Beijing Duck Pancakes

Heerlijke flensjes, rijk gevuld met malse eendenborst. De eendenborst is langzaam gegaard, naar een traditioneel recept. De smaak is intens en verfijnd.OpwarminstructiesPrik een gaatje in het folie en verwarm het bakje met de flensjes 60 seconden in de magnetron 800 watt. Serveersuggestie? Snijd de flensjes schuin door de helft en serveer op een mooi bord.? Heerlijk als onderdeel van een Aziatische fingerfood avond met bijvoorbeeld Dim Sum of Korean Chicken.

€ 9.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Ajam Besengek met Ketjap Boontjes

Dit indonesische gerecht met de Ajam Besengek is kruidig, romig en vol op smaak. De Ajam Besengek is bereid naar een authentiek Javaans recept met kippendijvlees, kokos en kemirinoten. Het licht pittige gerecht is helemaal compleet met mihoen en ketjap boontjes.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Ajam Ritjah met Ketjap Boontjes

Met dit stevige gerecht waan je jezelf heel even in Indonesië. Dit Aziatisch gerecht met malse kippendijfilet in een heerlijke sambal-gembersaus wordt geserveerd met kokosrijst en ketjapboontjes. In dit gerecht van 500 gram vind je zeker 150 gram groenten en is daardoor naast lekker, ook nog eens een verantwoorde keuze. OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggesties? Serveer het op een mooi bord en top het af met gebakken uitjes of Abon ? Bestel er extra gele rijst of Ajam Ritjah bij als je een grote eter bent. (Nog minstens 3 dagen in de koelkast te bewaren) ? Ook lekker met wat mihoen en extra (pittige) groenten.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Thai Red Shrimp Curry met Groenten in Oestersaus

Als je dol bent op de Aziatische keuken, ben je dol op deze Aziatische maaltijd. De grote garnalen in de Thaise rode curry zijn heerlijk bij de witte rijst en de broccoli met wortel in oestersaus. Dit gerecht van 500 gram bevat ook nog eens minstens 200 gram groenten. Lekker!OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht± 4 min op 800 Watt in de magnetron.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het± 20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggestie ? Het lekkerste in een diepbord waarbij je alle componenten op elkaar schept, zodat de smaken goed in elkaar trekken. ? Voor de grote eter kan je er een extra grote portie Red Shrimp Curry bijbestellen of wat extra witte rijst voor de rest van de week.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Yakitori

Populaire Japanse kipspiesjes van de grill. Naar een traditioneel Japans recept gemarineerd in een saus op basis van soja en mirin, Japanse rijstwijn. Dus iets zoetig en toch hartig van smaak. Heerlijk als onderdeel van een asian dinner of als lekker Oosters hapje bij de borrel. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht op 5 graden komen en doe de spiesjes in een vuurvaste schaal en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik wat gaatjes in het folie± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Thaise Groene Curry met Sugarsnaps

Kang Gieuwhaan KaiDeze Thaise groene curry heet officieel Kang Gieuwhaan Kai en bevat heerlijk veel kipfilet. De currypasta is een authentieke Thaise pasta gemaakt van groene chilipepers, citroengras, knoflook, zout, laos, garnalen, citroenblad, koriander en komijn. De kleurrijke gele kokosrijst past er perfect bij en smaken heerlijk bij de groenten in oestersaus.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron : prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Thaise Rode Curry met Sugarsnaps in Oestersaus

Keng Kai Sai NoomaiDe zeer geliefde Thaise Rode Curry is nu nog lekkerder, met lekker veel kippendijfilet, bamboescheuten en gestoofd in kokos. De mooie rode kleur komt door de rode chilipepers, die het gerecht een zeer pittige smaak geeft. Alleen voor de durfals. Deze curry komt samen met een net zo geurige gele kokosrijst en groenten in oestersaus.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal, dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Korean Chicken

Kruidige kippenvleugels, royaal bestreken met een heerlijke Koreaanse marinade. Lekker Oosters door een drup sesamolie en een vleugje gember. Iets zoetig door de honing en de mirin. Knoflook en een pepertje geven het gerecht juist weer een pittige twist. Mirin is een speciale rijstwijn die in de Oosterse keuken veel wordt gebruikt. Het geeft gerechten een uitgebalanceerde, iets zoetige smaak.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal en verwarm deze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de kipstukken in een mooie tapasschaal. ? Ook lekker als onderdeel van een maaltijd met witte rijst en gebakken groenten.

€ 7.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Siu Mai

Siu mai is een open, gestoomd pasteitje uit de Chinese keuken en een echte dimsum klassieker. Het pasteitje is gevuld met fijn gekruid varkensvlees. Door de combinatie met shiitake, waterkastanje, sojasaus en een drup sesamolie hebben ze een verfijnde Oosterse smaak.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de Dim Sum op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: Prik gaatjes in de folie en verwarm ongeveer 2-3 minuten op 800 watt. Serveersuggestie? Serveer de Dim Sum in een Chinese stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met donkere azijn op peperige chili-olie naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Gyoza, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 5.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Boeuf Bourguignon

Dit stoofgerecht is een klassieker in de Franse keuken en gemaakt van rundvlees met uit, rode wijn, wortel en laurierblad. Daarnaast wordt het geserveerd met knapperige Haricot Verts bereid met amandel en een smeuïge aardapel gratin op basis van room en mozzarella. OpwarminstructiesBoeuf BourguignonMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht± 4 min op 800 Watt in de magnetron.Pan: Verwarm al roerend in een pan, zonder het aan de kook te brengen. Gratin DauphinoisOven: Plaats de gratins in een ovenschaal en verwarm ze 10 minuten op 160 graden. Magnetron: Prik een aantal gaatjes in het folie en verwarm de gratins c.a. 2 minuten op 800 Watt.Haricots Verts aux AmandesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 10-12 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggesties ? Leg eerst de gratin en de haricots verts op een mooi bord. Schep daar de Boeuf Bourguignon naast. ? Probeer ook eens de vegetarische variant, namelijk de Beet Bourguignon.

€ 25.49

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Fingerfood Plateau

Gezellig een avondje borrelen met vrienden of collega's?Laat de chefs van MyCooks het werk voor je doen!Geniet van dit voordelige arrangement met overheerlijke Spaanse Empanadillas gevuld met tonijn, krokante keine quiches met verschillende vullingen, Teriyaki Meatballs, kippenvleugels met een garlic&lemon glaze, smaakvolle Mejillones al Diablo en Chinese Siu Mai. Voor ieder wat wils, dus laat die borrel maar beginnen!OpwarminstructiesEmpanadilla de AtúnOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Verwarm de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Ketjap MeatballsOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaaltje. Verwarm het 12-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Verwarm de meatballs ongeveer 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Garlic& Lemon Chicken WingsOven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen. Doe ze in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.Mejillones al DiabloOven: laat de mosselen eerst op 5 graden komen. Doe de mosselen in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuut in de magnetron bij 800Watt.Mini QuichesLaat de quiches eerst op 5 graden komen. Verwarm de mini-quiches 6 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Siu MaiOven: laat het gerecht eerst op kamertemperatuur komen. Verwarm het 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in de magnetron bij 800 Watt.

€ 36.95

Read on...

Arrangementen voor jou!
Product
 

Pinchos Morunos

Pinchos morunos zijn heerlijk malse kipdijenspiesjes voor op de BBQ of grill. De kippendijspiesjes zijn naar een authentiek Spaans recept bereid met een marinade van citroensap, knoflook, venkel en koriander. Pinchos morunos zijn in Spanje zeer populair. Er zijn zeer veel verschillende recepten, maar met kippendijfilet op de barbecue komt de kruidige zachte smaak het beste tot zijn recht. OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat het gerecht op 5 graden komen en bak de pinchos om en om in een grillpan of op de barbecue.±3 minuten per kant. Serveersuggestie? Serveer de stokjes tijdens een barbecue feest met Louisiana Coleslaw en een lekker dip assortiment met chimichurri.? Heerlijk met een glas Beaujolais de Fleurie.

€ 9.95

Read on...

Tapas
Product
 

Veggie Parsley Cakes

Deze heerlijke viskoekjes zijn uitermate geschikt bij een fancy borrel. De viskoekjes zijn verrassend fris met zalm, dille en kappertjes met een goede bite. Doe de oven net wat warmer voor een nog knapperiger korstje en een smeuïge binnenkant.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op c.a. 5 graden komen. Plaats deze vervolgens in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 15-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een schaal met een frisse yoghurt of mayonaisedressing. ? Probeer ook eens onze hartige koekjes met zalm en dille.

€ 3.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Pompoen Zoete Aardappelsoep

Deze goedgevulde soep van pompoen en zoete aardappel wordt heerlijk op smaak gemaakt door harissa en ras el hanout. Een lekker dikke gladde soep, die zelfs in klein formaat volstaat als volwaardig gerecht.OpwarminstructiesMagnetron: Verwarm de soep± 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Pan: Verwarm de soep al roerend in een pan zonder te laten koken.Serveersuggesties? Heerlijk met een vloerstokbrood om er een vullende maaltijd van te maken. ? Probeer ook eens onze andere (kleine) soepen, zoals de tomaat-basilicum en de spicy carrot& lentil soep. ? Top de soep af met wat extra chilli vlokken en een plukje koriander voor een lekker pittig resultaat.

€ 3.49

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Mac 'n Cheese

Niet alleen in Amerika is dit gerecht populair, tegenwoordig is het ook een hit bij Nederlandse kinderen. De kids van chef Jeffrey konden er geen genoeg van krijgen!OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 2,5 min op 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de Mac 'n Cheese op een mooi bordje of in een leuk schaaltje.? Zijn je kinderen dol op pasta? Dan is de Fusili Bolognese de perfecte keuze voor erbij.

€ 2.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Cruffins with Sugar Pearls

Best of both worlds! De klassieke Franse croissant in combinatie met de Amerikaanse muffin. Rijk getoerd gerezen croissant deeg, verrijkt met boter en suikerparels, opgerold en gebakken in een muffinvorm.OpwarminstructiesOven: Verwarm de Cruffins c.a. 3 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooie schaal, opgemaakt dienblad voor op bed of op een etagère.? Bij het ontbijt onmisbaar naast klassieke croissants of chocoladebroodjes. ? Heerlijk met een lekker glas jus 'd orange

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

American Pancakes with Crispy Bacon and Syrup

The all American classic met heerlijk knapperig spek en stroop.OpwarminstructiesMagnetron: Laat de American Pancakes op 5 graden komen en verwarm ongeveer 1 minuut in de magnetron bij 800 Watt. Bacon: Warm de bacon kort op in een pan. Serveersuggesties? Serveer de pancakes met bacon en giet hier de stroop over.? Heerlijk als onderdeel van een uitgebreid ontbijt met bijvoorbeeld Double Coloured Raspberry Croissants en lekkere jus d'orange. ? Ook heerlijk in combinatie met echt Amerikaanse Blueberry Muffins

€ 5.25

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Grand Dessert Plateau

Grand Dessert Plateau van American Cheesecake, Panna Cotta met Mango Coulis, White Chocolate Mousse with Lemon, Moelleux de Caramel Salé en een mix van Macarons. Serveer de Panna Cotta, Truffon, White Chocolate Mousse with Lemon, American Cheesecake en Macarons bij 5 graden en maak er een echt Grand Dessert van door alle nagerechtjes op een mooie schaal of etagère te presenteren.

€ 28.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Makreelcrème met rode biet salsa

Gerookte makreel en gemarineerde bietjes, een klassieke combinatie met een verfijnde smaak. Door de crème fraîche en de roomkaas heeft de mousse een zachte, romige structuur. Een vleugje mierikswortel en wat rode ui geven het gerechtje een beetje pit. De crème smaakt fris, maar heeft toch ook iets lekker hartigs. Dat komt door de makreel en de in aquavit gemarineerde gerookte bietjes.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amueseglaasjes op met bijvoorbeeld bijpassende lepeltjes. ? Ideaal als amuse, bij de high tea of als voorgerechtje.? Lekker met een stevige witte wijn.

€ 8.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Blini au Saumon Fumé

Een heerlijk hartig en elegant gerechtje. Ideaal bij de high tea, als amuse of bij de borrel. De in gerookte bietjes en aquavit gemarineerde zalm heeft een geraffineerde smaak. De frisse topping van citroen-crème fraîche en verse dille maakt het helemaal af.Blini is van origine een Russische lekkernij en wordt in heel Oost-Europa gegeten. Onze smaakspecialist heeft er een net iets andere draai aan gegeven.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amuseglaasjes op met de bijpassende lepeltjes. ? Lekker met een glas bubbels of een fruitige witte wijn.

€ 8.95

Read on...

High Tea Wine
Product