Gambas al Ajillo

Deze pittige garnalen zijn eerst gepeld en daarna kort gebakken in een heerlijke knoflook-chili olie. Op z?n Spaans dus en daarna bestrooid met peterselie. Dat is echt de lekkerste manier om gamba?s te bereiden. De gamba?s zijn echt iets voor liefhebbers van tapas met pit. Zou het daarom zijn dat je chef Jeffrey er?s nachts voor kunt wakker maken?OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba?s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggestie? Serveer er ambachtelijk brood bij die je lekker kan dippen. ? Heerlijke met een glas volle rode wijn. ? Dol op gamba's? Probeer dan ook eens de vernieuwde gambaspiesjes met een Oosterse twist.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Japanse Noedelsalade

Oosterse salade van noedels met Japanse groenten en een dressing van soja. Mirin, sesamolie en soja zorgen voor een uitgebalanceerde smaak. Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Lekker met Aziatische hapjes als Siu Mai of Gyoza met garnaal. ? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens een van onze verschillende complete maaltijden met noedels, zoals teriyaki meatballs met japanse noedels of kip saté noedels!

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Paella

Paella is een zeer smakelijk en geurig rijstgerecht dat door heel Spanje wordt gegeten. De receptuur verschilt per streek, maar de rijst moet altijd in een bouillon van vis en schelpdieren zijn gekookt. Anders krijgt het niet die karakteristieke volle en hartige smaak. Hoewel er varianten zijn met vlees en vis, bereiden wij onze paella alleen met schaal- en schelpdieren. De geurige kruiden en verse groenten maken dit heerlijke gerecht echt helemaal af. De portie is ruim, dus zeer geschikt om te delen. OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de paella in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de paella in een mooie grote platte tapasschaal, zodat je ideaal kan delen. ? We hebben ook een vegetarische variant, die iets kleiner is in portiegroote. Geschikt als eenéénpersoonsmaaltijd. ? Dien de paella op met allemaal andere lekkere tapas, zoals ambachtelijk brood met dips of lekkerse Merguez worstjes. 

€ 5.95

Read on...

Tapas
Product
 

Baby Back Ribs Memphis Style

Een typisch Amerikaans BBQ-gerecht van heerlijk gekruide en gerookte baby back ribs met een verrukkelijke glaze om af te lakken. Lekker pittig door de chili en zwarte peper en zoet-fris door de saus op basis van appelcider en honing. Baby back ribs zijn de lekkerste en dikst bevleesde ribben van de rug van een volwassen varken. De ribben zijn langer en malser dan gewone spareribs. Onmisbaar bij de barbecue!ServeersuggestieLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een ovenschaal en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Lak de ribs vervolgens met de bijgeleverde glaze en snijd ze in stukjes. Lekker met een glas karaktervolle Temperanillo.

€ 10.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Garbanzos con Chorizo

Onze kikkererwtenstoofschotel met chorizo is gebaseerd op een traditioneel Catelaans streekgerecht. Mild kruidig door de wilde oregano en de snuf gerookte paprika. De gebakken chorizo maakt het aangenaam pikant. In Catalonië wordt de kikkererwtenschotel als onderdeel van een tapasmaaltijd gegeten of als bijgerecht bij andere Spaanse en Mediterrane gerechten. Je kunt het ook als een los gerecht eten. OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Schenk er een stevige, volle Spaanse wijn bij, het liefst een rode.? Serveer samen met Tortilla de Patatas en Ensalada de Couscous voor goed vullende bijgerechten bij je Tapas. ? Er is ook een heerlijke vegetarische variant van de kikkererwtenstoofschotel, namelijk de Garbanzos de Verduras.

€ 8.79

Read on...

Tapas
Product
 

Spaans Tapas Arrangement

Compleet arrangement voor een Spaanse Tapas avond met Gambas al Ajillo, Pollo al Ajillo y Limón, Albóndigas, Empanadillas de Atún, Garbanzos con Espinacas, Ensalada de Couscous, Aceitunas Marinadas, Salchichas Caseras, Fuet Pirineos en een dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli, Chimichurri en Mantequilla Guindilla met ambachtelijk vloerstokbrood.OpwarminstructiesGambas al Ajillo Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba?s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Pollo al Ajillo y LimónOven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen. Doe ze over in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.AlbóndigasOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en plaats dit ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.Empanadillas de AtúnOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Garbanzos con Espinacas Oven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Salchichas CaserasOven: laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron:  prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.BrodenOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster.

€ 66.95

Read on...

Tapas
Product