Sambal Goreng Boontjes

Pittig klassiek Indonesisch gerecht met knapperige sperzieboontjes in een saus van gebakken sambal. Lekker pikant en toch kruidig zoet door de combinatie van sambal, laos en zoete ketjap. Sambal is typisch Indonesisch en wordt gemaakt van gemalen pepers en zout. Dit gerecht is heerlijk als groente bij andere Indonesische gerechten en als onderdeel van een rijsttafel.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze± 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de boontjes in een mooie schaal als onderdeel van een Indonesische rijsttafel. ? Ook lekker als onderdeel van een maaltijd met witte rijst en Ajam Besengek of Rendang. ? Probeer ook eens de complete Aziatische rijsttafel en waan je een avond in Azië, met authentieke gerechten uit de Aziatische keuken.

€ 6.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Asian Dinner Arrangement

Verrassende mix van klassieke rijstafelgerechten uit verschillende Oosterse keukens. Met pittig gekruid rundvlees, pikante grote garnalen, mild kruidige stoof van kippendij, pittige knapperige sperziebonen, feestelijke gele kokosrijst en gebakken rijstnoedels met ei.Een mooie combinatie van mild kruidige en lekker spicy gerechten!OpwarminstructiesLaat de gerechten eerst op kamertemperatuur komen. Oven: Doe elk gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Tip van de sommerlier? De Bougrier Sancerre Blanc Dom, Sauvignon Blanc is een heerlijke partner van Aziatische gerechten.

€ 43.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Thai Red Shrimp Curry

Grote garnalen met bamboescheuten in een pittige rode curry met een uitgebalanceerde smaak. Lekker spicy door de chilipepers, heerlijk geurig door de Thaise basilicum en crèmig door de romige kokosmelk.Officiële naam is Keng Koong Sai Noomai. Een portie van 300 gram is, aangevuld met bijvoorbeeld rijst, voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Het lekkerste in een diepe kom. Vul de kom eerst met witte rijst en schep hier de curry bovenop. Top vervolgens af met verse stukje chili voor nog meer pit en een pluk Thaise basilicum. ? Ook heerlijk als onderdeel van een rijsttafel met andere curries, zoals de Thai Yellow Chicken, Thai Green Chicken en de Thai Red Chicken.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Saté van Kippendij

Botermalse saté van kippendij, kruidig gemaakt door een Indonesische marinade. Saté is zo populair, dat je het bijna een?Nederlands? gerecht kunt noemen. De saté is helemaal compleet met de bijgeleverde satésaus en een abslotue aanrader bij een rijsttafel. OpwarminstructiesSatay Kai BBQ/Grill:Laat de saté eerst op 5 graden komen. Gril de saté om en om op een hete BBQ of grillpan, draai regelmatig.± 3 minuten per kant. Oven: Leg de saté in een ovenschaal 4-6 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden. Satésaus De saus is koud te nuttigen of verwarm de saus eventueel in een pannetje. Al roerend verwarmen en niet aan de kook brengen. Serveersuggestie? Serveer de saté tijdens een BBQ met bijvoorbeeld lekkere hamburgers of baby back ribs. ? Ook heerlijk als onderdeel van een Indonesische rijsttafel met witte rijst en sambal goreng boontjes.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Nasi Putih

Gestoomde langkorrelige witte rijst. Mooi gaar en neutraal van smaak. Onmisbaar bij de Oosterse rijsttafel. Door de neutrale smaak past deze rijst bij alle Aziatische en Oosterse gerechten. Voor de variatie hebben we ook veggie mihoen (gebakken mihoen met groenten) en een feestelijke Thaise gele rijst in ons assortiment. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht op 5 graden komen en zet deze over in een ovenschaal. Dek af met aluminiumfolie en zet het gerecht 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in het folie en zet het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer in een schaal als onderdeel van een lekkere rijsttafel. ? Geschikt als heerlijk bijgerecht bij bijvoorbeeld Rendang, Chicken Massala of Ajam Besengek.

€ 3.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Chicken Massala

Supermalse kippendijfilet in een mild kruidige kokossaus met tomaat, en afgeblust met witte wijn. Geurig door de gember en de knoflook. De zoete aardappel en de doperwtjes geven de massala een kleurijke, zoetige twist. 400 gram is voldoende voor 2 personen.Chicken massala is van origine een Brits-Indiaas gerecht. Echt iets voor Chef Joanna, die dit recept naar eigen smaak ontwikkeld heeft.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Chicken Massala is een perfect hoofdcomponent van een gerecht, maar combineer het samen met bijvoorbeeld witte rijst voor een volwaardige maaltijd. ? Probeer ook eens de veggie massala of serveer deze erbij als groenten.

€ 7.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Aziatisch Dip Assortiment met Flat Bread

Dip assortiment van Wasabi Mayonaise, Mango Chilisaus, Munt-Yoghurtdip, Sriracha Mayonaise, Sweet&Sour Pickled Veggies en overheerlijk Flat Bread.OpwarminstructiesPan: per stuk 1-2 minuten in een koekenpan op hoog vuur, tot het brood warm is.Magnetron: per stuk c.a. 30 seconden in de magnetron op 600WattOven: per 5 stuks verpakt in aluminiumfolie, c.a. 10 minuten in de oven op 160 graden.

€ 12.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Kung Pao Chicken

Kung Pao chicken is een licht pittig Chinees roerbakgerecht van malse kippendij, gebakken met noten en rijstwijn. Zacht kruidig van smaak en iets zoet door de rijstwijn. Lekker met witte rijst, Thaise gele rijst of nasi goreng en onmisbaar als onderdeel van een asian dinner. Kung pao chicken is een beroemd kipgerecht uit Sichuan, een zuidwestelijke provincie in China. Het gerecht wordt over de hele wereld gegeten en wordt ook wel gong bao chicken genoemd. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht op 5 graden komen en zet het gerecht over in een vuurvaste schaal. Dek af met aluminiumfolie en zet het gerecht 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in het folie en zet het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer het gerecht in een mooie schaal als onderdeel van een rijsttafel. ? Heerlijk met gele rijst en Sajoer Lodeh, een mix van groenten in een milde kokossaus.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Sambal Goreng Tempeh

Indonesisch gerecht van reepjes soja, gemarineerd en gebakken in een zacht pittige saus van tomaat, sojasaus en sambal. Een beetje pikant, maar niet té. Tempeh bevat van nature veel eiwitten en is een goede vleesvervanger. Heerlijk als vegetarisch gerecht bij een asian dinner of een rijsttafel. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht op 5 graden komen en zet deze over in een ovenschaal. Dek af met aluminiumfolie en zet het gerecht 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in het folie en zet het gerecht± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer deze tijdens een Indonesische rijsttafel in mooie schaal. ? Heerlijk bijgerecht bij typisch Indonesische gerechten zoals Rendang, Ajam Ritjah, Ajam Besengek en Sambal Goreng Tempeh (vega).? Uiteraard niet compleet zonder een portie witte rijst of gele rijst.

€ 7.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Veggie Mihoen Goreng

Gebakken Chinese noedels met prei, wortel en scharrelei. Vegetarisch en lekker Oosters van smaak. Mihoen wordt gemaakt van rijstmeel en bevat van nature geen gluten. De rijstnoedels zijn lang en fijn. Het is een erg smakelijk en zeer toegankelijk bijgerecht dat goed combineert met andere Oosterse gerechten.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Dit gerecht serveer je in een grote schaal tijdens een rijsttafel of samen op een bord met mildere gerechten.? Lekkere gerechten om het mee te combineren zijn bijvoorbeeld Ajam Besengek, Chicken Massala en Daging Dendeng.

€ 5.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Thaise Gele Rijst

Geurige rijst, gaar gestoomd met kokos en citroengras. Kurkuma zorgt voor de kenmerkende zachte smaak en de helder gele kleur.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de rijst ongeveer 12 minuten in een vuurvast schaaltje in een voorverwarmde oven van 160 graden Magnetron: Prik wat gaten in de folie en verwarm± 4 minuten de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie? Strooi er wat cashewnoten overheen of serveer het zo bij een rijsttafel of een pittige curry.? Bestel bij een rijsttafel ook witte rijst, zodat je gasten kunnen kiezen welke ze liever willen eten.

€ 5.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Vegetarische Samosa

Heerlijk knapperig en kruidig gerechtje uit de Indiase keuken. Het driehoekje van bladerdeeg is royaal gevuld met groenten die op smaak gebracht zijn met geurige specerijen. Een goed gekruid gerechtje dus dat lekker stevig is van smaak.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de samosa's 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de samosa's met een pittige of zoete chutney als voorgerecht, als lunch of als lekker kruidig hapje bij de borrel.? Heerlijk bij de Aziatische borrel met lekkere flat bread en Aziatische dips.

€ 6.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Beijing Duck Pancakes

Heerlijke flensjes, rijk gevuld met malse eendenborst. De eendenborst is langzaam gegaard, naar een traditioneel recept. De smaak is intens en verfijnd.OpwarminstructiesPrik een gaatje in het folie en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron 800 watt. Serveersuggestie? Snijd de flensjes schuin door de helft en serveer op een mooi bord.? Heerlijk als onderdeel van een Aziatische fingerfood avond met bijvoorbeeld Dim Sum of Korean Chicken.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Asian Fingerfood Arrangement

De lekkerste en populairste hapjes met garnaal en gekruid vlees uit Japan, China en Korea. Met klassiekers als dim sum, dumplings, teriyaki meatballs, noedelsalade en loempia met eend. Bereid volgens traditionele recepten en zacht kruidig en mild van smaak. Asian fingerfood eet je niet met je vingers, maar met chopsticks. Dip de hapjes in een van de drie heerlijke Oosterse sausjes. Serveer de volgende gerechten warm:Siu MaiOven: laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Verwarm het 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Shrimp GyozaLaat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Teriyaki Meatballs Laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen en plaats het in een vuurvast schaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Of verwarm de meatballs ongeveer 3 minuten in de magnetron (afhankelijk van het vermogen). Korean ChickenLaat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Beijing Duck PancakesPrik een gaatje in het folie, laat een klein scheutje water door het gaatje naar binnen lopen op het lotusblad en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron op 800 watt. Serveer de overige gerechten en dips koel en in mooie schalen.

€ 57.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Ajam Besengek

Malse gebakken kip in een heerlijk geurige en kruidige saus van romige kokosmelk. Bereid naar een authentiek Javaans recept. Mild kruidig door de specerijen en licht zoetig van smaak. Met een beetje pit van een rood pepertje. Ajam besengek is een klassieker uit de Indonesische keuken en mag eigenlijk bij geen enkele rijsttafel ontbreken. Serveer het samen met andere gerechten, kruidige rijst of bami en een plak kroepoek.Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.Serveersuggestie? Ajam Besengek is heerlijk met de klassieke Nasi Putih (witte rijst)? Maak het gerecht compleet met heerlijke knapperige Indonesische sperziebonen.? Serveer het gerecht met een plak kroepoek

€ 9.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Daging Rendang

Daging Rendang is een licht pittige Indonesische rundvleesschotel met een geurige saus van kokosmelk. Het vlees wordt urenlang gestoofd en is heerlijk mals. Specerijen zorgen voor een kruidige smaak en een heet pepertje zorgt voor wat pit. Daging Rendang is een klassiek Indonesisch vleesgerecht. Het vlees wordt urenlang in kokosnootcrème gestoofd, waardoor het met het uur een intensere en vollere smaak krijgt.Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst. ? Een aanrader is ook de completeéénpersoonsmaaltijd met Rendang.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Yakitori

Populaire Japanse kipspiesjes van de grill. Naar een traditioneel Japans recept gemarineerd in een saus op basis van soja en mirin, Japanse rijstwijn. Dus iets zoetig en toch hartig van smaak. Heerlijk als onderdeel van een asian dinner of als lekker Oosters hapje bij de borrel. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht op 5 graden komen en doe de spiesjes in een vuurvaste schaal en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik wat gaatjes in het folie± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Thai Green Chicken Curry

Kang Gieuwhaan KaiGeurige groene curry met kipfilet, garnalen en sperziebonen bereid naar een traditioneel Thais recept. Lekker pittig door de groene chilipepers. Romig door de kokos en fris en kruidig door citroengras, koriander en komijn.Een echt Thaise maaltijd bestaat uit verschillende gerechten die je deelt met al je tafelgenoten. De gerechten eet je samen met een geurige of kleurige rijst.ServeersuggestieOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron : prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Thai Red Chicken Curry

Zeer geurige Thaise rode curry met kippendijfilet, bamboescheuten en kokos. De mooie rode kleur komt van de chilipepers. De curry is heerlijk kruidig en ietwat pittig, maar milder van smaak dan de groene Thaise curry. De officiële naam is Keng Kai Sai Noomai. Een portie van 300 gram is, in combinatie met bijvoorbeeld rijst, voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Het lekkerste in een diepe kom. Vul de kom eerst met witte rijst en schep hier de curry bovenop. Top vervolgens af met verse stukje chili voor nog meer pit en een pluk Thaise basilicum. ? Ook heerlijk als onderdeel van een rijsttafel met andere curries, zoals de Thai Yellow Chicken, Thai Green Chicken en de Thai Red Shrimp Curry.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Veggie Massala

Gestoofde Indiase groenten in een romige en kruidige kokossaus. Met doperwtjes, tomaat en zoete aardappel. Heerlijk geurig door specerijen als kardemom, komijn en kaneel. Met een pitje van knoflook, ui en rode peper en het typische aroma van verse koriander. Een portie van 400 gram is vodoende voor 2 personen, mits aangevuld met een bijgerecht zoals witte rijst.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de veggie massala met geurige gele rijst en top het af met verse koriander.? Vegetarisch? Probeer dan ook de rode linzen curry en de sambal goreng tempeh. Echt aanraders.

€ 6.95

Read on...

Asian Food
Product