Panna Cotta met Mango Coulis

Panna cotta is een verleidelijk lekker Italiaans nagerecht. De smeltend romige laag heeft onze smaakspecialist afgetopt met een heerlijk fruitige coulis. Verse mango en passievruchten geven de coulis een intens fruitige smaak en een heldere kleur. En door de agar-agar is het meteen een vegetarische variant.Serveersuggestie? Serveer het amuseglaasje met de panna cotta bij 5 graden en dien de gerechtjes op met de bijpassende lepeltjes.? Leuk als nagerecht of als onderdeel van een high tea. Lekker met een mooie dessertwijn.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Vegetarische Samosa

Heerlijk knapperig en kruidig gerechtje uit de Indiase keuken. Het driehoekje van bladerdeeg is royaal gevuld met groenten die op smaak gebracht zijn met geurige specerijen. Een goed gekruid gerechtje dus dat lekker stevig is van smaak.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de samosa's 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de samosa's met een pittige of zoete chutney als voorgerecht, als lunch of als lekker kruidig hapje bij de borrel.? Heerlijk bij de Aziatische borrel met lekkere flat bread en Aziatische dips.

€ 6.49

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Knolselderijsoep met Truffel

Fluweelzachte soep van knolselderij en een vleug truffel.De soep is voldoende als maaltijd vooréén persoon of als voor gerecht voor twee personen. OpwarminstructiesMagnetron: Prik gaatjes in het folie en verwarm±3 minuten op 800 watt. Pan: Verwarm de soep in een pannetje, zonder deze te laten koken en schenk de soep in mooie borden of kommen.

€ 5.95

Read on...

Luxe Diners
Product