Quickbed Airbed Compact Double

De opblaasbare matrassen van Campingaz voelen zacht aan, maar zijn hard en flexibel en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt voor een aangename nachtrust. De Quickbed ™ Airbed Compact Double biedt voldoende ruimte voor twee personen.

€ 34.95

Read on...

Product
 

Quickbed airbed compact

De Campingaz quickbedden opblaasbare matrassen voelen zacht aan, maar zijn hard en flexibel en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt voor een aangename nachtrust. Het Quickbed Airbed Compact Double biedt voldoende ruimte voor één persoon.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Venture easy inflate luchtbed (Queen)

De Pavillo Venture easy inflate is een queensize luchtbed met sterke spiraalconstructie en comfortabel zacht slaapoppervlak. Bovendien is hij uitgerust met ingebouwd kussen en ingebouwde voetpomp voor extra comfort. Het luchtbed heeft afmetingen van 203 x 152 x 28 cm en heeft een schroefventiel om snel op te kunnen pompen en leeg te laten lopen. Verder is dit luxe queensize luchtbed gemakkelijk op te vouwen om op te bergen of voor op reis. Geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Wordt geleverd met een reparatiepatch.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Premium Collection verhoogd kingsize luchtbed

Dit AeroBed Premium Collection kingsizebed is voorzien van een opblaasbaar hoofdeinde. Het hoofdbord is handig om tegen te zitten en ook je kussen blijft beter op zijn plek liggen. Het luchtbed is voorzien van een fluweelachtige toplaag, waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Met de meegeleverde elektrische pomp is je luchtbed binnen enkele minuten opgeblazen. 's Ochtends laat je via een groot ventiel de lucht er weer uit lopen en is je luchtbed klaar om op te vouwen. Daarna kun je het opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 224.99

Read on...

Product
 

Premium Collection tweepersoons luchtbed

Het AeroBed Premium Collection tweepersoons luchtbed is een luxe laag luchtbed met een stabiele constructie en een fluweelzachte toplaag. Hierdoor voelt het luchtbed altijd fluweelzacht aan. Met de meegeleverde elektrische pomp is het luchtbed binnen een minuut opgeblazen. 's Ochtends laat je de lucht er via een groot ventiel weer uitlopen en kun je het luchtbed opvouwen en opbergen in de meegeleverde draagtas.

€ 134.00

Read on...

Product
 

Premium Collection verhoogd eenpersoons luchtbed

Het AeroBed Premium Collection verhoogd 1-persoons luchtbed is een luxe luchtbed van 51 cm hoog. Het heeft een stabiele constructie en een fluweelzachte toplaag, waardoor het bed altijd heerlijk zacht aanvoelt. Met de meegeleverde pomp is het luchtbed binnen enkele minuten opgeblazen. 's Ochtends laat je via een groot ventiel de lucht er weer uit lopen en kun je het luchtbed opvouwen en opbergen in de meegeleverde tas.

€ 179.90

Read on...

Product