American BBQ Deluxe 8 personen

Arrangement voor een typisch Amerikaanse BBQ voor 8 personen met Memphis Style Baby Back Ribs, Merquez worstjes, Black Angus Hamburgers, Pinchos Morunos, Satay Kai, Oosterse Speklappen, Kansas City Sweet Potatoes, Ensalada de Couscous, Louisiana Coleslaw en ambachtelijke vloerstokbroden met Guindilla boter, aïoli en Chimichurri.Bereid de gerechten op de volgende manier:Baby Back Ribs: Memphis StyleLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.  Lak ze met de bijgeleverde glaze en snijd de ribs in stukjes. Merquez WorstjesLaat de worstjes op 5 graden komen en grill ze op de BBQ of in een grillpan tot deze warm zijn.Black Angus BurgersLaat de hamburgers eerst op 5 graden komen. Grill de hamburgers op een hete BBQ tot ze de gewenste gaarheid hebben of bak de hamburgers in een koekenpan. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Pinchos Moruno'sLaat het gerecht op 5 graden komen.Bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue totdat ze mooi bruin en gaar zijn. Oosterse SpeklappenVerwarm de speklappen om en om op de barbecue of grillplaat tot ze warm zijn. Kansas City Sweet PotatoesLaat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.StokbrodenBak de vloerstokbroden 8-10 minuten af op een rooster in een voorverwarmde oven van 180 graden.Serveer de dips en salades bij 5 graden.Doe de couscous- en koolsalade over in een mooie saladeschaal en serveer op kamertemperatuur.

€ 85.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Black Angus Burgers

Sappige runderhamburgers van het Black Angus Rund. Met een volle vleessmaak en een mooie rulle structuur. Heerlijk gekruid naar een origineel Amerikaans recept en onmisbaar bij elke BBQ. Het Black Angus Rund heeft een uitzonderlijke kwaliteit vlees omdat er overal kleine vetadertjes door het vlees lopen. Die zorgen voor de speciale smaak en maken het vlees sappig en mals. OpwarminstructiesBBQ: Laat de hamburgers eerst op 5 graden komen. Grill de hamburgers op een hete BBQ tot ze de gewenste gaarheid hebben. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Pan: Bak de hamburgers in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Serveersuggestie? Serveer de burgers met een plak gesmolten cheddarkaas op een broodje of brioche.? Maak de BBQ compleet met een frisse Louisiana coleslaw? Ook heerlijk voor op de BBQ zijn de klassieke saté van kippendij of baby back ribs.

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product
 

American BBQ Deluxe 5 personen

Arrangement voor een typisch Amerikaanse BBQ voor 5 personen met Memphis Style Baby Back Ribs, Merquez worstjes, Black Angus Hamburgers, Pinchos Morunos, Oosterse Speklappen, Kansas City Sweet Potatoes, Ensalada de Couscous, Louisiana Coleslaw en ambachtelijke vloerstokbroden met Guindilla boter, aïoli en Chimichurri.Bereid de gerechten op de volgende manier:Baby Back Ribs: Memphis StyleLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.  Lak ze met de bijgeleverde glaze en snijd de ribs in stukjes. Merquez WorstjesLaat de worstjes op 5 graden komen en grill ze op de BBQ of in een grillpan tot deze warm zijn.Black Angus BurgersLaat de hamburgers eerst op 5 graden komen. Grill de hamburgers op een hete BBQ tot ze de gewenste gaarheid hebben of bak de hamburgers in een koekenpan. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Pinchos Moruno'sLaat het gerecht op 5 graden komen.Bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue totdat ze mooi bruin en gaar zijn. Oosterse SpeklappenVerwarm de speklappen om en om op de barbecue of grillplaat tot ze warm zijn. Kansas City Sweet PotatoesLaat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.StokbrodenBak de vloerstokbroden 8-10 minuten af op een rooster in een voorverwarmde oven van 180 graden.Serveer de dips en salades bij 5 graden.Doe de couscous- en koolsalade over in een mooie saladeschaal en serveer op kamertemperatuur.

€ 74.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Japanse Noedelsalade

Oosterse salade van noedels met Japanse groenten en een dressing van soja. Mirin, sesamolie en soja zorgen voor een uitgebalanceerde smaak. Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Lekker met Aziatische hapjes als Siu Mai of Gyoza met garnaal. ? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens een van onze verschillende complete maaltijden met noedels, zoals teriyaki meatballs met japanse noedels of kip saté noedels!

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Baby Back Ribs Memphis Style

Een typisch Amerikaans BBQ-gerecht van heerlijk gekruide en gerookte baby back ribs met een verrukkelijke glaze om af te lakken. Lekker pittig door de chili en zwarte peper en zoet-fris door de saus op basis van appelcider en honing. Baby back ribs zijn de lekkerste en dikst bevleesde ribben van de rug van een volwassen varken. De ribben zijn langer en malser dan gewone spareribs. Onmisbaar bij de barbecue!ServeersuggestieLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een ovenschaal en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Lak de ribs vervolgens met de bijgeleverde glaze en snijd ze in stukjes. Lekker met een glas karaktervolle Temperanillo.

€ 10.95

Read on...

Barbecue
Product