Lobster with Thermidor Butter

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met Franse Thermidor boter.OpwarminstructiesOven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!? Probeer ook de halve kreeften met Asian Spices& Limoen of met Basil& Garlic.? Dol op deze halve kreeft? Kies hem dan ook eens in een compleet verzorgde Lobster Dinner.

€ 27.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Pompoen Zoete Aardappelsoep

Deze goedgevulde soep van pompoen en zoete aardappel wordt heerlijk op smaak gemaakt door harissa en ras el hanout. Een lekker dikke gladde soep, die zelfs in klein formaat volstaat als volwaardig gerecht.OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep± 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Pan: Verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken.Serveersuggesties? Heerlijk met een vloerstokbrood om er een vullende maaltijd van te maken. ? Probeer ook eens onze andere (kleine) soepen, zoals de tomaat-basilicum en de spicy carrot& lentil soep. ? Top de soep af met wat extra chilli vlokken en een plukje koriander voor een lekker pittig resultaat.

€ 3.49

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Lobster with Basil Garlic Butter

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met heerlijke knoflook en basilicumboter.OpwarminstructiesOven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!? Probeer ook de halve kreeften met Thermidor boter of met Asian Spices& Limoen.? Dol op deze halve kreeft? Kies hem dan ook eens in een compleet verzorgde Lobster Dinner.

€ 27.95

Read on...

Luxe Diners
Product