Japanse Noedelsalade

Oosterse salade van noedels met Japanse groenten en een dressing van soja. Mirin, sesamolie en soja zorgen voor een uitgebalanceerde smaak. Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Lekker met Aziatische hapjes als Siu Mai of Gyoza met garnaal. ? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens een van onze verschillende complete maaltijden met noedels, zoals teriyaki meatballs met japanse noedels of kip saté noedels!

€ 7.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Mini Pastel de Nata

Pastel de Nata is een mediterrane lekkernij van krokant bladerdeeg gevuld met zachte custard crème, dat geflambeerd is met een rietsuikerlaagje met daarin wat kaneel. Heerlijk knapperig, zoet en toch fluwelig zacht. Net zoals een crème brûlée of een crema Catalana. Pastel de Nata eet je traditiegetrouw als nagerecht en dan het liefst lauwwarm. Dan komen de smaken beter uit en wordt het bladerdeeg knapperiger.OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Pastel de Nata op een bakplaat en verwarm ze niet langer dan 3 minuten op maximaal 200 graden. Serveersuggestie? Presenteer de Pastel de Nata op een mooi schoteltje, en serveer als nagerecht.? Lekker bij een kop koffie of een mooie dessertwijn. Of trakteer je gasten bij een feestelijke high tea.

€ 3.95

Read on...

Taarten
Product
 

Empanadillas de Carne

Empanadillas zijn minipasteitjes en in Spanje razend populair als snack. In bijna elke tapasbar staan ze op het menu. Er bestaan vele varianten, maar deze minipasteitjes zijn gevuld met heerlijk gekruid gehakt. Je kunt ze warm of koud eten als tapas of als hartig hapje serveren bij de borrel of een feestelijke high tea.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Atún, ofwel met tonijn en chipotle saus.

€ 5.95

Read on...

Tapas
Product
 

Paella

Paella is een zeer smakelijk en geurig rijstgerecht dat door heel Spanje wordt gegeten. De receptuur verschilt per streek, maar de rijst moet altijd in een bouillon van vis en schelpdieren zijn gekookt. Anders krijgt het niet die karakteristieke volle en hartige smaak. Hoewel er varianten zijn met vlees en vis, bereiden wij onze paella alleen met schaal- en schelpdieren. De geurige kruiden en verse groenten maken dit heerlijke gerecht echt helemaal af. De portie is ruim, dus zeer geschikt om te delen. OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de paella in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de paella in een mooie grote platte tapasschaal, zodat je ideaal kan delen. ? We hebben ook een vegetarische variant, die iets kleiner is in portiegroote. Geschikt als eenéénpersoonsmaaltijd. ? Dien de paella op met allemaal andere lekkere tapas, zoals ambachtelijk brood met dips of lekkerse Merguez worstjes. 

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Baby Back Ribs Memphis Style

Een typisch Amerikaans BBQ-gerecht van heerlijk gekruide en gerookte baby back ribs met een verrukkelijke glaze om af te lakken. Lekker pittig door de chili en zwarte peper en zoet-fris door de saus op basis van appelcider en honing. Baby back ribs zijn de lekkerste en dikst bevleesde ribben van de rug van een volwassen varken. De ribben zijn langer en malser dan gewone spareribs. Onmisbaar bij de barbecue!ServeersuggestieLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een ovenschaal en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Lak de ribs vervolgens met de bijgeleverde glaze en snijd ze in stukjes. Lekker met een glas karaktervolle Temperanillo.

€ 10.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Tarta de Santiago

Tarta de Santiago is een traditioneel Spaans dessert uit Galicië. De taart heeft een zachte, korrelige structuur en een heerlijk zoete smaak. Dat komt door de verfijnde combinatie van ei, citroen, suiker, amandelen en een snufje kaneel. Die ingrediënten maken het echt typisch Spaans. De naam van de taart verwijst naar de beroemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.Serveersuggestie? Serveer de Tarta de Santiago bij 5 graden op een mooi schoteltje.? Lekker als nagerecht bij een (tapas)diner, met een kop koffie of een mooie dessertwijn. Al is deze Spaanse lekkernij ook heerlijk als zoete traktatie op een feestelijke dag of bij een gezellige high tea.

€ 6.49

Read on...

Taarten
Product
 

French Breakfast

Luxe Frans ontbijt voor twee personen.Geniet van de Franse ontbijtklassieker: Croissants au Beurre. Natuurlijk onmisbaar bij een Frans ontbijt: Macarons! Niet alleen mooi voor het oog, maar ook nog eens fantastisch lekker! Proef de overheerlijke Pain au Chocolat, heerlijke boterbroodjes gevuld met luxe chocolade.Probeer ook de luxe 'Petit Pavé' broodjes van spelt of meergranen en het knapperige vloerbrood met de zachte Franse Brie.Naast dit heerlijks bevat het ontbijt nog meer soorten hartig beleg, diverse opties zoetbeleg en vers fruit.Vergeet de Franse omelet met truffel niet, heerlijk op bijvoorbeeldéén van de pavé broodjes.Geniet naast al deze heerlijke broodjes en lekkernijen van verse sinaasappelsap of een heerlijk gezonde smoothie van mango en passievrucht.Om het ontbijt helemaal een luxe tintje te geven: een fles Champagne!OpwarminstructiesPetit Pavé BroodjesBak de broodjes 8-10 minuten af in de oven op 180 graden.Artisan BreadBak het vloerbrood c.a. 8 minuten af in de oven op 180 graden.Franse Omelet met TruffelRoer het ei door en bak deze gaar in een koekenpan, serveer direct. Croissants au BeurreVerwarm de croissants in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven.Pain au ChocolatVerwarm de broodjes in minder dan 3 minuten op 200 graden. Serveer het zoete beleg zoals gebruikelijk bij kamer temperatuur en de vleeswaren, kaas, fruit, smoothie, sinaasappelsap, macarons, champagne en kokosyoghurt met granola koel, bij c.a. 5 graden.Enjoy!

€ 84.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Garbanzos con Chorizo

Onze kikkererwtenstoofschotel met chorizo is gebaseerd op een traditioneel Catelaans streekgerecht. Mild kruidig door de wilde oregano en de snuf gerookte paprika. De gebakken chorizo maakt het aangenaam pikant. In Catalonië wordt de kikkererwtenschotel als onderdeel van een tapasmaaltijd gegeten of als bijgerecht bij andere Spaanse en Mediterrane gerechten. Je kunt het ook als een los gerecht eten. OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Schenk er een stevige, volle Spaanse wijn bij, het liefst een rode.? Serveer samen met Tortilla de Patatas en Ensalada de Couscous voor goed vullende bijgerechten bij je Tapas. ? Er is ook een heerlijke vegetarische variant van de kikkererwtenstoofschotel, namelijk de Garbanzos de Verduras.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Spaans Tapas Arrangement

Compleet arrangement voor een Spaanse Tapas avond met Gambas al Ajillo, Pollo al Ajillo y Limón, Albóndigas, Empanadillas de Atún, Garbanzos con Espinacas, Ensalada de Couscous, Aceitunas Marinadas, Salchichas Caseras, Fuet Pirineos en een dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli, Chimichurri en Mantequilla Guindilla met ambachtelijk vloerstokbrood.OpwarminstructiesGambas al Ajillo Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba?s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Pollo al Ajillo y LimónOven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen. Doe ze over in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.AlbóndigasOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en plaats dit ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.Empanadillas de AtúnOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Garbanzos con Espinacas Oven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Salchichas CaserasOven: laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron:  prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.BrodenOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster.

€ 63.95

Read on...

Tapas
Product