Coq au Vin

Deze klassieke Coq au Vin is een heerlijke Frans hoofdgerecht met extra veel groente. Dit klassieke Franse stoofpotje heeft als basis een heerlijk gebonden rode wijnsaus en is gevuld met malse kippendij. Er zit een rijkelijke hoeveelheid wortel, ui en champignon in. Opwarminstructies Pan: Al roerend opwarmen in een pan, zonder deze door te laten koken. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer het gerecht met een zelfgemaakte aardappelgratin of aardappelpuree. ? Fan van de Franse keuken? Probeer dan ook eens de Boeuf Bourguignon.

€ 5.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Knolselderijsoep met Truffel

Fluweelzachte soep van knolselderij en een vleug truffel.De soep is voldoende als maaltijd vooréén persoon of als voor gerecht voor twee personen. Verwarm de soep in een pannetje, zonder deze te laten koken en schenk de soep in mooie borden of kommen.

€ 5.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Tomaat Basilicumsoep

Deze tomatensoep is alles behalve saai. Meer dan 200 gram tomaten is toegevoegd en aangevuld met heerlijke andere lekker Nederlandse groenten. De soep is op smaak gebracht zonder conserveermiddelen en smaakstoffen. Er wordt gebruik gemaakt van de puurste ingrediënten voor een heerlijk romige tomatensoep. Zowel lekker als voor-, tussen- en hoofdgerecht. OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep± 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Pan: verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken.Serveersuggestie? Serveer in een mooie kom en garneer eventueel met wat verse basilicum.? Als je van maaltijdsoepen houdt, probeer dan ook eens de spicy chipotle of de spicy carrot& lentil.

€ 4.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Pompoen Zoete Aardappelsoep

Deze goedgevulde soep van pompoen en zoete aardappel wordt heerlijk op smaak gemaakt door harissa en ras el hanout. Een lekker dikke gladde soep, die zelfs in klein formaat volstaat als volwaardig gerecht.OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep± 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Pan: Verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken.Serveersuggesties? Heerlijk met een vloerstokbrood om er een vullende maaltijd van te maken. ? Probeer ook eens onze andere (kleine) soepen, zoals de tomaat-basilicum en de spicy carrot& lentil soep. ? Top de soep af met wat extra chilli vlokken en een plukje koriander voor een lekker pittig resultaat.

€ 3.49

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Boeuf Bourguignon

Dit stoofgerecht is een klassieker in de Franse keuken en gemaakt van rundvlees met uit, rode wijn, wortel en laurierblad. Daarnaast wordt het geserveerd met knapperige Haricot Verts bereid met amandel en een smeuïge aardapel gratin op basis van room en mozzarella. OpwarminstructiesBoeuf BourguignonMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht± 4 min op 800 Watt in de magnetron.Pan: Verwarm al roerend in een pan, zonder het aan de kook te brengen. Gratin DauphinoisOven: Plaats de gratins in een ovenschaal en verwarm ze 10 minuten op 160 graden. Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.Haricots Verts aux AmandesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggesties ? Leg eerst de gratin en de haricots verts op een mooi bord. Schep daar de Boeuf Bourguignon naast. ? Probeer ook eens de vegetarische variant, namelijk de Beet Bourguignon.

€ 25.49

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Romige Courgettesoep

In deze romige soep zit meer dan je dagelijkse hoeveelheid groenten. De courgette en dille vullen elkaar uitstekend aan en worden extra gecomplementeerd door de winterpeen, bleekselderij en prei. Heerlijk vol en romig van smaak.OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep± 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Pan: Verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken.Serveersuggesties? Heerlijk met een vloerstokbrood om er een vullen maaltijd van te maken. ? Probeer ook eens onze andere (kleine) soepen, zoals de tomaat-basilicum en de Pompoen& Zoete Aardappelsoep. ? Top de soep af met wat extra dille voor een mooi resultaat.

€ 3.49

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Lobster with Thermidor Butter

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met Franse Thermidor boter.OpwarminstructiesOven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!? Probeer ook de halve kreeften met Asian Spices& Limoen of met Basil& Garlic.? Dol op deze halve kreeft? Kies hem dan ook eens in een compleet verzorgde Lobster Dinner.

€ 27.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Lobster with Basil Garlic Butter

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met heerlijke knoflook en basilicumboter.OpwarminstructiesOven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!? Probeer ook de halve kreeften met Thermidor boter of met Asian Spices& Limoen.? Dol op deze halve kreeft? Kies hem dan ook eens in een compleet verzorgde Lobster Dinner.

€ 27.95

Read on...

Luxe Diners
Product