Albóndigas

Zin in een tafel vol lekkere tapas of een lekker hapje bij de borrel? Dan mogen deze Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus eigenlijk niet ontbreken. We noemen het niet voor niets onze Spaanse klassieker! Vers bereid met rundergehakt naar een traditioneel Spaans recept. Heerlijk mild kruidig met geurige komijn, basilicum, knoflook en tomaat. Echt een balletje dat bij iedereen in de smaak valt.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en plaats dit ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.Serveersuggesties? Maak een complete tapastafel met kippenvleugels, Spaanse mini-pasteitjes of de klassieke gamba's.? Lekker bij een glas bubbels of een Spaanse rode wijn.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Black Angus Burgers

Sappige runderhamburgers van het Black Angus Rund. Met een volle vleessmaak en een mooie rulle structuur. Heerlijk gekruid naar een origineel Amerikaans recept en onmisbaar bij elke BBQ. Het Black Angus Rund heeft een uitzonderlijke kwaliteit vlees omdat er overal kleine vetadertjes door het vlees lopen. Die zorgen voor de speciale smaak en maken het vlees sappig en mals. OpwarminstructiesBBQ: Laat de hamburgers eerst op 5 graden komen. Grill de hamburgers op een hete BBQ tot ze de gewenste gaarheid hebben. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Pan: Bak de hamburgers in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Serveersuggestie? Serveer de burgers met een plak gesmolten cheddarkaas op een broodje of brioche.? Maak de BBQ compleet met een frisse Louisiana coleslaw? Ook heerlijk voor op de BBQ zijn de klassieke saté van kippendij of baby back ribs.

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Barra Gallega con Mantequilla Guindilla

Ambachtelijk gebakken vloerstokbrood met de kenmerkende geur en knapperige korst van een authentiek Franse pain de campagne. Past perfect bij de Mantequilla Guindilla en is eigenlijk onmisbaar bij elk feestje.Onze vloerbroden zijn heerlijk veelzijdig. Serveer het als tapa, bij een borrel of bij een plankje mooie kazen of luxe charcuterie.OpwarminstructiesOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster. Serveer het brood direct. Serveersuggestie? Lekker bij de borrel, als onderdeel van een maaltijd of als tapa.? Voor een assortiment met meer dips, is het Europees dip assortiment ook een lekkere optie ? Ga voor de gezondere keuze en serveer het samen met een speltbrood met honing. Ook lekker voor het ontbijt.

€ 5.95

Read on...

Tapas
Product
 

Spanish Breakfast

Uitgebreid ontbijt voor twee personen met Spaanse lekkernijen.Geniet van de klassieke botercroissants en Pain au Chocolat, overheerlijke roomboterbroodjes gevuld met rijke chocolade.Stiekem is de Pastéis de Nata Portugees, maar dit heerlijk zoete gebakje van krokant bladerdeeg met romige custard is ook vaak te vinden op de Spaanse menukaart. Ontdek onze heerlijke Homemade Granola met biologische Abbot Kinneys kokosyoghurt.Bak de 'ready to bake' Mediterraanse Omelet van scharrelei of ga vooréén van de overheerlijke luxe pavé broodjes met ambachtelijke pastrami.Of ga voor de onmisbare Lomo Embuchado, traditioneel gerookte varkenshaas, en waan jezelf even in Spanje.Naast de pastrami en Lomo Embuchado bevat het ontbijt meerdere soorten hartig- en zoetbeleg met o.a. onmisbare Hollandse hagelslag, boerenham en boerenpolder gatenkaas.Tot slot bevat het ontbijt vers fruit, een heerlijke smoothie en vers geperst sinaasappelsap.Keuze genoeg dus!OpwarminstructiesPetit Pavé BroodjesBak de broodjes 8-10 minuten af in de oven op 180 graden.Artisan BreadBak het vloerbrood c.a. 8 minuten af in de oven op 180 graden.Mediterraanse Omelet met Zongedroogde TomaatRoer het ei door en bak deze gaar in een koekenpan, serveer direct. Croissants au BeurreVerwarm de croissants in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven.Pain au ChocolatVerwarm de broodjes in minder dan 3 minuten op 200 graden. Pastéis de Nata Verwarm de mini gebakjes in minder dan 3 minuten op 200 graden.Verwijder vervolgens het aluminium bakje en serveer de gebakjes direct.Serveer het zoete beleg zoals gebruikelijk bij kamer temperatuur en de vleeswaren, kaas, fruit, smoothie, sinaasappelsap, cava en kokosyoghurt met granola koel, bij c.a. 5 graden.Enjoy!

€ 69.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Mexican Quinoa Chilli

De normale Mexicaanse Chili (van 500 gram) gemaakt van quinoa met zwarte bonen, bevat minstens 200 gram heerlijke groenten. Deze Mexicaanse maaltijd bevat veel tomaat, bleekselderij en wortel. Quinoa is niet voor niks de meest populaire 'superfood' van het moment. Ongelofelijk voedzaam en vol antioxidanten. Dit is de gezonde keuze voor jouw dagelijkse maaltijd. OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het 15-20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggestie? Serveer de Mexicaanse Chili in mooie kom.? Als je van de Mexicaanse keuken houdt, is de gezonde Mexicaans Chili met Quinoa een lekker optie. ? Voor de grote eter: lekker met een kom pittige chipotle soep.

€ 4.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Chipotle Spicy Chicken Soup

Chipotle soep is een lekker pittige soep met kip, minstens 200 gram groenten en zwarte bonen. Deze Mexicaanse maaltijdsoep is goed gevuld met alles wat je van een heerlijke soep mag verwachten. Pittige chipotle, maïs, zwarte bonen, sappige tomatenblokjes en heerlijk malse kip. Een lekkere variant op de Mexicaanse Chili. OpwarminstructiesMagentron: Verwarm de soep c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Steelpan: verwarm de soep in een steelpan zonder te laten koken en roer regelmatig door.Serveersuggesties? Serveer in een mooie kom en garneer met wat verse koriander voor extra smaak en kleur. ? Als je fan bent van de Mexicaanse keuken is de Chili Con Carne perfect.? Lekker met een goed stuk vloerbrood om in je soep te dopen.

€ 3.49

Read on...

De Maaltijden
Product
 

American BBQ Deluxe 5 personen

Arrangement voor een typisch Amerikaanse BBQ voor 5 personen met Memphis Style Baby Back Ribs, Merquez worstjes, Black Angus Hamburgers, Pinchos Morunos, Oosterse Speklappen, Kansas City Sweet Potatoes, Ensalada de Couscous, Louisiana Coleslaw en ambachtelijke vloerstokbroden met Guindilla boter, aïoli en Chimichurri.Bereid de gerechten op de volgende manier:Baby Back Ribs: Memphis StyleLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.  Lak ze met de bijgeleverde glaze en snijd de ribs in stukjes. Merquez WorstjesLaat de worstjes op 5 graden komen en grill ze op de BBQ of in een grillpan tot deze warm zijn.Black Angus BurgersLaat de hamburgers eerst op 5 graden komen. Grill de hamburgers op een hete BBQ tot ze de gewenste gaarheid hebben of bak de hamburgers in een koekenpan. Reken op ongeveer 3-4 minuten per kant. Pinchos Moruno'sLaat het gerecht op 5 graden komen.Bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue totdat ze mooi bruin en gaar zijn. Oosterse SpeklappenVerwarm de speklappen om en om op de barbecue of grillplaat tot ze warm zijn. Kansas City Sweet PotatoesLaat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Of leg ze in een vuurvast schaaltje 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160.StokbrodenBak de vloerstokbroden 8-10 minuten af op een rooster in een voorverwarmde oven van 180 graden.Serveer de dips en salades bij 5 graden.Doe de couscous- en koolsalade over in een mooie saladeschaal en serveer op kamertemperatuur.

€ 76.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Gazpacho

Traditioneel Spaanse soep, lekker als bijvoorbeeld een voorgerecht voor 2 personen of als kleine amuse voor meerdere.Serveersuggestie? Gazpacho hoor je koud te eten. Serveer de verfrissende soep dus koel bij 5 graden in een mooie soepkom of amuse glaasjes.? Garneer eventueel met extra verse paprikastukjes en een klein blaadje peterselie. ? Voor een heerlijke warme soep raden wij de Sopa de Pimentón aan.

€ 4.95

Read on...

Tapas
Product
 

Fuet Pirineos

Licht zoete en gepeperde Catalaanse worst. Per drie soorten: naturel, Iberico en knoflook. Per 3 stuks.Serveersuggestie? Serveer op kamertemperatuur met bijvoorbeeld een Tapasplank.? Heerlijk te complimenteren met de kersenrode Spaanse wijn A Cappela Roble. ? Bestel er andere lekkere tapas bij zoals de Aceitunas Marinadas of een Dip Assortiment.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Croissants au Beurre

De Franse klassieker, onmisbaar bij het ontbijt! Ze zijn gemaakt van dunne laagjes bladerdeeg en dus lekker luchtig, met de luxe en volle smaak van roomboter. Eet ze op z?n Frans en doop ze in je café latte, in warme chocolade of in een fijne confituur. Al zijn ze ook onweerstaanbaar met zoet beleg van chocolade, met kaas of een zacht smeuïge dip.OpwarminstructiesOven: Verwarm de croissants in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooie schaal of op een etagère.? Zijn heerlijk met kleurige macarons of pain au chocolat.? Ga eens voor een luxere kleurrijke croissant met frambozenvulling.

€ 2.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Coconut Yoghurt with Homemade Granola

Frisse Abbot Kinneys kokosyoghurt, rijk gevuld met huisgemaakte Granola. Lekker als variatie bij het ontbijt en altijd een goed begin van de dag.  De Granola is een krokante mix van havermout met verschillende noten, zaden, honing en kaneel.Serveersuggestie? Serveer de yoghurt koel bij 5 graden, eventueel in mooie schaaltjes en strooi hier de granola overheen.? Serveer eventueel met een beetje honing.? Voor een lekker gezond ontbijt, goed te combineren met een vers speltbrood

€ 8.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Sopa de Pimentón

Sopa de pimenton is een heerlijk soepje dat je als eerste tapas serveert bij een tapasmaaltijd. De pikante soep is op basis van tomaat en gerookte paprika en bereid naar een echt Spaans recept. De pimentón zorgt voor een fijn pittige en rokerige smaak.OpwarminstructiesPan: Warm de soep op in een pan al roerend totdat deze bijna kookt. Serveersuggestie? Serveer in mooie kommen of verdeel de soep over kleine glaasjes en top deze af met wat verse stukje rode paprika.? Lekker met wat snippers lomo embuchado en een dot crème fraîche.

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Sajoer Lodeh

Sajoer lodeh is een heerlijk mild groentegerecht van verschillende groenten in een zachte kokossaus. Het wordt gegeten als onderdeel van een rijsttafel, als vegetarisch hoofdgerecht, of in kleine porties als bijgerecht bij een Indonesische vleesschotel.Het gerecht komt oorspronkelijk van Java. Het is een bekend onderdeel van de Javaanse keuken en heeft zich vandaaruit verspreid door heel Indonesië.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in de folie en verwarm 3-5 minuten in de magnetron bij± 800 Watt. Serveersuggestie? Serveer als onderdeel van een Indonesische rijsttafel in een mooie schaal.? Een heerlijke bijgerecht bij typisch Indonesische recepten zoals Rendang, Ajam Ritjah en Sambal Goreng Tempeh (vega).? Uiteraard niet compleet zonder de lekkere witte rijst.

€ 6.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Daging Dendeng

Zacht gestoofde runder sukadelapjes in kruidige kokossaus. Bereid naar een traditioneel Indonesisch recept. Ketjap en tamarinde geven het gerecht de kenmerkende donkere kleur en specerijen zorgen voor een heerlijk kruidige smaak. De runder sukade is afkomstig van de schouder en is door het lange stoven heerlijk mals. De mee gestoofde specerijen maken het een feestje voor de neus.Een portie van 300 gram is aangevuld met bijvoorbeeld rijst voldoende voor 2 personen. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst. ? Een heerlijke bijgerecht zijn de Indonesische sperzieboontjes.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Shrimp Gyoza

Gyoza zijn dichtgevouwen Japanse dumplings met een heerlijke vulling van garnalen en Oosterse smaakmakers. Ze worden naar een traditioneel Japans recept in de pan gebakken en hebben een verrukkelijk hartige en fijne smaak. OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de Gyoza in een Japanse stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met soya-saus naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Dim Sum, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 8.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Mejillones al Diablo

Houd je van scherpe gerechten, dan zijn deze mosselen in pittige saus echt iets voor jou. Van oorsprong is het een Spaans tapasgerecht dat ze Mejillones al diablo noemen. Wat je losjes kunt vertalen als?duivelse mosselen?. Waarmee verwezen wordt naar die heerlijke pikante saus. Een gerecht voor liefhebbers van eten met pit. Rode pepers zorgen voor de kenmerkende smaak.OpwarminstructiesOven: laat de mosselen eerst op 5 graden komen. Doe de mosselen in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuut in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de mosselen in het ovenschaaltje of in een aparte mooie tapasschaal. ? Heerlijk in combinatie met gebakken ansjovis of empanadillas de atún.? Een lekker gerecht voor bij de Tapas is de authentieke Paella met grote garnalen.

€ 5.95

Read on...

Tapas
Product
 

Dátiles con Bacon

Heerlijke zachte zoete dadels, gerold in zoutig spek en daarna in de oven geroosterd. Een lekker hartige en tegelijkertijd zoetige tapas. Zouden ze daarom altijd harder gaan dan andere snacks en hapjes? OpwarminstructiesOven: laat de dadels op 5 graden komen. Leg ze in een ovenvast schaaltje en zet dit 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de dadels op een mooi tapasschaaltje met cocktailprikkers. ? Lekker in combinatie met andere Tapas zoals de mosselen in Spaanse saus of klassieke empanadillas. ? Serveer vooraf eerst een typische Spaanse soep: Sopa de Pimentón.

€ 8.49

Read on...

Tapas
Product
 

Gambas al Ajillo

Deze pittige garnalen zijn eerst gepeld en daarna kort gebakken in een heerlijke knoflook-chili olie. Op z?n Spaans dus en daarna bestrooid met peterselie. Dat is echt de lekkerste manier om gamba?s te bereiden. De gamba?s zijn echt iets voor liefhebbers van tapas met pit. Zou het daarom zijn dat je chef Jeffrey er?s nachts voor kunt wakker maken?OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba?s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggestie? Serveer er ambachtelijk brood bij die je lekker kan dippen. ? Heerlijke met een glas volle rode wijn. ? Dol op gamba's? Probeer dan ook eens de vernieuwde gambaspiesjes met een Oosterse twist.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Pulled Chicken op gekruide Couscous

Pulled chicken op gekruide couscous. Dat is misschien niet helemaal Spaans maar wel heel erg lekker. Het is een elegant hapje met malse kip, langzaam gegaard in onze huisgemaakte marinade. De couscous is bereid met een vleugje ras el hanout, een Arabisch specerijenmengsel dat letterlijk?het beste van de winkel? betekent.De pulled chicken wordt geserveerd op de couscous in het amusebowltje. Zeer geschikt als verfijnde tapas, luxe amuse of als hartig gerechtje bij een high tea of een diner.OpwarminstructiesLaat de pulled chicken op 5 graden komen en haal de kip uit de verpakking. Verwarm de pulled chicken ongeveer 4 minuten op de hoogste stand in de magnetron. Serveersuggestie? Leg de pulled chicken op de gekruide couscous in het amusebowltje en serveer direct.? Serveer het gerechtje samen met andere tapas of als luxe amuse.? Lekker met een glas bubbels of een frisse witte wijn.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Japanse Noedelsalade

Oosterse salade van noedels met Japanse groenten en een dressing van soja. Mirin, sesamolie en soja zorgen voor een uitgebalanceerde smaak. Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Lekker met Aziatische hapjes als Siu Mai of Gyoza met garnaal. ? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens een van onze verschillende complete maaltijden met noedels, zoals teriyaki meatballs met japanse noedels of kip saté noedels!

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product