Romige Courgettesoep

In deze romige soep zit meer dan je dagelijkse hoeveelheid groenten. De courgette en dille vullen elkaar uitstekend aan en worden extra gecomplementeerd door de winterpeen, bleekselderij en prei. Heerlijk vol en romig van smaak.OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep± 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Pan: Verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken.Serveersuggesties? Heerlijk met een vloerstokbrood om er een vullen maaltijd van te maken. ? Probeer ook eens onze andere (kleine) soepen, zoals de tomaat-basilicum en de Pompoen& Zoete Aardappelsoep. ? Top de soep af met wat extra dille voor een mooi resultaat.

€ 3.49

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Pompoen Zoete Aardappelsoep

Deze goedgevulde soep van pompoen en zoete aardappel wordt heerlijk op smaak gemaakt door harissa en ras el hanout. Een lekker dikke gladde soep, die zelfs in klein formaat volstaat als volwaardig gerecht.OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep± 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Pan: Verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken.Serveersuggesties? Heerlijk met een vloerstokbrood om er een vullen maaltijd van te maken. ? Probeer ook eens onze andere (kleine) soepen, zoals de tomaat-basilicum en de spicy carrot& lentil soep. ? Top de soep af met wat extra chilli vlokken en een plukje koriander voor een lekker pittig resultaat.

€ 3.49

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Sambal Goreng Boontjes

Pittig klassiek Indonesisch gerecht met knapperige sperzieboontjes in een saus van gebakken sambal. Lekker pikant en toch kruidig zoet door de combinatie van sambal, laos en zoete ketjap. Sambal is typisch Indonesisch en wordt gemaakt van gemalen pepers en zout. Dit gerecht is heerlijk als groente bij andere Indonesische gerechten en als onderdeel van een rijsttafel.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze± 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de boontjes in een mooie schaal als onderdeel van een Indonesische rijsttafel. ? Ook lekker als onderdeel van een maaltijd met witte rijst en Ajam Besengek of Rendang. ? Probeer ook eens de complete Aziatische rijsttafel en waan je een avond in Azië, met authentieke gerechten uit de Aziatische keuken.

€ 6.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Beet Bourguignon

Heerlijke vegetarische variant op de klassieke, Franse Boeuf Bourguignon. Een stoofgerecht dat in onze keuken alle tijd krijgt om op smaak te komen. Dit stoofpotje is gemaakt met rode biet, wortel, ui, champignons, laurierblad en tijm en wordt geserveerd met een puree van groenten en aardappel. OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht± 4 min op 800 Watt in de magnetron.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het 20-25 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.

€ 7.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Marbled Cheese Chocolate Cake

Gemarmerde Belgische chocolade cake met zoete roomkaas. Dé meest verrukkelijke variant op een doorsnee chocolade cake. Deze chocolade cake is doorwoven met heerlijke slierten cheescake, die niet alleen lekker smaken, maar ook nog eens een lust zijn voor het oog. Serveersuggestie? Serveer de cake koel bij ongeveer 5 graden celcius. 

€ 8.95

Read on...

Taarten
Product
 

Ensalada de Couscous

Heerlijk kruidige couscoussalade voor bij de tapasmaaltijd of bij de BBQ. Bereid met biologische couscous en een geurige mix van Marokkaanse specerijen. Met een vleugje kaneel en gember voor een warme rijke smaak en zoet-fris door de gedroogde zuidvruchten. Bestel de Ensalada de couscous als onderdeel van een tapasmaaltijd of als bijgerecht bij de barbecue of een feestelijk diner. Serveersuggestie? Doe de salade in een leuke saladebowl en serveer bij 5 graden. Of presenteer de couscoussalade in kleine schaaltjes als onderdeel van een feestelijk tapasdiner.? Heerlijk met een frisse Chardonnay uit de Bourgogne of een karaktervolle Spaanse A Cappela Crianza.? Lekker bij de BBQ of bij Tapas.

€ 6.95

Read on...

Bij en groentegerechten
Product
 

Garbanzos con Verduras

Licht pittig Spaans gerecht met kikkererwten en verse verschillende groenten. Heerlijk kruidig en geurig door de komijn, knoflook en tijm. De salade is in Sevilla zeer geliefd als tapa, maar je kunt het zo ook op een krokant gebakken stokbroodje eten.De kikkererwten worden eerst licht geroosterd en daarna vermengd met de andere ingrediënten. De stoofschotel kan ook al bijgerecht of als lichte maaltijd worden gegeten.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Schenk er een stevige, volle Spaanse wijn bij, het liefst een rode.? Serveer samen met Tortilla de Patatas en Ensalada de Couscous voor goed vullende bijgerechten bij je Tapas. ? Er is ook een heerlijke vlees variant van de kikkererwtenstoofschotel, namelijk de Garbanzos con Chorizo.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Spicy Carrot Lentil Soup

Deze rijke maaltijdsoep van wortel en linzen is de perfecte maaltijdsoep voor iedere dag. Elke portie soep is voorzien van jouw aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente. In al onze maaltijden vind je geen toegevoegde conserveermiddelen en smaakstoffen. Daarnaast gebruiken wij een minimale hoeveelheid zout. Daarom is deze soep niet alleen een genot om te eten, maar ook een gezonde keuze. Deze wortelsoep met linzen is op smaak gebracht met komijn, koriander, knoflook met een prettig pit door de chillies.OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep c.a. 4 min op 800 Watt met de deksel los op het bakje. Pan: Verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken. Serveersuggestie? Serveer in een mooie kom met eventueel een pluk verse koriander erop. ? Een heerlijk licht diner of te verdelen tussen twee als voorgerecht.? Vooral lekker als voorgerecht bij een curry, zoals de Indiase Linzencurry, de Thai Chicken curry of de Thai Red Shrimp curry.

€ 5.49

Read on...

Voorgerechten
Product
 

Baby Croque Monsieurs

Lekker hartige en smeuïge miniversies van de klassieke Franse tosti. Gemaakt van witbrood met plakken boerenham, smaakvolle Emmentaler kaas, die daarna gegratineerd is met een verrukkelijke saus van Dijonmosterd en crème fraîche. Croque monsieur is een luxe tosti en veel lekkerder dan de 'gewone'. Romig en geraffineerd door de royale mosterdsaus, hartig door de ham en met smaakvolle Emmentaler.OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen.Plaats de mini croque monsieur op een bakplaat en verwarm ze 5-7 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveer ze direct. Serveersuggesties? Heerlijk als hartig hapje bij de borrel of een high tea.? Ideaal op een etagère met bijvoorbeeld onze Baby Tosti's Frittata of de Finger sandwiches.? Maak er een luxe lunch van met een lekkere fles bubbels.

€ 9.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Culi Diner, 3 gangen

Compleet Culinair Diner met een voorgerecht van grote Ravioloni met een truffel-roomsaus, een hoofdgerecht van zacht gegaarde dorade filet in antiboise met een ratatouille van diverse groenten en een flan met mediterraanse groenten en tot slot een dessert van Sablé Chocolat Caramel, een chocolade-zandtaartje.OpwarminstructiesRavioloni Gigante TartufoPlaats de Ravioloni in een ovenschaaltje en verwarm ongeveer 8 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Dorade met Antiboise Oven: Laat het gerecht op 5 graden komen. Leg de dorade filet in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm 8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. Flan aux Légumes de SoleilLaat de flans eerst op 5 graden komen en plaats in ovenschaaltje of op een rooster.Verwarm de flans 6-8 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. RatatouilleLaat de ratatouille eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden of prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt. Sablé Chocolat CaramelHaal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.

€ 44.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

Moelleux de Chocolat Taïnori

Onweerstaanbaar lekker Frans chocoladegebak met een kern van gesmolten chocolade. Het wordt lauwwarm gegeten, waarbij de vloeibare kern geraffineerd uit het cakeje loopt.De intens pure chocolade komt van de zeldzame Trinitario cacaoboon uit de Dominicaanse Republiek. Deze cacaoboon staat bekend om zijn aroma?s van geel fruit en geroosterde amandelen.OpwarminstructiesOven: Laat het taartje eerst op 5 graden komen. Verwarm het taartje ongeveer 10-12 minuten op 170 graden in een voorverwarmde oven. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het gerechtje ongeveer 40 seconden in de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie? Serveer de cakjes als nagerecht of als zoete lekkernij bij een high tea. Lekker met een een glas bubbels of een mooie dessertwijn.? Probeer ook de moelleux met een vulling van vloeibare gezouten karamel.

€ 5.49

Read on...

Taarten
Product
 

Mini Pastel de Nata

Pastel de Nata is een mediterrane lekkernij van krokant bladerdeeg gevuld met zachte custard crème, dat geflambeerd is met een rietsuikerlaagje met daarin wat kaneel. Heerlijk knapperig, zoet en toch fluwelig zacht. Net zoals een crème brûlée of een crema Catalana. Pastel de Nata eet je traditiegetrouw als nagerecht en dan het liefst lauwwarm. Dan komen de smaken beter uit en wordt het bladerdeeg knapperiger.OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Pastel de Nata op een bakplaat en verwarm ze niet langer dan 3 minuten op maximaal 200 graden. Serveersuggestie? Presenteer de Pastel de Nata op een mooi schoteltje, en serveer als nagerecht.? Lekker bij een kop koffie of een mooie dessertwijn. Of trakteer je gasten bij een feestelijke high tea.

€ 3.95

Read on...

Taarten
Product
 

Zacht gegaarde kabeljauwfilet

Hoofdgerecht voor 2 personen van kabeljauwfilet met een rijke krabsaus, geroosterde groenten en heerlijke aardappelgratin.Opwarminstructies:Cod Fillets with Crab Sauce Laat de vis op 5 graden komen. Oven: Doe eerst de saus en dan de vis in een ovenschaaltje en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.  Roasted Retro VeggiesOven: Plaats de groenten in een ovenschaal, voeg 2 eetlepels water toe en verwarm 25 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Gratin DauphinoisOven: Plaats de gratins in een ovenschaal en verwarm ze 10 minuten op 160 graden.Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de vis en saus op een mooi bord samen met de Roasted Retro Veggies en Gratin Dauphinois.? Garneer het eventueel met fijn gehakte peterselie.

€ 11.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

American Cheesecake

Deze cheesecake heeft een verleidelijk romige en frisse vulling, bereid naar een klassiek New Yorks recept. Perfect in combinatie met de verrukkelijke bodem van kaneel crumble, waarin amandelen en natuurlijke vanille zijn verwerkt.De cheesecake bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere smaakverbeteraars.ServeersuggestieHaal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden. Lekker als dessert of als traktatie bij een goede kop koffie of thee.

€ 5.49

Read on...

Taarten
Product
 

Italiaans Diner, 3 gangen

Italiaans Diner met een voorgerecht van knolselderijsoep met truffel, een hoofdgerecht van kip supreme met Italiaanse Marsalasaus, aardappelgratin met truffel, een Siciliaanse ratatouille en tot slot een dessert van Tiramisu met rode vruchten en typisch Italiaanse Cantuccini. OpwarminstructiesKnolselderijsoep met TruffelVerwarm de soep in een pannetje, zonder deze te laten koken en schenk de soep in mooie borden of kommen.Pollo Supremo con Salsa di MarsalaLaat de kip supreme eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm c.a. 12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Verwarm de kip supreme de laatste 5 minuten hiervan zonder folie.Verwarm de Marsalasaus in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door.Plaats de kip supreme op een verwarmd bord en giet hier de saus overheen,Gratin di Patate con TartufoVerwarm de gratin in een ovenschaal 8-10 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven. RatatouilleOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt. Tiramusi ai Frutti RossiServeer de tiramisu bij 5 graden op een mooie schaal als dessert.CantucciniServeer de amandelkoekjes op z'n Italiaans met een dessert wijn of bij de koffie.

€ 39.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

Tiramisu

Onweerstaanbaar lekker en wereldberoemd Italiaans dessert met de klassieke smaak van biscuit, cacao, mascarpone, koffie, eieren en Marsala wijn. Met een volle laag romige mascarpone en bestrooid met gezeefd cacaopoeder. Het biscuit is gedrenkt in een verrukkelijke koffiesiroop met Marsala wijn en een scheutje rum.Serveersuggestie? Serveer de tiramisu bij 5 graden op een mooie schaal bij de high tea, als dessert of als zoete traktatie bij de koffie of thee. Je kunt er ook een zoete dessertwijn bij serveren.? Wissel de normale tiramisu af met een luxe tiramisu met vruchten.

€ 5.95

Read on...

Taarten
Product
 

Asian Dinner Arrangement

Verrassende mix van klassieke rijstafelgerechten uit verschillende Oosterse keukens. Met pittig gekruid rundvlees, pikante grote garnalen, mild kruidige stoof van kippendij, pittige knapperige sperziebonen, feestelijke gele kokosrijst en gebakken rijstnoedels met ei.Een mooie combinatie van mild kruidige en lekker spicy gerechten!OpwarminstructiesLaat de gerechten eerst op kamertemperatuur komen. Oven: Doe elk gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Tip van de sommerlier? De Bougrier Sancerre Blanc Dom, Sauvignon Blanc is een heerlijke partner van Aziatische gerechten.

€ 43.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Kip Shoarma Wrap

Geniet van een warme wrap als tussendoortje of als maaltijd. Een heerlijke vegetarische spinaziewrap gevuld met falafal, witte kool, winterpeen, rode uit, witte kool en huisgemaakte frisse yoghurtsaus.OpwarminstructiesOven: verwarm de wrap in het aluminium bakje± 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: het schaaltje is niet geschikt voor in de magnetron. Opwarmen middels de magnetron wordt afgeraden. Serveersuggesties ? Ontdek anders ookéén van onze andere hot wraps zoals de Mexican Burrito en de Falafel Wrap. ? Serveer op een mooi bord en garneer met wat verse blaadjes koriander.

€ 3.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Falafel Wrap

Geniet van een warme wrap als tussendoortje of als maaltijd. Een heerlijke vegetarische spinaziewrap gevuld met falafal, witte kool, winterpeen, rode ui en huisgemaakte frisse yoghurtsaus.OpwarminstructiesOven: verwarm de wrap in het aluminium bakje± 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: het schaaltje is niet geschikt voor in de magnetron. Opwarmen middels de magnetron wordt afgeraden. Serveersuggesties ? Ontdek anders ookéén van onze andere hot wraps zoals de Mexican Wrap en de Kip Shoarma Wrap. ? Serveer op een mooi bord en garneer af met wat verse blaadjes spinazie.

€ 3.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Chilli Beef Burrito

Een tortilla met authentiek Mexicaanse ingrediënten. Geniet van een goed gevulde burrito met Mexicaans gekruide groenten, rundergehakt, bonen en Cheddarkaas. Beter dan je standaard Mexicaanse wraps. OpwarminstructiesOven: Plaats het aluminiumbakje in de oven en verwarm het 18-20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggestie? Plaats de burrito uit het aluminiumbakje op een bord en top eventueel af met verse koriander en wat extra kaas.? Als je fan bent van de Mexicaans keuken is de Chipotle Chicken Soup een heerlijk voorgerecht of de Quinoa Chili een lekker vegetarisch alternatief.

€ 3.95

Read on...

De Maaltijden
Product