Woezel Pip Op Weg Naar De Basisschool

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Disney Mickey 90th anniversary

Wie herkent die grote zwarte oren niet? Vier samen met Mickey Mouse zijn 90ste verjaardag met de Disney - Mickey 90th anniversary puzzel van Jumbo. Op deze puzzel van 1000 stukjes staan bekende fragmenten uit Mickey zijn tekenfilm carrière afgebeeld. Denk aan steamboat Willie, de zwart-wit tekenfilm uit 1928, waar het mee begon en latere tekenfilms in kleur, samen met andere bekende figuren zoals Pluto en Minnie.

€ 14.99

Read on...

Product
 

SMOBY Funny II Rutsche

Wij hebben nog geen omschrijving van dit product.

€ 84.99

Read on...

Product
 

Smoby KS Glijbaan

Deze KS Glijbaan is een kleurrijke, leuke glijbaan met een glijafstand van maar liefst 150cm. Hij is gemakkelijk te monteren en demonteren. Bovenaan de glijbaan is er een watersproeier wat extra pret geeft in de zomer.

€ 59.90

Read on...

Product
 

Constructor kraanwagen 7 in 1, 190 delig

De 190-delige set is speciaal voor bouwers die hun vaardigheden willen gebruiken. Volg de instructies, schroef de delen aan elkaar en maak zo één van de zeven modellen: een kraanwagen, vrachtwagen, quad, motorfiets, en meer. Het bouwen van een model vereist ruimtelijk denken en helpt het trainen van de motoriek.Eigenschappen:7 verschillende modellen

€ 24.99

Read on...

Product
 

Ringwerpspel

Dit ringwerpspel is zowel leerzaam als leuk. Zet het spel op de grond, bepaal de afstand waar je van gaat gooien en probeer zo veel mogelijk ringen over de pins te gooien. Elke pin levert weer een andere hoeveelheid punten op. De speler met de meeste punten wint!

€ 10.99

Read on...

Product
 

Blokpuzzel dieren, 9 stukjes

Plaats de negen blokken in de goede volgorde op de drie pinnen en je zult één van de vier mogelijke dierenfoto's tegenkomen! Helpt bij het leren herkennen van kleuren en dieren. Vier dieren zitten verstopt op de blokken, kun jij ze alle vier in elkaar puzzelen en benoemen welk dier het is?

€ 9.99

Read on...

Product
 

Brandweerman Sam Juno de Jetski met figuur

Met de brandweerman Sam Jet Ski Juno gaat Elvis in reddingsoutfit naar zee om mensen te redden. Zelfs in het donker zorgen zijn lichten voor een goede belichting op de plaats van het ongeval. Degenen die in nood op zee zijn, kunnen het reddingsvlot vasthouden en worden vervolgens gered.

€ 13.49

Read on...

Product
 

Brandweerwagen Jupiter 2.0

Brandweerwagen Jupiter 2.0 van Simba is de grote brandweerwagen van brandweerman Sam en is voorzien van licht en geluid. De brandweermand kan worden verlengd tot duizelingwekkende hoogte om de grote branden te kunnen bestrijden. De sirene en het blauwe licht kunnen met één druk op de knop worden ingeschakeld en het zoeklicht helpt de dappere brandweerlieden in het donker. Aan de zijkant bevinden zich verschillende ruimtes waarin alle belangrijke brandweerbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. De set bestaat uit de brandweerwagen Jupiter (28 cm), brandweerman Sam, Elvis en vele accessoires.

€ 42.99

Read on...

Product
 

Brandweerman Sam Kraanwagen Phoenix met paard

Met Brandweerman Sam rijdt de kraanwagen Phoenix met knipperende lichten weg om een paard in nood te redden. Met de kraan en het tuig is het paard snel gered. Door de koplampen op zijn kraanwagen heeft Brandweerman Sam zelfs in het donker zicht.

€ 31.99

Read on...

Product
 

Brandweerman Sam Quad Mercury

De Quad Mercury is een van de voertuigen van de hulpdiensten van Brandweerman Sam en zijn team van Piekepolder. In box op de achterkant heeft Sam onder andere een brandblusser, EHBO-kit en een bijl voor in geval van nood.

€ 11.99

Read on...

Product
 

Brandweerman Sam Brandweerauto Venus

Brandweerauto Venus is één van de voertuigen van de hulpdiensten van Brandweerman Sam en zijn team van Piekepolder. Op de knop achter de deur van de bestuurder kan het originele geluid worden geactiveerd en kan Elvis de waterjet besturen. De auto heeft een watertank met een brandslang en echte waterspuitfunctie. De lier aan de voorzijde van het voertuig is een belangrijk hulpmiddel bij de berging van beschadigde auto's.

€ 19.99

Read on...

Product
 

Schommel Olifant

Met zijn beweegbare oren maakt de BIG Schommel Olifant schommelen erg leuk. De olifant heeft twee grote handvatten, een ergonomische lage zitting en een hoge rugleuning. Met daarbij ook nog een brede voetsteun is het zitcomfort uitstekend. De BIG Schommel Olifant is gemaakt van weerbestendige kunststof en is gemakkelijk schoon te maken.

€ 39.99

Read on...

Product
 

Power Worker Maxi Graafmachine

Het graven van een gat was nog nooit zo makkelijk! De arm van de graafmachine beweegt in alle richtingen en de schep heeft dezelfde functionaliteit als die zijn grotere broers. De graafmachine is uitgerust met een grote zitting, zodat de kleine werknemer comfortabel zit tijdens het werken aan een bouwproject en kan 360 graden draaien.

€ 27.99

Read on...

Product
 

Flippie Loopfiets Zwart Rood

De Flippi loopwagen staat bekend om zijn veilige rijstijl en comfortabel zitje. De loopwagen is erg handig op te bergen en is ideaal om mee te nemen op reis. De handvatten zijn voorzien van extra brede uiteinden, zodat kinderen zich niet kunnen stoten en bezeren aan het stuur.

€ 9.99

Read on...

Product
 

Bobby Quad Racing

De Bobby Quad is het ideale vervoersmiddel voor kinderen vanaf 3 jaar. De dikke wielen hebben een profiel met een uitzonderlijke grip en beschikken over geluidloze ringen voor maximaal speelplezier.

€ 59.90

Read on...

Product
 

Beyblade Burst Evolution Starter Pack Anubion A2

Met het Beyblade Burst Evolution Starter Pack Anubion A2 van Hasbro kun je meteen aan een ongekende Beyblade-battle beginnen. De Anubion A2 is een verdedigingstype en heeft een rechtsdraaiende bovenkant en een rechtsdraaiende raket. De top van deze Beyblade Burst kan in de strijd uit elkaar barsten, wat twee punten oplevert. De eerste blader die drie punten haalt heeft gewonnen. De onderdelen van de Beyblade Burst tops zijn uitwisselbaar met de meeste andere Beyblade Burst tops, behalve met de Beyblade Burst Rip Fire tops. Zo kun je meer dan 15000 combinaties maken.

€ 14.99

Read on...

Product
 

Beyblade Burst Evolution SwitchStrike Starter Pack

Met de SwitchStrike tol uit het Beyblade Burst Evolution SwitchStrike Starter Pack Genesis Valtryek V3 van Hasbro vergroot je je aanvalskracht in de Beyblade-battle. Met de SwitchStrike functies springveer aanval en draaipuntverandering beïnvloed je de manier waarop tollen draaien, zodat je het verloop van de strijd aan kunt passen. De top van de Beyblade Burst kan uit elkaar barsten, wat je twee punten oplevert. De eerste blader die drie punten haalt heeft gewonnen.

€ 16.99

Read on...

Product
 

Beyblade Burst Chaos Core (Basic) Beystadium

Ga de strijd aan in het Beyblade Burst Chaos Core (Basic) Beystadium, in deze achthoekige arena kan jij je tegenstander verslaan met de Beyblade Burst tops, geïnspireerd op de Beyblade Evolution animatieserie. Met de Beyblade Burst tops (niet meegeleverd) gaat het om het bursten van de tegenstanders Beyblade, wat resulteert in 2 punten. De eerste blader met 3 punten wint. De onderdelen van Beyblade Burst tops zijn uitwisselbaar met de meeste andere Beyblade Burst tops, behalve de Beyblade Burst Rip Fire tops. Voor meer dan 15.000 combinaties! 3, 2, 1…Let it Rip!

€ 13.99

Read on...

Product
 

Nerf N Strike Elite SurgeFire

Versla je tegenstanders met een salvo van 15 darts uit de Nerf SurgeFire Blaster! Deze N-Strike Elite Blaster heeft een draaiend magazijn voor 15 darts. Kies je doelwit en schiet 1 dart tegelijk, of schiet alle 15 darts snel achter elkaar af als een vernietigend salvo. Deze Blaster met pompactie schiet darts tot wel 27 meter ver, dus stort je in de strijd en jij hebt de macht in handen! Inclusief 15 Elite darts.

€ 29.99

Read on...

Product