Empanadillas Chili sin Carne

Empanadillas zijn minipasteitjes en in Spanje razend populair als snack. In bijna elke tapasbar staan ze op het menu. Er bestaan vele varianten, maar deze veganistische minipasteitjes zijn gevuld met heerlijk gekruid soja-gehakt. Even in de oven en serveren maar. Heerlijk bij de Tapas of als onderdeel van een borrel.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Atún, ofwel met tonijn en chipotle saus.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Mejillones al Diablo

Houd je van scherpe gerechten, dan zijn deze mosselen in pittige saus echt iets voor jou. Van oorsprong is het een Spaans tapasgerecht dat ze Mejillones al diablo noemen. Wat je losjes kunt vertalen als?duivelse mosselen?. Waarmee verwezen wordt naar die heerlijke pikante saus. Een gerecht voor liefhebbers van eten met pit. Rode pepers zorgen voor de kenmerkende smaak.OpwarminstructiesOven: laat de mosselen eerst op 5 graden komen. Doe de mosselen in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuut in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de mosselen in het ovenschaaltje of in een aparte mooie tapasschaal. ? Heerlijk in combinatie met gebakken ansjovis of empanadillas de atún.? Een lekker gerecht voor bij de Tapas is de authentieke Paella met grote garnalen.

€ 5.95

Read on...

Tapas
Product
 

Gehaktballetjes in satésaus

Niks lekkerders bij een Asian Tapasavond of een goede borrel dan sappige gehaktballetjes. Deze balletjes komen in een heerlijke satésaus op smaak gebracht met kokosmelk, ketjap manis en Thaise chili saus. Aziatisch genieten met een lekker Hollands tintje. Opwarminstructies Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 12-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie ? Serveer in een leuk schaaltje en top af met chilivlokken. ? Probeer ook eens onze andere gehaktballetjes in smaakvolle sauzen, zoals de Ketjap Meatballs of onze Albondigas.

€ 6.95

Read on...

Borrelhapjes
Product