Tonga Kolibri

De Tonga Kolibri hangmat van Amazonas is geen reus maar comfortabel - dankzij de extra lange koorden en een extra brede doekbreedte hebben zijn zelfs kleinere hangmatten echt comfortabel!

€ 22.95

Read on...

Product
 

Tahiti Kolibri

Amazonas combineert felle kleuren met een zachte draad die nog steeds stevig is vanwege de dikte! Daarbovenop heeft het extra lange koorden. Met deze hangmat laat Amazonas zien dat zelfs kleinere hangmatten echt comfortabel kunnen zijn!

€ 22.95

Read on...

Product
 

Palau Bubblegum

Het model Palau, is zacht opgevuld, is een beetje groter dan de Belize serie van Amazonas en bovendien heeft het comfortabele armleuningen gemaakt van aangenaam licht berkenhout. Ontspanning gegarandeerd!

€ 49.95

Read on...

Product
 

Tahiti Bubblegum

Amazonas combineert felle kleuren met een zachte draad die nog steeds stevig is vanwege de dikte! Daarbovenop heeft het extra lange koorden. Met deze hangmat laat Amazonas zien dat zelfs kleinere hangmatten echt comfortabel kunnen zijn!

€ 23.95

Read on...

Product
 

Palau Candy

De grote broer van de hangstoel Belize is er: het model Palau, dat ook zacht is opgevuld en bovendien heeft het comfortabele armleuningen gemaakt van aangenaam licht berkenhout. Ontspanning gegarandeerd!

€ 49.99

Read on...

Product
 

StarSet Candy

De Amazonas StarSet Candy bestaat uit de hangmat Tonga in paarsroze en een bijpassend frame. De hangmat van EllTex (Extra Long Lasting TEXtile) biedt optimale UV- en weerbestendigheid. Het hoogwaardige, zorgvuldig met de hand vervaardigde, weerbestendige frame van de StarSet Candy (FSC-gecertificeerd) van sparrenhout biedt maximale stabiliteit en veiligheid dankzij de hoogwaardige laagverlijming. De armaturen zijn gemaakt van roestvrij, gegalvaniseerd metaal.

€ 174.99

Read on...

Product
 

Tonga Candy

De Tonga Candy hangmat is geen reus maar is wel comfortabel - dankzij de extra lange koorden en een extra brede doekbreedte hebben we bereikt dat zelfs kleinere hangmatten echt comfortabel zijn!

€ 24.90

Read on...

Product
 

Tahiti Candy

De Tahiti Candy hangmat van Amazonas is weerbestendig, super stevig en toch lekker en zacht dankzij EllTex! Het luchtige, slechts 2,3 kg zware meubelstuk kan in een mum van tijd worden opgehangen en weggehaald.

€ 23.95

Read on...

Product
 

Havanna Fuego

De Havana Fuego hangstoel van Amazonas is een echte allrounder: weerbestendig, super stabiel en toch knuffelig zacht dankzij EllTex! Dit materiaal (Extra Lang Lasting TEXtile) bestaat voor 55% uit gerecycled katoen en 45% uit polyester en is weerbestendig en UV-bestendig. Deze hangstoel is gespannen met een 1,10 meter brede houten stang en draagt tot 150 kilogram. De tas wordt geleverd met een herbruikbare tas van kleurgecoördineerde hangende stoelstof.

€ 41.95

Read on...

Product
 

Samba Fuego

De Samba Fuego hangmat van Amazonas is een stevige hangmat met spreidstang van weerbestendig en UV-bestendig EllTex-materiaal, dat extra lang meegaat en toch zo zacht is als katoen.

€ 44.95

Read on...

Product
 

Salsa Fuego

De Salsa Fuego is een weer- en UV-bestendige hangmat in typisch Braziliaanse stijl met een ligoppervlak van 210 x 140 cm en een draagvermogen tot 150 kg, die ook geschikt is voor meerdere personen. Het is gemaakt van EllTex materiaal (Extra Long Lasting TEXtile), dat bestaat uit 55% katoen en 45% polyester, dat bestand is tegen milieu-invloeden, maar nog steeds knuffelig zacht is.

€ 37.95

Read on...

Product
 

Tobago

De Tobago van Amazonas is een comfortabele en extra duurzame hangmat met spreidstaven. Dankzij het EllTex-materiaal is de hangmat weerbestendig en bestand tegen UV-straling. Toch is het materiaal knuffelig zacht als katoen.

€ 22.95

Read on...

Product
 

Havanna Marine

De Havanna Marine hangstoel van Amazon is weerbestendig, super stevig en toch lekker en zacht dankzij EllTex! Het luchtige, slechts 2,3 kg zware meubelstuk kan in een mum van tijd worden opgehangen en weggehaald.

€ 41.99

Read on...

Product
 

Samba Marine

De Samba Marine van Amazonas is een stevige hangmat met spreidstang en is vervaardigd uit weerbestendig en UV-bestendig EllTex-materiaal, dat extra lang meegaat en toch zo zacht is als katoen.

€ 43.90

Read on...

Product
 

Salsa Marine

De Salsa Marine van Amazonas is een weer- en UV-bestendige hangmat met een ligoppervlak van 210 x 140 cm en een draagvermogen tot 150 kg, die ook geschikt is voor meerdere personen. Het is gemaakt van EllTex materiaal (Extra Long Lasting TEXtile), dat bestaat uit 55% katoen en 45% polyester, dat bestand is tegen milieu-invloeden, maar nog steeds knuffelig zacht is.

€ 32.95

Read on...

Product
 

Colombiana Limona

De Colombiana Limona is een Colombiaanse hangmat in XXL-formaat. Het heeft een ligvlak van 240 x 160 centimeter en draagt tot 200kg. Ook meerdere personen kunnen zich in deze hangmat prettig voelen. Wanneer de mat niet in gebruik is, kan deze eenvoudig in de meegeleverde zak worden opgeborgen.

€ 84.99

Read on...

Product
 

Colombiana Mandarina

Hangmatten uit Colombia in felle kleuren en extra groot. Milieuvriendelijk, gemaakt van gerecycled katoen. De zomer kan beginnen!

€ 67.99

Read on...

Product
 

Colombiana Olive

De Colombiana Olive is een Colombiaanse hangmat in XXL-formaat. Het heeft een ligvlak van 240 x 160 centimeter en draagt tot maximaal 200kg. Ook meerdere personen kunnen zich in deze hangmat prettig voelen. Wanneer de mat niet in gebruik is, kan deze eenvoudig in de meegeleverde zak worden opgeborgen.

€ 79.99

Read on...

Product
 

Lambada Apple

De Lambada Apple hangmat is een betaalbare alternatief voor de immer populaire 'barbados' hangmatten van Amazonas. Net iets kleiner en slechts 20% lichter in materiaalgewicht, is de comfortabele Lambada een perfecte waarde voor degenen met een gelimiteerd budget. Deze heeft een draaggewicht van 150 kg.

€ 46.99

Read on...

Product
 

Brasilia Tropical

Amazonas is erin geslaagd om hun hangmatten zo comfortabel te maken als de klassieke Braziliaanse hangmat zonder bar. Ze hebben dit bereikt door eerst een speciale, verbazingwekkend zachte en flexibele draad met een hoge kwaliteit en een dikte van 350 g / m² te gebruiken en ten tweede door het materiaal aanzienlijk breder te maken dan de bar. Dit zorgde voor een prachtige boog waarin men comfortabel en veilig kan hangen!

€ 56.99

Read on...

Product