Empanadillas Chili sin Carne

Empanadillas zijn minipasteitjes en in Spanje razend populair als snack. In bijna elke tapasbar staan ze op het menu. Er bestaan vele varianten, maar deze veganistische minipasteitjes zijn gevuld met heerlijk gekruid soja-gehakt. Even in de oven en serveren maar. Heerlijk bij de Tapas of als onderdeel van een borrel.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Atún, ofwel met tonijn en chipotle saus.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Veggie Parsley Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze hartige koekjes met zalm en dille.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Lobster with Asian Spices Lime

Halve Canadese kreeft gelakt en bereid met de verrassende Aziatische smaken van o.a. koriander, chili en limoen.OpwarminstructiesOven: Verwarm de kreeft c.a. 10 minuten op een rooster, eventueel bekleed met bakpapier, in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? De kreeft is al schoon gemaakt. Dus geen gedoe met gereedschap, alleen maar genieten!? Probeer ook de halve kreeften met Thermidor boter of met Basil& Garlic.

€ 27.95

Read on...

Hoofdgerechten met vis
Product