Ajam Besengek met Ketjap Boontjes

Dit indonesische gerecht met de Ajam Besengek is kruidig, romig en vol op smaak. De Ajam Besengek is bereid naar een authentiek Javaans recept met kippendijvlees, kokos en kemirinoten. Het licht pittige gerecht is helemaal compleet met mihoen en ketjap boontjes.  OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal 20 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 watt.

€ 9.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Aceitunas Marinadas

Pikante en hartige mix van groene en zwarte olijven. Op z?n Spaans gemarineerd in olie met knoflook, peterselie, chili, stukjes gegrilde paprika en een snufje zwarte peper. Lekker als hartige tapas, als onderdeel van een Spaanse kaasplank of bij een plankje met charcuterie.Heerlijk kruidige olijven. Gemarineerd naar een origineel Spaans recept. Lekker als vegetarisch hapje bij de borrel.Serveersuggestie? Doe de olijven over in een mooi schaaltje en serveer bij 5 graden als onderdeel van een tapasbuffet of als borrelhapje.? Of serveer ze bij een Spaanse kaasplank met een mooi glas rode wijn, zoals de A Cappela Crianza, Ribera Del Duero.

€ 3.95

Read on...

Tapas
Product
 

Kansas City Sweet Potatoes

Zoete aardappels, voorgegrild, met een knapperige schil en een kruidige marinade.OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Oven: Leg ze in een ovenschaaltje en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

€ 6.49

Read on...

Barbecue
Product