Kip Saté Noedels

In Nederland zijn we verzot op pindasaus en dat is niet voor niets. Onze heerlijke rijke pindasaus geeft een authentiek Oosterse smaak aan het gerecht. Dit Indische gerecht met kip en rijstnoedels bevat 200 gram knapperige groenten. Door de geroosterde kokos wordt dit lekker smeuïge gerecht helemaal afgemaakt en de Indische sambal oelek zorgt voor een lekkere pit.OpwarminstructiesOven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden.Magnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt.Serveersuggestie? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Mocht je een fervente vleeseter zijn, dan is wat extra Saté met huisgemaakte satésaus een heerlijke toevoeging? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens de Japanse noedelsalade.

€ 6.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Ketjap Meatballs met Japanse Noedels

Deze maaltijd met zowel Ketjap meatballs als echte Japanse noedels is een complete maaltijd voor de drukke dag. In deze maaltijd van 500 gram zit minstens 200 gram groenten en sugarsnaps voor een heerlijk uitgebalanceerd gerecht. OpwarminstructiesPrik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron.Of doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het c.a. 20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggesties? Serveer de noedels in een diepe kom en eet het met authentiek Aziatische stokjes. ? Mocht je een fervente vleeseter zijn, dan zijn extra teriyaki meatballs een heerlijke toevoeging? Fan van noedels en de Aziatische keuken? Probeer dan ook eens de Japanse noedelsalade.

€ 6.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Mexican Quinoa Chilli

De normale Mexicaanse Chili (van 500 gram) gemaakt van quinoa met zwarte bonen, bevat minstens 200 gram heerlijke groenten. Deze Mexicaanse maaltijd bevat veel tomaat, bleekselderij en wortel. Quinoa is niet voor niks de meest populaire 'superfood' van het moment. Ongelofelijk voedzaam en vol antioxidanten. Dit is de gezonde keuze voor jouw dagelijkse maaltijd. OpwarminstructiesMagnetron: Prik enkele gaatjes in het folie en verwarm het gerecht c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron.Oven: Doe het gerecht in een ovenschaaltje, dek af met aluminiumfolie en verwarm het 15-20 minuten op 160 graden in een voorverwarmde oven.Serveersuggestie? Serveer de Mexicaanse Chili in mooie kom.? Als je van de Mexicaanse keuken houdt, is de gezonde Mexicaans Chili met Quinoa een lekker optie. ? Voor de grote eter: lekker met een kom pittige chipotle soep.

€ 4.95

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Chipotle Spicy Chicken Soup

Chipotle soep is een lekker pittige soep met kip, minstens 200 gram groenten en zwarte bonen. Deze Mexicaanse maaltijdsoep is goed gevuld met alles wat je van een heerlijke soep mag verwachten. Pittige chipotle, maïs, zwarte bonen, sappige tomatenblokjes en heerlijk malse kip. Een lekkere variant op de Mexicaanse Chili. OpwarminstructiesMagentron: Verwarm de soep c.a. 4 min op 800 Watt in de magnetron met de deksel los op het bakje.Steelpan: verwarm de soep in een steelpan zonder te laten koken en roer regelmatig door.Serveersuggesties? Serveer in een mooie kom en garneer met wat verse koriander voor extra smaak en kleur. ? Als je fan bent van de Mexicaanse keuken is de Chili Con Carne perfect.? Lekker met een goed stuk vloerbrood om in je soep te dopen.

€ 5.49

Read on...

De Maaltijden
Product
 

Cruffins with Sugar Pearls

Best of both worlds! De klassieke Franse croissant in combinatie met de Amerikaanse muffin. Rijk getoerd gerezen croissant deeg, verrijkt met boter en suikerparels, opgerold en gebakken in een muffinvorm.OpwarminstructiesOven: Verwarm de Cruffins c.a. 3 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooie schaal, opgemaakt dienblad voor op bed of op een etagère.? Bij het ontbijt onmisbaar naast klassieke croissants of chocoladebroodjes. ? Heerlijk met een lekker glas jus 'd orange

€ 5.49

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Croissants au Beurre

De Franse klassieker, onmisbaar bij het ontbijt! Ze zijn gemaakt van dunne laagjes bladerdeeg en dus lekker luchtig, met de luxe en volle smaak van roomboter. Eet ze op z?n Frans en doop ze in je café latte, in warme chocolade of in een fijne confituur. Al zijn ze ook onweerstaanbaar met zoet beleg van chocolade, met kaas of een zacht smeuïge dip.OpwarminstructiesOven: Verwarm de croissants in minder dan 3 minuten op 200 graden in de oven.Serveersuggestie? Serveer ze op een mooie schaal of op een etagère.? Zijn heerlijk met kleurige macarons of pain au chocolat.? Ga eens voor een luxere kleurrijke croissant met frambozenvulling.

€ 2.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

American Pancakes with Crispy Bacon and Syrup

The all American classic met heerlijk knapperig spek en stroop.OpwarminstructiesMagnetron: Laat de American Pancakes op 5 graden komen en verwarm ongeveer 1 minuut in de magnetron bij 800 Watt. Bacon: Warm de bacon kort op in een pan. Serveersuggesties? Serveer de pancakes met bacon en giet hier de stroop over.? Heerlijk als onderdeel van een uitgebreid ontbijt met bijvoorbeeld Double Coloured Raspberry Croissants en lekkere jus d'orange. ? Ook heerlijk in combinatie met echt Amerikaanse Blueberry Muffins

€ 5.25

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Grand Dessert Plateau

Grand Dessert Plateau van American Cheesecake, Panna Cotta met Mango Coulis, Truffon, Tiramisu, en een mix van Macarons. Serveer de al het dessert bij 5 graden en maak er een echt Grand Dessert van door alle nagerechtjes op een mooie schaal of etagère te presenteren.

€ 28.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Speltbrood met Honing

Ambachtelijk speltbrood bereid met een vleugje honing. Heerlijk bij elk ontbijt. Speltbrood is een goede vervanger van gewoon brood. Het heeft een aangename structuur en is heerlijk nootachtig van smaak met een zoete toon van honing. Spelt is een van de oudste graansoorten ter wereld en bevat meer vitaminen en mineralen dan het tegenwoordig veel gebruikte tarwe. De nootachtige smaak past zowel bij zoet als bij hartig beleg. OpwarminstructiesOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 10-12 minuten af op een rooster.Serveersuggestie? Serveer op een broodplank met een scherp mes, zodat ieder zelf zijn eigen stuk kan afsnijden. ? Lekker met biologische roomboter en een snufje zout. ? Voor eenécht gezond ontbijt, lekker te combineren met kokosyoghurt met huisgemaakte granola.

€ 3.95

Read on...

Ontbijt op bed
Product
 

Makreelcrème met rode biet salsa

Gerookte makreel en gemarineerde bietjes, een klassieke combinatie met een verfijnde smaak. Door de crème fraîche en de roomkaas heeft de mousse een zachte, romige structuur. Een vleugje mierikswortel en wat rode ui geven het gerechtje een beetje pit. De crème smaakt fris, maar heeft toch ook iets lekker hartigs. Dat komt door de makreel en de in aquavit gemarineerde gerookte bietjes.Serveersuggestie? Serveer bij 5 graden en dien de amueseglaasjes op met bijvoorbeeld bijpassende lepeltjes. ? Ideaal als amuse, bij de high tea of als voorgerechtje.? Lekker met een stevige witte wijn.

€ 8.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Shrimp Gyoza

Gyoza zijn dichtgevouwen Japanse dumplings met een heerlijke vulling van garnalen en Oosterse smaakmakers. Ze worden naar een traditioneel Japans recept in de pan gebakken en hebben een verrukkelijk hartige en fijne smaak. OpwarminstructiesLaat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de gyoza op een bakplaat en plaats ze 6-8 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer de Gyoza in een Japanse stoommand, eet met stokjes en serveer er een klein schaaltje met soya-saus naast. ? Ideaal voor bij de borrel, een rijsttafel of als voorgerecht bij een Asian Dinner. ? Serveer met verschillende Asian hapjes, zoals Dim Sum, Korean Chicken, Teriyaki Meatballs en Beijing Duck Pancakes.

€ 8.49

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Panna Cotta met Mango Coulis

Panna cotta is een verleidelijk lekker Italiaans nagerecht. De smeltend romige laag heeft onze smaakspecialist afgetopt met een heerlijk fruitige coulis. Verse mango en passievruchten geven de coulis een intens fruitige smaak en een heldere kleur. En door de agar-agar is het meteen een vegetarische variant.Serveersuggestie? Serveer het amuseglaasje met de panna cotta bij 5 graden en dien de gerechtjes op met de bijpassende lepeltjes.? Leuk als nagerecht of als onderdeel van een high tea. Lekker met een mooie dessertwijn.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Empanadillas de Atún

Heerlijke Spaanse minipasteitjes om je lekkere trek mee te stillen. De empanadillas zijn mooi op smaak door de gekruide vulling met tonijn. Je kunt de minipasteitjes warm of koud eten als tapas of als hartig hapje serveren bij de borrel of een feestelijke high tea.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Carne, ofwel met gekruid gehakt.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Gambas al Ajillo

Deze pittige garnalen zijn eerst gepeld en daarna kort gebakken in een heerlijke knoflook-chili olie. Op z?n Spaans dus en daarna bestrooid met peterselie. Dat is echt de lekkerste manier om gamba?s te bereiden. De gamba?s zijn echt iets voor liefhebbers van tapas met pit. Zou het daarom zijn dat je chef Jeffrey er?s nachts voor kunt wakker maken?OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba?s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Serveersuggestie? Serveer er ambachtelijk brood bij die je lekker kan dippen. ? Heerlijke met een glas volle rode wijn. ? Dol op gamba's? Probeer dan ook eens de vernieuwde gambaspiesjes met een Oosterse twist.

€ 7.95

Read on...

Tapas
Product
 

Empanadillas de Carne

Empanadillas zijn minipasteitjes en in Spanje razend populair als snack. In bijna elke tapasbar staan ze op het menu. Er bestaan vele varianten, maar deze minipasteitjes zijn gevuld met heerlijk gekruid gehakt. Je kunt ze warm of koud eten als tapas of als hartig hapje serveren bij de borrel of een feestelijke high tea.OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Serveersuggestie? Serveer op mooie Tapasschaaltjes als onderdeel van een tapastafel? Probeer ook de Empanadillas de Atún, ofwel met tonijn en chipotle saus.

€ 6.95

Read on...

Tapas
Product
 

Tarta de Santiago

Tarta de Santiago is een traditioneel Spaans dessert uit Galicië. De taart heeft een zachte, korrelige structuur en een heerlijk zoete smaak. Dat komt door de verfijnde combinatie van ei, citroen, suiker, amandelen en een snufje kaneel. Die ingrediënten maken het echt typisch Spaans. De naam van de taart verwijst naar de beroemde pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.Serveersuggestie? Serveer de Tarta de Santiago bij 5 graden op een mooi schoteltje.? Lekker als nagerecht bij een (tapas)diner, met een kop koffie of een mooie dessertwijn. Al is deze Spaanse lekkernij ook heerlijk als zoete traktatie op een feestelijke dag of bij een gezellige high tea.

€ 6.95

Read on...

High Tea Wine
Product
 

Garbanzos con Chorizo

Onze kikkererwtenstoofschotel met chorizo is gebaseerd op een traditioneel Catelaans streekgerecht. Mild kruidig door de wilde oregano en de snuf gerookte paprika. De gebakken chorizo maakt het aangenaam pikant. In Catalonië wordt de kikkererwtenschotel als onderdeel van een tapasmaaltijd gegeten of als bijgerecht bij andere Spaanse en Mediterrane gerechten. Je kunt het ook als een los gerecht eten. OpwarminstructiesOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Serveersuggestie? Schenk er een stevige, volle Spaanse wijn bij, het liefst een rode.? Serveer samen met Tortilla de Patatas en Ensalada de Couscous voor goed vullende bijgerechten bij je Tapas. ? Er is ook een heerlijke vegetarische variant van de kikkererwtenstoofschotel, namelijk de Garbanzos de Verduras.

€ 8.79

Read on...

Tapas
Product
 

Spaans Tapas Arrangement

Compleet arrangement voor een Spaanse Tapas avond met Gambas al Ajillo, Pollo al Ajillo y Limón, Albóndigas, Empanadillas de Atún, Garbanzos con Espinacas, Ensalada de Couscous, Aceitunas Marinadas, Salchichas Caseras, Fuet Pirineos en een dip assortiment van Mojo Rojo, Aïoli, Chimichurri en Mantequilla Guindilla met ambachtelijk vloerstokbrood.OpwarminstructiesGambas al Ajillo Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe de gamba?s in een ovenvast schaaltje. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Pollo al Ajillo y LimónOven: Laat de kippenvleugels eerst op 5 graden komen komen. Doe ze over in een ovenvast schaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en verwarm 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: verwarm de kip 3 minuten bij 800 watt.AlbóndigasOven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht over in een ovenschaaltje, dek deze af met aluminiumfolie en plaats dit ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.Empanadillas de AtúnOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de minipasteitjes op een bakplaat 10 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Garbanzos con Espinacas Oven: laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Doe het gerecht in een ovenvaste schaal. Dek deze af met aluminiumfolie en verwarm ongeveer 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 3 minuten bij 800 Watt.Salchichas CaserasOven: laat de worstjes eerst op 5 graden komen. Doe de worstjes in een ovenvaste schaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm ze ongeveer 12 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden. Magnetron:  prik een paar gaatjes in het folie en verwarm ongeveer 4 minuten bij 800 Watt.BrodenOven: Verwarm de oven voor op 180 graden en bak het brood 8-10 minuten af op een rooster.

€ 66.95

Read on...

Tapas
Product
 

Gehaktballetjes in satésaus

Niks lekkerders bij een Asian Tapasavond of een goede borrel dan sappige gehaktballetjes. Deze balletjes komen in een heerlijke satésaus op smaak gebracht met kokosmelk, ketjap manis en Thaise chili saus. Aziatisch genieten met een lekker Hollands tintje. Opwarminstructies Oven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen en plaats het in een ovenschaal. Dek deze af met aluminiumfolie en zet de schaal± 12-18 minuten in een voorverwarmde oven op 160 graden.Magnetron: Prik een paar gaatjes in het folie en verwarm± 3 minuten in de magnetron bij 800 Watt. Serveersuggestie ? Serveer in een leuk schaaltje en top af met chilivlokken. ? Probeer ook eens onze andere gehaktballetjes in smaakvolle sauzen, zoals de Ketjap Meatballs of onze Albondigas.

€ 6.95

Read on...

Borrelhapjes
Product
 

Wakame Springrolls

Niks schreeuwt Aziatisch als mini loempia's. Deze loempia's zijn naast vegetarisch ook nog eens gevuld met een heerlijk zeewiersalade. Wakame in een knapperig jasje. OpwarminstructiesOven: Laat het gerecht eerst op 5 graden komen. Leg de springrolls op een bakplaat en plaats ze 12-15 minuten in een voorverwarmde oven van 160 graden.Serveersuggestie? Serveer met een schaaltje Sweet Chili Sauce. ? Heerlijk in combinatie met andere Aziatische bites, zoals de Gyoza en de Thaise Groentekoekjes.

€ 5.95

Read on...

Asian Food
Product