American Cheesecake

Deze cheesecake heeft een verleidelijk romige en frisse vulling, bereid naar een klassiek New Yorks recept. Perfect in combinatie met de verrukkelijke bodem van kaneel crumble, waarin amandelen en natuurlijke vanille zijn verwerkt.De cheesecake bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere smaakverbeteraars.ServeersuggestieHaal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden. Lekker als dessert of als traktatie bij een goede kop koffie of thee.

€ 4.95

Read on...

Taarten
Product
 

Pain au Chocolat

Pain au Chocolat zijn kleine Franse chocoladebroodjes en onmisbaar bij een ontbijt op bed. Je hoeft ze alleen maar even af te bakken en je bent verzekerd van een heerlijk warm, knapperig en luchtig bladerdeegbroodje met een kern van crèmige chocolade. OpwarminstructiesOven: Verwarm de broodjes in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven. ServeersuggestieLeg ze op een mooie schaal of etagère en wissel af met lekkernijen als macarons of croissants.

€ 3.45

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Yakitori

Populaire Japanse kipspiesjes van de grill. Naar een traditioneel Japans recept gemarineerd in een saus op basis van soja en mirin, Japanse rijstwijn. Dus iets zoetig en toch hartig van smaak. Heerlijk als onderdeel van een asian dinner of als lekker Oosters hapje bij de borrel. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht op 5 graden komen en doe de spiesjes in een vuurvaste schaal en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik wat gaatjes in het folie± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 8.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Sap Duo

Begin je dag goed met dit sap duo boordevol vitaminen! Heerlijk vers geperst sinaasappelsap en een gezonde smoothie van kiwi, sinaasappel en banaan. Om de drankjes vers, goed van kwaliteit en met behoud van alle vitaminen te kunnen bezorgen, zijn deze verpakt in flesjes onder beschermende atmosfeer.Serveersuggestie? Serveer de Jus d'orange en smoothie koel, bij 5 graden. Schenk het sap en de smoothie in mooie hoge glazen.? Heerlijk tijdens een heerlijk Frans ontbijt of naast lekkere vers afgebakken chocoladebroodjes.

€ 4.25

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Cassis Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze helderroze macaron dankt zijn kleur en smaak aan zwarte bessen en heeft een fruitige cassis smaak.  De ganache is op basis van chocola. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

Mini Moelleux

Ultiem verleidelijke mini-chocoladecakejes met een kern van gesmolten chocolade. Bereid naar een klassiek Frans recept waardoor de chocolade vloeibaar blijft en fraai uit het cakeje vloeit.Smeltend lekker met de intense smaak van pure chocolade. Heerlijk bij de koffie, een high tea of als onderdeel van een grand dessert. Lekker met een dessertwijn of een glas bubbels.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de Moelleux ongeveer 4 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 45 seconden op 500W.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooi schaaltje bij een high tea of als klein dessertje. ? Wissel mini cheesecakes en mini moelleux met elkaar af voor een mooie black-and-white dessert plank. Tip: Haal de cheesecakjes uit de plastic verpakking als ze nog zo koud mogelijk zijn. Dit gaat het best door gaatjes te prikken in de onderkant van het plastic en ze er dan voorzichtig uit te drukken.

€ 4.95

Read on...

Taarten
Product
 

Thai Green Chicken Curry

Kang Gieuwhaan KaiGeurige groene curry met kipfilet, garnalen en sperziebonen bereid naar een traditioneel Thais recept. Lekker pittig door de groene chilipepers. Romig door de kokos en fris en kruidig door citroengras, koriander en komijn.Een echt Thaise maaltijd bestaat uit verschillende gerechten die je deelt met al je tafelgenoten. De gerechten eet je samen met een geurige of kleurige rijst.ServeersuggestieOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron : prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 8.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Thai Red Chicken Curry

Zeer geurige Thaise rode curry met kippendijfilet, bamboescheuten en kokos. De mooie rode kleur komt van de chilipepers. De curry is heerlijk kruidig en ietwat pittig, maar milder van smaak dan de groene Thaise curry. De officiële naam is Keng Kai Sai Noomai. Een portie van 300 gram is, in combinatie met bijvoorbeeld rijst, voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Het lekkerste in een diepe kom. Vul de kom eerst met witte rijst en schep hier de curry bovenop. Top vervolgens af met verse stukje chili voor nog meer pit en een pluk Thaise basilicum. ? Ook heerlijk als onderdeel van een rijsttafel met andere curries, zoals de Thai Yellow Chicken, Thai Green Chicken en de Thai Red Shrimp Curry.

€ 8.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Veggie Massala

Gestoofde Indiase groenten in een romige en kruidige kokossaus. Met doperwtjes, tomaat en zoete aardappel. Heerlijk geurig door specerijen als kardemom, komijn en kaneel. Met een pitje van knoflook, ui en rode peper en het typische aroma van verse koriander. Een portie van 400 gram is vodoende voor 2 personen, mits aangevuld met een bijgerecht zoals witte rijst.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de veggie massala met geurige gele rijst en top het af met verse koriander.? Vegetarisch? Probeer dan ook de rode linzen curry en de sambal goreng tempeh. Echt aanraders.

€ 7.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Korean Chicken

Kruidige kippenvleugels, royaal bestreken met een heerlijke Koreaanse marinade. Lekker Oosters door een drup sesamolie en een vleugje gember. Iets zoetig door de honing en de mirin. Knoflook en een pepertje geven het gerecht juist weer een pittige twist. Mirin is een speciale rijstwijn die in de Oosterse keuken veel wordt gebruikt. Het geeft gerechten een uitgebalanceerde, iets zoetige smaak.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal en verwarm deze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de kipstukken in een mooie tapasschaal. ? Ook lekker als onderdeel van een maaltijd met witte rijst en gebakken groenten.

€ 7.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Tiramisu

Onweerstaanbaar lekker en wereldberoemd Italiaans dessert met de klassieke smaak van biscuit, cacao, mascarpone, koffie, eieren en Marsala wijn. Met een volle laag romige mascarpone en bestrooid met gezeefd cacaopoeder. Het biscuit is gedrenkt in een verrukkelijke koffiesiroop met Marsala wijn en een scheutje rum.Serveersuggestie? Serveer de tiramisu bij 5 graden op een mooie schaal bij de high tea, als dessert of als zoete traktatie bij de koffie of thee. Je kunt er ook een zoete dessertwijn bij serveren.? Wissel de normale tiramisu af met een luxe tiramisu met vruchten.

€ 5.95

Read on...

Taarten
Product
 

Truffon

Verrassend lekker chocoladegerechtje met een krokant hart van schuimige meringue. Met de intense smaak van pure chocolade en smeltend zachte chocolademousse. Speciaal uitgezocht voor liefhebbers van echte chocolade en van pure, donkere smaken.Serveersuggestie? Haal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden. ? Lekker met een mooie oude sherry of een stevige dessertwijn.

€ 3.95

Read on...

Taarten
Product
 

Pinchos Morunos

Pinchos morunos zijn heerlijk malse kipdijenspiesjes voor op de BBQ of grill. De kippendijspiesjes zijn naar een authentiek Spaans recept bereid met een marinade van citroensap, knoflook, venkel en koriander. Pinchos morunos zijn in Spanje zeer populair. Er zijn zeer veel verschillende recepten, maar met kippendijfilet op de barbecue komt de kruidige zachte smaak het beste tot zijn recht. OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat het gerecht op 5 graden komen en bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue.±3 minuten per kant. Serveersuggestie? Serveer de stokjes tijdens een barbecue feest met Louisiana Coleslaw en een lekker dip assortiment met chimichurri.? Heerlijk met een glas Beaujolais de Fleurie.

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Ajam Ritjah

Ajam ritjah is een zeer heet Indonesisch gerecht van gegrilde kip in een stevige rode saus. De saus is op basis van tomaten en heerlijk geurig door de specerijen. Chef Jeffrey deed er wat extra gember en pepertjes bij dus het geheel is zeer pikant. Ajam ritjah is echt iets voor liefhebbers van zeer pittig en kruidig eten. Lekker als bijgerecht of als onderdeel van de rijsttafel. Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.Serveersuggestie? Ajam Ritjahis heerlijk met de klassieke Nasi Putih (witte rijst)? Maak het gerecht compleet met heerlijke knapperige Indonesische sperziebonen? Serveer het gerecht met een plak kroepoek

€ 8.45

Read on...

Asian Food
Product
 

Finger Sandwiches Ham

Elegante finger sandwiches met heerlijke boerenham en een fijn laagje Colmans mosterdsaus met honing. Lekker hartig met toch een beetje pit. Bij een high tea serveer je verschillende kleine hapjes per persoon. Je kunt met iets hartigs beginnen en daarna overstappen op zoetigheden. Serveersuggestie? Serveer de finger sandwiches bij 5 graden op een mooie schaal of etagère bij de high tea, de lunch of neem ze mee naar een picknick.? Een feestelijk glas bubbels of een frisse witte wijn smaakt er goed bij.? Met onze fingersandwiches met kalkoen kun je er een mooie mix van maken.

€ 5.95

Read on...

High Tea
Product
 

Thai Yellow Chicken Curry

Pittige gele curry met kippendijfilet, groenten en kokosmelk. Typisch Thaise specerijen maken het gerecht kruidig en heerlijk geurig, met een hint van citrus. Kurkuma zorgt voor de mooie gele kleur en geeft de curry een milde en verfijnde smaak. De officiële naam is Kang Karee Kai. Een portie van 300 gram is, aangevuld met bijvoorbeeld rijst, voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Het lekkerste in een diepe kom. Vul de kom eerst met witte rijst en schep hier de curry bovenop. Top vervolgens af met verse stukje chili voor nog meer pit en een pluk Thaise basilicum. ? Ook heerlijk als onderdeel van een rijsttafel met andere curries, zoals de Thai Red Chicken, Thai Green Chicken en de Thai Red Shrimp Curry.

€ 8.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Siu Mai

Siu mai is een open, gestoomd pasteitje uit de Chinese keuken en een echte dimsum klassieker. Het pasteitje is gevuld met fijn gekruid varkensvlees. Door de combinatie met shiitake, waterkastanje, sojasaus en een drup sesamolie hebben ze een verfijnde Oosterse smaak.Siu mai is een klein hapje met een karakteristieke kokervorm, open van boven en met bovenop een oranje stipje. Je serveert ze met een dipsausje, bijvoorbeeld een donkere azijn of peperige chili-olie.Serveersuggestie? Serveer de Dim Sum in een Chinese stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met donkere azijn op peperige chili-olie naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Gyoza, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 5.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Teriyaki Meatballs

Sappige gehaktballetjes, gemarineerd en gebraden in een overheerlijke Japanse saus. Kruidig en stevig van smaak. Met een vleugje knoflook en een tikje pikant door de piri piri en het scheutje tabasco. Geurig van de komijn en de gember. De zacht notige smaak van sesam maakt het helemaal af.Teriyaki is een Japanse kooktechniek waarbij vlees wordt gebakken in een speciale marinade van o.a. soja, suiker en geurige azijn. Dat zorgt voor een verfijnde smaak en geeft een mooie glans.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 12-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer ze samen met andere Aziatische hapjes bij de borrel zoals Yakitori spiesjes of Korean Chicken.? Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel met witte rijst en Sambal Goreng boontjes.

€ 7.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Salchichas Caseras

Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres. De worst is pittig op smaak  door knoflook, peper, zout en geurige kruiden. Een speciaal soort paprikapoeder zorgt voor de helder rode kleur en de kenmerkende geur en smaak.De salchichas Espanolas hebben qua kleur iets weg van chorizo, maar zijn heel anders gekruid. Ze worden gebakken of gegrild gegeten als vleesgerecht of als onderdeel van een tapasbuffet.OpwarminstructiesOven: Laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenschaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze± 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron:  Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer ze bij de borrel of als tapa. Lekker met ambachtelijk brood, olijven en aioli.? Tip van de sommelier: Serveer de worst naar een mooie, stevig witte of rode wijn. Het liefste de intens rode en fruitige wijn van Régnié.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Chorizo Flambado

Kruidige Spaanse worst uit Pamplona met een fijne structuur die eigenlijk niet mag ontbreken bij je tapasdiner of borrel. Pittig en geurig door de piemento choricero, een speciaal paprikapoeder dat zorgt voor de rode kleur en de specifieke geur en smaak. Onze chefs hebben hem even voor je aangebakken, geflambeerd met Brandy en daarna afgeblust met een volle rode wijn. Spaanser kunnen ze deze tapas niet maken.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaaltje. Dek het af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het een paar minuten in de magnetron op 800 Watt. Serveersuggestie? Lekker als tapas of bij de borrel, serveer er een mooie volle witte of rode wijn bij.? De liefhebber van Tapas met vlees houdt wellicht ook van een mooie Fuet of lekkere Salchichas (gekruide merguez-worstjes). 

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product