Lobster with Thermidor Butter

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met Franse Thermidor boter.OpwarminstructiesOven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!? Probeer ook de halve kreeften met Asian Spices& Limoen of met Basil& Garlic.? Dol op deze halve kreeft? Kies hem dan ook eens in een compleet verzorgde Lobster Dinner.

€ 26.95

Read on...

Hoofdgerechten met vis
Product
 

Lobster with Basil Garlic Butter

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met heerlijke knoflook en basilicumboter.OpwarminstructiesOven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!? Probeer ook de halve kreeften met Thermidor boter of met Asian Spices& Limoen.? Dol op deze halve kreeft? Kies hem dan ook eens in een compleet verzorgde Lobster Dinner.

€ 26.95

Read on...

Hoofdgerechten met vis
Product