Garbanzos con Verduras

Licht pittig Spaans gerecht met kikkererwten en verse verschillende groenten. Heerlijk kruidig en geurig door de komijn, knoflook en tijm. De salade is in Sevilla zeer geliefd als tapa, maar je kunt het zo ook op een krokant gebakken stokbroodje eten.De kikkererwten worden eerst licht geroosterd en daarna vermengd met de andere ingrediënten. De stoofschotel kan ook al bijgerecht of als lichte maaltijd worden gegeten.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Schenk er een stevige, volle Spaanse wijn bij, het liefst een rode.? Serveer samen met Tortilla de Patatas en Ensalada de Couscous voor goed vullende bijgerechten bij je Tapas. ? Er is ook een heerlijke vlees variant van de kikkererwtenstoofschotel, namelijk de Garbanzos con Chorizo.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Vegetarische Paella

Bij Paella zoals deze heb je geen vlees of vis nodig. De stevige tomaat, de geurige ui en de tuinerwten maken de Paella tot een waardige maaltijd. Dit Spaanse rijstgerecht is een zeer smakelijke en gezonde maaltijd voor elke dag van de week. OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht± 4 min op 800 Watt.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het± 15-20 minuten op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer het gerecht in op een mooi plat bord en top het af met eventueel wat verse peterselie. ? Er is ook een lekkere variant met vis en schelp- en schaaldieren van iets groter formaat. ? Als je van de mediteriaanse keuken houdt, is de risoni al funghi met kip ook een lekkere keuze.

€ 4.49

Read on...

Tapas
Product
 

Europees Dip Assortiment met Stokbrood

Dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli en Chimichurri met Mantequilla Guindilla, Aceitunas Marinadas en twee ambachtelijke vloerstokbroden.OpwarminstructiesOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster.Serveersuggestie? Serveer de broden op een mooie broodplank, met de dips in leuke glaasjes of mooie kleine schaaltjes.

€ 12.95

Read on...

Tapas
Product
 

Aceitunas Marinadas

Pikante en hartige mix van groene en zwarte olijven. Op z?n Spaans gemarineerd in olie met knoflook, peterselie, chili, stukjes gegrilde paprika en een snufje zwarte peper. Lekker als hartige tapas, als onderdeel van een Spaanse kaasplank of bij een plankje met charcuterie.Heerlijk kruidige olijven. Gemarineerd naar een origineel Spaans recept. Lekker als vegetarisch hapje bij de borrel.Serveersuggestie? Doe de olijven over in een mooi schaaltje en serveer bij 5 graden als onderdeel van een tapasbuffet of als borrelhapje.? Of serveer ze bij een Spaanse kaasplank met een mooi glas rode wijn, zoals de A Cappela Crianza, Ribera Del Duero.

€ 3.95

Read on...

Tapas
Product
 

Pollo al Ajillo y Limón

Heerlijke gebraden kippenvleugels. Dé perfecte snack om op tafel te zetten bij de borrel of als onderdeel van een tapasdiner. Lekker fris kruidig door de marinade van koriander en citroen, die we extra lang laten intrekken voor de smaak. De kippenvleugels zijn extra mals door de toevoeging van witte wijn. Bereid met een marinade naar een eigen recept van onze smaakspecialist. OpwarminstructiesOven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen. Doe ze over in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.Serveersuggestie? Lekker tijdens de borrel in leuke borrelschaaltjes. ? Wissel ze ook eens af met kippenkluifjes met een Aziatische tint, Korean Chicken.

€ 7.79

Read on...

Tapas
Product
 

Champiñones al Ajillo y Crema

Romige en kruidige champignons in een marinade van knoflook en room naar een recept van smaakspecialist Joanna. Geurig door de knoflook en peterselie en mooi op smaak door een vleugje fijne mosterd. Gemarineerde champignons zijn perfect als borrelhapje en als onderdeel van een tapasbuffet. Ze prikken lekker weg en je kunt ze zowel warm als koud serveren.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 6-8 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magentron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ze een paar minuten in de magnetron op 800 Watt. Serveersuggestie? Lekker met ambachtelijk brood en een plankje met kazen .? Goed te combineren met een plankje charcuterie met bijvoorbeeld Lomo Embuchado. 

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Tom Kha Kai Kroketjes

East meets West! Het beste van twee werelden, gecombineerd in een heerlijke snack: deze Tom Kha Kai kroketjes hebben het. Probeer deze heerlijke Thaise kip met kokos in een krokant jasje snel!OpwarminstructiesOven: Verwarm de kroketjes 6-8 minuten in de oven op 160 graden.Serveersuggestie? Combineer de kroketjes met Tom Kha Kai vulling ook eens met de kroketjes met Chorizo en kroketjes met Spinazie. ? Dol op Aziatische Tom Kha Kai? Vergeet dan niet ook de Tom Kha Kai soep te bestellen.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Pinchos Morunos

Pinchos morunos zijn heerlijk malse kipdijenspiesjes voor op de BBQ of grill. De kippendijspiesjes zijn naar een authentiek Spaans recept bereid met een marinade van citroensap, knoflook, venkel en koriander. Pinchos morunos zijn in Spanje zeer populair. Er zijn zeer veel verschillende recepten, maar met kippendijfilet op de barbecue komt de kruidige zachte smaak het beste tot zijn recht. OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat het gerecht op 5 graden komen en bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue.±3 minuten per kant. Serveersuggestie? Serveer de stokjes tijdens een barbecue feest met Louisiana Coleslaw en een lekker dip assortiment met chimichurri.? Heerlijk met een glas Beaujolais de Fleurie.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Salchichas Caseras

Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres. De worst is pittig op smaak  door knoflook, peper, zout en geurige kruiden. Een speciaal soort paprikapoeder zorgt voor de helder rode kleur en de kenmerkende geur en smaak.De salchichas Espanolas hebben qua kleur iets weg van chorizo, maar zijn heel anders gekruid. Ze worden gebakken of gegrild gegeten als vleesgerecht of als onderdeel van een tapasbuffet.OpwarminstructiesOven: Laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenschaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze± 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron:  Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer ze bij de borrel of als tapa. Lekker met ambachtelijk brood, olijven en aioli.? Tip van de sommelier: Serveer de worst naar een mooie, stevig witte of rode wijn. Het liefste de intens rode en fruitige wijn van Régnié.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Chorizo Flambado

Kruidige Spaanse worst uit Pamplona met een fijne structuur die eigenlijk niet mag ontbreken bij je tapasdiner of borrel. Pittig en geurig door de piemento choricero, een speciaal paprikapoeder dat zorgt voor de rode kleur en de specifieke geur en smaak. Onze chefs hebben hem even voor je aangebakken, geflambeerd met Brandy en daarna afgeblust met een volle rode wijn. Spaanser kunnen ze deze tapas niet maken.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaaltje. Dek het af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het een paar minuten in de magnetron op 800 Watt. Serveersuggestie? Lekker als tapas of bij de borrel, serveer er een mooie volle witte of rode wijn bij.? De liefhebber van Tapas met vlees houdt wellicht ook van een mooie Fuet of lekkere Salchichas (gekruide merguez-worstjes). 

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Tortilla de Patatas

Tortilla de patatas is misschien wel een van de beroemdste gerechten uit de Spaanse keuken. Het gerecht komt uit het binnenland en wordt traditioneel gemaakt van ei, aardappel en olijfolie. Om het gerecht nog smakelijker te maken hebben we er room, doperwten en rode paprika aan toegevoegd. De tortilla kan warm of koud worden gegeten.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de tortilla ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Albóndigas

Zin in een tafel vol lekkere tapas of een lekker hapje bij de borrel? Dan mogen deze Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus eigenlijk niet ontbreken. We noemen het niet voor niets onze Spaanse klassieker! Vers bereid met rundergehakt naar een traditioneel Spaans recept. Heerlijk mild kruidig met geurige komijn, basilicum, knoflook en tomaat. Echt een balletje dat bij iedereen in de smaak valt.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en plaats dit ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.Serveersuggesties? Maak een complete tapastafel met kippenvleugels, Spaanse mini-pasteitjes of de klassieke gamba's.? Lekker bij een glas bubbels of een Spaanse rode wijn.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Barra Gallega con Mantequilla Guindilla

Ambachtelijk gebakken vloerstokbrood met de kenmerkende geur en knapperige korst van een authentiek Franse pain de campagne. Past perfect bij de Mantequilla Guindilla en is eigenlijk onmisbaar bij elk feestje.Onze vloerbroden zijn heerlijk veelzijdig. Serveer het als tapa, bij een borrel of bij een plankje mooie kazen of luxe charcuterie.OpwarminstructiesOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster. Serveer het brood direct. Serveersuggestie? Lekker bij de borrel, als onderdeel van een maaltijd of als tapa.? Voor een assortiment met meer dips, is het Europees dip assortiment ook een lekkere optie ? Ga voor de gezondere keuze en serveer het samen met een speltbrood met honing. Ook lekker voor het ontbijt.

€ 5.95

Read on...

Tapas
Product
 

Gazpacho

Traditioneel Spaanse soep, lekker als bijvoorbeeld een voorgerecht voor 2 personen of als kleine amuse voor meerdere.Serveersuggestie? Gazpacho hoor je koud te eten. Serveer de verfrissende soep dus koel bij 5 graden in een mooie soepkom of amuse glaasjes.? Garneer eventueel met extra verse paprikastukjes en een klein blaadje peterselie. ? Voor een heerlijke warme soep raden wij de Sopa de Pimentón aan.

€ 4.95

Read on...

Tapas
Product
 

Fuet Pirineos

Licht zoete en gepeperde Catalaanse worst. Per drie soorten: naturel, Iberico en knoflook. Per 3 stuks.Serveersuggestie? Serveer op kamertemperatuur met bijvoorbeeld een Tapasplank.? Heerlijk te complimenteren met de kersenrode Spaanse wijn A Cappela Roble. ? Bestel er andere lekkere tapas bij zoals de Aceitunas Marinadas of een Dip Assortiment.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Sopa de Pimentón

Sopa de pimenton is een heerlijk soepje dat je als eerste tapas serveert bij een tapasmaaltijd. De pikante soep is op basis van tomaat en gerookte paprika en bereid naar een echt Spaans recept. De pimentón zorgt voor een fijn pittige en rokerige smaak.OpwarminstructiesPan: Warm de soep op in een pan al roerend totdat deze bijna kookt. Serveersuggestie? Serveer in mooie kommen of verdeel de soep over kleine glaasjes en top deze af met wat verse stukje rode paprika.? Lekker met wat snippers lomo embuchado en een dot crème fraîche.

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Mejillones al Diablo

Houd je van scherpe gerechten, dan zijn deze mosselen in pittige saus echt iets voor jou. Van oorsprong is het een Spaans tapasgerecht dat ze Mejillones al diablo noemen. Wat je losjes kunt vertalen als?duivelse mosselen?. Waarmee verwezen wordt naar die heerlijke pikante saus. Een gerecht voor liefhebbers van eten met pit. Rode pepers zorgen voor de kenmerkende smaak.OpwarminstructiesOven: laat de mosselen eerst op 5 graden komen. Doe de mosselen in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuut in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de mosselen in het ovenschaaltje of in een aparte mooie tapasschaal. ? Heerlijk in combinatie met gebakken ansjovis of empanadillas de atún.? Een lekker gerecht voor bij de Tapas is de authentieke Paella met grote garnalen.

€ 5.95

Read on...

Tapas
Product
 

Dátiles con Bacon

Heerlijke zachte zoete dadels, gerold in zoutig spek en daarna in de oven geroosterd. Een lekker hartige en tegelijkertijd zoetige tapas. Zouden ze daarom altijd harder gaan dan andere snacks en hapjes? OpwarminstructiesOven: laat de dadels op 5 graden komen. Leg ze in een ovenvast schaaltje en zet dit 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de dadels op een mooi tapasschaaltje met cocktailprikkers. ? Lekker in combinatie met andere Tapas zoals de mosselen in Spaanse saus of klassieke empanadillas. ? Serveer vooraf eerst een typische Spaanse soep: Sopa de Pimentón.

€ 8.49

Read on...

Tapas
Product
 

Gambas al Ajillo

Deze pittige garnalen zijn eerst gepeld en daarna kort gebakken in een heerlijke knoflook-chili olie. Op z?n Spaans dus en daarna bestrooid met peterselie. Dat is echt de lekkerste manier om gamba?s te bereiden. De gamba?s zijn echt iets voor liefhebbers van tapas met pit. Zou het daarom zijn dat je chef Jeffrey er?s nachts voor kunt wakker maken?OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba?s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggestie? Serveer er ambachtelijk brood bij die je lekker kan dippen. ? Heerlijke met een glas volle rode wijn. ? Dol op gamba's? Probeer dan ook eens de vernieuwde gambaspiesjes met een Oosterse twist.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Pulled Chicken op gekruide Couscous

Pulled chicken op gekruide couscous. Dat is misschien niet helemaal Spaans maar wel heel erg lekker. Het is een elegant hapje met malse kip, langzaam gegaard in onze huisgemaakte marinade. De couscous is bereid met een vleugje ras el hanout, een Arabisch specerijenmengsel dat letterlijk?het beste van de winkel? betekent.De pulled chicken wordt geserveerd op de couscous in het amusebowltje. Zeer geschikt als verfijnde tapas, luxe amuse of als hartig gerechtje bij een high tea of een diner.OpwarminstructiesLaat de pulled chicken op 5 graden komen en haal de kip uit de verpakking. Verwarm de pulled chicken ongeveer 4 minuten op de hoogste stand in de magnetron. Serveersuggestie? Leg de pulled chicken op de gekruide couscous in het amusebowltje en serveer direct.? Serveer het gerechtje samen met andere tapas of als luxe amuse.? Lekker met een glas bubbels of een frisse witte wijn.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product