Blueberry Muffins

Een muffin is een heerlijk lichtzoet broodje. Bij het bereiden wordt geen boter gebruikt maar olie. Er bestaan vele variaties, maar bij onze chefs is de blueberry favoriet. Dat komt vast door die fruitige smaak van vanille en zwarte bessen.Muffins mogen dan van origine Amerikaans zijn, maar in Engeland zijn ze zo ingeburgerd dat ze echt niet kunnen ontbreken bij een high tea. OpwarminstructiesServeer bij 5 graden of verwarm ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggesties ? Heerlijk als zoete aanvulling op het ontbijt met bijvoorbeeld American Pancakes of een lekker vers speltbrood met honing. ? Daarnaast mooi te serveren op een etagère met Baby Croque Monsieurs en Finger Sandwiches.

€ 4.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Lasagne Bolognese

Een rijkelijk gevulde lasagne boordevol groenten, smaakvol en lekker romig. Deze lasagne bestaat uit drie verschillende lagen met een volle Bolognesesaus, een spinazicrème met ricotta, een tomatensalsa en een romige bechamelsaus. Afgetopt met lekker veel Grana Padano Parmezaanse kaas. OpwarminstructiesMagentron: Prik gaatjes in het folie en verwarm± 6 minuten op 800 watt. Laat daarna 1 minuut rusten. Oven: Doe de lasagne in een ovengeschikte schaal. Verwarm vervolgens 20-25 minuten in een voorverwarmde oven op 180C°.

€ 6.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Tarta de Santiago

Tarta de Santiago is een traditioneel Spaans dessert uit Galicië. De taart heeft een zachte, korrelige structuur en een heerlijk zoete smaak. Dat komt door de verfijnde combinatie van ei, citroen, suiker, amandelen en een snufje kaneel. Die ingrediënten maken het echt typisch Spaans. De naam van de taart verwijst naar de beroemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.Serveersuggestie? Serveer de Tarta de Santiago bij 5 graden op een mooi schoteltje.? Lekker als nagerecht bij een (tapas)diner, met een kop koffie of een mooie dessertwijn. Al is deze Spaanse lekkernij ook heerlijk als zoete traktatie op een feestelijke dag of bij een gezellige high tea.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product