Blueberry Muffins

Een muffin is een heerlijk lichtzoet broodje. Bij het bereiden wordt geen boter gebruikt maar olie. Er bestaan vele variaties, maar bij onze chefs is de blueberry favoriet. Dat komt vast door die fruitige smaak van vanille en zwarte bessen.Muffins mogen dan van origine Amerikaans zijn, maar in Engeland zijn ze zo ingeburgerd dat ze echt niet kunnen ontbreken bij een high tea. OpwarminstructiesServeer bij 5 graden of verwarm ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggesties ? Heerlijk als zoete aanvulling op het ontbijt met bijvoorbeeld American Pancakes of een lekker vers speltbrood met honing. ? Daarnaast mooi te serveren op een etagère met Baby Croque Monsieurs en Finger Sandwiches.

€ 4.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

American BBQ Deluxe 8 personen

Arrangement voor een typisch Amerikaanse BBQ voor 8 personen met Memphis Style Baby Back Ribs, Merquez worstjes, Black Angus Hamburgers, Pinchos Morunos, Satay Kai, Oosterse Speklappen, Kansas City Sweet Potatoes, Ensalada de Couscous, Louisiana Coleslaw en ambachtelijke vloerstokbroden met Guindilla boter, aïoli en Chimichurri.Bereid de gerechten op de volgende manier:Baby Back Ribs: Memphis StyleLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.  Lak ze met de bijgeleverde glaze en snijd de ribs in stukjes. Merquez WorstjesLaat de worstjes op 5 graden komen en grill ze op de BBQ of in een grillpan tot deze warm zijn.Black Angus BurgersLaat de hamburgers eerst op 5 graden komen. Grill de hamburgers op een hete BBQ tot ze de gewenste gaarheid hebben of bak de hamburgers in een koekenpan. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Pinchos Moruno'sLaat het gerecht op 5 graden komen.Bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue totdat ze mooi bruin en gaar zijn. Oosterse SpeklappenVerwarm de speklappen om en om op de barbecue of grillplaat tot ze warm zijn. Kansas City Sweet PotatoesLaat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.StokbrodenBak de vloerstokbroden 8-10 minuten af op een rooster in een voorverwarmde oven van 180 graden.Serveer de dips en salades bij 5 graden.Doe de couscous- en noedelsalade in een mooie saladeschaal en serveer op kamertemperatuur.

€ 89.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Japanse Noedelsalade

Oosterse salade van noedels met Japanse groenten en een dressing van soja. Mirin, sesamolie en soja zorgen voor een uitgebalanceerde smaak. Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Lekker met Aziatische hapjes als Siu Mai of Gyoza met garnaal. ? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens een van onze verschillende complete maaltijden met noedels, zoals teriyaki meatballs met japanse noedels of kip saté noedels!

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Black Angus Burgers

Sappige runderhamburgers van het Black Angus Rund. Met een volle vleessmaak en een mooie rulle structuur. Heerlijk gekruid naar een origineel Amerikaans recept en onmisbaar bij elke BBQ. Het Black Angus Rund heeft een uitzonderlijke kwaliteit vlees omdat er overal kleine vetadertjes door het vlees lopen. Die zorgen voor de speciale smaak en maken het vlees sappig en mals. OpwarminstructiesBBQ: Laat de hamburgers eerst op 5 graden komen. Grill de hamburgers op een hete BBQ tot ze de gewenste gaarheid hebben. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Pan: Bak de hamburgers in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Serveersuggestie? Serveer de burgers met een plak gesmolten cheddarkaas op een broodje of brioche.? Maak de BBQ compleet met een frisse Louisiana coleslaw? Ook heerlijk voor op de BBQ zijn de klassieke saté van kippendij of baby back ribs.

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Ensalada de Couscous

Heerlijk kruidige couscoussalade voor bij de tapasmaaltijd of bij de BBQ. Bereid met biologische couscous en een geurige mix van Marokkaanse specerijen. Met een vleugje kaneel en gember voor een warme rijke smaak en zoet-fris door de gedroogde zuidvruchten. Bestel de Ensalada de couscous als onderdeel van een tapasmaaltijd of als bijgerecht bij de barbecue of een feestelijk diner. Serveersuggestie? Doe de salade in een leuke saladebowl en serveer bij 5 graden. Of presenteer de couscoussalade in kleine schaaltjes als onderdeel van een feestelijk tapasdiner.? Heerlijk met een frisse Chardonnay uit de Bourgogne of een karaktervolle Spaanse A Cappela Crianza.? Lekker bij de BBQ of bij Tapas.

€ 6.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Daging Dendeng met Sajoer Lodeh

Zacht gestoofde runder sukadelapjes in kruidige kokossaus. Bereid naar een traditioneel Indonesisch recept. Ketjap en tamarinde geven het gerecht de kenmerkende donkere kleur en specerijen zorgen voor een heerlijk kruidige smaak. Afgemaakt met dunne miehoen en sambal goreng boontjes. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze c.a. 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Baby Back Ribs Memphis Style

Een typisch Amerikaans BBQ-gerecht van heerlijk gekruide en gerookte baby back ribs met een verrukkelijke glaze om af te lakken. Lekker pittig door de chili en zwarte peper en zoet-fris door de saus op basis van appelcider en honing. Baby back ribs zijn de lekkerste en dikst bevleesde ribben van de rug van een volwassen varken. De ribben zijn langer en malser dan gewone spareribs. Onmisbaar bij de barbecue!ServeersuggestieLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een ovenschaal en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Lak de ribs vervolgens met de bijgeleverde glaze en snijd ze in stukjes. Lekker met een glas karaktervolle Temperanillo.

€ 10.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Kansas City Sweet Potatoes

Zoete aardappels, voorgegrild, met een knapperige schil en een kruidige marinade.OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Oven: Leg ze in een ovenschaaltje en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

€ 6.49

Read on...

Barbecue
Product
 

Coq au Vin

Deze klassieke Coq au Vin is een heerlijke Frans hoofdgerecht met extra veel groente. Dit klassieke Franse stoofpotje heeft als basis een heerlijk gebonden rode wijnsaus en is gevuld met malse kippendij. Er zit een rijkelijke hoeveelheid wortel, ui en champignon in. Opwarminstructies Pan: Al roerend opwarmen in een pan, zonder deze door te laten koken. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer het gerecht met een zelfgemaakte aardappelgratin of aardappelpuree. ? Fan van de Franse keuken? Probeer dan ook eens de Boeuf Bourguignon.

€ 5.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Broccolisoep

Deze heerlijk volle broccolisoep is lekker romig en gevuld met maar liefst 122 gram groenten per portie van 250 ml. Verantwoord genieten kan zo lekker zijn. De soep is heerlijk op smaak gebracht met provençaalse kruiden. OpwarminstructiesMagnetron: Prik gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten op 800 watt. Pan: Verwarm de soep al roerend zonder het aan de kook te laten brengen.

€ 2.25

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Sablé Crémeux Gianduja

Verrassend lekker taartje met een bodem van crumble en een dikke crèmige laag Gianduja chocolade. Bestrooid met gekonfijte sinaasappel en gehakte pistachenoten en amandelen. Heerlijk als dessert of als onderdeel van een high tea. Gianduja chocolade lijkt meer op een bonbon dan op melkchocolade. Het is smeltend zacht en de zeer fijngemalen hazelnoten geven het een heerlijk notige smaak. Serveersuggestie? Haal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.? Lekker bij de koffie of thee, maar een glas dessertwijn of een mooie prosecco smaakt er ook heerlijk bij.? Probeer ook eens een sablé met chocolademousse een crème van karamel met gedroogd fruit en nootjes.

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Salmon Dille Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze vegetarische koekjes.

€ 4.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Vegetarian 3 day Maaltijdbox

Een drukke week en geen tijd (of zin) om te koken? Bestel de MyCooks Meal Box! Een samenstelling van heerlijke gerechten die vriesvers bij je thuisbezorgd worden op een moment dat jou uitkomt. De maaltijden in de box worden samen opéén moment bezorgd en zijn vanaf het moment van leveren nog 3 dagen goed wanneer je deze in de koelkast bewaart. Wens je de gerechten op een later moment in de week te eten? Bewaar deze dan in je vriezer. Laat je verrassen door de chefs van MyCooks. Makkelijk, lekker en gezond!OpwarminstructiesVerwarm de soep c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Of verwarm de soep in een pan zonder te laten koken en roer regelmatig door.Serveer in een mooie kom en garneer eventueel met wat verse koriander.Prik bij de Beet Bourguignon en de Vegetarische Paella enkele gaatjes in het folie en verwarm de gerechten c.a. 4 min op 800 Watt.Of doe de gerechten in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm 15-20 minuten op 160 graden.Serveer in een mooie kom of diep bord.

€ 12.00

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Knolselderijsoep met Truffel

Fluweelzachte soep van knolselderij en een vleug truffel.De soep is voldoende als maaltijd vooréén persoon of als voor gerecht voor twee personen. Verwarm de soep in een pannetje, zonder deze te laten koken en schenk de soep in mooie borden of kommen.

€ 5.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Ajam Ritjah

Ajam ritjah is een zeer heet Indonesisch gerecht van gegrilde kip in een stevige rode saus. De saus is op basis van tomaten en heerlijk geurig door de specerijen. Chef Jeffrey deed er wat extra gember en pepertjes bij dus het geheel is zeer pikant. Ajam ritjah is echt iets voor liefhebbers van zeer pittig en kruidig eten. Lekker als bijgerecht of als onderdeel van de rijsttafel. Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.Serveersuggestie? Ajam Ritjahis heerlijk met de klassieke Nasi Putih (witte rijst)? Maak het gerecht compleet met heerlijke knapperige Indonesische sperziebonen? Serveer het gerecht met een plak kroepoek

€ 9.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Empanadillas Chili sin Carne

Empanadillas zijn minipasteitjes en in Spanje razend populair als snack. In bijna elke tapasbar staan ze op het menu. Er bestaan vele varianten, maar deze veganistische minipasteitjes zijn gevuld met heerlijk gekruid soja-gehakt. Even in de oven en serveren maar. Heerlijk bij de Tapas of als onderdeel van een borrel.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Atún, ofwel met tonijn en chipotle saus.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Veggie Parsley Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze hartige koekjes met zalm en dille.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Lobster with Asian Spices Lime

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met de verrassende Aziatische smaken van o.a. koriander, chili en limoen.OpwarminstructiesOven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!? Probeer ook de halve kreeften met Thermidor boter of met Basil& Garlic.

€ 27.95

Read on...

Hoofdgerechten met vis
Product
 

Dátiles con Bacon

Heerlijke zachte zoete dadels, gerold in zoutig spek en daarna in de oven geroosterd. Een lekker hartige en tegelijkertijd zoetige tapas. Zouden ze daarom altijd harder gaan dan andere snacks en hapjes? OpwarminstructiesOven: laat de dadels op 5 graden komen. Leg ze in een ovenvast schaaltje en zet dit 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de dadels op een mooi tapasschaaltje met cocktailprikkers. ? Lekker in combinatie met andere Tapas zoals de mosselen in Spaanse saus of klassieke empanadillas. ? Serveer vooraf eerst een typische Spaanse soep: Sopa de Pimentón.

€ 8.49

Read on...

Tapas
Product
 

Mini Pastel de Nata

Pastel de Nata is een mediterrane lekkernij van krokant bladerdeeg gevuld met zachte custard crème, dat geflambeerd is met een rietsuikerlaagje met daarin wat kaneel. Heerlijk knapperig, zoet en toch fluwelig zacht. Net zoals een crème brûlée of een crema Catalana. Pastel de Nata eet je traditiegetrouw als nagerecht en dan het liefst lauwwarm. Dan komen de smaken beter uit en wordt het bladerdeeg knapperiger.OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Pastel de Nata op een bakplaat en verwarm ze niet langer dan 3 minuten op maximaal 200 graden. Serveersuggestie? Presenteer de Pastel de Nata op een mooi schoteltje, en serveer als nagerecht.? Lekker bij een kop koffie of een mooie dessertwijn. Of trakteer je gasten bij een feestelijke high tea.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product