Fingerfood Plateau

Gezellig een avondje borrelen met vrienden of collega's?Laat de chefs van MyCooks het werk voor je doen!Geniet van dit voordelige arrangement met overheerlijke Spaanse Empanadillas gevuld met tonijn, krokante keine quiches met verschillende vullingen, Teriyaki Meatballs, kippenvleugels met een garlic&lemon glaze, smaakvolle Mejillones al Diablo en Chinese Siu Mai. Voor ieder wat wils, dus laat die borrel maar beginnen!OpwarminstructiesEmpanadilla de AtúnOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Teriyaki MeatballsOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Verwarm de meatballs ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Garlic& Lemon Chicken WingsOven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen. Doe ze in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.Mejillones al DiabloOven: laat de mosselen eerst op 5 graden komen. Doe de mosselen in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuut in de magnetron bij 800 Watt.Mini QuichesLaat de quiches eerst op 5 graden komen. Verwarm de mini-quiches 6 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Siu MaiOven: laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Verwarm het 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 36.95

Read on...

Arrangementen voor jou!
Product
 

Pinchos Morunos

Pinchos morunos zijn heerlijk malse kipdijenspiesjes voor op de BBQ of grill. De kippendijspiesjes zijn naar een authentiek Spaans recept bereid met een marinade van citroensap, knoflook, venkel en koriander. Pinchos morunos zijn in Spanje zeer populair. Er zijn zeer veel verschillende recepten, maar met kippendijfilet op de barbecue komt de kruidige zachte smaak het beste tot zijn recht. OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat het gerecht op 5 graden komen en bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue.±3 minuten per kant. Serveersuggestie? Serveer de stokjes tijdens een barbecue feest met Louisiana Coleslaw en een lekker dip assortiment met chimichurri.? Heerlijk met een glas Beaujolais de Fleurie.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Veggie Parsley Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze hartige koekjes met zalm en dille.

€ 3.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Pompoen Zoete Aardappelsoep

Deze goedgevulde soep van pompoen en zoete aardappel wordt heerlijk op smaak gemaakt door harissa en ras el hanout. Een lekker dikke gladde soep, die zelfs in klein formaat volstaat als volwaardig gerecht.OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep± 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Pan: Verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken.Serveersuggesties? Heerlijk met een vloerstokbrood om er een vullende maaltijd van te maken. ? Probeer ook eens onze andere (kleine) soepen, zoals de tomaat-basilicum en de spicy carrot& lentil soep. ? Top de soep af met wat extra chilli vlokken en een plukje koriander voor een lekker pittig resultaat.

€ 3.49

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Mac 'n Cheese

Niet alleen in Amerika is dit gerecht populair, tegenwoordig is het ook een hit bij Nederlandse kinderen. De kids van chef Jeffrey konden er geen genoeg van krijgen!OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 2,5 min op 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de Mac 'n Cheese op een mooi bordje of in een leuk schaaltje.? Zijn je kinderen dol op pasta? Dan is de Fusili Bolognese de perfecte keuze voor erbij.

€ 2.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Kip Saté Noedels

In Nederland zijn we verzot op pindasaus en dat is niet voor niets. Onze heerlijke rijke pindasaus geeft een authentiek Oosterse smaak aan het gerecht. Dit Indische gerecht met kip en rijstnoedels bevat 200 gram knapperige groenten. Door de geroosterde kokos wordt dit lekker smeuïge gerecht helemaal afgemaakt en de Indische sambal oelek zorgt voor een lekkere pit.OpwarminstructiesOven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden.Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Mocht je een fervente vleeseter zijn, dan is wat extra Saté met huisgemaakte satésaus een heerlijke toevoeging? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens de Japanse noedelsalade.

€ 6.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Indiase Linzencurry met Zoete Aardappel

Deze Indiase curry bevat lekker veel rode linzen, groenten en wordt geserveerd met kokosrijst. De curry bevat onder andere zoete aardappel en winterpeen en wordt op smaak gemaakt met klassieke kruiden uit de Indiase keuken. Deze maaltijd voorziet je van alle voedingsstoffen, die je nodig hebt om je dag goed af te sluiten.OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden.Serveersuggestie? Schep het gerecht uit het bakje of ovenschotel en serveer het op een mooi bord. ? De linzencurry is genoeg vooréén persoon, maar voor de grote eter kan je er een extra portie linzencurry bij bestellen.? Voor liefhebbers van curries hebben we ook een heerlijke Thaise red curry met garnalen.

€ 5.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Teriyaki Meatballs met Japanse Noedels

Wie het heeft over Japan, heeft het over Teriyaki. Deze maaltijd met zowel Teriyaki meatballs als echte Japanse noedels is een complete maaltijd voor de drukke dag. In deze maaltijd van 500 gram zit minstens 200 gram groenten en sugarsnaps voor een heerlijk uitgebalanceerd gerecht. OpwarminstructiesPrik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron.Of doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggesties? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Mocht je een fervente vleeseter zijn, dan zijn extra teriyaki meatballs een heerlijke toevoeging? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens de Japanse noedelsalade.

€ 6.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Cruffins with Sugar Pearls

Best of both worlds! De klassieke Franse croissant in combinatie met de Amerikaanse muffin. Rijk getoerd gerezen croissant deeg, verrijkt met boter en suikerparels, opgerold en gebakken in een muffinvorm.OpwarminstructiesOven: Verwarm de Cruffins c.a. 3 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooie schaal, opgemaakt dienblad voor op bed of op een etagère.? Bij het ontbijt onmisbaar naast klassieke croissants of chocoladebroodjes. ? Heerlijk met een lekker glas jus 'd orange

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Frangipane Apricot Tartlet

Een taartje op basis van klassiek Frangipanebeslag bestaande uit onder andere amandelen. Dit taartje combineert deze rijke amandelsmaak met zoete aroma's en smaken van abrikoos.OpwarminstructiesVerwarm het Frangipanetaartje in het aluminium bakje c.a. 3 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Verwijder vervolgens het aluminium bakje en serveer direct.Serveersuggestie ? Serveer het taartje op een mooi bordje met een toef slagroom of serveer meerdere op een etagère voor een high tea. ? Ook lekker in combinatie met meerdere zoete high tea hapjes, zoals blueberry muffins of zoete panna cotta met mango cullis.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

White Chocolate Mousse with Lemon

Overheerlijke luchtige mousse van witte chocolade op een crème van frisse citroen.Serveersuggestie? Serveer de mousse koel bij 5 graden, eventueel op een mooie schaal als onderdeel van een gezellige High Tea of heerlijk dessert.? Staat mooi op een etagère met verscheidene kleine desserts, zoals de mini cheesecakes en de mini moelleux.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

American Pancakes with Crispy Bacon and Syrup

The all American classic met heerlijk knapperig spek en stroop.OpwarminstructiesMagnetron: Laat de American Pancakes op 5 graden komen en verwarm ongeveer 1 minuut in de magnetron bij 800 Watt. Bacon: Warm de bacon kort op in een pan. Serveersuggesties? Serveer de pancakes met bacon en giet hier de stroop over.? Heerlijk als onderdeel van een uitgebreid ontbijt met bijvoorbeeld Double Coloured Raspberry Croissants en lekkere jus d'orange. ? Ook heerlijk in combinatie met echt Amerikaanse Blueberry Muffins

€ 5.25

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Grand Dessert Plateau

Grand Dessert Plateau van American Cheesecake, Panna Cotta met Mango Coulis, White Chocolate Mousse with Lemon, Moelleux de Caramel Salé en een mix van Macarons. OpwarminstructieMoelleux de Caramel Salé Oven: Laat het cakeje eerst op kamertemperatuur komen. Plaats het gerecht in een voorverwarmde oven van 180 graden en verwarm ongeveer 4 minuten. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het gerechtje ongeveer 40 seconden in de magnetron bij 800 Watt.Serveer de Panna Cotta, White Chocolate Mousse with Lemon, American Cheesecake en Macarons bij 5 graden en maak er een echt Grand Dessert van door alle nagerechtjes op een mooie schaal of etagère te presenteren.

€ 28.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Mini Cheesecakes

Deze cheesecakes hebben een verleidelijk romige en frisse vulling, bereid naar een klassiek New Yorks recept. Perfect in combinatie met de verrukkelijke bodem van kaneel crumble, waarin amandelen en natuurlijke vanille zijn verwerkt. De cheesecakes bevatten geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere additieven.Serveersuggestie? De cheesecakes zijn het lekkerst bij 5 graden of warmer. Serveer ze op een mooi schaaltje bij een high tea of als klein dessertje. ? Wissel mini cheesecakes en mini moelleux met elkaar af voor een mooie black-and-white dessert plank. Tip: Haal de cheesecakjes uit de plastic verpakking als ze nog zo koud mogelijk zijn. Dit gaat het best door gaatjes te prikken in de onderkant van het plastic en ze er dan voorzichtig uit te drukken.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Makreelcrème met rode biet salsa

Gerookte makreel en gemarineerde bietjes, een klassieke combinatie met een verfijnde smaak. Door de crème fraîche en de roomkaas heeft de mousse een zachte, romige structuur. Een vleugje mierikswortel en wat rode ui geven het gerechtje een beetje pit. De crème smaakt fris, maar heeft toch ook iets lekker hartigs. Dat komt door de makreel en de in aquavit gemarineerde gerookte bietjes.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amueseglaasjes op met bijvoorbeeld bijpassende lepeltjes. ? Ideaal als amuse, bij de high tea of als voorgerechtje.? Lekker met een stevige witte wijn.

€ 8.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Crêpe Confit de Canard

Crêpe confit de canard is een luxe amuse met gekonfijte eendenbout. Het flinterdunne flensje is royaal gevuld met vlees van de eendenbout, dat naar een eigen recept langzaam is gegaard in een confit met sinaasappel en Grand Marnier. De eendenboutjes van de crêpes confit de canard zijn zeer langzaam in eigen vet gegaard. Het vlees is supermals en heeft een mooie, rijke smaak. Past perfect bij een glas Bourgogne Chardonnay. OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de crêpes in de magnetron. Prik een gaatje in het folie en verwarm het bakje met de flensjes ongeveer 40 seconden bij 800 Watt. Serveersuggestie? Snijd de flensjes schuin door en serveer ze direct op een mooi bordje.? Heerlijk als onderdeel van een Asian borrelavond, met bijvoorbeeld dim sum en Koreaanse kippenpootjes.

€ 8.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Blini au Saumon Fumé

Een heerlijk hartig en elegant gerechtje. Ideaal bij de high tea, als amuse of bij de borrel. De in gerookte bietjes en aquavit gemarineerde zalm heeft een geraffineerde smaak. De frisse topping van citroen-crème fraîche en verse dille maakt het helemaal af.Blini is van origine een Russische lekkernij en wordt in heel Oost-Europa gegeten. Onze smaakspecialist heeft er een net iets andere draai aan gegeven.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amuseglaasjes op met de bijpassende lepeltjes. ? Lekker met een glas bubbels of een fruitige witte wijn.

€ 8.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Panna Cotta met Mango Coulis

Panna cotta is een verleidelijk lekker Italiaans nagerecht. De smeltend romige laag heeft onze smaakspecialist afgetopt met een heerlijk fruitige coulis. Verse mango en passievruchten geven de coulis een intens fruitige smaak en een heldere kleur. En door de agar-agar is het meteen een vegetarische variant.Serveersuggestie? Serveer het amuseglaasje met de panna cotta bij 5 graden en dien de gerechtjes op met de bijpassende lepeltjes.? Leuk als nagerecht of als onderdeel van een high tea. Lekker met een mooie dessertwijn.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Mini Pastel de Nata

Pastel de Nata is een mediterrane lekkernij van krokant bladerdeeg gevuld met zachte custard crème, dat geflambeerd is met een rietsuikerlaagje met daarin wat kaneel. Heerlijk knapperig, zoet en toch fluwelig zacht. Net zoals een crème brûlée of een crema Catalana. Pastel de Nata eet je traditiegetrouw als nagerecht en dan het liefst lauwwarm. Dan komen de smaken beter uit en wordt het bladerdeeg knapperiger.OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Pastel de Nata op een bakplaat en verwarm ze niet langer dan 3 minuten op maximaal 200 graden. Serveersuggestie? Presenteer de Pastel de Nata op een mooi schoteltje, en serveer als nagerecht.? Lekker bij een kop koffie of een mooie dessertwijn. Of trakteer je gasten bij een feestelijke high tea.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Tarta de Santiago

Tarta de Santiago is een traditioneel Spaans dessert uit Galicië. De taart heeft een zachte, korrelige structuur en een heerlijk zoete smaak. Dat komt door de verfijnde combinatie van ei, citroen, suiker, amandelen en een snufje kaneel. Die ingrediënten maken het echt typisch Spaans. De naam van de taart verwijst naar de beroemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.Serveersuggestie? Serveer de Tarta de Santiago bij 5 graden op een mooi schoteltje.? Lekker als nagerecht bij een (tapas)diner, met een kop koffie of een mooie dessertwijn. Al is deze Spaanse lekkernij ook heerlijk als zoete traktatie op een feestelijke dag of bij een gezellige high tea.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product