Culi Diner, 3 gangen

Compleet Culinair Diner met een voorgerecht van grote Ravioloni met een truffel-roomsaus, een hoofdgerecht van zacht gegaarde dorade filet in antiboise met een ratatouille van diverse groenten en een flan met mediterraanse groenten en tot slot een dessert van Sablé Chocolat Caramel, een chocolade-zandtaartje.OpwarminstructiesRavioloni Gigante TartufoPlaats de Ravioloni in een ovenschaaltje en verwarm ongeveer 8 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Dorade met Antiboise Oven: Laat het gerecht op 5 graden komen. Leg de dorade filet in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm 8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. Flan aux Légumes de SoleilLaat de flans eerst op 5 graden komen en plaats in ovenschaaltje of op een rooster.Verwarm de flans 6-8 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. RatatouilleLaat de ratatouille eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden of prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt. Sablé Chocolat CaramelHaal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.

€ 44.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

Zacht gegaarde kabeljauwfilet

Hoofdgerecht voor 2 personen van kabeljauwfilet met een rijke krabsaus, geroosterde groenten en heerlijke aardappelgratin.Opwarminstructies:Cod Fillets with Crab Sauce Laat de vis op 5 graden komen. Oven: Doe eerst de saus en dan de vis in een ovenschaaltje en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.  Roasted Retro VeggiesOven: Plaats de groenten in een ovenschaal, voeg 2 eetlepels water toe en verwarm 25 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Gratin DauphinoisOven: Plaats de gratins in een ovenschaal en verwarm ze 10 minuten op 160 graden.Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de vis en saus op een mooi bord samen met de Roasted Retro Veggies en Gratin Dauphinois.? Garneer het eventueel met fijn gehakte peterselie.

€ 11.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

Italiaans Diner, 3 gangen

Italiaans Diner met een voorgerecht van knolselderijsoep met truffel, een hoofdgerecht van kip supreme met Italiaanse Marsalasaus, aardappelgratin met truffel, een Siciliaanse ratatouille en tot slot een dessert van Tiramisu met rode vruchten en typisch Italiaanse Cantuccini. OpwarminstructiesKnolselderijsoep met TruffelVerwarm de soep in een pannetje, zonder deze te laten koken en schenk de soep in mooie borden of kommen.Pollo Supremo con Salsa di MarsalaLaat de kip supreme eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm c.a. 12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Verwarm de kip supreme de laatste 5 minuten hiervan zonder folie.Verwarm de Marsalasaus in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door.Plaats de kip supreme op een verwarmd bord en giet hier de saus overheen,Gratin di Patate con TartufoVerwarm de gratin in een ovenschaal 8-10 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven. RatatouilleOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt. Tiramusi ai Frutti RossiServeer de tiramisu bij 5 graden op een mooie schaal als dessert.CantucciniServeer de amandelkoekjes op z'n Italiaans met een dessert wijn of bij de koffie.

€ 39.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

Roast Chicken Supreme

Hoofdgerecht voor twee personen van gebraden kip 'supreme' met een rijke Marsalasaus, Potato Gratin en een smaakvolle ratatouille.OpwarminstructiesRoast Chicken Supreme with Marsala Sauce Oven: Laat de kip supreme eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm c.a. 12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Verwarm de kip supreme de laatste 5 minuten hiervan zonder folie.Pan: Verwarm de saus in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door.Plaats de kip supreme op een verwarmd bord en giet hier de saus overheen.Potato GratinOven: Leg het in een ovenvaste schaal. Verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in de folie en verwarm 2 minuten op± 800 watt. RatatouilleOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt.

€ 11.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

Dorade Filet met Ratatouille en Flan aux Légumes

Hoofdgerecht voor twee personen van twee zacht gegaarde dorade filets in antiboise met een ratatouille van diverse groenten en een twee flans met mediterraanse groenten.OpwarminstructiesDorade FiletOven: Laat het gerecht op 5 graden komen. Leg de dorade filet in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm 8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. RatatouilleDoe de ratatouille in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden of prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt. Flan aux Légumes de SoleilLaat de flans eerst op 5 graden komen en plaats in een ovenschaal of op een rooster.Verwarm de flans 6-8 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron van 800 watt. RatatouilleVerwarm de flans 8-10 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.

€ 28.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

Grand Dessert Plateau

Grand Dessert Plateau van American Cheesecake, Panna Cotta met Mango Coulis, White Chocolate Mousse with Lemon, Moelleux de Caramel Salé en een mix van Macarons. OpwarminstructieMoelleux de Caramel Salé Oven: Laat het cakeje eerst op kamertemperatuur komen. Plaats het gerecht in een voorverwarmde oven van 180 graden en verwarm ongeveer 4 minuten. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het gerechtje ongeveer 40 seconden in de magnetron bij 800 Watt.Serveer de Panna Cotta, White Chocolate Mousse with Lemon, American Cheesecake en Macarons bij 5 graden en maak er een echt Grand Dessert van door alle nagerechtjes op een mooie schaal of etagère te presenteren.

€ 28.95

Read on...

Culi Diner
Product