Baby Back Ribs Memphis Style

Een typisch Amerikaans BBQ-gerecht van heerlijk gekruide en gerookte baby back ribs met een verrukkelijke glaze om af te lakken. Lekker pittig door de chili en zwarte peper en zoet-fris door de saus op basis van appelcider en honing. Baby back ribs zijn de lekkerste en dikst bevleesde ribben van de rug van een volwassen varken. De ribben zijn langer en malser dan gewone spareribs. Onmisbaar bij de barbecue!ServeersuggestieLaat het gerecht op 5 graden komen en bak de Ribs op de BBQ om en om totdat ze goed warm zijn. Of leg ze in een ovenschaal en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Lak de ribs vervolgens met de bijgeleverde glaze en snijd ze in stukjes. Lekker met een glas karaktervolle Temperanillo.

€ 10.95

Read on...

Barbecue
Product
 

Kansas City Sweet Potatoes

Zoete aardappels, voorgegrild, met een knapperige schil en een kruidige marinade.OpwarminstructiesBBQ/Grill: Laat de sweet potatoes op 5 graden komen en bak om en om op de BBQ of in een grillpan totdat ze mooi bruin zijn. Oven: Leg ze in een ovenschaaltje en verwarm 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.

€ 6.49

Read on...

Barbecue
Product
 

Coq au Vin

Deze klassieke Coq au Vin is een heerlijke Frans hoofdgerecht met extra veel groente. Dit klassieke Franse stoofpotje heeft als basis een heerlijk gebonden rode wijnsaus en is gevuld met malse kippendij. Er zit een rijkelijke hoeveelheid wortel, ui en champignon in. Opwarminstructies Pan: Al roerend opwarmen in een pan, zonder deze door te laten koken. Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer het gerecht met een zelfgemaakte aardappelgratin of aardappelpuree. ? Fan van de Franse keuken? Probeer dan ook eens de Boeuf Bourguignon.

€ 5.95

Read on...

Luxe Diners
Product