Gorgonzola, Pear Walnut Tartlets

Hartig taartje van krokant deeg, gevuld met smeuïge Gorgonzola, friszoete peer, knapperige walnoten, ei en kruiden. Heerlijk bij een High Tea, High wine of als voorgerecht bij een diner voor twee personen!OpwarminstructiesOven: Laat de tartlets eerst op temperatuur komen van c.a. 5 graden en haal ze uit de verpakking, verwarm ze vervolgens c.a. 10 minuten op een rooster in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de tartlets eventueel op een bedje van rucola.? Serveer de tartets op een mooi bord of snijd in stukken en serveer op een mooie etagère. ? Serveer verschillende soorten tartlets, bijvoorbeeld de tartlet met Bacon en Brie of de tartlet met Smocked Mackerel.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Daging Rendang

Daging Rendang is een licht pittige Indonesische rundvleesschotel met een geurige saus van kokosmelk. Het vlees wordt urenlang gestoofd en is heerlijk mals. Specerijen zorgen voor een kruidige smaak en een heet pepertje zorgt voor wat pit. Daging Rendang is een klassiek Indonesisch vleesgerecht. Het vlees wordt urenlang in kokosnootcrème gestoofd, waardoor het met het uur een intensere en vollere smaak krijgt.Een portie van 300 gram aangevuld met bijvoorbeeld rijst is voldoende voor 2 personen.OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet deze 15-18 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten in de magnetron bij 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de Daging Rendang met witte rijst of met een geurige gele rijst. ? Een aanrader is ook de completeéénpersoonsmaaltijd met Rendang.

€ 9.95

Read on...

Asian Food
Product
 

Speltbrood met Honing

Ambachtelijk speltbrood bereid met een vleugje honing. Heerlijk bij elk ontbijt. Speltbrood is een goede vervanger van gewoon brood. Het heeft een aangename structuur en is heerlijk nootachtig van smaak met een zoete toon van honing. Spelt is een van de oudste graansoorten ter wereld en bevat meer vitaminen en mineralen dan het tegenwoordig veel gebruikte tarwe. De nootachtige smaak past zowel bij zoet als bij hartig beleg. OpwarminstructiesOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 10-12 minuten af op een rooster.Serveersuggestie? Serveer op een broodplank met een scherp mes, zodat ieder zelf zijn eigen stuk kan afsnijden. ? Lekker met biologische roomboter en een snufje zout. ? Voor eenécht gezond ontbijt, lekker te combineren met kokosyoghurt met huisgemaakte granola.

€ 3.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product