Beijing Duck Pancakes

Heerlijke flensjes, rijk gevuld met malse eendenborst. De eendenborst is langzaam gegaard, naar een traditioneel recept. De smaak is intens en verfijnd.OpwarminstructiesPrik een gaatje in het folie en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron 800 watt. Serveersuggestie? Snijd de flensjes schuin door de helft en serveer op een mooi bord.? Heerlijk als onderdeel van een Aziatische fingerfood avond met bijvoorbeeld Dim Sum of Korean Chicken.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Asian Fingerfood Arrangement

De lekkerste en populairste hapjes met garnaal en gekruid vlees uit Japan, China en Korea. Met klassiekers als dim sum, dumplings, teriyaki meatballs, noedelsalade en loempia met eend. Bereid volgens traditionele recepten en zacht kruidig en mild van smaak. Asian fingerfood eet je niet met je vingers, maar met chopsticks. Dip de hapjes in een van de drie heerlijke Oosterse sausjes. Serveer de volgende gerechten warm:Siu MaiOven: laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Verwarm het 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Shrimp GyozaLaat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Teriyaki Meatballs Laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen en plaats het in een vuurvast schaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Of verwarm de meatballs ongeveer 3 minuten in de magnetron (afhankelijk van het vermogen). Korean ChickenLaat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Beijing Duck PancakesPrik een gaatje in het folie, laat een klein scheutje water door het gaatje naar binnen lopen op het lotusblad en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron op 800 watt. Serveer de overige gerechten en dips koel en in mooie schalen.

€ 57.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Ajam Besengek

Malse gebakken kip in een heerlijk geurige en kruidige saus van romige kokosmelk. Bereid naar een authentiek Javaans recept. Mild kruidig door de specerijen en licht zoetig van smaak. Met een beetje pit van een rood pepertje. Ajam besengek is een klassieker uit de Indonesische keuken en mag eigenlijk bij geen enkele rijsttafel ontbreken. Serveer het samen met andere gerechten, kruidige rijst of bami en een plak kroepoek.Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.Serveersuggestie? Ajam Besengek is heerlijk met de klassieke Nasi Putih (witte rijst)? Maak het gerecht compleet met heerlijke knapperige Indonesische sperziebonen.? Serveer het gerecht met een plak kroepoek

€ 9.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Borrelhapjes Arrangement

Arrangement van verschillende borrelhapjes voor 6 personen met Brioche Pulled Pork, Teriyaki Meatballs, Baby Croque Monsieur, Korean Chicken, Yakitori Sticks en Empanadillas de Atún.OpwarminstructiesBrioche Pulled PorkLaat het gerecht op 5 graden komen en doe het in een ovenschaal, 12 minuten op 100 graden in een voorverwarmde oven. Verwarming in de magnetron niet van toepassing.Teriyaki MeatballsLaat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een vuurvast schaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Of verwarm het ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Baby Croque MonsieurLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Plaats de mini croque monsieur op een bakplaat en verwarm ze 5-7 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Korean ChickenLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.YakitoriLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de spiesjes over in een vuurvaste schaal en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Of verwarm ze ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Empanadilla de AtúnLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

€ 59.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Fusilli met Bolognesesaus Kids

Een echte klassieker, dit Italiaanse pastagerecht met Bolognesesaus. Bologna is de streek waaruit deze pastasaus afkomstig is. Bologna staat bekend om zijn zeer voedzame keuken en deze bolognesesaus is daar het grootste voorbeeld van. Deze is namelijk rijkelijk gevuld met rundergehakt, Italiaanse groenten en verscheidene kruiden en specerijen. Een zeer voedzame maaltijd voor elk kind!OpwarminstructiesPrik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt.Of doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het 15-20 minuten op 160 graden.Serveersuggesties? Serveer de fusilli in twee mooie borden voor de kinderen. ? Is je kind fan van pasta? Probeer dan ook eens onze Mac 'n Cheese. Iets minder gezond, wel net zo lekker!

€ 5.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Vegetarian 5 day Maaltijdbox

Een drukke week en geen tijd (of zin) om te koken? Bestel de MyCooks Meal Box! Een samenstelling van heerlijke gerechten die vriesvers bij je thuisbezorgd worden op een moment dat jou uitkomt. De maaltijden in de box worden samen opéén moment bezorgd en zijn vanaf het moment van leveren nog 3 dagen goed wanneer je deze in de koelkast bewaart. Wens je de gerechten op een later moment in de week te eten? Bewaar deze dan in je vriezer. Laat je verrassen door de chefs van MyCooks. Makkelijk, lekker en gezond!OpwarminstructiesVerwarm de soepen c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Of verwarm de soep in een pan zonder te laten koken en roer regelmatig door.Serveer in een mooie kom en garneer eventueel met wat verse basilicum of koriander.Prik voor de overige gerechten enkele gaatjes in het folie en verwarm de gerechten c.a. 4 min op 800 Watt.Of doe de gerechten in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm c.a. 15-20 minuten op 160 graden.Serveer in een mooie kom of diep bord.

€ 51.95

Read on...

Arrangementen voor jou!
Product
 

Mixed 5 day Maaltijdbox

Een drukke week en geen tijd (of zin) om te koken? Bestel de MyCooks Meal Box! Een samenstelling van heerlijke gerechten die vriesvers bij je thuisbezorgd worden op een moment dat jou uitkomt. De maaltijden in de box worden samen opéén moment bezorgd en zijn vanaf het moment van leveren nog 3 dagen goed wanneer je deze in de koelkast bewaart. Wens je de gerechten op een later moment in de week te eten? Bewaar deze dan in je vriezer. Laat je verrassen door de chefs van MyCooks. Makkelijk, lekker en gezond!OpwarminstructiesMagnetron: Prik bij de gerechten enkele gaatjes in het folie en verwarm de gerechten c.a. 4 min op 800 Watt.Oven: Doe de gerechten in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm c.a. 20 minuten op 160 graden.Serveer de gerechten in een mooie kom of op een (diep) bord.

€ 53.95

Read on...

Arrangementen voor jou!
Product
 

Kip Tajine met Parelcouscous

Dit Marokkaanse gerecht met kip en parelcouscous wordt traditioneel bereid in een tajine. Door deze manier van bereiding komen alle smaken mooi samen en proef je een heerlijke mix van kip, tomaat, amandel en abrikoos. De parelcouscous is de grotere variant van de originele couscous en zorgt voor een heerlijke bite. Aan onze maaltijden voegen wij minstens 200 gram groenten toe, zodat jij kan genieten van een lekkere, gezonde en verantwoorde maaltijd. OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het 15-20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggestie? Serveer de maaltijd in een mooie kom of een diep bord en top af met wat verse koriander. ? Als grote eter is de spicy carrot& lentil soep een heerlijk voorgerecht.

€ 6.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Tom Kha Kai Kroketjes

East meets West! Het beste van twee werelden, gecombineerd in een heerlijke snack: deze Tom Kha Kai kroketjes hebben het. Probeer deze heerlijke Thaise kip met kokos in een krokant jasje snel!OpwarminstructiesOven: Verwarm de kroketjes 6-8 minuten in de oven op 160 graden.Serveersuggestie? Combineer de kroketjes met Tom Kha Kai vulling ook eens met de kroketjes met Chorizo en kroketjes met Spinazie. ? Dol op Aziatische Tom Kha Kai? Vergeet dan niet ook de Tom Kha Kai soep te bestellen.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Pain au Chocolat

Pain au Chocolat zijn kleine Franse chocoladebroodjes en onmisbaar bij een ontbijt op bed. Je hoeft ze alleen maar even af te bakken en je bent verzekerd van een heerlijk warm, knapperig en luchtig bladerdeegbroodje met een kern van crèmige chocolade. OpwarminstructiesOven: Verwarm de broodjes in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven. ServeersuggestieLeg ze op een mooie schaal of etagère en wissel af met lekkernijen als macarons of croissants.

€ 3.49

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Sap Duo

Begin je dag goed met dit sap duo boordevol vitaminen! Heerlijk vers geperst sinaasappelsap en een gezonde smoothie van kiwi, sinaasappel en banaan. Om de drankjes vers, goed van kwaliteit en met behoud van alle vitaminen te kunnen bezorgen, zijn deze verpakt in flesjes onder beschermende atmosfeer.Serveersuggestie? Serveer de Jus d'orange en smoothie koel, bij 5 graden. Schenk het sap en de smoothie in mooie hoge glazen.? Heerlijk tijdens een heerlijk Frans ontbijt of naast lekkere vers afgebakken chocoladebroodjes.

€ 4.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Thai Green Chicken Curry

Kang Gieuwhaan KaiGeurige groene curry met kipfilet, garnalen en sperziebonen bereid naar een traditioneel Thais recept. Lekker pittig door de groene chilipepers. Romig door de kokos en fris en kruidig door citroengras, koriander en komijn.Een echt Thaise maaltijd bestaat uit verschillende gerechten die je deelt met al je tafelgenoten. De gerechten eet je samen met een geurige of kleurige rijst.ServeersuggestieOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron : prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Thai Red Chicken Curry

Zeer geurige Thaise rode curry met kippendijfilet, bamboescheuten en kokos. De mooie rode kleur komt van de chilipepers. De curry is heerlijk kruidig en ietwat pittig, maar milder van smaak dan de groene Thaise curry. De officiële naam is Keng Kai Sai Noomai. Een portie van 300 gram is, in combinatie met bijvoorbeeld rijst, voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Het lekkerste in een diepe kom. Vul de kom eerst met witte rijst en schep hier de curry bovenop. Top vervolgens af met verse stukje chili voor nog meer pit en een pluk Thaise basilicum. ? Ook heerlijk als onderdeel van een rijsttafel met andere curries, zoals de Thai Yellow Chicken, Thai Green Chicken en de Thai Red Shrimp Curry.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Veggie Massala

Gestoofde Indiase groenten in een romige en kruidige kokossaus. Met doperwtjes, tomaat en zoete aardappel. Heerlijk geurig door specerijen als kardemom, komijn en kaneel. Met een pitje van knoflook, ui en rode peper en het typische aroma van verse koriander. Een portie van 400 gram is vodoende voor 2 personen, mits aangevuld met een bijgerecht zoals witte rijst.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de veggie massala met geurige gele rijst en top het af met verse koriander.? Vegetarisch? Probeer dan ook de rode linzen curry en de sambal goreng tempeh. Echt aanraders.

€ 6.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Korean Chicken

Kruidige kippenvleugels, royaal bestreken met een heerlijke Koreaanse marinade. Lekker Oosters door een drup sesamolie en een vleugje gember. Iets zoetig door de honing en de mirin. Knoflook en een pepertje geven het gerecht juist weer een pittige twist. Mirin is een speciale rijstwijn die in de Oosterse keuken veel wordt gebruikt. Het geeft gerechten een uitgebalanceerde, iets zoetige smaak.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal en verwarm deze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de kipstukken in een mooie tapasschaal. ? Ook lekker als onderdeel van een maaltijd met witte rijst en gebakken groenten.

€ 7.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Thai Yellow Chicken Curry

Pittige gele curry met kippendijfilet, groenten en kokosmelk. Typisch Thaise specerijen maken het gerecht kruidig en heerlijk geurig, met een hint van citrus. Kurkuma zorgt voor de mooie gele kleur en geeft de curry een milde en verfijnde smaak. De officiële naam is Kang Karee Kai. Een portie van 300 gram is, aangevuld met bijvoorbeeld rijst, voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Het lekkerste in een diepe kom. Vul de kom eerst met witte rijst en schep hier de curry bovenop. Top vervolgens af met verse stukje chili voor nog meer pit en een pluk Thaise basilicum. ? Ook heerlijk als onderdeel van een rijsttafel met andere curries, zoals de Thai Red Chicken, Thai Green Chicken en de Thai Red Shrimp Curry.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Siu Mai

Siu mai is een open, gestoomd pasteitje uit de Chinese keuken en een echte dimsum klassieker. Het pasteitje is gevuld met fijn gekruid varkensvlees. Door de combinatie met shiitake, waterkastanje, sojasaus en een drup sesamolie hebben ze een verfijnde Oosterse smaak.Siu mai is een klein hapje met een karakteristieke kokervorm, open van boven en met bovenop een oranje stipje. Je serveert ze met een dipsausje, bijvoorbeeld een donkere azijn of peperige chili-olie.Serveersuggestie? Serveer de Dim Sum in een Chinese stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met donkere azijn op peperige chili-olie naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Gyoza, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 5.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Teriyaki Meatballs

Sappige gehaktballetjes, gemarineerd en gebraden in een overheerlijke Japanse saus. Kruidig en stevig van smaak. Met een vleugje knoflook en een tikje pikant door de piri piri en het scheutje tabasco. Geurig van de komijn en de gember. De zacht notige smaak van sesam maakt het helemaal af.Teriyaki is een Japanse kooktechniek waarbij vlees wordt gebakken in een speciale marinade van o.a. soja, suiker en geurige azijn. Dat zorgt voor een verfijnde smaak en geeft een mooie glans.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 12-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer ze samen met andere Aziatische hapjes bij de borrel zoals Yakitori spiesjes of Korean Chicken.? Ook lekker als onderdeel van een rijsttafel met witte rijst en Sambal Goreng boontjes.

€ 6.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Salchichas Caseras

Heerlijk gekruide Merguez-worstjes met een saus van Brandy de Jeres. De worst is pittig op smaak  door knoflook, peper, zout en geurige kruiden. Een speciaal soort paprikapoeder zorgt voor de helder rode kleur en de kenmerkende geur en smaak.De salchichas Espanolas hebben qua kleur iets weg van chorizo, maar zijn heel anders gekruid. Ze worden gebakken of gegrild gegeten als vleesgerecht of als onderdeel van een tapasbuffet.OpwarminstructiesOven: Laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenschaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze± 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron:  Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer ze bij de borrel of als tapa. Lekker met ambachtelijk brood, olijven en aioli.? Tip van de sommelier: Serveer de worst naar een mooie, stevig witte of rode wijn. Het liefste de intens rode en fruitige wijn van Régnié.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Chorizo Flambado

Kruidige Spaanse worst uit Pamplona met een fijne structuur die eigenlijk niet mag ontbreken bij je tapasdiner of borrel. Pittig en geurig door de piemento choricero, een speciaal paprikapoeder dat zorgt voor de rode kleur en de specifieke geur en smaak. Onze chefs hebben hem even voor je aangebakken, geflambeerd met Brandy en daarna afgeblust met een volle rode wijn. Spaanser kunnen ze deze tapas niet maken.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaaltje. Dek het af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het een paar minuten in de magnetron op 800 Watt. Serveersuggestie? Lekker als tapas of bij de borrel, serveer er een mooie volle witte of rode wijn bij.? De liefhebber van Tapas met vlees houdt wellicht ook van een mooie Fuet of lekkere Salchichas (gekruide merguez-worstjes). 

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product