Salmon Dille Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze vegetarische koekjes.

€ 4.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Vegetarische Samosa

Heerlijk knapperig en kruidig gerechtje uit de Indiase keuken. Het driehoekje van bladerdeeg is royaal gevuld met groenten die op smaak gebracht zijn met geurige specerijen. Een goed gekruid gerechtje dus dat lekker stevig is van smaak.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de samosa's 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de samosa's met een pittige of zoete chutney als voorgerecht, als lunch of als lekker kruidig hapje bij de borrel.? Heerlijk bij de Aziatische borrel met lekkere flat bread en Aziatische dips.

€ 6.49

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Beijing Duck Pancakes

Heerlijke flensjes, rijk gevuld met malse eendenborst. De eendenborst is langzaam gegaard, naar een traditioneel recept. De smaak is intens en verfijnd.OpwarminstructiesPrik een gaatje in het folie en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron 800 watt. Serveersuggestie? Snijd de flensjes schuin door de helft en serveer op een mooi bord.? Heerlijk als onderdeel van een Aziatische fingerfood avond met bijvoorbeeld Dim Sum of Korean Chicken.

€ 9.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Borrelhapjes Arrangement

Arrangement van verschillende borrelhapjes voor 6 personen met Brioche Pulled Pork, Teriyaki Meatballs, Baby Croque Monsieur, Korean Chicken, Yakitori Sticks en Empanadillas de Atún.OpwarminstructiesBrioche Pulled PorkLaat het gerecht op 5 graden komen en doe het in een ovenschaal, 12 minuten op 100 graden in een voorverwarmde oven. Verwarming in de magnetron niet van toepassing.Ketjap MeatballsLaat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een vuurvast schaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Of verwarm het ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Baby Croque MonsieurLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Plaats de mini croque monsieur op een bakplaat en verwarm ze 5-7 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Korean ChickenLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.YakitoriLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de spiesjes over in een vuurvaste schaal en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Of verwarm ze ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Empanadilla de AtúnLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

€ 59.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Yakitori

Populaire Japanse kipspiesjes van de grill. Naar een traditioneel Japans recept gemarineerd in een saus op basis van soja en mirin, Japanse rijstwijn. Dus iets zoetig en toch hartig van smaak. Heerlijk als onderdeel van een asian dinner of als lekker Oosters hapje bij de borrel. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht op 5 graden komen en doe de spiesjes in een vuurvaste schaal en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik wat gaatjes in het folie± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Korean Chicken

Kruidige kippenvleugels, royaal bestreken met een heerlijke Koreaanse marinade. Lekker Oosters door een drup sesamolie en een vleugje gember. Iets zoetig door de honing en de mirin. Knoflook en een pepertje geven het gerecht juist weer een pittige twist. Mirin is een speciale rijstwijn die in de Oosterse keuken veel wordt gebruikt. Het geeft gerechten een uitgebalanceerde, iets zoetige smaak.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal en verwarm deze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de kipstukken in een mooie tapasschaal. ? Ook lekker als onderdeel van een maaltijd met witte rijst en gebakken groenten.

€ 7.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Siu Mai

Siu mai is een open, gestoomd pasteitje uit de Chinese keuken en een echte dimsum klassieker. Het pasteitje is gevuld met fijn gekruid varkensvlees. Door de combinatie met shiitake, waterkastanje, sojasaus en een drup sesamolie hebben ze een verfijnde Oosterse smaak.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Dim Sum op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in de folie en verwarm ongeveer 2-3 minuten op 800 watt. Serveersuggestie? Serveer de Dim Sum in een Chinese stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met donkere azijn op peperige chili-olie naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Gyoza, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 5.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Ketjap Meatballs

Sappige gehaktballetjes, gemarineerd en gebraden in een overheerlijke saus van ketjap. Kruidig en stevig van smaak. Met een vleugje knoflook en een pikant door de sambal oelek. De gebonden is saus heerlijk op smaak en geeft een mooie glans. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 12-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer ze samen met andere Aziatische hapjes bij de borrel zoals Yakitori spiesjes of Korean Chicken.? Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel met witte rijst en Sambal Goreng boontjes.

€ 6.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Veggie Parsley Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze hartige koekjes met zalm en dille.

€ 3.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Shrimp Gyoza

Gyoza zijn dichtgevouwen Japanse dumplings met een heerlijke vulling van garnalen en Oosterse smaakmakers. Ze worden naar een traditioneel Japans recept in de pan gebakken en hebben een verrukkelijk hartige en fijne smaak. OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de Gyoza in een Japanse stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met soya-saus naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Dim Sum, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 8.49

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Gehaktballetjes in satésaus

Niks lekkerders bij een Asian Tapasavond of een goede borrel dan sappige gehaktballetjes. Deze balletjes komen in een heerlijke satésaus op smaak gebracht met kokosmelk, ketjap manis en Thaise chili saus. Aziatisch genieten met een lekker Hollands tintje. Opwarminstructies Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 12-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie ? Serveer in een leuk schaaltje en top af met chilivlokken. ? Probeer ook eens onze andere gehaktballetjes in smaakvolle sauzen, zoals de Ketjap Meatballs of onze Albondigas.

€ 6.95

Read on...

Borrelhapjes
Product