Thermidor Lobster Dinner, 4 gangen

Geniet vooraf van een heerlijke soep met de verrassende smaakcombinatie van pastinaak en appel.Hierna staat een overheerlijke 'tartlet' op het menu, bereid met gerookte makreel en kappertjes.Het hoofdgerecht bestaat uit twee halve Canadese kreeften gelakt en bereid met klassieke Franse Thermidor boter.De kreeft komt samen met gegrilde groenten, overgoten met smaakvolle Pistou en daarbij een luxe aardappelgratin bereid met truffel.Tot slot bestaat het dessert uit een sablé van chocolademousse en karamelcremè op een bodem van chocolade crumble.

€ 77.95

Read on...

Feestdagen diners
Product
 

Basil Garlic Lobster Dinner, 4 gangen

Luxe diner met een voorgerecht van Pea& Mint Soup, een hoofdgerecht van Canadese kreeft gelakt en bereid met heerlijke knoflook- en basilicumboter met een luxe aardappelgratin verrijkt met truffel, daarnaast geroosterde 'vergeten' groenten met heerlijke pistou en tot slot een klassieke Tarte Fine au Pommes als dessert, een taartje van bladerdeeg met roomboter, appelrozetjes en een vleugje kaneel.OpwarminstructiesMini Cakes Oignons avec Pancetta et FromageVerwarm de cakejes 6-8 minuten op een rooster in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveer ze direct op een mooie schaal als amuse.Pea& Mint SoupWarm de soep op in een pan totdat deze bijna kookt en serveer direct in mooie diepe borden.Garneer eventueel met een munt blaadje.Lobster with Basil& Garlic ButterVerwarm de kreeft c.a.10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveer de halve kreeften op mooie borden met de Gratin de Pomme de Terre en Roasted Retro Veggies.De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!Gratin de Pomme de Terreà la TruffePlaats de gratins op een rooster en verwarm ze 10 minuten op 160 graden.ofPrik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.Roasted Retro VeggiesPlaats de groenten in een ovenschaal, voeg 2 eetlepels water toe en verwarm 25 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Tarte Tatin au PommesLaat het taartje eerst op 5 graden komen. Haal de taartjes uit de verpakking en leg ze in een ovenschaal. Verwarm het taartje ongeveer 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveer ze eventueel met een bolletje ambachtelijk ijs, een toef zoete slagroom of warme karamelsaus.

€ 74.95

Read on...

Feestdagen diners
Product
 

Culi Diner, 3 gangen

Compleet Culinair Diner met een voorgerecht van grote Ravioloni met een truffel-roomsaus, een hoofdgerecht van zacht gegaarde dorade filet in antiboise met een ratatouille van diverse groenten en een flan met mediterraanse groenten en tot slot een dessert van Sablé Chocolat Caramel, een chocolade-zandtaartje.OpwarminstructiesRavioloni Gigante TartufoPlaats de Ravioloni in een ovenschaaltje en verwarm ongeveer 8 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Dorade met Antiboise Oven: Laat het gerecht op 5 graden komen. Leg de dorade filet in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm 8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. Flan aux Légumes de SoleilLaat de flans eerst op 5 graden komen en plaats in ovenschaaltje of op een rooster.Verwarm de flans 6-8 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. RatatouilleLaat de ratatouille eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden of prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt. Sablé Chocolat CaramelHaal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.

€ 44.95

Read on...

Feestdagen diners
Product
 

Italiaans Diner, 3 gangen

Italiaans Diner met een voorgerecht van knolselderijsoep met truffel, een hoofdgerecht van kip supreme met Italiaanse Marsalasaus, aardappelgratin met truffel, een Siciliaanse ratatouille en tot slot een dessert van Tiramisu met rode vruchten en typisch Italiaanse Cantuccini. OpwarminstructiesKnolselderijsoep met TruffelVerwarm de soep in een pannetje, zonder deze te laten koken en schenk de soep in mooie borden of kommen.Pollo Supremo con Salsa di MarsalaLaat de kip supreme eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm c.a. 12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Verwarm de kip supreme de laatste 5 minuten hiervan zonder folie.Verwarm de Marsalasaus in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door.Plaats de kip supreme op een verwarmd bord en giet hier de saus overheen,Gratin di Patate con TartufoVerwarm de gratin in een ovenschaal 8-10 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven. RatatouilleOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt. Tiramusi ai Frutti RossiServeer de tiramisu bij 5 graden op een mooie schaal als dessert.CantucciniServeer de amandelkoekjes op z'n Italiaans met een dessert wijn of bij de koffie.

€ 44.95

Read on...

Feestdagen diners
Product
 

Asian Dinner Arrangement

Verrassende mix van klassieke rijstafelgerechten uit verschillende Oosterse keukens. Met pittig gekruid rundvlees, pikante grote garnalen, mild kruidige stoof van kippendij, pittige knapperige sperziebonen, feestelijke gele kokosrijst en gebakken rijstnoedels met ei.Een mooie combinatie van mild kruidige en lekker spicy gerechten!OpwarminstructiesLaat de gerechten eerst op kamertemperatuur komen. Oven: Doe elk gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Tip van de sommerlier? De Bougrier Sancerre Blanc Dom, Sauvignon Blanc is een heerlijke partner van Aziatische gerechten.

€ 59.95

Read on...

Feestdagen diners
Product