12V QuickPump

De 120V Quickpump van Coleman is een gebruiksvriendelijke luchtpomp die is ontworpen voor het snel opblazen en leeg laten lopen van bijvoorbeeld een opblaasbaar luchtbed. De QuickPump kan alleen worden gebruikt op 12 V DC-autostekkers en wordt geleverd met een Double Lock-ventiel en adapters voor knijpventielen.

€ 24.95

Read on...

Product
 

Extra Durable Airbed Single

De Coleman Extra Durable Airbedden zijn duurzamer, sterker, veerkrachtiger, maar tegelijkertijd lichter dan bestaande PVC-bedden. Dit luchtbed, waarvan bewezen is dat het 47% meer lekbestendig, 25% sterker en tot 42% lichter is dan andere luchtbedden, is bestand tegen de ontberingen van een kampeeravontuur met het hele gezin. Het bed is voorzien van een ondersteunende constructie en een zacht oppervlak van geborsteld polyester voor een comfortabele nachtrust. Het verlijmde laagje geborsteld polyester maakt dit verhoogde dubbele luchtbed lichter, sterker en meer lekbestendig dan normale PVC-luchtbedden. Het Advanced Double Lock ventielsysteem met twee afdichtingspunten garanderen een lekvrij ventiel en zorgt ervoor dat opblazen en laten leeglopen snel en eenvoudig verlopen. De Wrap 'N' Roll-draagtas maakt het opbergen van het bed simpel en eenvoudig.

€ 49.90

Read on...

Product
 

Maxi Comfort Bed Single

Kampeerders hebben overal op dit bed gewacht: met de extra lengte biedt het een comfortabel comfort en heeft het een dichte brugstructuur voor rugvriendelijk liggen. In de productie werd afgezien van de uitgebreide toevoeging van ftalaten. Bovendien is het bed gegarandeerd luchtdicht dankzij het luchtdichte systeem met de dubbele afsluiter.

€ 34.99

Read on...

Product
 

Air bed King

Luchtbed voor binnen- en buitengebruik. Zacht organisch viscose oppervlak biedt onvergelijkbaar comfort. Speciale spiraalbundelconstructie, goed uitgebalanceerd voor goede rust en zoete dromen. De antislipfunctie aan de onderkant voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken.

€ 31.95

Read on...

Product
 

Air bed Double

Luchtbed voor binnen- en buitengebruik. Zacht organisch viscose oppervlak biedt onvergelijkbaar comfort. Speciale spiraalbundelconstructie, goed uitgebalanceerd voor goede rust en zoete dromen. De antislipfunctie aan de onderkant voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken.

€ 26.95

Read on...

Product
 

Air bed Kind Comfort Plus

Dit Air bed Kind Comfort Plus van High Peak is een luchtbed met een zacht organisch viscose oppervlak dat onvergelijkbaar comfort biedt. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Met een speciale spiraalbundelconstructie, goed uitgebalanceerd voor goede rust en zoete dromen. Eenvoudig op te blazen met ingebouwde pomp of dubbelwerkende pomp. De antislipfunctie aan de onderkant voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken.

€ 41.99

Read on...

Product
 

Air bed Double Comfort Plus

Dit Air bed Double Comfort Plus van High Peak is een luchtbed met een zacht organisch viscose oppervlak dat onvergelijkbaar comfort biedt. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Met speciale spiraalbundelconstructie, goed uitgebalanceerd voor goede rust en zoete dromen. Eenvoudig op te blazen met ingebouwde pomp of dubbelwerkende pomp. De antislipfunctie aan de onderkant voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken.

€ 28.95

Read on...

Product
 

Air bed Single Comfort Plus

Dit Air bed Single Comfort Plus van High Peak is een luchtbed met een zacht organisch viscose oppervlak dat onvergelijkbaar comfort biedt. Geschikt voor binnen- en buitengebruik. Met een speciale spiraalbundelconstructie, goed uitgebalanceerd voor goede rust en zoete dromen. Eenvoudig op te blazen met ingebouwde pomp of dubbelwerkende pomp. De antislipfunctie aan de onderkant voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken.

€ 24.99

Read on...

Product
 

Air bed Multi Comfort Plus

Dit Air bed Multi Comfort Plus van High Peak is een comfortabel luchtbed voor twee personen met gescheiden luchtkamers voor een comfortabel slaapcomfort. De partner voelt geen beweging aan zijn zijde, wanneer de andere partner in beweging is. Het oppervlak is gemaakt van organische viscose en biedt een onvergelijkbaar slaapcomfort. De antislip functie aan de onderzijde voorkomt uitglijden op gladde oppervlakken. Met ingebouwde voetpomp.

€ 46.99

Read on...

Product
 

Dual action Quickpump

Ideaal als u geen toegang hebt tot een elektrische bron, deze slimme handpomp zorgt voor een luchtstroom bij zowel de opwaartse als de neerwaartse beweging van de pomp, waardoor de vereiste inspanning wordt gehalveerd met een meer traditioneel ontworpen handpomp. Het is geweldig voor het opblazen van een breed scala aan opblaasbare producten van bedden naar boten en is vooral handig bij het oppompen naast de rand van het water, omdat het geen op elektriciteit gebaseerde pomp is. Dubbele actie: hij blaast snel op en laat snel leeglopen, en bevat een lange slang voor eenvoudigere toegang tot lastiger kleppen, de slang is voorzien van dubbele vergrendeling, Boston en afknijpventieladapters, en wanneer niet in gebruik, kunnen alle artikelen in de handige draagtas worden opgeborgen.

€ 14.99

Read on...

Product
 

4D Quickpump

Dankzij het ergonomische ontwerp is de 4D Quickpump ™ -eenheid zeer gemakkelijk in gebruik en handig wanneer u geen toegang hebt tot een externe voedingsbron.

€ 21.99

Read on...

Product
 

Compact Single

Het Coleman Comfort-bed Compact Single is een luchtbed met een speciaal PVC laagje dat ervoor zorgt dat het luchtbed beter bestand is tegen lekkages. Het Advanced Double Lock ventielsysteem met twee afdichtingspunten garanderen een lekvrij ventiel en zorgt ervoor dat opblazen en laten leeglopen snel en eenvoudig verlopen. Dit rechthoekige éénpersoons matras is geschikt voor slaapkabines met een breedte van 130 cm.

€ 25.99

Read on...

Product
 

Quickbed Single

Een bevlokt opblaasbaar matras met het Airtight-systeem, voor een lekvrij en veerkrachtig bed. De luchtbedden van Campingaz voelen zacht aan, maar zijn toch stevig en veerkrachtig. Voor een comfortabele nachtrust, zowel binnen als buiten.

€ 15.99

Read on...

Product
 

Betten Luftbett Q. 188x137x19

Een bevlokt opblaasbaar matras met het Airtight-systeem, voor een lekvrij en veerkrachtig bed. De luchtbedden van Campingaz voelen zacht aan, maar zijn toch stevig en veerkrachtig. Voor een comfortabele nachtrust, zowel binnen als buiten

€ 24.99

Read on...

Product
 

Xtra Quickbed Double

De luchtbedden van Campingaz voelen zacht aan, maar zijn toch stevig en veerkrachtig. Voor een comfortabele nachtrust, zowel binnen als buiten. Bent u lang en stoort het u dat uw voeten over het matras uitsteken als u wilt slapen, dan is dit de oplossing: een extra lange uitvoering van ons Quickbed luchtbed.

€ 32.95

Read on...

Product
 

Quickbed Airbed Compact Double

De opblaasbare matrassen van Campingaz voelen zacht aan, maar zijn hard en flexibel en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt voor een aangename nachtrust. De Quickbed ™ Airbed Compact Double biedt voldoende ruimte voor twee personen.

€ 34.95

Read on...

Product
 

Quickbed airbed compact

De Campingaz quickbedden opblaasbare matrassen voelen zacht aan, maar zijn hard en flexibel en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt voor een aangename nachtrust. het Quickbed ™ Airbed Compact Double biedt voldoende ruimte voor één persoon.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Venture easy inflate luchtbed (Queen)

De Pavillo Venture easy inflate is een queensize luchtbed met sterke spiraalconstructie en comfortabel zacht slaapoppervlak. Bovendien is hij uitgerust met ingebouwd kussen en ingebouwde voetpomp voor extra comfort. Het luchtbed heeft afmetingen van 203 x 152 x 28 cm en heeft een schroefventiel om snel op te kunnen pompen en leeg te laten lopen. Verder is dit luxe queensize luchtbed gemakkelijk op te vouwen om op te bergen of voor op reis. Geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Wordt geleverd met een reparatiepatch.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Horizon luchtbed (twin)

De Pavillo Horizon is een twinsize luchtbed met sterke spiraalconstructie en comfortabel zacht slaapoppervlak. Het luchtbed heeft afmetingen van 188 x 99 x 22 cm en heeft een handig schroefventiel om het luchtbed snel op te kunnen pompen en leeg te laten lopen. Verder is dit Pavillo eenpersoons luchtbed gemakkelijk op te vouwen om op te bergen of voor op reis. Geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Wordt geleverd met een reparatiepatch.

€ 8.99

Read on...

Product
 

Premium Collection verhoogd kingsize luchtbed

Dit AeroBed Premium Collection kingsizebed is voorzien van een opblaasbaar hoofdeinde. Het hoofdbord is handig om tegen te zitten en ook je kussen blijft beter op zijn plek liggen. Het luchtbed is voorzien van een fluweelachtige toplaag, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Met de meegeleverde elektrische pomp is je luchtbed binnen enkele minuten opgeblazen. 's Ochtends laat je via een groot ventiel de lucht er weer uit lopen en is je luchtbed klaar om op te vouwen. Daarna kun je het opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 254.99

Read on...

Product