Wakame Springrolls

Niks schreeuwt Aziatisch als mini loempia's. Deze loempia's zijn naast vegetarisch ook nog eens gevuld met een heerlijk zeewiersalade. Wakame in een knapperig jasje. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de springrolls op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer met een schaaltje Sweet Chili Sauce. ? Heerlijk in combinatie met andere Aziatische bites, zoals de Gyoza en de Thaise Groentekoekjes.

€ 5.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Vegetable Gyoza

De Japanse gyoza is onmisbaar bij een Aziatische hapjestafel. Deze heerlijke vegetarische variant is lekker knapperig door de dunne textuur van het deeg en de smalle vorm. Rijkelijk gevuld met witte kool, rettich, Chinese champignons en bosui. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggesties? Serveer warm op een mooi bord met daaraast schaaltjes gevuld met Sweet Chili saus en/of sojasaus. ? Serveer een schaal met verschillende dumplings, zoals de Siu Mai of de Shrimp Gyoza.

€ 3.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Daging Rendang

Daging Rendang is een licht pittige Indonesische rundvleesschotel met een geurige saus van kokosmelk. Het vlees wordt urenlang gestoofd en is heerlijk mals. Specerijen zorgen voor een kruidige smaak en een heet pepertje zorgt voor wat pit. Daging Rendang is een klassiek Indonesisch vleesgerecht. Het vlees wordt urenlang in kokosnootcrème gestoofd, waardoor het met het uur een intensere en vollere smaak krijgt.Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst. ? Een aanrader is ook de completeéénpersoonsmaaltijd met Rendang.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Ajam Besengek met Ketjap Boontjes

Dit indonesische gerecht met de Ajam Besengek is kruidig, romig en vol op smaak. De Ajam Besengek is bereid naar een authentiek Javaans recept met kippendijvlees, kokos en kemirinoten. Het licht pittige gerecht is helemaal compleet met mihoen en ketjap boontjes.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Aziatisch Dip Assortiment met Flat Bread

Dip assortiment van Wasabi Mayonaise, Mango Chilisaus, Sriracha Mayonaise en overheerlijk Flat Bread.OpwarminstructiesPan: per stuk 1-2 minuten in een koekenpan op hoog vuur, tot het brood warm is.Magnetron: per stuk c.a. 30 seconden in de magnetron op 600WattOven: per 5 stuks verpakt in aluminiumfolie, c.a. 10 minuten in de oven op 160 graden.

€ 6.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Asian Fingerfood Arrangement

De lekkerste en populairste hapjes met garnaal en gekruid vlees uit Japan, China en Korea. Met klassiekers als dim sum, dumplings, teriyaki meatballs, noedelsalade en loempia met eend. Bereid volgens traditionele recepten en zacht kruidig en mild van smaak. Asian fingerfood eet je niet met je vingers, maar met chopsticks. Dip de hapjes in een van de drie heerlijke Oosterse sausjes. Serveer de volgende gerechten warm:Siu MaiOven: laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Verwarm het 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Shrimp GyozaLaat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Teriyaki Meatballs Laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen en plaats het in een vuurvast schaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Of verwarm de meatballs ongeveer 3 minuten in de magnetron (afhankelijk van het vermogen). Korean ChickenLaat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Beijing Duck PancakesPrik een gaatje in het folie, laat een klein scheutje water door het gaatje naar binnen lopen op het lotusblad en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron op 800 watt. Serveer de overige gerechten en dips koel en in mooie schalen.

€ 57.95

Read on...

Asian Food
Product