Ensalada de Couscous

Heerlijk kruidige couscoussalade voor bij de tapasmaaltijd of bij de BBQ. Bereid met biologische couscous en een geurige mix van Marokkaanse specerijen. Met een vleugje kaneel en gember voor een warme rijke smaak en zoet-fris door de gedroogde zuidvruchten. Bestel de Ensalada de couscous als onderdeel van een tapasmaaltijd of als bijgerecht bij de barbecue of een feestelijk diner. Serveersuggestie? Doe de salade in een leuke saladebowl en serveer bij 5 graden. Of presenteer de couscoussalade in kleine schaaltjes als onderdeel van een feestelijk tapasdiner.? Heerlijk met een frisse Chardonnay uit de Bourgogne of een karaktervolle Spaanse A Cappela Crianza.? Lekker bij de BBQ of bij Tapas.

€ 6.95

Read on...

Bij en groentegerechten
Product
 

Ensalada de Pasta con Parmesano

Een heerlijk frisse pastasalade met zongedroogde tomaat, rode paprika, tomaat, courgette en aubergine. Heerlijk afgetopt met verse Parmezaansnippers. Deze salade is op smaak gebracht met een frisse dressing met een basis van pesto. Geïnspireerd door Italië, maar afgemaakt op zijn Spaans. Serveersuggestie? Deze salade is zowel koud als warm lekker te eten. Doe de salade in een leuke saladebowl of op een schaal en serveer koel bij 5 graden. Warm hem eventueel naar gelang even op in de magnetron. Niet vergeten wat gaatjes in de folie te prikken. ? Heerlijk bij knapperig gebakken ansjovis, albóndigas oféén van onze andere vele Tapas.

€ 6.95

Read on...

Bij en groentegerechten
Product
 

Louisiana Coleslaw

Coleslaw is een lekkere frisse salade voor bij de BBQ. De salade is naar een authentiek Amerikaans recept bereid met geschaafde witte kool en wortel. Licht pittig door de rode ui, fris door de peterselie en heerlijk smeuïg door de romige dressing. Serveersuggestie? Doe de Louisiana Coleslaw over in een leuke saladebowl en serveer bij 5 graden. Of serveer de salade naast een broodje hamburger of pulled pork.? Louisiana coleslaw past perfect bij gegrild vlees van de barbecue, zoals malse baby back ribs of sappige Black Angus burgers. Bij een broodje pulled pork is cole slaw zelfs onmisbaar.

€ 6.95

Read on...

Bij en groentegerechten
Product
 

Kansas City Sweet Potatoes

Zoete aardappels, voorgegrild, met een knapperige schil en een kruidige marinade.OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Oven: Leg ze in een ovenschaaltje en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

€ 6.49

Read on...

Bij en groentegerechten
Product