Veggie Christmas Dinner

Volledig 4-gangen kerstdiner bestaande uit een combinatie van vis- en vleesgerechten met een Frans tintje. Sta zelf geen uren in de keuken, maar laat je kerstdiner verzorgen door de chefs van MyCooks. Ambachtelijk gemaakte gerechten voor een compleet ontzorgde kerst, gewoon lekker thuis.  Wees er snel bij, want de kerstdiners worden in beperkte aantallen aangeboden.Voorgerecht: Celeriac& Truffle SoupGeniet vooraf van een heerlijke soep met de verrassende smaakcombinatie van knolselderij met truffel. Een fluweelzachte soep, die nog beter smaakt met het ambachtelijke vloerstokbrood met huisgemaakte basilicum-roomboter Tussengerecht: Veggie& Parsley CakesOverheerlijke 'hartige koekjes' bereid met een ruime hoeveelheid gerookte zalm, dille en kappertjes. Heerlijk knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Uitmuntend gecomplimenteerd door de verfrissende huisgemaakte kruidenmayonaise.  Hoofdgerecht: Beet BourguignonAls hoofdgerecht een klassieke goedgevulde Boeuf Bourguignon. Dit stoofgerecht is een klassieker in de Franse keuken en gemaakt van rundvlees met uit, rode wijn, wortel en laurierblad. Daarnaast wordt het geserveerd met knapperige Haricot Verts bereid met amandel en een smeuïge aardapel gratin op basis van room en mozzarella.  Nagerecht: Sablé Chcolat CaramelEen feestelijke en vooral smaakvolle afsluiter met deze sablé. Dit taartje met chocolademousse en karamelcrème is op een bodem van chocolade crumble is een ware smaakexplosie. Opwarm- en serveerinstructiesCeleriac& Truffle Soup en de Baguette with Basil ButterPan: Verwarm de soep in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door. Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster. Serveer het brood direct met de Basil Butter.Garneer de soep eventueel met fijn gehakte peterselie en serveer met de Baguette with Basil Butter.--------------------------------------Veggie& Parsley CakesOven: Laat de koekjes eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden en plaats op een met bakpapier bekleedde bakplaat, verwarm ze vervolgens 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Serveer de koekjes met de Herb Mayonnaise en eventueel wat rucola, waterkers of sla.--------------------------------------Beet BourguignonPan: Verwarm de Beet Bourguignon in een pan, maar laat het gerecht niet koken en roer goed door.Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Haricots Verts aux AmandesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Gratin DauphinoisOven: Plaats de gratins in een ovenschaal en verwarm ze 10 minuten op 160 graden. Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.Verdeel de Beet Bourguignon over twee borden. Schep hier de Haricots Verts naast en plaats op elk bordéén aardappel gratin. Garneer eventueel met fijn gehakte peterselie voor een pe--------------------------------------Sablé Chocolat Caramel Serveer de sablés op een mooi bord en verwijder de plastic banderol. Kleed het bord mooi aan met bijvoorbeeld wat verse frambozen en/of een vers munt takje.

€ 44.95

Read on...

Feestdagen specials
Product
 

Classic Christmas Dinner

Volledig 4-gangen kerstdiner bestaande uit een combinatie van vis- en vleesgerechten met een Frans tintje. Sta zelf geen uren in de keuken, maar laat je kerstdiner verzorgen door de chefs van MyCooks. Ambachtelijk gemaakte gerechten voor een compleet ontzorgde kerst, gewoon lekker thuis.  Wees er snel bij, want de kerstdiners worden in beperkte aantallen aangeboden.Voorgerecht: Celeriac& Truffle SoupGeniet vooraf van een heerlijke soep met de verrassende smaakcombinatie van knolselderij met truffel. Een fluweelzachte soep, die nog beter smaakt met het ambachtelijke vloerstokbrood met huisgemaakte basilicum-roomboter Tussengerecht: Salmon& Dill CakesOverheerlijke 'hartige koekjes' bereid met een ruime hoeveelheid gerookte zalm, dille en kappertjes. Heerlijk knapperig van buiten en smeuïg van binnen. Uitmuntend gecomplimenteerd door de verfrissende huisgemaakte kruidenmayonaise.  Hoofdgerecht: Boeuf BourguignonAls hoofdgerecht een klassieke goedgevulde Boeuf Bourguignon. Dit stoofgerecht is een klassieker in de Franse keuken en gemaakt van rundvlees met uit, rode wijn, wortel en laurierblad. Daarnaast wordt het geserveerd met knapperige Haricot Verts bereid met amandel en een smeuïge aardapel gratin op basis van room en mozzarella.  Nagerecht: Sablé Chcolat CaramelEen feestelijke en vooral smaakvolle afsluiter met deze sablé. Dit taartje met chocolademousse en karamelcrème is op een bodem van chocolade crumble is een ware smaakexplosie. Opwarm- en serveerinstructiesCeleriac& Truffle Soup en de Baguette with Basil ButterPan: Verwarm de soep in een pannetje, zorg ervoor dat het niet kookt en roer goed door. Oven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster. Serveer het brood direct met de Basil Butter.Garneer de soep eventueel met fijn gehakte peterselie en serveer met de Baguette with Basil Butter.--------------------------------------Salmon& Dill CakesOven: Laat de koekjes eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden en plaats op een met bakpapier bekleedde bakplaat, verwarm ze vervolgens 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Serveer de koekjes met de Herb Mayonnaise en eventueel wat rucola, waterkers of sla.--------------------------------------Boeuf BourguignonOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Haricots Verts aux AmandesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Gratin DauphinoisOven: Plaats de gratins in een ovenschaal en verwarm ze 10 minuten op 160 graden. Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.Verdeel de Boeuf Bourguignon over twee borden. Schep hier de Haricots Verts naast en plaats op elk bordéén aardappel gratin. Garneer eventueel met fijn gehakte peterselie voor een pe--------------------------------------Sablé Chocolat Caramel Serveer de sablés op een mooi bord en verwijder de plastic banderol. Kleed het bord mooi aan met bijvoorbeeld wat verse frambozen en/of een vers munt takje.

€ 49.95

Read on...

Feestdagen specials
Product