van een opblaasbaar hoofdeinde. Het hoofdbord is handig om tegen te zitten en ook je kussen blijft beter op zijn plek liggen. Het luchtbed is voorzien van een fluweelachtige toplaag, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Met de meegeleverde elektrische pomp is je luchtbed binnen enkele minuten opgeblazen. 's Ochtends laat je via een groot ventiel de lucht er weer uit lopen en is je luchtbed klaar om op te vouwen. Daarna kun je het opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 219.00

Read on...

Product
 

Premium Collection tweepersoons luchtbed

Het AeroBed Premium Collection tweepersoons luchtbed is een luxe laag luchtbed met een stabiele constructie en een fluweelzachte toplaag. Hierdoor voelt het luchtbed altijd fluweelzacht aan. Met de meegeleverde elektrische pomp is het luchtbed binnen een minuut opgeblazen. 's Ochtends laat je de lucht er via een groot ventiel weer uitlopen en kun je het luchtbed opvouwen en opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 119.00

Read on...

Product
 

Premium Collection verhoogd eenpersoons luchtbed

Het AeroBed Premium Collection verhoogd 1-persoons luchtbed is een luxe luchtbed van 51 cm hoog. Het heeft een stabiele constructie en een fluweelzachte toplaag, waardoor het bed altijd heerlijk zacht aanvoelt. Met de meegeleverde pomp is het luchtbed binnen enkele minuten opgeblazen. 's Ochtends laat je via een groot ventiel de lucht er weer uit lopen en kun je het luchtbed opvouwen en opbergen in de meegeleverde tas.

€ 179.90

Read on...

Product
 

Luxury Collection verhoogd tweepersoons luchtbed

Het Luxury Collection verhoogd tweepersoons bed zorgt door de gelijkmatige luchtverdeling binnenin het bed voor de juiste ondersteuning van je lichaam. Het bed is maar liefst 56 cm hoog. Zo heb je de hoogte en het comfort van een echt bed, maar dan eentje die binnen enkele minuten op te blazen of op te bergen is. Met slechts één druk op de knop pompt dit luchtbed zichzelf op door middel van een ingebouwde elektrische pomp. Het luchtbed is voorzien van een fluweelachtige toplaag, waardoor het oppervlak van het luchtbed heerlijk zacht aanvoelt en veel comfortabeler ligt dan een simpel luchtbed van glad pvc-materiaal.

€ 199.00

Read on...

Product
 

Luxury Collection Guest Bed

Het AeroBed Luxury Collection Guest Bed is zeer snel opgebouwd, zelf opblazend en een comfortabel luchtbed. Je gasten zullen rustig in slaap vallen op dit bed dat is gemaakt met eersteklas technologieën en materialen. Dankzij de antimicrobiële technologie van AeroBed ben jij beschermd tegen micro-organismen tijdens het gebruik en is het bed ook beschermd tijdens de opslag ervan.

€ 229.00

Read on...

Product
 

Bonsolo Ø34cm

De Bonfeu Bonsolo Ø34cm is de opvolger van de BonFeu BonBini. Ook deze BonSolo is uitgerust met een draaibaar grillrooster. Daarnaast is de haard aan de voorzijde voorzien van een uitgesneden logo, dit geeft een geweldig effect tijdens het stoken. De BonSolo heeft een hoogte van 124 cm een diameter van 34 cm. De BonFeu BonSolo is het zusje van de originele BonFeu BonBono. Qua populariteit is deze haard inmiddels net zo gewild als de grotere variant.

€ 109.90

Read on...

Product