Croissants au Beurre

De Franse klassieker, onmisbaar bij het ontbijt! Ze zijn gemaakt van dunne laagjes bladerdeeg en dus lekker luchtig, met de luxe en volle smaak van roomboter. Eet ze op z?n Frans en doop ze in je café latte, in warme chocolade of in een fijne confituur. Al zijn ze ook onweerstaanbaar met zoet beleg van chocolade, met kaas of een zacht smeuïge dip.OpwarminstructiesOven: Verwarm de croissants in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooie schaal of op een etagère.? Zijn heerlijk met kleurige macarons of pain au chocolat.? Ga eens voor een luxere kleurrijke croissant met frambozenvulling.

€ 2.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

American Pancakes with Crispy Bacon and Syrup

The all American classic met heerlijk knapperig spek en stroop.OpwarminstructiesMagnetron: Laat de American Pancakes op 5 graden komen en verwarm ongeveer 1 minuut in de magnetron bij 800 Watt. Bacon: Warm de bacon kort op in een pan. Serveersuggesties? Serveer de pancakes met bacon en giet hier de stroop over.? Heerlijk als onderdeel van een uitgebreid ontbijt met bijvoorbeeld Double Coloured Raspberry Croissants en lekkere jus d'orange. ? Ook heerlijk in combinatie met echt Amerikaanse Blueberry Muffins

€ 4.95

Read on...

High Tea
Product
 

Coconut Yoghurt with Homemade Granola

Frisse Abbot Kinneys kokosyoghurt, rijk gevuld met huisgemaakte Granola. Lekker als variatie bij het ontbijt en altijd een goed begin van de dag.  De Granola is een krokante mix van havermout met verschillende noten, zaden, honing en kaneel.Serveersuggestie? Serveer de yoghurt koel bij 5 graden, eventueel in mooie schaaltjes en strooi hier de granola overheen.? Serveer eventueel met een beetje honing.? Voor een lekker gezond ontbijt, goed te combineren met een vers speltbrood

€ 8.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Grand Dessert Plateau

Grand Dessert Plateau van American Cheesecake, Panna Cotta met Mango Coulis, White Chocolate Mousse with Lemon, Moelleux de Caramel Salé en een mix van Macarons. OpwarminstructieMoelleux de Caramel Salé Oven: Laat het cakeje eerst op kamertemperatuur komen. Plaats het gerecht in een voorverwarmde oven van 180 graden en verwarm ongeveer 4 minuten. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het gerechtje ongeveer 40 seconden in de magnetron bij 800 Watt.Serveer de Panna Cotta, White Chocolate Mousse with Lemon, American Cheesecake en Macarons bij 5 graden en maak er een echt Grand Dessert van door alle nagerechtjes op een mooie schaal of etagère te presenteren.

€ 27.95

Read on...

Culi Diner
Product
 

Sopa de Pimentón

Sopa de pimenton is een heerlijk soepje dat je als eerste tapas serveert bij een tapasmaaltijd. De pikante soep is op basis van tomaat en gerookte paprika en bereid naar een echt Spaans recept. De pimentón zorgt voor een fijn pittige en rokerige smaak.OpwarminstructiesPan: Warm de soep op in een pan al roerend totdat deze bijna kookt. Serveersuggestie? Serveer in mooie kommen of verdeel de soep over kleine glaasjes en top deze af met wat verse stukje rode paprika.? Lekker met wat snippers lomo embuchado en een dot crème fraîche.

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Mini Cheesecakes

Deze cheesecakes hebben een verleidelijk romige en frisse vulling, bereid naar een klassiek New Yorks recept. Perfect in combinatie met de verrukkelijke bodem van kaneel crumble, waarin amandelen en natuurlijke vanille zijn verwerkt. De cheesecakes bevatten geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen of andere additieven.Serveersuggestie? De cheesecakes zijn het lekkerst bij 5 graden of warmer. Serveer ze op een mooi schaaltje bij een high tea of als klein dessertje. ? Wissel mini cheesecakes en mini moelleux met elkaar af voor een mooie black-and-white dessert plank. Tip: Haal de cheesecakjes uit de plastic verpakking als ze nog zo koud mogelijk zijn. Dit gaat het best door gaatjes te prikken in de onderkant van het plastic en ze er dan voorzichtig uit te drukken.

€ 5.95

Read on...

Taarten
Product
 

Speltbrood met Honing

Ambachtelijk speltbrood bereid met een vleugje honing. Heerlijk bij elk ontbijt. Speltbrood is een goede vervanger van gewoon brood. Het heeft een aangename structuur en is heerlijk nootachtig van smaak met een zoete toon van honing. Spelt is een van de oudste graansoorten ter wereld en bevat meer vitaminen en mineralen dan het tegenwoordig veel gebruikte tarwe. De nootachtige smaak past zowel bij zoet als bij hartig beleg. OpwarminstructiesOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 10-12 minuten af op een rooster.Serveersuggestie? Serveer op een broodplank met een scherp mes, zodat ieder zelf zijn eigen stuk kan afsnijden. ? Lekker met biologische roomboter en een snufje zout. ? Voor eenécht gezond ontbijt, lekker te combineren met kokosyoghurt met huisgemaakte granola.

€ 3.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Sajoer Lodeh

Sajoer lodeh is een heerlijk mild groentegerecht van verschillende groenten in een zachte kokossaus. Het wordt gegeten als onderdeel van een rijsttafel, als vegetarisch hoofdgerecht, of in kleine porties als bijgerecht bij een Indonesische vleesschotel.Het gerecht komt oorspronkelijk van Java. Het is een bekend onderdeel van de Javaanse keuken en heeft zich vandaaruit verspreid door heel Indonesië.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in de folie en verwarm 3-5 minuten in de magnetron bij± 800 Watt. Serveersuggestie? Serveer als onderdeel van een Indonesische rijsttafel in een mooie schaal.? Een heerlijke bijgerecht bij typisch Indonesische recepten zoals Rendang, Ajam Ritjah en Sambal Goreng Tempeh (vega).? Uiteraard niet compleet zonder de lekkere witte rijst.

€ 5.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Makreelcrème met rode biet salsa

Gerookte makreel en gemarineerde bietjes, een klassieke combinatie met een verfijnde smaak. Door de crème fraîche en de roomkaas heeft de mousse een zachte, romige structuur. Een vleugje mierikswortel en wat rode ui geven het gerechtje een beetje pit. De crème smaakt fris, maar heeft toch ook iets lekker hartigs. Dat komt door de makreel en de in aquavit gemarineerde gerookte bietjes.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amueseglaasjes op met bijvoorbeeld bijpassende lepeltjes. ? Ideaal als amuse, bij de high tea of als voorgerechtje.? Lekker met een stevige witte wijn.

€ 7.95

Read on...

Amuses
Product
 

Daging Dendeng

Zacht gestoofde runder sukadelapjes in kruidige kokossaus. Bereid naar een traditioneel Indonesisch recept. Ketjap en tamarinde geven het gerecht de kenmerkende donkere kleur en specerijen zorgen voor een heerlijk kruidige smaak. De runder sukade is afkomstig van de schouder en is door het lange stoven heerlijk mals. De mee gestoofde specerijen maken het een feestje voor de neus.Een portie van 300 gram is aangevuld met bijvoorbeeld rijst voldoende voor 2 personen. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst. ? Een heerlijke bijgerecht zijn de Indonesische sperzieboontjes.

€ 8.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Sambal Goreng Boontjes

Pittig klassiek Indonesisch gerecht met knapperige sperzieboontjes in een saus van gebakken sambal. Lekker pikant en toch kruidig zoet door de combinatie van sambal, laos en zoete ketjap. Sambal is typisch Indonesisch en wordt gemaakt van gemalen pepers en zout. Dit gerecht is heerlijk als groente bij andere Indonesische gerechten en als onderdeel van een rijsttafel.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze± 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de boontjes in een mooie schaal als onderdeel van een Indonesische rijsttafel. ? Ook lekker als onderdeel van een maaltijd met witte rijst en Ajam Besengek of Rendang. ? Probeer ook eens de complete Aziatische rijsttafel en waan je een avond in Azië, met authentieke gerechten uit de Aziatische keuken.

€ 5.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Crêpe Confit de Canard

Crêpe confit de canard is een luxe amuse met gekonfijte eendenbout. Het flinterdunne flensje is royaal gevuld met vlees van de eendenbout, dat naar een eigen recept langzaam is gegaard in een confit met sinaasappel en Grand Marnier. De eendenboutjes van de crêpes confit de canard zijn zeer langzaam in eigen vet gegaard. Het vlees is supermals en heeft een mooie, rijke smaak. Past perfect bij een glas Bourgogne Chardonnay. OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de crêpes in de magnetron. Prik een gaatje in het folie en verwarm het bakje met de flensjes ongeveer 40 seconden bij 800 Watt. Serveersuggestie? Snijd de flensjes schuin door en serveer ze direct op een mooi bordje.? Heerlijk als onderdeel van een Asian borrelavond, met bijvoorbeeld dim sum en Koreaanse kippenpootjes.

€ 8.95

Read on...

Amuses
Product
 

Shrimp Gyoza

Gyoza zijn dichtgevouwen Japanse dumplings met een heerlijke vulling van garnalen en Oosterse smaakmakers. Ze worden naar een traditioneel Japans recept in de pan gebakken en hebben een verrukkelijk hartige en fijne smaak. OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de Gyoza in een Japanse stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met soya-saus naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Dim Sum, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 7.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Blini au Saumon Fumé

Een heerlijk hartig en elegant gerechtje. Ideaal bij de high tea, als amuse of bij de borrel. De in gerookte bietjes en aquavit gemarineerde zalm heeft een geraffineerde smaak. De frisse topping van citroen-crème fraîche en verse dille maakt het helemaal af.Blini is van origine een Russische lekkernij en wordt in heel Oost-Europa gegeten. Onze smaakspecialist heeft er een net iets andere draai aan gegeven.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amuseglaasjes op met de bijpassende lepeltjes. ? Lekker met een glas bubbels of een fruitige witte wijn.

€ 8.49

Read on...

Amuses
Product
 

Panna Cotta met Mango Coulis

Panna cotta is een verleidelijk lekker Italiaans nagerecht. De smeltend romige laag heeft onze smaakspecialist afgetopt met een heerlijk fruitige coulis. Verse mango en passievruchten geven de coulis een intens fruitige smaak en een heldere kleur. En door de agar-agar is het meteen een vegetarische variant.Serveersuggestie? Serveer het amuseglaasje met de panna cotta bij 5 graden en dien de gerechtjes op met de bijpassende lepeltjes.? Leuk als nagerecht of als onderdeel van een high tea. Lekker met een mooie dessertwijn.

€ 6.49

Read on...

High Tea
Product
 

Mejillones al Diablo

Houd je van scherpe gerechten, dan zijn deze mosselen in pittige saus echt iets voor jou. Van oorsprong is het een Spaans tapasgerecht dat ze Mejillones al diablo noemen. Wat je losjes kunt vertalen als?duivelse mosselen?. Waarmee verwezen wordt naar die heerlijke pikante saus. Een gerecht voor liefhebbers van eten met pit. Rode pepers zorgen voor de kenmerkende smaak.OpwarminstructiesOven: laat de mosselen eerst op 5 graden komen. Doe de mosselen in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuut in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de mosselen in het ovenschaaltje of in een aparte mooie tapasschaal. ? Heerlijk in combinatie met gebakken ansjovis of empanadillas de atún.? Een lekker gerecht voor bij de Tapas is de authentieke Paella met grote garnalen.

€ 5.49

Read on...

Tapas
Product
 

Dátiles con Bacon

Heerlijke zachte zoete dadels, gerold in zoutig spek en daarna in de oven geroosterd. Een lekker hartige en tegelijkertijd zoetige tapas. Zouden ze daarom altijd harder gaan dan andere snacks en hapjes? OpwarminstructiesOven: laat de dadels op 5 graden komen. Leg ze in een ovenvast schaaltje en zet dit 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de dadels op een mooi tapasschaaltje met cocktailprikkers. ? Lekker in combinatie met andere Tapas zoals de mosselen in Spaanse saus of klassieke empanadillas. ? Serveer vooraf eerst een typische Spaanse soep: Sopa de Pimentón.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Empanadillas de Atún

Heerlijke Spaanse minipasteitjes om je lekkere trek mee te stillen. De empanadillas zijn mooi op smaak door de gekruide vulling met tonijn. Je kunt de minipasteitjes warm of koud eten als tapas of als hartig hapje serveren bij de borrel of een feestelijke high tea.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Carne, ofwel met gekruid gehakt.

€ 5.95

Read on...

Tapas
Product
 

Gambas al Ajillo

Deze pittige garnalen zijn eerst gepeld en daarna kort gebakken in een heerlijke knoflook-chili olie. Op z?n Spaans dus en daarna bestrooid met peterselie. Dat is echt de lekkerste manier om gamba?s te bereiden. De gamba?s zijn echt iets voor liefhebbers van tapas met pit. Zou het daarom zijn dat je chef Jeffrey er?s nachts voor kunt wakker maken?OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba?s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggestie? Serveer er ambachtelijk brood bij die je lekker kan dippen. ? Heerlijke met een glas volle rode wijn. ? Dol op gamba's? Probeer dan ook eens de vernieuwde gambaspiesjes met een Oosterse twist.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Pulled Chicken op gekruide Couscous

Pulled chicken op gekruide couscous. Dat is misschien niet helemaal Spaans maar wel heel erg lekker. Het is een elegant hapje met malse kip, langzaam gegaard in onze huisgemaakte marinade. De couscous is bereid met een vleugje ras el hanout, een Arabisch specerijenmengsel dat letterlijk?het beste van de winkel? betekent.De pulled chicken wordt geserveerd op de couscous in het amusebowltje. Zeer geschikt als verfijnde tapas, luxe amuse of als hartig gerechtje bij een high tea of een diner.OpwarminstructiesLaat de pulled chicken op 5 graden komen en haal de kip uit de verpakking. Verwarm de pulled chicken ongeveer 4 minuten op de hoogste stand in de magnetron. Serveersuggestie? Leg de pulled chicken op de gekruide couscous in het amusebowltje en serveer direct.? Serveer het gerechtje samen met andere tapas of als luxe amuse.? Lekker met een glas bubbels of een frisse witte wijn.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product