Garbanzos con Verduras

Licht pittig Spaans gerecht met kikkererwten en verse verschillende groenten. Heerlijk kruidig en geurig door de komijn, knoflook en tijm. De salade is in Sevilla zeer geliefd als tapa, maar je kunt het zo ook op een krokant gebakken stokbroodje eten.De kikkererwten worden eerst licht geroosterd en daarna vermengd met de andere ingrediënten. De stoofschotel kan ook al bijgerecht of als lichte maaltijd worden gegeten.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Schenk er een stevige, volle Spaanse wijn bij, het liefst een rode.? Serveer samen met Tortilla de Patatas en Ensalada de Couscous voor goed vullende bijgerechten bij je Tapas. ? Er is ook een heerlijke vlees variant van de kikkererwtenstoofschotel, namelijk de Garbanzos con Chorizo.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Double Coloured Raspberry Croissants

De mooi gelaagde kleuren worden verkregen door het deeg in de smaken framboos en naturel getoerd te laten rijzen. De croissants hebben een bijpassend rijke vulling van framboos.OpwarminstructiesOven: Verwarm de croissants c.a. 3 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.Serveersuggestie? Heerlijk bij een compleet ontbijtje op bed met bijvoorbeeld Cruffins of Amerikaanse Pancakes. ? Vergeet er niet een lekker sapje bij te bestellen.

€ 5.25

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Empanadillas Chili sin Carne

Empanadillas zijn minipasteitjes en in Spanje razend populair als snack. In bijna elke tapasbar staan ze op het menu. Er bestaan vele varianten, maar deze veganistische minipasteitjes zijn gevuld met heerlijk gekruid soja-gehakt. Even in de oven en serveren maar. Heerlijk bij de Tapas of als onderdeel van een borrel.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Atún, ofwel met tonijn en chipotle saus.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product