Marbled Cheese Chocolate Cake

Gemarmerde Belgische chocolade cake met zoete roomkaas. Dé meest verrukkelijke variant op een doorsnee chocolade cake. Deze chocolade cake is doorwoven met heerlijke slierten cheescake, die niet alleen lekker smaken, maar ook nog eens een lust zijn voor het oog. Serveersuggestie? Serveer de cake koel bij ongeveer 5 graden celcius. 

€ 8.95

Read on...

Taarten
Product
 

Moelleux de Chocolat Taïnori

Onweerstaanbaar lekker Frans chocoladegebak met een kern van gesmolten chocolade. Het wordt lauwwarm gegeten, waarbij de vloeibare kern geraffineerd uit het cakeje loopt.De intens pure chocolade komt van de zeldzame Trinitario cacaoboon uit de Dominicaanse Republiek. Deze cacaoboon staat bekend om zijn aroma?s van geel fruit en geroosterde amandelen.OpwarminstructiesOven: Laat het taartje eerst op 5 graden komen. Verwarm het taartje ongeveer 10-12 minuten op 170 graden in een voorverwarmde oven. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het gerechtje ongeveer 40 seconden in de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie? Serveer de cakjes als nagerecht of als zoete lekkernij bij een high tea. Lekker met een een glas bubbels of een mooie dessertwijn.? Probeer ook de moelleux met een vulling van vloeibare gezouten karamel.

€ 5.49

Read on...

Taarten
Product
 

Mini Pastel de Nata

Pastel de Nata is een mediterrane lekkernij van krokant bladerdeeg gevuld met zachte custard crème, dat geflambeerd is met een rietsuikerlaagje met daarin wat kaneel. Heerlijk knapperig, zoet en toch fluwelig zacht. Net zoals een crème brûlée of een crema Catalana. Pastel de Nata eet je traditiegetrouw als nagerecht en dan het liefst lauwwarm. Dan komen de smaken beter uit en wordt het bladerdeeg knapperiger.OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Pastel de Nata op een bakplaat en verwarm ze niet langer dan 3 minuten op maximaal 200 graden. Serveersuggestie? Presenteer de Pastel de Nata op een mooi schoteltje, en serveer als nagerecht.? Lekker bij een kop koffie of een mooie dessertwijn. Of trakteer je gasten bij een feestelijke high tea.

€ 3.95

Read on...

Taarten
Product
 

American Cheesecake

Deze cheesecake heeft een verleidelijk romige en frisse vulling, bereid naar een klassiek New Yorks recept. Perfect in combinatie met de verrukkelijke bodem van kaneel crumble, waarin amandelen en natuurlijke vanille zijn verwerkt.De cheesecake bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere smaakverbeteraars.ServeersuggestieHaal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden. Lekker als dessert of als traktatie bij een goede kop koffie of thee.

€ 5.49

Read on...

Taarten
Product
 

Tiramisu

Onweerstaanbaar lekker en wereldberoemd Italiaans dessert met de klassieke smaak van biscuit, cacao, mascarpone, koffie, eieren en Marsala wijn. Met een volle laag romige mascarpone en bestrooid met gezeefd cacaopoeder. Het biscuit is gedrenkt in een verrukkelijke koffiesiroop met Marsala wijn en een scheutje rum.Serveersuggestie? Serveer de tiramisu bij 5 graden op een mooie schaal bij de high tea, als dessert of als zoete traktatie bij de koffie of thee. Je kunt er ook een zoete dessertwijn bij serveren.? Wissel de normale tiramisu af met een luxe tiramisu met vruchten.

€ 5.95

Read on...

Taarten
Product
 

Pistache Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze zacht groene macaron heeft de heerlijk notige smaak van pistache. De ganache is op basis van chocola. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Vanille Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze zacht crèmige macaron dankt zijn kleur en smaak aan echte vanille. De ganache is op basis van witte chocola. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Limoen Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze frisgroene macaron dankt zijn kleur en smaak aan limoen. De ganache is op basis van chocola. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Licht Gezouten Caramel Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Zout en caramel gaan als smaken heel goed samen, en dat proef je in deze macaron. De ganache is op basis van chocolade. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Champagne Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze macaron smaakt extra verfijnd door de toevoeging van champagne. De ganache is op basis van chocola. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Passievrucht Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze prachtige oranje macaron dankt zijn kleur en smaak aan passievrucht. De ganache is op basis van chocola.Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Sablé Chocolat Caramel

Dit zandtaartje met chocolade en karamel is het resultaat van een?huwelijk? tussen een chocolademousse met 72% cacao en een smeuïge karamel op basis van cacao crumble. De smaken en texturen van de crumble, chocolademousse en zachte karamel geven een ware smaakexplosie in de mond.Het recept bevat geen conserveringsmiddelen of smaakverbeteraars.Serveersuggestie? Haal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.? Lekker bij de koffie of thee, maar een glas dessertwijn of een mooie prosecco smaakt er ook heerlijk bij.

€ 4.95

Read on...

Taarten
Product
 

Tiramisu Framboise Fraise

Fruitige en zomerse variatie op de klassiek Italiaanse tiramisu. Fris van kleur en smaak door de frambozen en aardbeiensiroop. Met een volle romige mascarpone op krokant biscuit. Afgetopt met een hele framboos en een stuk witte chocola. Serveersuggestie? Serveer de tiramisu bij 5 graden op een mooie schaal bij de high tea, als dessert of als zoete traktatie bij de koffie of thee. Je kunt er ook een zoete dessertwijn bij serveren.? Wissel de tiramisu met vruchten ook eens af met een alles behalve normale tiramisu.

€ 5.95

Read on...

Taarten
Product
 

Sablé Crémeux Gianduja

Verrassend lekker taartje met een bodem van crumble en een dikke crèmige laag Gianduja chocolade. Bestrooid met gekonfijte sinaasappel en gehakte pistachenoten en amandelen. Heerlijk als dessert of als onderdeel van een high tea. Gianduja chocolade lijkt meer op een bonbon dan op melkchocolade. Het is smeltend zacht en de zeer fijngemalen hazelnoten geven het een heerlijk notige smaak. Serveersuggestie? Haal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.? Lekker bij de koffie of thee, maar een glas dessertwijn of een mooie prosecco smaakt er ook heerlijk bij.? Probeer ook eens een sablé met chocolademousse een crème van karamel met gedroogd fruit en nootjes.

€ 5.49

Read on...

Taarten
Product
 

Tarte Tatin aux Pommes

Verrassend fruitig taartje met gekarameliseerde appel. Zacht korrelig van structuur door de bodem van zanddeeg en heerlijk fruitig en smaakvol door de aromatische appels. De Tarte Tatin wordt traditioneel gebakken, dus in de oven ligt de bodem bovenop.OpwarminstructiesOven: Laat het taartje eerst op 5 graden komen. Haal de taartjes uit de verpakking en leg ze in een ovenschaal. Verwarm het taartje ongeveer 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveer als dessert of bij de koffie of thee. Lekker met een toefje slagroom.

€ 4.95

Read on...

Taarten
Product
 

Moelleux de Caramel Salé

Verleidelijk lekker chocoladecakeje met een verrassende kern van vloeibare gezouten karamel. Een klassiek Frans dessert dat lauwwarm wordt gegeten, waarbij de karamel geraffineerd uit het cakeje vloeit. Gezouten karamel komt oorspronkelijk uit de Bretagne en is voor veel zoetliefhebbers de ultieme guilty pleasure. OpwarminstructiesOven: Laat het taartje eerst op 5 graden komen. Verwarm het taartje ongeveer 10-12 minuten op 170 graden in een voorverwarmde oven. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het gerechtje ongeveer 40 seconden in de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie? Serveer de cakjes als nagerecht of als zoete lekkernij bij een high tea. Lekker met een een glas bubbels of een mooie dessertwijn.? Probeer ook de moelleux met een vulling van warme Taïnori chocolade.

€ 4.95

Read on...

Taarten
Product
 

Macaron Mix

Assortiment van klassieke Franse macarons in de smaken pistache, karamel, vanille, chocolade, framboos en citroen. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op bijvoorbeeld een mooie etagère.? Heb je liever voorkeur voor een smaak die niet in deze mix zit? Kies danéén van ons luxere Macarons in de smaken Pistache, Cassis, Champagne, Limoen, Salted Caramel, Passievrucht en Vanille.

€ 5.49

Read on...

Taarten
Product
 

Cassis Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze helderroze macaron dankt zijn kleur en smaak aan zwarte bessen en heeft een fruitige cassis smaak.  De ganache is op basis van chocola. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Mini Moelleux

Ultiem verleidelijke mini-chocoladecakejes met een kern van gesmolten chocolade. Bereid naar een klassiek Frans recept waardoor de chocolade vloeibaar blijft en fraai uit het cakeje vloeit.Smeltend lekker met de intense smaak van pure chocolade. Heerlijk bij de koffie, een high tea of als onderdeel van een grand dessert. Lekker met een dessertwijn of een glas bubbels.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de Moelleux ongeveer 4 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 45 seconden op 500W.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooi schaaltje bij een high tea of als klein dessertje. ? Wissel mini cheesecakes en mini moelleux met elkaar af voor een mooie black-and-white dessert plank. Tip: Haal de cheesecakjes uit de plastic verpakking als ze nog zo koud mogelijk zijn. Dit gaat het best door gaatjes te prikken in de onderkant van het plastic en ze er dan voorzichtig uit te drukken.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Truffon

Verrassend lekker chocoladegerechtje met een krokant hart van schuimige meringue. Met de intense smaak van pure chocolade en smeltend zachte chocolademousse. Speciaal uitgezocht voor liefhebbers van echte chocolade en van pure, donkere smaken.Serveersuggestie? Haal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden. ? Lekker met een mooie oude sherry of een stevige dessertwijn.

€ 4.95

Read on...

Taarten
Product