Ajam Ritjah

Ajam ritjah is een zeer heet Indonesisch gerecht van gegrilde kip in een stevige rode saus. De saus is op basis van tomaten en heerlijk geurig door de specerijen. Chef Jeffrey deed er wat extra gember en pepertjes bij dus het geheel is zeer pikant. Ajam ritjah is echt iets voor liefhebbers van zeer pittig en kruidig eten. Lekker als bijgerecht of als onderdeel van de rijsttafel. Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.Serveersuggestie? Ajam Ritjahis heerlijk met de klassieke Nasi Putih (witte rijst)? Maak het gerecht compleet met heerlijke knapperige Indonesische sperziebonen? Serveer het gerecht met een plak kroepoek

€ 9.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Beijing Duck Pancakes

Heerlijke flensjes, rijk gevuld met malse eendenborst. De eendenborst is langzaam gegaard, naar een traditioneel recept. De smaak is intens en verfijnd.OpwarminstructiesPrik een gaatje in het folie en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron 800 watt. Serveersuggestie? Snijd de flensjes schuin door de helft en serveer op een mooi bord.? Heerlijk als onderdeel van een Aziatische fingerfood avond met bijvoorbeeld Dim Sum of Korean Chicken.

€ 9.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Siu Mai

Siu mai is een open, gestoomd pasteitje uit de Chinese keuken en een echte dimsum klassieker. Het pasteitje is gevuld met fijn gekruid varkensvlees. Door de combinatie met shiitake, waterkastanje, sojasaus en een drup sesamolie hebben ze een verfijnde Oosterse smaak.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Dim Sum op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in de folie en verwarm ongeveer 2-3 minuten op 800 watt. Serveersuggestie? Serveer de Dim Sum in een Chinese stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met donkere azijn op peperige chili-olie naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Gyoza, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 5.95

Read on...

Borrelhapjes
Product