Mini Quiches

Razendpopulaire en handige mix van hartige en overwegend vegetarische mini quiches. In klassieke combinaties als geitenkaas met honing, eekhoorntjesbrood met peterselie en mediterrane groenten met tomaat. Geen van de mini quiches bevat vlees, alleen de zalm-spinazievariant bevat vis. Zo kun je gemakkelijk rekening houden met al je gasten.OpwarminstructiesLaat de quiches eerst op 5 graden komen. Verwarm de mini-quiches 6 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een mooi schaaltje bij de high tea of bij een gezellige borrel.? Lekker met andere hartige hapjes en een goed glas wijn.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

English Almond Scones

Scones zijn lichtzoete Engelse broodjes, en onmisbaar bij een feestelijke high tea. De scones hebben een zachte, cakeachtige structuur en een heerlijk notige amandelsmaak. De amandelscones worden bereid met karnemelk, naar een traditioneel recept. OpwarminstructiesServeer de scones bij 5 graden of verwarm ze ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Snijd de scones doormidden en leg ze op een mooie etagère.? Eet ze op zijn Engels met een lepel jam of een dot romige clotted cream.? Vul de etagère aan met Cookies& Sweets of met heerlijke Finger sandwiches voor een hartige trek.

€ 5.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Worstenbroodjes met Venkel

Lekker Hollandse saucijzenbroodjes met een verrassende venkeltwist. De luchtige broodjes zijn goedgevuld met een heerlijke braadworst, verrijkt met venkel en besprenkeld met sesamzaad. Doe de oven net wat hoger voor een goed resultaat, maar houdt ze wel goed in de gaten! OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10  minuten in een voorverwarmde oven op 180-200 graden.

€ 4.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Cruffins with Sugar Pearls

Best of both worlds! De klassieke Franse croissant in combinatie met de Amerikaanse muffin. Rijk getoerd gerezen croissant deeg, verrijkt met boter en suikerparels, opgerold en gebakken in een muffinvorm.OpwarminstructiesOven: Verwarm de Cruffins c.a. 3 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooie schaal, opgemaakt dienblad voor op bed of op een etagère.? Bij het ontbijt onmisbaar naast klassieke croissants of chocoladebroodjes. ? Heerlijk met een lekker glas jus 'd orange

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

American Pancakes with Crispy Bacon and Syrup

The all American classic met heerlijk knapperig spek en stroop.OpwarminstructiesMagnetron: Laat de American Pancakes op 5 graden komen en verwarm ongeveer 1 minuut in de magnetron bij 800 Watt. Bacon: Warm de bacon kort op in een pan. Serveersuggesties? Serveer de pancakes met bacon en giet hier de stroop over.? Heerlijk als onderdeel van een uitgebreid ontbijt met bijvoorbeeld Double Coloured Raspberry Croissants en lekkere jus d'orange. ? Ook heerlijk in combinatie met echt Amerikaanse Blueberry Muffins

€ 5.25

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Grand Dessert Plateau

Grand Dessert Plateau van American Cheesecake, Panna Cotta met Mango Coulis, White Chocolate Mousse with Lemon, Moelleux de Caramel Salé en een mix van Macarons. Serveer de Panna Cotta, Truffon, White Chocolate Mousse with Lemon, American Cheesecake en Macarons bij 5 graden en maak er een echt Grand Dessert van door alle nagerechtjes op een mooie schaal of etagère te presenteren.

€ 28.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Makreelcrème met rode biet salsa

Gerookte makreel en gemarineerde bietjes, een klassieke combinatie met een verfijnde smaak. Door de crème fraîche en de roomkaas heeft de mousse een zachte, romige structuur. Een vleugje mierikswortel en wat rode ui geven het gerechtje een beetje pit. De crème smaakt fris, maar heeft toch ook iets lekker hartigs. Dat komt door de makreel en de in aquavit gemarineerde gerookte bietjes.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amueseglaasjes op met bijvoorbeeld bijpassende lepeltjes. ? Ideaal als amuse, bij de high tea of als voorgerechtje.? Lekker met een stevige witte wijn.

€ 8.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Blini au Saumon Fumé

Een heerlijk hartig en elegant gerechtje. Ideaal bij de high tea, als amuse of bij de borrel. De in gerookte bietjes en aquavit gemarineerde zalm heeft een geraffineerde smaak. De frisse topping van citroen-crème fraîche en verse dille maakt het helemaal af.Blini is van origine een Russische lekkernij en wordt in heel Oost-Europa gegeten. Onze smaakspecialist heeft er een net iets andere draai aan gegeven.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amuseglaasjes op met de bijpassende lepeltjes. ? Lekker met een glas bubbels of een fruitige witte wijn.

€ 8.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Panna Cotta met Mango Coulis

Panna cotta is een verleidelijk lekker Italiaans nagerecht. De smeltend romige laag heeft onze smaakspecialist afgetopt met een heerlijk fruitige coulis. Verse mango en passievruchten geven de coulis een intens fruitige smaak en een heldere kleur. En door de agar-agar is het meteen een vegetarische variant.Serveersuggestie? Serveer het amuseglaasje met de panna cotta bij 5 graden en dien de gerechtjes op met de bijpassende lepeltjes.? Leuk als nagerecht of als onderdeel van een high tea. Lekker met een mooie dessertwijn.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Mini Pastel de Nata

Pastel de Nata is een mediterrane lekkernij van krokant bladerdeeg gevuld met zachte custard crème, dat geflambeerd is met een rietsuikerlaagje met daarin wat kaneel. Heerlijk knapperig, zoet en toch fluwelig zacht. Net zoals een crème brûlée of een crema Catalana. Pastel de Nata eet je traditiegetrouw als nagerecht en dan het liefst lauwwarm. Dan komen de smaken beter uit en wordt het bladerdeeg knapperiger.OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Pastel de Nata op een bakplaat en verwarm ze niet langer dan 3 minuten op maximaal 200 graden. Serveersuggestie? Presenteer de Pastel de Nata op een mooi schoteltje, en serveer als nagerecht.? Lekker bij een kop koffie of een mooie dessertwijn. Of trakteer je gasten bij een feestelijke high tea.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Tarta de Santiago

Tarta de Santiago is een traditioneel Spaans dessert uit Galicië. De taart heeft een zachte, korrelige structuur en een heerlijk zoete smaak. Dat komt door de verfijnde combinatie van ei, citroen, suiker, amandelen en een snufje kaneel. Die ingrediënten maken het echt typisch Spaans. De naam van de taart verwijst naar de beroemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.Serveersuggestie? Serveer de Tarta de Santiago bij 5 graden op een mooi schoteltje.? Lekker als nagerecht bij een (tapas)diner, met een kop koffie of een mooie dessertwijn. Al is deze Spaanse lekkernij ook heerlijk als zoete traktatie op een feestelijke dag of bij een gezellige high tea.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Marbled Cheese Chocolate Cake

Gemarmerde Belgische chocolade cake met zoete roomkaas. Dé meest verrukkelijke variant op een doorsnee chocolade cake. Deze chocolade cake is doorwoven met heerlijke slierten cheescake, die niet alleen lekker smaken, maar ook nog eens een lust zijn voor het oog. Serveersuggestie? Serveer de cake koel bij ongeveer 5 graden celcius. 

€ 8.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Gorgonzola, Pear Walnut Tartlets

Hartig taartje van krokant deeg, gevuld met smeuïge Gorgonzola, friszoete peer, knapperige walnoten, ei en kruiden. Heerlijk bij een High Tea, High wine of als voorgerecht bij een diner voor twee personen!OpwarminstructiesOven: Laat de tartlets eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden en haal ze uit de verpakking, verwarm ze vervolgens c.a. 10 minuten op een rooster in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de tartlets eventueel op een bedje van rucola.? Serveer de tartets op een mooi bord of snijd in stukken en serveer op een mooie etagère. ? Serveer verschillende soorten tartlets, bijvoorbeeld de tartlet met Bacon en Brie of de tartlet met Smocked Mackerel.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Classic High Wine

Compleet High Wine Arrangement met Chardonnay, Verdejo, Blini au Saumon Fumé, Mini Quiches, Baby Croque Monsieurs, Pulled Chicken op Couscous, Panna Cotta met Mango Coulis en Mini Cupcakes. OpwarminstructiesMini Quiches Laat de quiches eerst op 5 graden komen. Verwarm de mini-quiches 6 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Baby Croque MonsieursPlaats de croque monsieurs op een bakplaat, verwarm ze 5-7 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden en serveer ze direct. Pulled Chicken op gekruide CouscousLaat de pulled chicken op 5 graden komen en haal de kip uit de verpakking. Verwarm de pulled chicken ongeveer 4 minuten op de hoogste stand in de magnetron. Leg de pulled chicken op de gekruide couscous in het amusebowltje en serveer direct.Serveer de overige gerechtjes bij 5 graden op een mooie schaal of etagère.

€ 72.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Cookies Sweets

Heerlijke mix van ambachtelijke roomboterkoekjes, chocoladebonbons en Engelse fudge voor bij de high tea. Bestel ze als afwisseling van hartige hapjes en andere lekkernijen en serveer ze bij een bijzondere thee, een feestelijk glas bubbels of een mooie dessertwijn.Bij een high tea serveer je zoete en hartige lekkernijen aan een feestelijk gedekte tafel. Deze cookies en sweets zijn daarbij net zo onmisbaar als de klassieke scones met room en elegante finger sandwiches. Serveersuggestie? Serveer de onmisbare Cookies en Sweets op een mooie schaal of etagère. ? Wissel ze af met andere zoetigheden als macarons, mini-cup cakes en mini-financiers.? Heerlijk met een bijzondere thee of een glas bubbels.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Blueberry Muffins

Een muffin is een heerlijk lichtzoet broodje. Bij het bereiden wordt geen boter gebruikt maar olie. Er bestaan vele variaties, maar bij onze chefs is de blueberry favoriet. Dat komt vast door die fruitige smaak van vanille en zwarte bessen.Muffins mogen dan van origine Amerikaans zijn, maar in Engeland zijn ze zo ingeburgerd dat ze echt niet kunnen ontbreken bij een high tea. OpwarminstructiesServeer bij 5 graden of verwarm ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggesties ? Heerlijk als zoete aanvulling op het ontbijt met bijvoorbeeld American Pancakes of een lekker vers speltbrood met honing. ? Daarnaast mooi te serveren op een etagère met Baby Croque Monsieurs en Finger Sandwiches.

€ 4.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Finger Sandwiches Turkey

Deze Engelse sandwiches mogen eigenlijk niet ontbreken bij een high tea. Ze worden bereid naar een klassiek Engels recept. Met vers witbrood, gerookte kalkoenfilet, een vleugje zwarte peper en een smeuïg laagje van piccalilly en mayonaise.Er zijn ook finger sandwiches met boerenham en mosterd-honingsaus. Lekker hartig met toch een beetje pit. Die passen er echt helemaal bij.Serveersuggestie? Serveer de finger sandwiches bij 5 graden op een mooie schaal of etagère bij de high tea, de lunch of neem ze mee naar een picknick.? Een feestelijk glas bubbels of een frisse witte wijn smaakt er goed bij.? Met onze fingersandwiches met ham kun je er een mooie mix van maken.

€ 5.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Brioche Pulled Pork

Supermals varkensvlees, 12 uur langzaam gegaard in onze homemade BBQ-saus. Iets zoetig door de gerookte paprika en de bruine basterdsuiker. Zacht kruidig door de appelcider, venkel en tijm. Geserveerd op een lichtzoetig brioche broodje. Pulled pork is van origine een streetfoodgerecht en de trots van zuidelijke Amerikaanse staten als Tennessee en North Carolina. Low and slow zijn de toverwoorden bij de bereiding van pulled pork.OpwarminstructiesLaat het gerecht op 5 graden komen en doe het in een ovenschaal, 12 minuten op 100 graden in een voorverwarmde oven. Verwarming in de magnetron niet mogelijk.Serveersuggestie? Lekker als klein tussendoortje, maar ook al onderdeel van een borrelavond met verschillende borrelhapjes. ? Presenteer de broodjes warm en op leuke bordjes.

€ 7.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Macaron Mix

Assortiment van klassieke Franse macarons in de smaken pistache, karamel, vanille, chocolade, framboos en citroen. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op bijvoorbeeld een mooie etagère.? Heb je liever voorkeur voor een smaak die niet in deze mix zit? Kies danéén van ons luxere Macarons in de smaken Pistache, Cassis, Champagne, Limoen, Salted Caramel, Passievrucht en Vanille.

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Smoked Mackerel Tartlets

Een hartig taartje van krokant deeg, gevuld met gerookte makreel, friszure kappertjes, ei en kruiden.Opwarminstructies Oven: Laat de tartlets eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden, verwarm ze vervolgens c.a. 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de tartlets op een mooi bord of snijd in stukken en serveer op een mooie etagère.? Serveer een scala aan lekkere tartlets, zoals de tarlet met bacon en brie of de vegetarische variant met gorgonzola, peer en walnoot.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product