Limoen Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze frisgroene macaron dankt zijn kleur en smaak aan limoen. De ganache is op basis van chocola. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Licht Gezouten Caramel Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Zout en caramel gaan als smaken heel goed samen, en dat proef je in deze macaron. De ganache is op basis van chocolade. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Champagne Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze macaron smaakt extra verfijnd door de toevoeging van champagne. De ganache is op basis van chocola. Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Passievrucht Macarons

De macaron is eigenlijk een koekje en een bonbon ineen. Het wordt gemaakt van twee meringues op basis van eiwit en amandel met daartussen een luchtige smakelijke vulling. Macarons worden gemaakt van de origineelste chocolades, vruchten en specerijen uit de hele wereld. Deze prachtige oranje macaron dankt zijn kleur en smaak aan passievrucht. De ganache is op basis van chocola.Serveersuggestie? Serveer de macarons bij 5 graden op een mooie schaal.? Meerdere smaken en kleuren door elkaar geeft een mooi effect.? Met een fijn glas bubbels is het feestje helemaal compleet.

€ 6.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Baby Croque Monsieurs

Lekker hartige en smeuïge miniversies van de klassieke Franse tosti. Gemaakt van witbrood met plakken boerenham, smaakvolle Emmentaler kaas, die daarna gegratineerd is met een verrukkelijke saus van Dijonmosterd en crème fraîche. Croque monsieur is een luxe tosti en veel lekkerder dan de 'gewone'. Romig en geraffineerd door de royale mosterdsaus, hartig door de ham en met smaakvolle Emmentaler.OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen.Plaats de mini croque monsieur op een bakplaat en verwarm ze 5-7 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveer ze direct. Serveersuggesties? Heerlijk als hartig hapje bij de borrel of een high tea.? Ideaal op een etagère met bijvoorbeeld onze Baby Tosti's Frittata of de Finger sandwiches.? Maak er een luxe lunch van met een lekkere fles bubbels.

€ 9.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Culi Diner, 3 gangen

Compleet Culinair Diner met een voorgerecht van grote Ravioloni met een truffel-roomsaus, een hoofdgerecht van zacht gegaarde dorade filet in antiboise met een ratatouille van diverse groenten en een flan met mediterraanse groenten en tot slot een dessert van Sablé Chocolat Caramel, een chocolade-zandtaartje.OpwarminstructiesRavioloni Gigante TartufoPlaats de Ravioloni in een ovenschaaltje en verwarm ongeveer 8 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Dorade met Antiboise Oven: Laat het gerecht op 5 graden komen. Leg de dorade filet in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm 8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. Flan aux Légumes de SoleilLaat de flans eerst op 5 graden komen en plaats in ovenschaaltje of op een rooster.Verwarm de flans 6-8 minuten in een voorverwarmde oven op 160°C.Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 2 minuten in een magnetron bij 800 watt. RatatouilleLaat de ratatouille eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm de ratatouille 10-12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden of prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten in een magnetron bij 800 watt. TruffonHaal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.

€ 44.95

Read on...

Luxe Diners
Product
 

Tiramisu Framboise Fraise

Fruitige en zomerse variatie op de klassiek Italiaanse tiramisu. Fris van kleur en smaak door de frambozen en aardbeiensiroop. Met een volle romige mascarpone op krokant biscuit. Afgetopt met een hele framboos en een stuk witte chocola. Serveersuggestie? Serveer de tiramisu bij 5 graden op een mooie schaal bij de high tea, als dessert of als zoete traktatie bij de koffie of thee. Je kunt er ook een zoete dessertwijn bij serveren.? Wissel de tiramisu met vruchten ook eens af met een alles behalve normale tiramisu.

€ 5.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Sablé Crémeux Gianduja

Verrassend lekker taartje met een bodem van crumble en een dikke crèmige laag Gianduja chocolade. Bestrooid met gekonfijte sinaasappel en gehakte pistachenoten en amandelen. Heerlijk als dessert of als onderdeel van een high tea. Gianduja chocolade lijkt meer op een bonbon dan op melkchocolade. Het is smeltend zacht en de zeer fijngemalen hazelnoten geven het een heerlijk notige smaak. Serveersuggestie? Haal de taartjes uit de verpakking, leg ze op een bordje en verwijder de plastic banderol. Serveer direct bij 5 graden.? Lekker bij de koffie of thee, maar een glas dessertwijn of een mooie prosecco smaakt er ook heerlijk bij.? Probeer ook eens een sablé met chocolademousse een crème van karamel met gedroogd fruit en nootjes.

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Moelleux de Chocolat Taïnori

Onweerstaanbaar lekker Frans chocoladegebak met een kern van gesmolten chocolade. Het wordt lauwwarm gegeten, waarbij de vloeibare kern geraffineerd uit het cakeje loopt.De intens pure chocolade komt van de zeldzame Trinitario cacaoboon uit de Dominicaanse Republiek. Deze cacaoboon staat bekend om zijn aroma?s van geel fruit en geroosterde amandelen.OpwarminstructiesOven: Laat het taartje eerst op 5 graden komen. Verwarm het taartje ongeveer 10-12 minuten op 170 graden in een voorverwarmde oven. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm het gerechtje ongeveer 40 seconden in de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie? Serveer de cakjes als nagerecht of als zoete lekkernij bij een high tea. Lekker met een een glas bubbels of een mooie dessertwijn.? Probeer ook de moelleux met een vulling van vloeibare gezouten karamel.

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Lomo Embuchado

Traditioneel gedroogde Spaanse varkenshaas met een zachte bite.?Lomo? staat in het Spaans voor lende. Onze lomo is van de haas, de meest malse spier van het varken. Dat maakt deze vleeswaar heerlijk mals en verfijnd zacht en hartig van smaak. Lomo embuchado is heerlijk op een broodje en onmisbaar bij een tapasdiner of borrel. Serveer het als hartig hapje of als onderdeel van een charcuterieplankje. Serveersuggestie? De lomo embuchado wordt koel gegeten. Serveer het op een plateau bij 5 graden met andere verfijnde vleeswaren en/of kazen.? Heerlijk in combinatie met olijven en ambachtelijk gebakken brood met aïoli.? Goed te combineren met een dieprode wijn, zoals de A Cappela Roble.

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Mini Quiches

Razendpopulaire en handige mix van hartige en overwegend vegetarische mini quiches. In klassieke combinaties als geitenkaas met honing, eekhoorntjesbrood met peterselie en mediterrane groenten met tomaat. Geen van de mini quiches bevat vlees, alleen de zalm-spinazievariant bevat vis. Zo kun je gemakkelijk rekening houden met al je gasten.OpwarminstructiesLaat de quiches eerst op 5 graden komen. Verwarm de mini-quiches 6 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggestie? Serveer op een mooi schaaltje bij de high tea of bij een gezellige borrel.? Lekker met andere hartige hapjes en een goed glas wijn.

€ 3.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Louisiana Coleslaw

Coleslaw is een lekkere frisse salade voor bij de BBQ. De salade is naar een authentiek Amerikaans recept bereid met geschaafde witte kool en wortel. Licht pittig door de rode ui, fris door de peterselie en heerlijk smeuïg door de romige dressing. Serveersuggestie? Doe de Louisiana Coleslaw over in een leuke saladebowl en serveer bij 5 graden. Of serveer de salade naast een broodje hamburger of pulled pork.? Louisiana coleslaw past perfect bij gegrild vlees van de barbecue, zoals malse baby back ribs of sappige Black Angus burgers. Bij een broodje pulled pork is cole slaw zelfs onmisbaar.

€ 6.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Classic English High Tea

Heerlijke combinatie van stijlvolle hartige en zoete hapjes. Onmisbaar bij een brunch of een high tea met Engelse almond scones, fingersandwiches, hartige taartjes, mini financiers, frisromige pannacotta, twee overheerlijke cheesecakes, diverse macarons, romige chocolade bonbons, ambachtelijke koekjes, Engelse Fudge en natuurlijk diverse soorten thee. Geniet van al deze lekkernijen aan een mooi versierde tafel. Zelfs met z?n tweeën is het een feestje. OpwarminstructiesTartlets: Laat de tartlets eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden, verwarm ze vervolgens c.a. 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Scones: Serveer de scones bij 5 graden of verwarm ze een paar minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden. Snijd de scones doormidden en vul met cream en jam.Serveer de overige gerechtjes bij 5 graden en op een mooie etagère.

€ 53.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Speltbrood met Honing

Ambachtelijk speltbrood bereid met een vleugje honing. Heerlijk bij elk ontbijt. Speltbrood is een goede vervanger van gewoon brood. Het heeft een aangename structuur en is heerlijk nootachtig van smaak met een zoete toon van honing. Spelt is een van de oudste graansoorten ter wereld en bevat meer vitaminen en mineralen dan het tegenwoordig veel gebruikte tarwe. De nootachtige smaak past zowel bij zoet als bij hartig beleg. OpwarminstructiesOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 10-12 minuten af op een rooster.Serveersuggestie? Serveer op een broodplank met een scherp mes, zodat ieder zelf zijn eigen stuk kan afsnijden. ? Lekker met biologische roomboter en een snufje zout. ? Voor eenécht gezond ontbijt, lekker te combineren met kokosyoghurt met huisgemaakte granola.

€ 3.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Gambaspiesjes

Mooi BBQ-gerecht met gamba?s en een heerlijke Oosterse smaak. De garnalen zijn bestreken met een door chef Joanna ontwikkelde en huisgemaakte marinade. Zet eens wat anders op tafel en bestel deze heerlijke BBQ-spiesjes met gamba?s. OpwarminstructiesBBQ/Grill:Laat het gerecht op 5 graden komen en bak de spiezen om en om in een grillpan of op een minder heet gedeelte van de BBQ totdat ze mooi roze en gaar zijn. Reken op ongeveer 3 minuten per kant. Oven: Verwarm de spiesjes in de oven c.a. 6 minuten op 200 graden.Serveersuggestie? Serveer de spiesjes direct, dan zijn ze op zijn lekkerst.? Lekker met een koel glas klassieke Chardonnay.

€ 8.95

Read on...

Tapas
Product
 

Sambal Goreng Boontjes

Pittig klassiek Indonesisch gerecht met knapperige sperzieboontjes in een saus van gebakken sambal. Lekker pikant en toch kruidig zoet door de combinatie van sambal, laos en zoete ketjap. Sambal is typisch Indonesisch en wordt gemaakt van gemalen pepers en zout. Dit gerecht is heerlijk als groente bij andere Indonesische gerechten en als onderdeel van een rijsttafel.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenschaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze± 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de boontjes in een mooie schaal als onderdeel van een Indonesische rijsttafel. ? Ook lekker als onderdeel van een maaltijd met witte rijst en Ajam Besengek of Rendang. ? Probeer ook eens de complete Aziatische rijsttafel en waan je een avond in Azië, met authentieke gerechten uit de Aziatische keuken.

€ 6.49

Read on...

Asian Food
Product
 

Beet Bourguignon

Heerlijke vegetarische variant op de klassieke, Franse Boeuf Bourguignon. Een stoofgerecht dat in onze keuken alle tijd krijgt om op smaak te komen. Dit stoofpotje is gemaakt met rode biet, wortel, ui, champignons, laurierblad en tijm en wordt geserveerd met een puree van groenten en aardappel. OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht± 4 min op 800 Watt in de magnetron.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het 20-25 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.

€ 7.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Garbanzos con Verduras

Licht pittig Spaans gerecht met kikkererwten en verse verschillende groenten. Heerlijk kruidig en geurig door de komijn, knoflook en tijm. De salade is in Sevilla zeer geliefd als tapa, maar je kunt het zo ook op een krokant gebakken stokbroodje eten.De kikkererwten worden eerst licht geroosterd en daarna vermengd met de andere ingrediënten. De stoofschotel kan ook al bijgerecht of als lichte maaltijd worden gegeten.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Schenk er een stevige, volle Spaanse wijn bij, het liefst een rode.? Serveer samen met Tortilla de Patatas en Ensalada de Couscous voor goed vullende bijgerechten bij je Tapas. ? Er is ook een heerlijke vlees variant van de kikkererwtenstoofschotel, namelijk de Garbanzos con Chorizo.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Asian Dinner Arrangement

Verrassende mix van klassieke rijstafelgerechten uit verschillende Oosterse keukens. Met pittig gekruid rundvlees, pikante grote garnalen, mild kruidige stoof van kippendij, pittige knapperige sperziebonen, feestelijke gele kokosrijst en gebakken rijstnoedels met ei.Een mooie combinatie van mild kruidige en lekker spicy gerechten!OpwarminstructiesLaat de gerechten eerst op kamertemperatuur komen. Oven: Doe elk gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Tip van de sommerlier? De Bougrier Sancerre Blanc Dom, Sauvignon Blanc is een heerlijke partner van Aziatische gerechten.

€ 43.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Kip Shoarma Wrap

Geniet van een warme wrap als tussendoortje of als maaltijd. Een heerlijke vegetarische spinaziewrap gevuld met falafal, witte kool, winterpeen, rode uit, witte kool en huisgemaakte frisse yoghurtsaus.OpwarminstructiesOven: verwarm de wrap in het aluminium bakje± 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Magnetron: het schaaltje is niet geschikt voor in de magnetron. Opwarmen middels de magnetron wordt afgeraden. Serveersuggesties ? Ontdek anders ookéén van onze andere hot wraps zoals de Mexican Burrito en de Falafel Wrap. ? Serveer op een mooi bord en garneer met wat verse blaadjes koriander.

€ 3.95

Read on...

De Maaltijden
Product